Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Haberleri

2 Temmuz güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları ne kadar oldu sorusunun yanıtı, vatandaşların güvenli liman olarak belirlediği altın yatırımcıları tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay 1000 liranın üzerinde seyreden gram altın fiyatlarında düzeltme sürmeye devam ediyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının güncel alış ve satış rakamları merak ediliyor. Peki, 2 Temmuz güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 02-07-2022 10:01

21 Aralık güncel altın fiyatları ne kadar oldu? İşte gram ve çeyrek altında son durum ve güncel rakamlar!

Merkez Bankası'nın faizleri 100 baz puan indirerek yüzde 14'e çekmesinin ardından dolarda görülen yükseliş, altın fiyatlarına da yansımıştı. TL karşısında dolar, geçtiğimiz gün rekor tazeleyerek 18,40 TL'ye ulaşınca gram altın ise bin 40 TL'ye kadar yükselmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mevduat hesaplarıyla ilgili yeni düzenlemeyi açıklamasıyla dolar ve altında düşüş görüldü. İşte 21 Aralık güncel altın fiyatları!

Finans 21-12-2021 07:54

Altın fiyatları ne kadar? 24 Ekim Cumartesi altın fiyatları! Altın haftayı nasıl kapattı? Altın fiyatları düşecek mi?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ederken, altın fiyatları ile ilgili hareketlilik ve uzman altın yorumları merakla takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi altına yatırım yapanlar ve yapmak isteyenler 24 Ekim 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırıyor. Altın haftayı nasıl kapattı? Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Uzmanlara göre altın fiyatları düşecek mi? İşte 24 Ekim Cumartesi altın fiyatları!

Finans 24-10-2020 09:34

Altın fiyatları ne kadar? 26 Eylül Cumartesi altın fiyatları! Altın haftayı nasıl kapattı? Altın fiyatları düşecek mi?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ederken, altın fiyatları ile ilgili hareketlilik ve uzman altın yorumları merakla takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi altına yatırım yapanlar ve yapmak isteyenler 26 Eylül 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırıyor. Altın haftayı nasıl kapattı? Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Uzmanlara göre altın fiyatları düşecek mi? İşte 26 Eylül Cumartesi altın fiyatları!

Finans 26-09-2020 09:49