Bu Altin Fiyatlari Haberleri

Tanju Özcan, Faruk Özlü'ye bu sefer teşekkür etti! 'Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün bir paylaşımını alıntılayarak teşekkür etti. Açıklamasının devamında Özcan "Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa, sonuna kadar direnin" dedi.

Manşet 2024-07-26 19:46:43

Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 'Yeri can sıkıcı' diyerek açıklama yaptı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Deprem sonrası ünlü Prof. Dr. Naci Görür depremin değerlendirmesinde bulundu. Görür, depremin yerinin 'can sıkıcı' olduğunu belirttiği açıklamasında depremle ilgili olarak, "Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz." dedi.

Haber 2024-07-26 18:37:30

Paris Olimpiyatları başladı! Bu olaylar damga vurdu: Bomba alarmı, şüpheli kişi paniği...

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları gergin bir ortamda başladı. 320 binden fazla seyircinin açılış törenine katılması bekleniyor. İsrail'in turnuvaya katılması bölgedeki tansiyonu iyice tavan yaptırmış durumda. Demiryollarında kundaklama olayları ve havalimanında bomba ihbarı gibi gelişmeler üzerine gergin bekleyiş son buldu ve Olimpiyatlar başladı.

Spor 2024-07-26 18:26:39

Dünya’nın en zehirli örümceği! O ilde de görüldü, Türkiye'de yayılıyor…

Türkiye’nin farklı yerlerinde görülmeye başlayan ve Dünya’nın en zehirli örümceği olarak bilinen loplu örümcek (argiope lobata), Aksaray’da görüldü. Çam ağacının dallarında ağ kurduğunu gören vatandaş, ‘‘bu yaşıma geldim, böyle bir örümcek türü görmedim’’ diyerek şaşkınlığını belirtti.

Haber 2024-07-26 17:41:29

Diğer Haber Etiketleri

Tanju Özcan Faruk Özlü deprem Bingöl naci görür da, Olimpiyat Oyunları Paris örümcek Aksaray Özgür Demirtaş trt İsrail ibb sgk ele Feyza Civelek Hibrit araç ÖTV ötv indirimi resmi gazete Otomobil covid Özgür Özel anket çöp otel CHP saldırı Van yaya geçidi türkçe Kürtçe ust olimpiyat elma salatalık muz havuç Manken Oyuncu Tuğba Özay Fransa tren sıcaklık hava Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta üniversite özel okul fiyatları Kartel Meksika alara ilik karı koca küresel piyasalar abd merkez bankası büyüme rakamları diş hastane Sivas seçim anketi seçim anket sonuçları Optimar Araştırma Danışmanlık Hilmi Daşdemir Hazar Ergüçlü beşiktaş beşiktaş, talisca fenerbahçe stay Yıldız Tilbe kamu tasarruf Memur maaş görev uçuş Recep Tayyip Erdoğan uçak Avrupa ülke puanı ülke puanı sıralaması uefa ülke puanı sıralaması son dakika ülke puanı türkiye ülke puanı uefa ülke puanı Bodrum Düzce ak parti galatasaray paylaşım son dakika Wanda Nara icardi İngiltere netanyahu Sezen Aksu dolandırıcı düğün mourinho takı sosyal medya Seren Serengil Çağla Şıkel sağanak İstanbul sağanak yağış meteoroloji hava durumu AKOM abd büyüme banka dolandırıcılık Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Ekonomi finans Ağrı Konut kredisi EFT faiz borç Deniz Baykal Fatih Altaylı Mustafa Sarıgül Abdulkadir Selvi Gazze Turizm tatil

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın açıklamasına Özgür Demirtaş'tan ilk yorum! Büyük harflerle yazdı

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan faiz indirimi konusunda açıklama gelmişti. Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini, indirimler başladığında da sıkı duruşun korunacağına dair kuşkuya yer bırakılmayacağını söylemişti. Akçay'ın bu açıklamalarının ardından ekonomist Özgür Demirtaş'tan da ilk yorum geldi. Akçay'ın konuşmasını 'Harika' olarak nitelendiren Demirtaş, "Spekülasyonların önüne geçilmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Finans 26-07-24 17:22

İşgalci İsrail güçlerinin hedefi bu kez TRT ekibiydi

İşgalci İsrail güçleri Mescid-i Aksa'da görevini yerine getiren TRT Haber saldırdı. Saldırıda, TRT kameramanı yaralanırken, İsrail güçleri Muhabir Mücahit Aydemir'in telefonuna zorla el koyarak telefondaki görüntüleri sildi.

Haber 26-07-24 17:00

Bakan Işıkhan'ın o sözlerinin ardından... İBB'den SGK borcu açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin SGK'ya 3,3 milyar lira borcu olduğunu duyurmuştu. Bakan Işıkhan'ın bu açıklamasının ardından İBB'den de açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, İBB şirketlerinin SGK borcunun 2,4 milyar TL olduğu ifade edildi.

Haber 26-07-24 16:23

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Feyza Civelek plajda görüntülendi! Tarzıyla dillere düştü! 'Bu kız gerçekte de Nilay'

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Nilay' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Feyza Civelek dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şimdilerde sezonun stresini atan Feyza Civelek plajda görüntülendi. Ünlü ismin plaj tarzı adeta dillere düştü.

Magazin 26-07-24 15:43

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 26-07-24 15:00

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 26-07-24 14:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'belediye borçları' sözlerine Özel'den dikkat çeken yanıt! 'Çöp toplayamaz hale getirecekmiş! Kendi ellerimle toplarım'

Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarda bulunuyor. Özel, Erdoğan'ın belediye borçları ile ilgili sözüne yanıt verdi. Özel, "Çöp toplayamaz hale getirecekmiş. Genel başkan olarak kendi ellerimle toplarım, yine de namerde muhtaç etmem bu halkı." dedi.

Haber 26-07-24 13:50

CHP'li Türkan Elçi'nin oteline saldırı: Bu sabah da düğmeye basıldı! Dövmeli saldırgan kameraya yakalanmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da CHP'li milletvekili ve 2015'te öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin ailesine ait otele ateş açılıp tehditte bulunulmuştu. Olay sonrası yapılan 'Kantar' operasyonunda kameraya yakalanan saldırgan dahil 3 kişi tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu sabah da 'Topuz' operasyonu için düğmeye bastı. Operasyonda ele geçirilenler dikkat çekti.

Haber 26-07-24 13:20

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine Türkçe yazılar yazıldı: Yasal süreç başlatılacak

Van'da bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaya geçitlerine hem Türkçe hem Kürtçe trafik uyarıları yazıldı. Dün gece ise Kürtçe yazıların üzerine "Türkiye Türk'tür, Türk kalacak" yazıları yazıldı ancak bu yazıları kim ya da kimlerin yazdığı bilinmiyor. Belediyeden olayla ilgili açıklama geldi, sorumlular hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtildi.

Haber 26-07-24 13:05

Paris Olimpiyatlarında oynayabilmek için parmağını kestirdi! Spor camiasını şoke eden olay

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris2024'te takımdaki yerini alabilmek için iki hafta önce antrenmanda kırılan parmağının iyileşme süresini beklemeden bir kısmının kesilmesini tercih etti. Dawson'ın yaptığı bu fedakarlık dünya gündemine oturdu.

Spor 26-07-24 13:03

Gıdalar hakkında 4 ilginç bilgi! O meyve uyanmak için kahveden daha etkiliymiş

Sağlıklı yaşam hiç şüphesiz düzenli beslenme ve egzersiz yapmaktan geçiyor. Sağlıklı beslenmenin bir parçası olan sebze ve meyveler birçok fayda sağlıyor. Bu faydalı besinler arasında yer alan elma, salatalık, muz ve havucun 4 ilginç faydası ortaya çıktı.

Kadin 26-07-24 12:46

Özel hayat sorusunu açık açık cevapladı! Tuğba Özay sperm bankası itirafıyla şaşırttı

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, sperm bankası itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 12:14

Olimpiyatlar için bir asır bekleyen Fransa'da sabotaj şoku: Kundakçılar işbaşında! İnsan seline Gelmeyin deniyor

Dünya Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın başlangıcı için nefesini tutmuştu ki ülkede geniş çaplı bir sabotaj gerçekleştirildi. Olimpiyatların başlamasına saatler kala Fransa'da tren hatları büyük ölçüde kesintiye uğradı. Bazı tren hatları kundaklandı. Aksaklığın hafta sonu boyunca sürmesi yüz binlerce seyircide endişe yarattı. Fransız bakan isyan edip "Bu gerçekten dehşet verici" dedi.

Haber 26-07-24 11:56

Tüm dünya, tarihin en sıcak gününü o gün yaşadı! 'Daha önce hiç görülmemiş bir durum' Endişelendiren detay başka

Avrupa Birliği'nin iklim izleme kuruluşu Copernicus İklim Değişikliği Servisi, 22 Temmuz Pazartesi gününün, dünya genelinde kaydedilen en sıcak gün olduğunu açıkladı. Küresel ortalama sıcaklık 17.15 derece Celsius olarak ölçüldü ve bu, bir gün önceki rekorun önüne geçti. Haziran 2023'ten bu yana her ayın, önceki yılların aynı ayına kıyasla kendi sıcaklık rekorunu kırdığı ve bunun daha önce hiç görülmemiş bir durum olduğu belirtildi. İklim bilimcileri en çok endişelendiren şey de açıklandı.

Haber 26-07-24 11:42

BİM'e Philips Airfryer geliyor! 26 Temmuz 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

Türkiye'nin en büyük perakende marketlerinden biri olan BİM'in bu haftaki 26 Temmuz 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bim Cuma Aktüel Katalog'ta en dikkat çeken ürünlerden biri Philips Airfryer oldu. Çok satanlar listelerinde ilk sırada yer alan Philips Airfryer'a avantajlı fiyatla sahip olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı! BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nı incelemek ve BİM aktüel ürünleri görmek isterseniz işte detaylar!

Haber 26-07-24 11:20

Özel üniversite ücretleri için emsal karar! İstedikleri gibi zam yapamayacaklar 'Her öğrenci mahkemeye taşıyabilir' İşte okulların fiyatları

Özel üniversitelerde okuyanların gündeminde yine fiyatlar var. Binlerce öğrenci son günlerde okul fiyatlarına yapılan fahiş zamları konuşuyor. Bazı öğrencilerden önceki döneme göre neredeyse üç katı para istendiği öğrenilirken bir öğrencinin de yüzde 145'lik zammı mahkemeye taşıdığı ve mahkemeden tüm öğrencilere emsal olacak bir karar çıktığı kaydedildi. Bu karara göre üniversiteler 12 aylık TÜFE ortalamasının dışında zam yapamayacak. İşte özel üniversitelerin yaptıkları zamlar ve fiyatları...

Egitim 26-07-24 11:02

Dünyanın en tehlikeli kartellerinden Sinaloa'yı sarsan haber: El Mayo ile El Chapo'nun oğlu Teksas'ta yakalandı!

Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa büyük bir darbe aldı. Dünyanın en tehlikeli kartellerinden biri olan Sinaloa, ABD'de ölümcül fentanil maddesinin tüketiminin baş sorumlularından. Öyle ki bu madde dünyaca ünlü şarkıcı Prince'i de hayattan koparmıştı. Sinaloa, örgütün kurucuları "El Mayo" ile "El Chapo"nun (bücür) oğlu Joaquin Guzman Lopez'in tutuklanmasıyla sarsıldı.

Haber 26-07-24 11:01

Eşinin ölüm döşeğindeki itirafı şoke etti! Hayatı altüst oldu

Karısının ölüm döşeğinde kendisine söylediği yıkıcı itirafla hayatı alt üst olan adam başından geçenleri paylaştı. Bu şok edici itiraf karşısında neye uğradığını şaşıran adam yaşadıklarıyla başa çıkmakta zorlandığını söylüyor.

Kadin 26-07-24 10:27

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyürken, beklentileri aşan büyüme verisi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadeleyi "yumuşak iniş" ile sonlandırabileceği ve ekonomiye zarar vermeyeceği öngörüsünü destekliyor.

Finans 26-07-24 09:48

Dişini çektiremeyen adam çılgına döndü! Hastane bahçesinde korku dolu anlar: Kurban Bayramı'ndan beri tedavi edilmiyorum

Sivas'ta bir şahıs iddiaya göre Kurban Bayramı'ndan beri dişini çektiremedi. Şahıs en sonunda öfkeden çılgına dönüp hastane bahçesindeki kamelyanın üzerine çıktı. Elinde kesici alet bulunan adam herkesi korkuttu. Bu sırada yaşanan telaş ve panik anları kameraya yansıdı.

Haber 26-07-24 09:38

Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: Hilmi Daşdemir'den CHP'nin oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler

Seçim anketleri son günlerde yine çok konuşulmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde birinciliği elde edilen CHP, devamında da anketlerde birinci sırayı kazanmaya başlamıştı. Bu sırada ilginç bir anket sonucu da canlı yayında paylaşıldı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini öne sürdü.

Haber 26-07-24 08:58

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü leopar desenli minik bikinisiyle ayna karşısına geçti! Yorum yağdı

Yıllar sonra Yılmaz Erdoğan'ı televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği Dilber karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Tatilden sık sık paylaşımlar yapan Ergüçlü bu defa leopar desenli minik bikinisiyle ayna karşısına geçti. Ünlü ismin o hallerine yorum yağdı.

Magazin 26-07-24 08:57

Beyin yiyen amip paniği! Bir kişi hayatını kaybetti, 100'ü aşkın kişi hastaneye akın etti

Naegleria fowleri hastalığında tek hücreli amip, beyinde enfeksiyona yol açıyor ve vakalar genellikle ölümcül oluyor. Çoğunlukla göl ve nehir gibi tatlı sularda bulunan tek hücreli Naegleria fowleri, sadece burun yoluyla bulaşıyor ve insandan insana geçmiyor. Bu ölümcül hastalık bu kez İsrail'de alarm verdi. İsrail'de bir kişinin beyin yiyen amip nedeniyle ölmesi ve bir çocuğun da benzer şüpheyle hastaneye kaldırılmasının ardından 100'den fazla kişinin sağlık kuruluşlarına başvurduğu bildirildi.

Haber 26-07-24 08:54

Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Al Nassr'a resmi teklif yapıldı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Anderson Talisca'nın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. Al Nassr kulübü, Talisca'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken Beşiktaş devreye girdi.

Spor 26-07-24 08:34

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 08:27

SON DAKİKA: Bir devir sona erdi! Kamuda birden fazla maaş alma dönemi kapandı

Son dakika haberi: Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

Finans 26-07-24 07:48

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 26-07-24 07:37

UEFA Ülke Puanı sıralamasına müthiş başladık! Rakiplerimize gözdağı...

Avrupa Kupalarına bu sezon 5 takımımızla katılmamız büyük avantaj elde edecekken, temsilcilerimizin oynadığı maçlar sonuçlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası ülke puanında değişiklikler meydana geldi.

Spor 26-07-24 07:37

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-07-24 07:33

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den sahipsiz hayvan açıklaması! O maddeyi işaret etti: 'Yasa uygulanabilir değil'

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı canlı yayında sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 milyon hayvanın sahiplendirilinceye kadar barınaklarda bakmanın mümkün olmadığını ifade eden Özlü, "Ben bu yasa tasarısının uygulanabilir olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Manşet 25-07-24 22:58

Icardi boşanmak üzere olduğu karısı Wanda Nara'nın çıplak fotoğrafını paylaştı! Paylaşımına yazdığı nota kimse anlam veremedi

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan ilişkisi ile de gündeme gelmeye devam ederken, yıldız isim bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşkına uğrattı. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 22:54

New York Times'tan, İngiltere'nin, Netanyahu hakkındaki yakalama kararına itirazını çekeceği iddiası

İngiltere’de Keir Starmer liderliğinde yeni hükümetin, bu hafta sonu Uluslararası Ceza Mahkemesinin (UCM), İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​​​​​​​ hakkında yakalama kararı çıkarmasına yönelik itirazını geri çekmesi bekleniyor. Starmer, mayısta konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahkeme, zamanı gelince kararını verebilmeli. Mahkemeyi ve uluslararası hukuku destekliyorum.” demişti.

Haber 25-07-24 20:08

Dolandırıcıların hedefindeki isim bu kez Sezen Aksu oldu! 220 bin TL'sini kaptırdı

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun, arayıp kendisini Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığı öğrenildi. 'Kimsesiz çocuklar' için bağış topladıklarını söyleyen şahıslar, ünlü isimden 220 bin TL aldı. Aksu'nun asistanının durumdan şüphelenip belediyeyle irtibata geçmesiyle gerçek anlaşılırken Aksu, emniyete giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

Magazin 25-07-24 17:46

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 25-07-24 17:14

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 25-07-24 15:53

SON DAKİKA: Piyasaların odaklandığı veri açıklandı! ABD ekonomisi beklentilerin üzerinde büyüdü

Son dakika haberi.... Küresel piyasaların odaklandığı veri açıklandı. ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyüdü.

Finans 25-07-24 15:37

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 25-07-24 15:30

İşte SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye! Cumhurbaşkanı Erdoğan işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında CHP'li belediyeleri hedef alarak SGK'ya olan borçlarının altını çizerek en yakın zamanda bu borçların ödenmesi gerektiğini belirtmişti. CHP lideri de Özgür Özel bu bu söyleme yanıt vererek, 'Önce kendi belediyelerine baksınlar' çıkışında bulunmuştu. SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye belli oldu!

Finans 25-07-24 15:26

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti?

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti? Finans haberlerini sizler için derledik. İşte öne çıkan gelişmeler…

Haber 25-07-24 15:10

Son dakika: Ağrı’daki bir düğünde terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atmışlardı! Gözaltına alındılar…

Terör örgütü PKK lehine slogan atarak halay çekenlerin görüntüsü bu kez Ağrı’dan gelmişti. Doğubayazıt ilçesinde bir düğün salonunda çekilen görüntülerde terör örgütü PKK'nın elebaşı lehine slogan attığı tespit edilen 7 şüpheliden 3'ü gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 14:52

Konut kredisi çekmek isteyen şaştı kaldı! Bankalardan bir ücret kesintisi daha: İşte ödenen miktar

Türkiye'de konuttaki yüksek fiyatlar devam ederken vatandaşların da tercihinde konut kredileri yer alıyor. Yüksek faizleriyle gündemde olan konut kredileri bu kez bankaların EFT ücreti oyunuyla konuşuluyor. Bankalar ücret kesintilerinden birini daha ekledi. İşte 1 milyon TL'de ödenen miktar...

Finans 25-07-24 11:49

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

Mustafa Sarıgül sonrası yeni kasetler hazırlanmış! Çok konuşulacak iddia: Fatih Altaylı, Deniz Baykal gerçeğini ilk kez duyurdu

Abdülkadir Selvi, dünkü yazısında ilginç ifadeler kullanmış ve siyasetteki kasetlerin devam edeceğini iddia etmişti. Selvi, 'CHP genel başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı adaylığına giden süreçte yeni kasetler konuşuluyor.' dedi. Gazeteci Fatih Altaylı, bu sözler sonrası Selvi'ye sert sözlerle yüklendi.

Haber 25-07-24 10:30

Netanyahu ABD'de ayakta alkışlandı... O isim utanç gecesine bu pankartla çıktı: Yıllar sonra aynı kare!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington'daki ABD Kongresinde senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Netanyahu Kongrede yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" açıklamasında bulundu. Utanç anlarına dair Türkiye başta olmak üzere dünyadan tepkiler yağarken, Kongredeki bir görüntünün Nazi döneminde çekilen bir fotoğrafla benzerliği gündem oldu.

Haber 25-07-24 09:24