24 Saat Canli Altin Haberleri

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kadrosu belirlendi! Mourinho resmi açıklamanın yapılmasını istemedi...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacağı Lugano maçının kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Maça 24 saat kalana kadar kadroda değişiklik yapma hakk bulunan Fenerbahçe, nihai kadroyu duyuracak.

Spor 2024-07-20 15:22:33

Hastanede hayatını kaybeden kadın yeniden dirildi! Öbür dünyayı böyle anlattı: Tanrı ile 3 saat geçirdim

24 yaşındaki Mariandree Cardenas isimli bir kadın astım krizine bağlı olarak hastanede komaya girdi ve birkaç saat sonra ailesine öldüğü açıklandı. Yapılan müdahalelerin sonrasında yeniden hayata döndüğünü ifade eden Cardenas, "Göz açıp kapatıncaya kadar Dünya'da olmayı bıraktım ve başka bir yerde belirdim." dedi.

Trend 2024-07-03 08:40:55

Havaist durakları ve saatleri: Havaist nerelerden, kaçta kalkıyor?

Havaist, İstanbul Havalimanı ile İstanbul'un çeşitli bölgeleri arasında hizmet sunmaktadır. Havaist durakları ile İstanbul Havalimanı arasında haftanın 7 günü, 24 saat karşılıklı seferler düzenlenmektedir. Sefer saatleri trafik durumuna bağlı olarak bazen değişiklik gösterebilir. Havaist ücretleri, kalkış ve varış noktalarına göre farklılık göstermektedir.

Haber 2024-06-25 18:24:45

Ciğerlerimiz yanmıştı! Havadan çekilen görüntüler kahretti: 952 futbol sahası büyüklüğünde

Türkiye'nin kanayan yaralarından biri olan orman yangınları bu sene de haziran ayıyla birlikte kendini gösterdi. Bunlardan en büyüğü de Çanakkale'de meydana geldi. 2 yangın çıkan ilde ilk yangın 24 saat sürdü ikinci ise 7 saat... Yangından sonra çekilen görüntüler yürekleri dağlarken 952 futbol sahası büyüklüğünde alan zarar gördü.

Haber 2024-06-24 11:32:09

Son dakika | Helikopterler de devreye girdi! Çanakkale'deki orman yangını 24 saat sonra kontrol altına alındı

Son dakika haberi: Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde dün akşamüzeri tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana da sıçramıştı. Bugün devam eden yangın için helikopterler de devreye girdi. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Öte yandan İzmir'in Dikili ilçesinde gece yarısı sularında başlayan yangın çevredeki sitelere yaklaştı, sabah saatlerinde ise kontrol altına alındı. Uşak'ın Akbudak köyündeki yangın da çevre mahalle ve köyleri tehdit edecek şekilde büyüdü.

Haber 19-06-24 08:42

Uzmanından kurban eti uyarısı! Tüketmeden önce bilmelisiniz

Kurban eti, kesildikten sonra 24 saat buzdolabında dinlendirilmesi gerektiğini belirten Uzm. Dyt. Veysel Ciğerli, "Yeteri kadar dinlendirilmiş et yumuşaklık kazanır. Kesilen etlerin sıcağı sıcağına tüketilmesi ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Kurban etinin en az bir gün dondurucuda bekletildikten sonra tüketilmesi gerekir” uyarısında bulundu.

Kadin 14-06-24 15:32

'Ciddi problemler yaşayabilirsiniz' Kurban eti için 24 saat uyarısı! Ölüm sertliği oluşuyor, tüketmeyin

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayram hazırlıkları yurt genelinde tüm hızıyla sürerken uzmanlar ise bayramda beslenmeye yönelik dikkat çeken uyarılarda bulunuyor. Kurban etlerinin kesimden 24 saat sonra tüketilmesi önerilirken aksi halde ciddi sindirim problemleri yaşanabileceği vurgulanıyor.

Haber 13-06-24 12:36

Canlı girdiği evden 11 saat sonra cesedi çıktı! Cansız bedeni denizde bulunan gencin son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da Sedef Güler'in (24) cesedinin denizde halıya sarılı halde bulunması kan dondurmuştu. Ortaya çıkan son görüntüler şok etkisi yarattı. Görüntülerde Güler'in, cesedinin çıktığı eve girdiği anlar yer aldı. 11 saat sonra kameraya o korkunç poşet yansıdı...

Haber 12-06-24 11:43

Bursa'da 24 saat sürecek olan deprem tatbikatı! Vatandaşlara kısa mesaj gönderildi: 5 ili kapsıyor

Bursa'nın Gemlik ilçesi merkez üssü ve 5 ili etkileyen 6.7 büyüklüğünde deprem tatbikatı, vatandaşların cep telefonlarına gönderilen kısa mesaj başlatıldı. AFAD tarafından, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) çerçevesinde gerçekleştirilen tatbikat, 24 saat kesintisiz devam edecek. Bursa AFAD Müdürü Mehmet Buldan "Bu büyüklükte bir deprem olması halinde 32 bin bina hasar görürken, yaklaşık bin 48 kişi hayatını kaybedebilir" dedi.

Haber 06-06-24 18:13

Türkiye'nin konuştuğu sokak hayvanları için o belediyeler kolları sıvadı! '24 saat canlı yayın' detayı: Projemiz bu

Son günlerin en çok konuşulan konularından biri de başta köpekler olmak üzere başıboş sokak hayvanlarının uyutulacağı iddiası. Sosyal medyada çok konuşulan mesele TBMM'nin de gündemine taşıdı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan "Bununla ilgili belediyelerimiz şimdiden kollarını sıvadılar" diyerek partisinin projesini duyurdu. Erbakan ayrıca söz konusu iddiaya partisinin yaklaşımını da açıkladı.

Haber 24-05-24 13:31

Uçurumda cansız bedeni bulunmuştu! Turistin ölüm nedeni belli oldu

Yabancı turist kafilesiyle geldiği Pamukkale'de kaybolan 73 yaşındaki Maria Jolanta Latacz'ın cansız bedeni 24 saat sonra uçurumda bulunmuştu. Polonyalı kadının ölüm nedeni belli oldu.

Haber 15-05-24 19:34

Uludağ’da yaralı ayı seferberliği

Bursa-Uludağ yolunda araba çarpması sonrası yaralandıktan sora gecenin karanlığında ormana kaçıp dere yatağında mahsur kalan genç ayı, ekiplerin 24 saat süren nefes kesen operasyonuyla kurtarıldı.

Yurthaber 09-05-24 14:45

Bu belirtiler varsa hemen hastaneye koşun! 24 saat içinde tedavi edilmeli: Geç müdahale ölüme götürüyor!

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz sıtma hastalığı hakkında uyarılar gelmeye devam ediyor. Sıtmayı sivrisineklerin plazmodium adlı paraziti insanlara bulaştırması yoluyla oluşan ateşli bir enfeksiyon hastalığı olarak tanımlayan Dr. Mehmet Uluğ, “Sıtma, dişi anofel sivrisineklerinin ısırmasıyla bulaşır. Dişi sivrisinekler yumurtalarını beslemek için bir kan emerler. Bulaşma, sivrisineklerin sayısına ve hayatta kalmasını etkileyebilecek iklim şartlarına da bağlıdır” dedi. İşte belirtileri...

Haber 04-05-24 07:39

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 12-04-24 09:25

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

CANLI ANTALYA seçim sonuçları: Antalya'da kim kazandı? AK Partili Hakan Tütüncü mü, CHP'li Muhittin Böcek mi?

CANLI ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçimlerinde sürpriz yaşanabilecek büyükşehirler arasında gösterilen Antalya seçim sonuçları için heyecan dorukta. S Antalya'yı kim kazandı? Muhittin Böcek mi Hakan Tütüncü mü önde? sorusu yanıt bulacak. Sandıkların saat 17.00'de kapanmasıyla oy sayım işlemine geçildi. Antalya'da seçim sonuçları Mynet'te anlık olarak yer alacak.

Finans 31-03-24 20:11

CANLI | ARDAHAN seçim sonuçları: Ardahan'da seçimi kim kazandı? Nefes kesen yarış! AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi?

Türkiye 2024 yerel seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken Ardahan'da da seçim heyecanı yaşanıyor. Sandık başına giden vatandaşlar Ardahan seçim sonuçlarını merak ediyor. Birkaç saat içinde Ardahan'ın yeni belediye başkanı belli olacak. Oy sayım işleminin sona ermesiyle ilk sonuçların geldiği kentte, AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi kazandı? sorusunun yanıtı da belli oluyor. İşte Ardahan seçim sonuçları.

Finans 31-03-24 18:27

CANLI BEYOĞLU-BÜYÜKÇEKMECE seçim sonuçları: Beyoğlu ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Beyoğlu ve Büyükçekmece seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Peki, Beyoğlu ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? İşte 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-24 18:19

CANLI BEYLİKDÜZÜ seçim sonuçları: Beylikdüzü'nde seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Beylikdüzü seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Peki, Beylikdüzü'nde seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Finans 31-03-24 18:06

CANLI BEŞİKTAŞ seçim sonuçları: Beşiktaş'ta seçimi kim kazandı? CHP mi, MHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Beşiktaş seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. , İstanbul'da CHP’nin kalesi olarak bilinen Beşiktaş’ta da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Beşiktaş'ta seçimi kim kazandı? CHP mi, MHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-24 17:56

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:41

CANLI ARNAVUTKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Saatler kala heyecan dorukta: Arnavutköy'de seçimi kim kazandı?

Arnavutköy seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Arnavutköy AK Parti Mustafa Candaroğlu'nu aday olarak göstermişti. Candarlıoğlu'nun karşısında CHP cephesinde ise Tekin Aras var. İYİ Parti'de ise İsmail Yaşar belediye başkan adayı olarak gösterildi. Arnavutköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:08

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 16:08

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçim ilk sonuçlar için geri sayım! Sandıklar kapandı, oy sayımı başladı... 81 il ve 973 ilçede yeni belediye başkanları belli oluyor... İl il, ilçe ilçe kim önde?

Canlı seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için geri sayım başladı. 2024 yerel seçim sonuçları saatler içerisinde belli olacak. Yerel seçimler için Türkiye, bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken, oy verme işlemi saat 17.00'de tüm Türkiye'de sona erdi. Oy verme işlemi sonrası sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayımına geçildi. YSK'nın seçim yasaklarının sona ermesiyle ilk seçim sonuçları Mynet'te olacak. Hangi il ve ilçede hangi aday önde? sorusu yanıt bulacak.

Finans 31-03-24 15:26

24 Mart saat 19.36'ya dikkat! Nur Viral'e konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez 'Bunları yapın' diyerek reçeteyi verdi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı işlediği konularla sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu. Ölmez, '24 Mart saat 19.36'ya dikkat' diyerek reçeteyi verdi.

Magazin 22-03-24 13:27

Gazze için kritik saatler! Hamas heyeti Kahire'ye geldi: Ateşkes umutları yeşerdi

Gazze'de süren savaşta Ramazan öncesi ateşkes sağlanması için peş peşe adımlar atılıyor. Son olarak Hamas heyeti Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi. Bir Hamas yetkilisi, Gazze'de 24 ila 48 saat içinde ateşkesin sağlanabileceğini ifade etti.

Haber 03-03-24 13:12

Bella Thorne'un transparan seçimi eleştiri topladı! Önü ayrı arkası ayrı olay

Cinsel içerikli siteye üye olduktan sadece 24 saat sonra bir milyon dolar kazanarak rekora imza atan ve uzun süre bu konuyla konuşulan ABD'li oyuncu Bella Thorne, ten rengi tercih ettiği kıyafetiyle eleştirildi.

Magazin 22-02-24 14:19

Aydın’da son 24 saatte 17 şahıs tutuklandı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Asayiş Büro Amirlikleri tarafından son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde gözaltına alınan şahıslardan 17’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 16-02-24 15:20

Deadpool & Wolverine daha vizyona girmeden rekor kırdı! 24 saatte 365 milyon kişi tarafından izlendi

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı üçüncü Deadpool filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı. Fragman, ilk 24 saat içinde 365 milyon kişi tarafından izlendi.

Magazin 14-02-24 13:11

Herkesin kazandığı bir yarış StartGate Global Game Jam’24

StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Gam Jam’in (GGJ) bu yılki adreslerinden biri oldu. StartGate Global Game Jam’24 kapsamında bir araya gelen 16 takım, 48 saat boyunca yaratıcılıklarının sınırlarını zorladı. “Beni Güldür” GGJ global temasında ve StartGate’in, JCI iş birliğinde organize ettiği “Nitelikli Eğitim” temalı alt yarışma kategorisinde oyunlar üretildi.

Haber 06-02-24 18:10

Rıdvan Dilmen'den çok ilginç itiraf! ''Ben her anlamda beceriksiz bir insanım''

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada yine gündeme oturdu. Katıldığı bir programda kendi hayatına dair hikayeler anlatan Dilmen, Rıza Çalımbay ile restoran açtıklarını fakat beceremedikleri için 24 saat sonra devrettiklerini itiraf etti.

Spor 04-02-24 16:12

Özel hastanede skandal iddia! Can çekişen hastanın oksijen tüpünü kestiler, saatler sonra can verdi

KOAH hastası Kemal Atkoşar Gaziosmanpaşa'da özel bir hastaneye kaldırıldı, iddiaya göre hastane desteğe muhtaç haldeki Atkoşar'ın tüm cihazlarını söküp oksijen desteğini kesti. Kemal Atkoşar 24 saat geçmeden yaşamını yitirdi, ailesi isyan etti. Atkoşar'ın günlüğü 7 bin 500 liraya servise yatırılması önerisi ve nefes almakta güçlük çeker haldeyken "Genel durumu iyi" raporu hazırlanması ailenin güvenini zedelemişti: "Hastanın kalan ömrü bu şekilde elinden alındı ve ölümü hızlandırdı."

Haber 02-02-24 09:34

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’dan 'afiş' açıklaması: Bilgiyi doğru yerden almıyorlar

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 'afiş' tartışmalarının üzerinden 24 saat geçmesine rağmen anlaşmış oldukları şirketten kendilerine bir geri dönüş olmadığını belirterek, "Zannediyorum bilgiyi doğru yerden almıyorlar. Onun için mesela Sayın Murat Ongun’dan bilgi almak isterlerse durumunun gerçekliğini, detaylarını çok daha net bir şekilde görmüş olacakları düşüncesindeyim" dedi.

Haber 01-02-24 19:21

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, bu hafta Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını internette araştırıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir? İşte detaylar...

Spor 01-02-24 16:54

8 kişinin cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Antalya sahillerinde ceset devriyesi! Sahil Güvenlik ve polis Kaş'tan Belek'e kadar her yeri arıyor

Antalya sahillerde 6 günde 8 ceset bulunmasının ardından Serik'te polis ekipleri, kıyı bandında gece gündüz devriye görevine başladı. Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri de denizdeki devriye görevlerini artırdı. Sahil Güvenliğe ait çok sayıda gemi ve botun yanı sıra DEGAK dalış timleri Kaş, Belek, Gazipaşa'nın da arasında olduğu geniş bir bölgede 24 saat görev yapıyor. Kaş'a kadar tüm sahil şeridi incelenirken, Sahil Güvenlik helikopteri de havadan çalışmalara katılıyor.

Haber 23-01-24 21:17

24 ayrı hırsızlık şüphelisi 190 saatlik kamera incelemesiyle yakalandı

Gaziantep’te 24 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs, 190 saat süren güvenlik kamera incelemesi ve teknik takip sonucu bir araçtan hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Yurthaber 22-01-24 08:46

Ergan Dağında güvenlik onlara emanet

Erzincan’da Munzur Dağları’nın eteklerinde yer alan Ergan Dağı Kayak Merkezinde gece gündüz demeden 24 saat görev yapan jandarma asayiş ekipleri, komandolar ile Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, yerli ve yabancı turistlere huzur ve güven veriyor.

Yurthaber 18-01-24 13:54

Cezaevinden çıktı, 24 saat sonra tekrar geri girdi! Çünkü ilk işi bu olmuş...

Bursa’da çıktığı cezaevine tekrardan otomobil çaldığı günün sabahına girdi. Akılalmaz olayda şahsın, cezaevinden çıktığı günün akşamında otomobil çaldığı öğrenildi.

Haber 13-01-24 10:11

Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyor

Meteorolojinin verdiği bilgiler doğrultusunda, gecenin geç saatlerinde etkili olan ve halen etkisini artırarak sürdüren kar yağışına karşı, Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, sahada görevinin başında çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyor.

Yurthaber 10-01-24 11:21

24 saattir haber alınamayan çocuk dere yatağında sağ olarak bulundu!

İzmir'de ailesine ait küçükbaşları toplamaya giden ve kendisinden 24 saattir haber alınamayan Ç.K., 20 saat sonra ekipler tarafından dere yatağında sağ olarak bulundu. Durumu iyi olan Ç.K., tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haber 31-12-23 00:35

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Bu akşam Gönül Dağı var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti,

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 30-12-23 19:26

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ CANLI İZLE 26. BÖLÜM! Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ve dizinin 26. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bu akşam var mı? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 28-12-23 19:55

SAKLA BENİ 9. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Sakla Beni 9. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam dokuzuncu bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Magazin 28-12-23 18:45

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:59

Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi

Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.

Yurthaber 26-12-23 12:08

Aranan şahısların yakalanma rekoru: 24 saatte 51 kişi

Samsun’da 24 saat içinde polis ekiplerinin yoğun çabaları ve etkili denetimleri sonucunda aranan şahısların günlük yakalanma rekoru 49’dan 51’e çıkarıldı.

Yurthaber 26-12-23 10:13