Ambulans Şoförü Haberleri

Evde anne, yollarda usta ambulans şoförü! 'İlham kaynağım vinç operatörü olan annemdi'

Kocaeli’de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor. Evde anne yollarda usta şoför olan kadınlar, yoğun trafikte önemli bir görev üstleniyor. 24 yıldır acil sağlık hizmetlerinde görev yaptığını söyleyen Ayla Arslan, "Sürücü olurken benim ilham kaynağım vinç operatörü olan annemdi. Taşıdığım sorumluluğun bilincindeyim ve yaptığım işi seviyorum" dedi.

Kadin 07-03-2024 12:09

Zeytinburnu'nda 2 kişinin yük boşaltma gerekçesiyle ambulansa yol vermeme anları kamerada

Zeytinburnu'nda 2 kişinin araçlarındaki yükü boşalttıkları gerekçesiyle siren çalan ambulansa uzun süre yol vermedikleri anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yurthaber 17-02-2023 13:29

Ambulansı Sağlık Bakanlığı önüne çekip Bakan Koca'yla görüşmek istemişti! Hastaneden açıklama geldi: 'Araçta hasta bulunmadığı halde…'

Dün öğle saatlerinde bir ambulans sürücüsü kullandığı ambulansı Sağlık Bakanlığı önüne çekerek Bakan Fahrettin Koca'yla görüşmek istediğini belirtmişti. Yetkililerce ikna edilen eylemci daha sonra Bakan Koca'yla bir araya gelmişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, "Çok şey konuştuk. Ama bazı şeyler konuşulduğu yerde kalmalı." ifadelerini kullanmıştı. Yaşanan olayla ilgili Ankara Şehir Hastanesi'nden açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Haber 15-06-2022 19:15

Sağlık Bakanı Koca eylem yapan ambulans şoförü ile bir araya geldi! ‘Çok şey konuştuk ama…’

Sağlık Bakanlığı binasının önünde kendini ambulansa kilitleyerek eylem yapan şoför ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir araya geldi. Eylem yapan ambulans şoförü ile konuşan Koca yaptığı kısa açıklamasında ‘Çok şey konuştuk ama bazı şeyler konuşulduğu yerde kalmalı’ ifadelerini kullandı.

Haber 15-06-2022 08:21

Ambulans Şoförü

Ambulans Şöförü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ambulans Şöförü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

GÜNCELLEME - Çorum'da kırmızı ışıkta yol isteyen ambulans şoförü darbedildi

Saldırı anı KGYS kameralarına yansıdı KGYS KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ve ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 08-06-2022 18:37

Skandalın bu kadarı! Hasta ambulans beklerken sağlık çalışanları cinsel ilişkiye girdi

İngiltere’de yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Emma Croydon isimli bir sağlık çalışanı meslektaşıyla ambulansın arkasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Portsmouth Futbol Kulübü'nün otoparkında geçekleşen olay stat görevlileri tarafından fark edildi. Sağlık çalışanlarının işine son verilirken Emma Croydon haksız işten çıkarma davası açtı ancak talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Trend 16-05-2022 10:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik etmişti! Ambulans şoförünün sırtında taşıdığı adamdan acı haber

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde evinde yangın çıkan 75 yaşındaki engelli vatandaş Muzaffer Tumlu hayatını kaybetti. Tumlu'nun 2018 yılında sokağına araba girememesinden dolayı ambulans şoförü Çetin Karamanlar engelli vatandaşı sırtında taşımıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüntünün ardından ambulans şoförü Karamanlar'dan övgüyle bahsetmişti.

Haber 05-01-2022 18:19

Kazaları karıştıran ambulans nedeniyle yaralı dakikalarca yerde bekledi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde birbirine yakın iki bölgede aynı anlarda meydana gelen trafik kazası sonrası bölgeye sevk edilen ambulans kazaları karıştırdı. Ambulansın gelmesini bekleyen yaralı ise dakikalarca yerde kalırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 10-03-2021 19:00

Güvercinleri uçurmak isterken çatıdan düşerek hayatını kaybetti

Osmaniye merkez Cevdetiye beldesinde, evlerinin çatısında güvercin uçuran genç, dengesini kaybedip çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

Haber 07-03-2021 20:21

İstanbul'un kadın ambulans şoförü: Yuhalayan da oldu, hastasını götürmemi istemeyen de

İstanbul'un keşmekeş trafiğinde onlarca hastayı hayatta tutmaya çalışan kadın ambulans şoförleri vatandaşların tepkileri karşısında zor günler geçiriyor. Ancak tepkilere rağmen mesleğini özveriyle yapıyorlar. 'Benim hastamı sen götürme, kaza yaparsın', 'Boyundan büyük arabayı nasıl kullanacaksın' gibi sözlerle karşılaşan ambulans şoförler, hastaları en hızlı şekilde hastaneye yetiştirmek için zamanla yarışıyor.

Haber 07-03-2021 17:35

112 Acil Sağlık ekiplerinden orman yangınına ilk müdahale

Manisa’nın Selendi ilçesinde hasta sevki sonrası istasyona dönmek üzere yolan çıkan 112 Acil Sağlık ekipleri, yol kenarındaki otluk alanda çıkan yangına müdahale ederek, ormana sıçramadan söndürülmesine yardımcı oldu.

Haber 02-03-2021 20:41

Ambulans şöförü nasıl olunur? Kamuda veya özelde ambulans şöförü olma yolu

Sağlık sektörünün bel kemiği mesleklerinden biri olarak anılan ambulans şoförlüğü son zamanlarda en çok araştırılan mesleklerden biri haline geldi. Eğer ambulans şoförü olmak istiyor ve "Ambulans şoförü nasıl olunur?", "112 ambulans şoförü nasıl olunur?" gibi sorularınız varsa nasıl bir yol izleyeceğinize dair tüm cevapları sizin için derledik.

Haber 06-01-2021 14:35

Ambulanslara 'yaşama şansı az olanları hastanelere götürmeyin' talimatı

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles kenti ve çevresini içine alan Los Angeles County'de, ambulans görevlilerine yaşama şansı çok az olan hastaları taşımamaları talimatı verildi.

Haber 05-01-2021 22:35

Şanlıurfa’ya siren çalarak giren 38 ambulans şoförüne soruşturma

Şanlıurfa’da hizmet verecek olan 38 yeni ambulansın kente gelişi sırasında drone çekimi eşliğinde siren çalarak giren sürücüler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber 30-12-2020 18:43

Samsun'da ambulans şoförü Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Samsun'da ambulans şoförü Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Yurthaber 20-12-2020 02:16

'Ben polisim' diyerek ambulans şoförünü darp eden şüpheli yakalandı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, koronavirüs vakasına müdahaleye giden ambulansın şoförünü “Ben polisim” diyerek darp eden şahıs polis ekiplerince yakalandı. Saldırganın polis olmadığı ortaya çıktı.

Haber 20-11-2020 19:58

Covid-19'u yenen ambulans şoförü: Nefesim gidiyordu, ölümü hissettim!

Diyarbakır'da Acil Servis ambulans şoförü olan 58 yaşındaki Abdülhamit Altunay, koronavirüs pozitif olduğu günlerde yaşadıklarını anlattı. Covid-19 hastalarından bulaşan virüs sonrası çok acı çektiğini ve zorlu bir süreç geçirdiğini söyleyen Altunay, ölümü hissettiğini söyledi.

Haber 02-11-2020 09:50

Ölüm döşeğindeki hastaların son dileğini yerine getiriyor!

Hollandalı ambulans şoförü Kees Veldboer, ölüm döşeğindeki binlerce hastayı son kez görmek istediği kişiler ve yerler ile buluşturdu.

Haber 08-10-2020 03:10

İstanbul'da ambulans şoförüne silahlı saldırı

İstanbul Pendik'te lastik değiştirdiği sırada ambulans şoförüne kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bacağından yaralanan sağlık çalışanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 27-08-2020 10:37

Alkışlanacak hareket! Ambulans şoförü, hastayı 1 kilometre sırtında taşıdı

Kahramanmaraş'ta, ağaçtan düşerek ayağını kıran İsmail Tahta için sağlık ekiplerinden yardım istendi. İhbarla gelen ancak arazi şartları nedeniyle ilerleyemeyen ambulansın şoförü Özgür Davarcı, Tahta'yı 1 kilometre sırtında taşıdı. Tahta, ambulansa konulmasının ardından hastaneye götürüldü. Davarcı olayı, "'Amca kaç kilosun?' dedim. '85' dedi ve ben de 'Gel seni sırtımda taşıyayım' diyerek sırtıma aldım" sözleriyle anlattı.

Haber 25-08-2020 17:30

Muğla'da ambulans şoförünün bıçakla kovalanması

Sağlık-Sen İl Başkanı Özcan Çiçek: - "Tek gayeleri sağlık hizmeti sunmak, şifa vermek, can kurtarmak olan sağlık çalışanlarına yapılan şiddet asla kabul edilemez"

Yurthaber 21-02-2020 23:41

VIP ambulans skandalında yeni gelişme! Gözaltına alındı

İstanbul'da yüksek ücret karşılığında yolcu ve hasta taşıdığı iddia edilen aynı zamanda ruhsatsız ve kayıt dışı çalıştığı belirtilen özel ambulans şoförü yakalandı. Ambulans şoförü gözaltına alındı.

Haber 05-02-2020 16:47

Ambulansla hastanelere aynı anda ikişer üçer yaralı taşıdık

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı binası önünde yaralanan vatandaşları hastaneye taşıyan ambulans şoförü gazi Adem Taşdemir, o anları anlattı - Taşdemir: - "Bina önünde yaralı çoktu. Yaralanan vatandaşları, saat 22.00'den 03.00'e kadar aralıksız, Ankara'nın çeşitli hastanelerine taşıdık. Aynı anda ambulansla ikişer üçer yaralı taşımak zorunda kaldık" - "O gün her tarafımız kan içerisindeydi. Başımdan kan geldi ama aldığımız yaralalılardan sandım"

Haber 14-07-2019 12:12

Kırşehir'de ambulans şoförünün darbedildiği iddiası

Kırşehir'de ambulans şoförünün darbedildiği iddiası

Yurthaber 12-05-2019 13:21

Kırşehir'de ambulans şoförünün darbedildiği iddiası

Kırşehir'de ambulans şoförünün darbedildiği iddiası

Haber 12-05-2019 13:19

Kazandığı tazminata sevinemedi

Antalya'da bir ambulans şoförü, hakaret ve tehdit iddiasıyla açılan davada kazandığı tazminatın ancak dosya ve avukat giderlerini karşıladığını öğrenmenin şaşkınlığını yaşadı - Ambulans şoförü İsa Minnetoğlu: - "Bölge Adliye Mahkemesi kazandığım 6 bin liralık tazminatı 3 bin liraya düşürdü" - "Mahkeme ve avukat giderleri yaklaşık 3 bin lirayı buluyor" - "Kazandığım tazminata sevinemedim. Olaydan sonra altı ay işsiz kaldım. Mahkemelere gidip gelirken para harcadım. Yaşadığım mağduriyet ve yediğim küfürler yanıma kar kaldı"

Yurthaber 07-05-2019 12:41

Kazandığı tazminata sevinemedi

Antalya'da bir ambulans şoförü, hakaret ve tehdit iddiasıyla açılan davada kazandığı tazminatın ancak dosya ve avukat giderlerini karşıladığını öğrenmenin şaşkınlığını yaşadı - Ambulans şoförü İsa Minnetoğlu: - "Bölge Adliye Mahkemesi kazandığım 6 bin liralık tazminatı 3 bin liraya düşürdü" - "Mahkeme ve avukat giderleri yaklaşık 3 bin lirayı buluyor" - "Kazandığım tazminata sevinemedim. Olaydan sonra altı ay işsiz kaldım. Mahkemelere gidip gelirken para harcadım. Yaşadığım mağduriyet ve yediğim küfürler yanıma kar kaldı"

Haber 07-05-2019 12:37

İstanbul'da kabus gece: Silah elinde yüz üstü yatıyordu

İstanbul Sancaktepe'de yaşayan 22 yaşındaki Furkan Ellidokuzoğlu, bilinmeyen bir nedenle şakağına dayadığı silahı ateşleyerek hayatına son verdi. Silah sesinin mahallede yankılanması üzerine polis ve sağlık ekiplerini arayan çevre sakinlerinden bir kişi gördüğü acı dolu manzarayı 'Silah elinde yüz üstü yatıyordu, kendini öldürmüş' sözleriyle özetledi.

Haber 04-12-2018 08:32

Ülke yangın yeri! Ambulans şoförleri de eyleme başladı

Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden Sarı Yelekliler protestolarına, ambulans şoförleri de destek verdi. 1 Ekim'de yürürlüğe giren sosyal güvenlik reformunun sağlık sektörüne zarar vereceğini savunan şoförler, Fransa Ulusal Meclisi'ne giden köprü yolunu araçlarıyla kapattı. Paris sokaklarında uzun süre siren sesleri duyuldu.

Haber 03-12-2018 17:10

Mersin'de ambulans şoförüne darp iddiası

Mersin'de ambulans şoförüne darp iddiası

Haber 11-09-2018 15:24

Samsun'da ambulans şoförünün darp edilmesi

Samsun'da ambulans şoförünün darp edilmesi

Haber 03-09-2018 18:18

Ambulans sürücüsüne gizli fotoğraf çekiminden gözaltı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, 112 Acil ambulans sürücüsü S.S. (49), hastalara müdahale eden acil tıp teknisyeni iki kadının fotoğraflarını gizlice çektiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber 10-05-2018 04:43

Hatay'ın Şahin ambulans şoförleri

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ambulans şoförü olarak görev yapan Sema ve Ertuğrul Şahin çifti, vatandaşların sağlık hizmetine en hızlı ve en güvenli yoldan ulaşabilmesi için özveriyle çalışıyor - İlçenin tek kadın ambulans şoförü Sema Şahin: - "Kadın şoförlerimiz trafikte sıkıştırılıyor, kırmızı ışıkta tedirgin ediliyor. Herkesin artık kabullenmesi lazım kadın taksi şoförü de olur, ambulans şoförü de olur" - Ertuğrul Şahin: - "Hayatımızdan memnunuz, insanların hayatını kurtarmaya yardımcı olmak kadar güzel bir duygu olamaz"

Haber 23-04-2018 11:13

Manisalı ambulans şoförü dikkatiyle iki cinayeti aydınlattı

Yatağında uyuduğu esnada boğularak hayatını kaybettiği iddia edilen bebeğin aslında bir cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı.

Haber 11-03-2017 11:32

Ambulans şoförüne biber gazlı kelepçeli müdahale

Zonguldak'ta, kent merkezindeki yolda TIR'ın geçişini sağlamaya çalışan polis ile bir an önce geçmek isteyen ambulansın şoförü 23 yaşındaki Orhan Özdemir arasında tartışma çıktı.

Haber 10-07-2014 12:55

Ambulans şoförü kalp krizi geçiren hastayı taşırken kalp krizi geçirdi

Kalp krizi geçiren hastayı taşırken kendisi de kalp krizi geçiren 21 yıllık ambulans şoförü Hasan Hüseyin Devrez, yapılan by-pass ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Haber 14-04-2014 09:33

Karısını 30 yerinden bıçaklayıp 155'i aradı

Sakarya'da eşini öldüren 112 Acil servisinde ambulans şoförü olarak çalışan 4 çocuk babası Hüseyin A. Adliye'ye sevkedildi. Zanlı, emniyetteki ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

Haber 30-12-2013 10:21