Anakonda Haberleri

Dakikalar kalmıştı! 6 metre uzunluğundaki yılan iki yaşındaki çocuğun tüm vücudunu sarıp sıkmaya başladı... Mucizevi kurtuluş

Brezilya'da iki yaşındaki yeni yürümeye başlayan bir çocuk, kurbanının etrafını çoktan sarmış olan sarı bir anakondanın korkunç saldırısını durduran bir polis memuru tarafından mucizevi bir şekilde kurtarıldı. Yılan tarafından tüm vücudu sarılan çocuğun hayvanın sıkma hareketiyle birlikte nefessiz kaldığı ve birkaç dakika içinde hayatını kaybedebilme ihtimalinin olduğu belirtildi.

Trend 21-11-2023 09:09

Filmleri aratmayacak yöntem! İnsan yediğinden şüphelendikleri anakondayı başından iple bağlayarak yakaladılar

Hindistan'da çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Bir çiftlikte insan yediğinden şüphelenilen anakonda başından iple bağlanarak yakalandı. Anakondanın ipten kurtulmak için gösterdiği yoğun çaba cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trend 21-10-2023 13:14

Sosyal medyada paylaşılan görüntü paniğe neden oldu! Görenler bir anda evlerini terk etti: Gerçek ise itfaiye ekiplerin gelmesiyle ortaya çıktı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde mahalle sakinleri dehşete kapıldı... Sosyal medya üzerinde paylaşılan görüntüye bakanlar bir anda evlerini terk etti! Gerçek ise itfaiye ekiplerin gelmesiyle ortaya çıktı. Gerçeğin geç de olsa anlaşılması gülümsemelere neden olurken, mahalle sakinleri derin bir nefes aldı... İşte ilginç olayın nedeni ve detayları!

Haber 16-06-2023 10:20

Diğer Haber Etiketleri

Anakonda

Anakonda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anakonda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.