Yılan Haberleri

Fethiye’de görenler gözlerine inanamadı! İlginç başlı ve kulakları dışarıda…

Muğla’da görenleri şaşkına çeviren ve ne olduğunu anlamakta güçlük çektikleri bir yılan türü görüntüledi. 2 metre uzunluğundaki yılanı görenler, ‘korkunç görünümlü’ olarak betimledi.

Haber

Bu sefer tam tersi oldu! Kendisini ısıran yılandan intikam almak için 3 kez ısırdı... Yılan öldü adam ise hayatta kaldı

Genç bir adam yılan tarafından ısırıldı ve yılandan intikamını almak isteyen adam hayvanı 3 kez ısırdı. Bir köy inancı olarak bu yöntem zehri etkisiz hale getirirken yılan öldü, adam ise hayatta kalmayı başardı.

Trend

Eve giren davetsiz misafir itfaiye ekiplerini harekete geçirdi! Üzerinde kobra dolaşırken saatlerce hareketsiz yatmak zorunda kaldı

Tayland'ta kaydedilen bir görüntü sosyal medyadan paylaşılınca kullanıcıları endişelendirdi. Paylaşılan görüntüde bir adamın uyduğu sırada üzerinde yılanın gezindiği anlar yer aldı. O anlarda uykusundan uyanan adam hareketsiz bir şekilde yatarken olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise saatler süren bir kurtarma operasyonu yaptı.

Trend

9 metrelik yılan gözünün önünde karısını diri diri yuttu! Hayvanı eze eze karısını kurtarmaya çalıştı

Endonezya'da Siriati isimli 30 yaşındaki bir kadın ormanlık alanda tek başına yürüyüş yaptığı sırada 9 metrelik yılan tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü. 30 yaşındaki kocası Adiansya karısını bulmak için ormanlık alana geldiğinde yılanın genç kadının etrafını sardığını ve diri diri yutmaya başladığını gördü. Karısını kurtarmak isteyen Adiansya yılanı öldürdü ancak Siriati'nin cansız bedenine ulaşabildi.

Trend

Yılan

Yılan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yılan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir ailenin kabusu oldu! Evlerinin altında yaşıyor, korkudan nöbet tutuyorlar...

Samsun'da yılan bir ailenin kabusu oldu. Evlerinin altında yaşayan yılanlar nedeniyle korku dolu günler yaşayan aile, ellerinde tüfeklerle gece boyunca nöbet tutuyor. Yılanı gören aile üyelerinden biri korkudan bayıldı. Aile yetkililerden çözüm bekliyor.

Haber

Görenler gözlerine inanamadı! 3 metre uzunluğunda: Hareket edince...

Elazığ'ın Gezin bölgesindeki bir inşaat alanında kaydedilen görüntüler büyük paniğe yol açtı. İşçilerin farkettiği 3 metrelik siyah bir yılan görenleri şaşkına çevirdi. İşte o görüntüler!

Haber

Son derece nadir görülüyor! 9 yıldır başka bir yılanla temas halinde değildi... Bakire doğumla 14 bebek doğurdu

City of Portsmouth College Üniversitesi'ndeki personel ve öğrenciler, Ronaldo adlı 1,8 metrelik Brezilya gökkuşağı boa yılanının nadir görülen bir "bakire doğum" yapıp 14 bebek doğurmasının ardından yaşadıkları şoku dile getirdi. Olay son derece nadir görülürken dünyanın bu bilim olayını manşetlerden duyurdu.

Trend

Yer: Eskişehir! Kartal, yılana av oldu

Eskişehir'de bir kartal, yılanın avı oldu. Yaşanan ilginç olay görenleri hayrete düşürürken, bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye kayıt altına aldı.

Haber

İzleyenleri gülümseten yılan kovalamacası araçta son buldu! Yaşanan panik kamerada

Hatay'da uzaklaştırmak istedikleri yılan, araçlarına giren vatandaşların yaşadığı panik cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri kayıt altına alan vatandaşın ‘Babam arabanın içinde yılan da arabanın içinde şimdi babam yılanla beraber arabayı kullanıyor” dediği anlar izleyenlere tebessüm ettirdi.

Haber

Yılanların çiftleşme dansını gören bir vatandaş o anları kayda aldı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir evin bahçesinde 2 yılanın çiftleşme dansı vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.

Haber

İstanbul'da ilginç olay: Seyir halindeki arabanın camına yılan düştü! Kafayı yiyeceğim şu an, yemin ediyorum çığlık çığlığa bağıracağım

İstanbul'da kaydedildiği söylenen ilginç bir görüntü şaşkınlığa neden oldu. İddiaya göre ormanlık bir alanda seyir halinde olan bir aracın ön camına ağaçların üzerinden yılan düştü. Görüntülerde, araç sürücüsünün "Kafayı yiyeceğim şu an, yemin ediyorum çığlık çığlığa bağıracağım" dediği anlar dikkat çekti.

Haber

İstanbul'da yılan paniği! Vatandaşlar arayıp yardım istedi

Kağıthane'de yılan gören vatandaşlar, Türkiye Yaban Hayatı Koruma Derneğini arayıp yardım istedi. Bir binanın bodrum katına giren yılan, dernek üyeleri tarafından yakalandı. Mahalle sakinleri ekibe teşekkür ederken, yılan doğaya salınmak üzere şehir dışına götürüldü. Öte yandan, bir kedinin yılana yaklaşması, yılanın kediye karşı kendisini koruması, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber

Van'da görüntülendi! Yüksek rakımlı yerlerde yaşıyor, son derece zehirli

Van'ın İpekyolu ilçesinde yer alan Erek Dağı'nda yürüyüşe çıkan doğa fotoğrafçısı Ferzende Coşar, zehirli kocabaş engerek yılanını kaydetmeyi başardı.

Haber

Tuvalete gittiğinde karşılaştığı manzaraya inanamadı! 35 tane yılan yavrusu buldu... Yeni fobi yüklendi

Hindistan'ın Assam bölgesinde yaşanan korkunç bir olay sosyal medyada paylaşılınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümünün tuvalet kullanımını etkileyeceğini iddia ettiği gönderide bir evin banyosundan 25 yavru yılan çıktı. Olaya müdahale eden bir yılan uzmanı yavruların doğal yaşamlarına bırakıldığını söylerken sosyal medya kullanıcılarının endişeleri sona ermedi.

Trend

Satılık araçtan çıktı! Görenler şaşkına döndü

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yaşanan olayda, kamyon garajında satılık bir otomobilin motor kısmında zehirli engerek yılanı çıktı. Yıldıray Orhun isimli vatandaş engerek yılanını yakaladı. Orhun, “Kamyon garajında satılık bir aracımız vardı. Aracın başı kalabalıktı. Ne oldu diye sordum. Yılan var dediler. Aracın ön kaputu açıktı. Yılan radyatör boşluğuna girmiş" dedi.

Haber

Sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı! Diplomalı hıyarcı Tokat'tan paylaştı: Delikten dilini falan çıkarttı

Tokat'ta kendini "diplomalı hıyarcı" olarak tanıtan çiftçi Uğur Karahan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karahan ve eşi tarlalarında su borusu döşerken duydukları sesi önce sülük sandılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haber

Engerek yılanlarının çiftleşme dansı kamerada

Türkiye’deki en zehirli yılan olarak bilinen 2 koca engereğin çiftleşme dansı Hatay’ın Dörtyol ilçesinde vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Haber

Alanya'da okulun bahçesindeki yılanı itfaiye yakaladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde okulun bahçesinde bulunan ağaçtaki yılan, itfaiye ekibince yakalanıp doğaya bırakıldı.

Yurthaber

Akıllara durgunluk veren görüntüler! Dev yılanı atlama ipi olarak kullandılar... Şakalaştıkları anlar sosyal medyada infial yarattı

Arjantin'de bir grup adamın, yılanı atlama ipi olarak kullandıkları videonun paylaşılması sosyal medyada öfkeye yol açtı. Kimliği belirlenemeyen iki adam dev boa yılanını boynundan ve kuyruğundan tutarak çevirirken üçüncü bir adam ise onun üzerinden atlıyordu. Üçlünün eğlenerek oyun oynadıkları anlar tepkiyle karşılandı.

Trend

'1 aydır aç ve boyumu ölçüyor! Sanırım beni yeme hayali kuruyor' Yer: Antalya! 1,5 metrelik dev pitona el konuldu 'O yılan evcil, neden götürdünüz?'

Antalya’da bir apartman içerisinde boş dairede bulunan 1.5 metre uzunluğundaki pitona el konuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı kız ise pitonu için adalet isteyerek pitonun kendisine verilmesini istedi. Genç kızın “O yılan evcil. Neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum” yazdığı görüldü. Pitonun kendisine ait olduğunu iddia eden genç kızın daha önceki yılanla paylaşımlarından birindeki "1 aydır aç ve boyumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor" cümlesi ise korkuttu.

Haber

Uçakta yılan paniği! Bir anda belirdi

Bangkok'tan Tayland'a giden Air Asia'ya ait bir yolcu uçağında yılan paniği yaşandı. Sosyal medyada viral olan görüntülerde uçakta küçük bir yılan olduğu fark edildi. Kabin görevlileri sakin tavırlarla yılanı boş bir plastik şişe yardımıyla çöp poşetine koydu. Gündem olan o anlar böyle kaydedildi!

Trend

Dakikalar kalmıştı! 6 metre uzunluğundaki yılan iki yaşındaki çocuğun tüm vücudunu sarıp sıkmaya başladı... Mucizevi kurtuluş

Brezilya'da iki yaşındaki yeni yürümeye başlayan bir çocuk, kurbanının etrafını çoktan sarmış olan sarı bir anakondanın korkunç saldırısını durduran bir polis memuru tarafından mucizevi bir şekilde kurtarıldı. Yılan tarafından tüm vücudu sarılan çocuğun hayvanın sıkma hareketiyle birlikte nefessiz kaldığı ve birkaç dakika içinde hayatını kaybedebilme ihtimalinin olduğu belirtildi.

Trend

Böyle meydan okuma ne görüldü ne de duyuldu! Yılana 'beni ısır' diye bağırdı... Dilini uzatıp ısırmasına izin verince hayatını kaybetti

Hindistan'da yaşayan 22 yaşındaki Rohit Jaiswal isimli bir adam yılanla bir meydan okuma yapmak isterken ölümle dans ettiğinin farkında bile değildi. Elinde tuttuğu bir yılana 'beni ısır' diye bağıran adam daha sonrasında dilini yılana doğru uzattı. Yılanın dilini ısırması sonucu zehirlenen 22 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Trend

Zehirlenerek hayatını kaybeden yılanı ilk yardım yaparak kurtardı! Zehri emerek çıkarttı... Dakikalarca uğraştı

Atul Sharma isimli bir polis memuru Hindistan'ın Narmadapuram kentindeki bir evde böcek ilacıyla zehirlenen ve hareketsiz bir şekilde yatan yılan buldu. Polis memuru hareketsiz halde yatan yılana suni teneffüs yaparak onu hayata geri döndürdü.

Trend

Pitonla fotoğraf çekilmek isteyen sarhoş adam hastanelik oldu! Boynuna doladığı yılan ölümüne neden oluyordu

Boynuna bir piton dolayarak fotoğraf çekilmek isteyen adam ölümle burun buruna geldi. Hayvanın boğazını sıkması üzerine nefessiz kalarak yere yığılan sarhoş adamın yardımına çevredekiler koştu. Yapılan müdahaleyle adamın boynundan piton alındı.

Trend

Yer: Samsun! Yolda giderken direksiyonundan çıktı, hayatının şokunu yaşadı

Samsun'da bir kişi motorsikletle giderken bir anda direksiyonundan yılan çıktı. Yılanlı görünce gözlerine inanamayan kadın hemen motosikleti yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna park ederek çalışanlardan yardım istedi. Bir süre sonra yılan yakalanarak doğaya salındı.

Haber

Sosyal medyayı ikiye bölen görüntüler! Küçük çocuk devasa pitonun yanına uzanıp oyun oynadı... Görüntülere yorum yağdı

Sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntülerde küçük bir çocuğun pitonun yanına uzanarak oyun oynadığı anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıların büyük bir bölümü ebeveynlerini çocuğun güvenliğini tehlikeye attığını söyleyerek eleştirdi. Görüntüler sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend

Herkes gösteri olduğunu zannetti! Yardım istediğini kimse anlamadı... Boynuna dolanan yılan tarafından boğuldu

Rusya'daki bir sirkte kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Bir akrobat boyundaki boa yılanı ile gösteri yaptığı sırada hayvanın bir anda boğazını sıkması sonucunda hayatını kaybetti. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde herkes durumu gösterinin bir parçası zannetmesi nedeniyle akrobata yardım etmemesi dikkatleri çekti.

Trend

Başına gelmeyen kalmadı! Önce yılan soktu, sonra kaza yaptı

Şırnak’ta işlettiği fırına odun atarken yılan tarafından sokulan Ali Bayar, hastaneye giderken aracıyla kaza yaptı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Haber

Hastanenin davetsiz misafiri ortalığı karıştırdı! Yavru Akdeniz engereğini gören hasta yakını telefona sarıldı

Hastaneye giren Akdeniz engereği ortalığı karıştırdı! Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan olayda hasta yakını yılanı görür görmez telefona sarıldı. Profesyonel ekip yılanı bulmak için hastaneye geldi ancak işleri kola olmadı. Yavru olduğu tespit edilen yılan için saatler süren bir operasyon başladı.

Haber

Evinin bahçesinden aniden kayboldu! Bakmadıkları yer kalmadı... 8 metrelik yılanın midesinde bulundu

Endonezya’da yaşayan 54 yaşındaki Wa Tiba isimli iki çocuk annesi kadın evinin bahçesini temizlediği sırada aniden ortadan kayboldu. Bir yılanın saldırısına uğrayan kadının cansız bedeni 8 metrelik pitonun midesinden çıktı. Yetkililer 54 yaşındaki kadının cansız bedenine ulaşabilmek için yılanın midesini ikiye ayırmak zorunda kaldı.

Trend

Aydın'da araca giren yılan paniğe neden oldu

Aydın'ın Söke ilçesinde camı açık unutulan hafif ticari araca giren yılan paniğe neden oldu.

Yurthaber

İşe gitmek için evinden çıktı bir daha kimse onu göremedi! Bütün halinde 7 metrelik yılanın midesinden çıktı

Endonezya’da işe gitmek için evinden çıkan bir çiftçiden ailesi uzun süre haber alamayınca endişelendi. 25 yaşındaki Akbar Salubiro’nun cansız bedeni bütün olarak yutulduğu 7 metrelik yılanın midesinden çıktı. Yılanın midesinin yarıldığı anlara tanıklık eden Salubiro’nun ailesi ve arkadaşları büyük bir yıkım yaşadı.

Trend

Son yılan bükücü! 47 yaşındaki Tuncay Sezer, bölge halkının efsanesi haline geldi: Herkes beni çağırıyor

Ankara’da yaşayan Tuncay Sezer, yılanları yakalama konusundaki marifetleri nedeniyle bölge halkının efsanesi haline geldi. Bölge halkı tarafından “Son yılan bükücü” ve “Yılanların efendisi” ismiyle bilinen Sezer, hiç kimsenin yardım çağrısını geri çevirmiyor. 47 yaşındaki Sezer, "Vatandaş ‘Ben bu yılanı nasıl tutacağım?’ düşüncesiyle hareket ediyor. En iyi uzman ve tutmasını bildiğim için herkes beni çağırıyor” diye konuştu. Vatandaşın yardımına koşan Sezer yakaladığı yılanları bakın ne yapıyor!

Haber

Tek damlası zehir saçıyor! Ölümcül yılanla karşı karşıya gelince dehşet yaşadı

Görüntüsüyle korku salan yılanlar bazen doğal yaşam alanlarından çıkabiliyorlar. Havaların ısınmasıyla birlikte yuvalarından çıkmaya başlayan yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabiliyor. Bu olayın bir örneği Avustralya'da yaşandı. Bant yapıştırmak isteyen adam kolibandı rulosunda yılanı görünce dehşete düştü.

Trend

Bu kadarını kimse beklemiyordu! Başına gelmeyen kalmadı... Gökyüzünden düşen yılan yırtıcı kuş aynı anda saldırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 64 yaşındaki Peggy Jones isimli bir kadın bahçesini temizlerken ilginç bir olay yaşadı. 64 yaşındaki kadının üzerine yabani bir kuş ağzındaki yılan düştü. Yılan kendisini korumak için kadına saldırırken avını geri almak isteyen kuşta aynı anda kadına hamle yaptı. Yılan ve kuşun saldırısına uğrayan kadın yüzünde, kolunda ve bacaklarında yaralarla hastaneye kaldırıldı.

Trend

Korkudan hareket dahi edemedi! 2 metrelik kobra gömleğinin içine girdi... O anlar sosyal medyada viral oldu

Hindistan’da kaydedilen görüntülerde bahçıvanlık yapan bir adamın gömleğinin içine 2 metrelik kobra girdi. Uyuyan bahçıvan gömleğinin içinden bir şeylerin hareket etmesi üzerine uyandı ve dehşete kapıldı. Korku dolu görüntülerde yılanın adamın vücuduna sürünerek hareket ettiği görüldü.

Trend

Türkiye'nin en büyük yılanlarından... O ilde görüntülendi 'Abartısız 2,5 metre uzunluğu vardı'

Türkiye'de yaşayan en büyük yılanlardan olan sarı yılan Tunceli'nin Pülümür ilçesinde görüntülendi. Zehirsiz bir tür olan yılanın ağaca tırmanması bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı.

Haber

Tuvalete girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu! Klozette 1.5 metrelik yılanı gördü...

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Christina Phillip isimli bir kadın her günkü gibi evindeki tuvalete gitti. Tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmek için klozete baktığında devasa bir yılan karşılaştı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek paylaşan Phillip kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Bagajında görünce hemen ekiplere haber verdi! Çıkarmak için dakikalarca uğraştılar

Sivas'ta bir aracın bagaj kısmına giren yılan itfaiye ekiplerince çıkartılarak doğaya salındı.

Haber

Aman dikkat! Yaz aylarında ortaya çıkıyor, gördüğünüz an kaçın: Felç olabilirsiniz

Sıcak hava dalgası Türkiye'yi etkisi altına almayı sürdürüyor. Mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları nedeniyle doğada, bağda, bahçede yılan ve akreplerin ortaya çıktığını söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sefer Aslan, "Yaşlılar için öldürücü etkiye sahip olabilir" diyerek uyarıda bulundu.

Haber

Piknik dönüşü fark ettiler, şok yaşadılar! Bize zehirli olduğunu söylediler

Ağrı'da ailesini hafif ticari aracıyla pikniğe götüren Mehmet Kızıl, piknik dönüşü aracın içerisinde yılan olduğunu fark etti. Piknik dönüşü kilimin arasında hafif ticari araca giren yılan, itfaiye ekibi tarafından uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Yılanın piknikte serdikleri kilimin içinden çıktığını söyleyen sürücü Mehmet Kızıl’ın oğlu Volkan Kızıl, "Yılan küçük bir yılandı ama bize zehirli olduğunu söylediler. Türünün ne olduğunu bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber

Yer Osmaniye... Yılanı ezen sürücü aldığı cezayı görünce şaşkına döndü!

Osmaniye'de minibüsüyle yılanı ezerek yaralayan sürücü K.Ş.'ye 2 bin 77 lira idari para cezası uygulandı.

Haber

Tarlasına dadanan zehirli yılanı eliyle yakalayıp pet şişeye böyle koydu

Bursa'da havaların ısınmasıyla birlikte tarlalarda dev yılanlar görülmeye başlandı. İznik ilçesinde bir çiftçi devasa yılanı eliyle yakalayıp bidona koymayı başardı ve tekrar doğaya saldı.

Haber

Muğla'da yılanların 'çiftleşme dansı' vatandaş kamerasına yansıdı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, iki yılanın çiftleşme dansı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber

Engerek yılanlarını yakalayıp videosunu sosyal medyada paylaşıyordu! Fenomen çobana para cezası verildi

Iğdır'da engerek yılanlarını yakalayıp videosunu sosyal medyada paylaşan çobana para cezası verildi. Çobanın, sosyal medyada 300 bin takipçisi olduğu belirlendi.

Haber

O ilde pek çok mahalleden peş peşe ihbarlar geliyor! Ekipler günde en az 10 kez bunun için gidiyor

Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte birçok mahalleden yılan ihbarı gelmeye başladığı öğrenildi. Son olarak Yenidoğan Mahallesi’nde bir eve giren yılan, ekipler tarafından alınarak doğaya salındı. İtfaiye ekiplerinin günde en az 10 kez yılan ihbarına gitmek zorunda kaldığı aktarıldı.

Haber

Elleriyle yakaladığı yılanı, ‘insanlardan uzak dur’ diyerek doğaya saldı

Hatay’ın Payas ilçesinde 'Yılancı Kemal' olarak bilinen Kemal Başer, depremzede vatandaşların çadırına giren yılanı elleriyle yakalayarak doğaya saldı.

Haber

Yer: Hatay! Yılanı elleriyle yakalayıp doğaya saldı: 'Ayrılık vakti geldi'

Hatay'da bir yılan depremzede ailenin çadırına girdi. Paniğe yol açan yılanı bir vatandaş elleriyle yakaladı. Kemal Başer isimli vatandaş daha sonra yılanı “Ayrılık vakti geldi, insanlardan uzak dur” diyerek doğaya saldı.

Haber