Aquaman 2 Filmi Haberleri

Johnny Depp ile olaylı boşanma davasından sonra kadrodan çıkartıldığı iddia edilmişti! Amber Heard Aquaman 2’de...

"Aquaman and the Lost Kingdom"ın ilk fragmanı, her yıl düzenlenen sinema salonu kongresi CinemaCon'da Salı günü Warner Bros'un katıldığı bir sunumu sırasında gösterildi. Insider’in haberine göre, gösterilen fragman Amber Heard'ün "Aquaman and the Lost Kingdom" filminde olduğunu doğruladı.

Trend 26-04-2023 15:27

Amber Heard davayı kaybetti! Aquaman 2 iddiası şoke etti

Daha önce DC tarafından yapılan açıklamayla Amber Heard'ün Aquaman 2 filmindeki sahnelerinin azaltıldığı açıklanmıştı. Yeni bir söylentiye göre ise Warner Brothers, Amber Heard'ın Aquaman and The Lost Kingdom'daki tüm görüntülerini filmden çıkartacak.

Magazin 06-06-2022 13:58

Amber Heard’tan şaşırtan suçlama! Aquaman 2 filmindeki rolünün kısaltıldığını iddia etti

Johnny Depp ile olaylı bir şekilde devam eden mahkeme süreci nedeniyle dünya gündemine yerleşen oyuncu Amber Heard, Aquaman 2 filmindeki rolünün yapım şirketi Warner Bros. Tarafından kısaltıldığını iddia etti.

Trend 17-05-2022 17:44

Aquaman 2'in çekimleri bitti! Sosyal medya hesabından duyurdular

Yönetmen James Wan, Malibu’da devam eden Aquaman 2 filminin çekimlerinin bittiğini sosyal medyadan duyurdu. Filmin 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Trend 15-01-2022 15:01

Jason Momoa, Aquaman 2 çekimlerinde yaralandığını açıkladı! “Fazla heyecanlanıyorum”

Jason Momoa, başrolde yer aldığı Aquaman 2 (Aquaman and the Lost Kingdom) filmlerinin çekimleri sırasında yaralandığını söyledi. İşini ciddiye aldığını ve severek yaptığını belirten Momoa, “İşimi seviyorum ve biraz fazla heyecanlıyorum” dedi.

Trend 20-10-2021 11:59

‘Aquaman 2’ filminin sevilen oyuncusu Jason Momoa, sevenlerini heyecanlandırdı! Kostümüyle paylaştı

Başrolünü Jason Momoa'nın üstlendiği ve gişede beklentilerin üzerinde bir hasılat elde eden Aquaman filmi, serinin devamı niteliğinde yeni yapımıyla sinema seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Amber Head ve Johnny Deep’in çalkantılı boşanma davası sürecinde gündeme gelen filmden ilk kare paylaşıldı.

Trend 07-09-2021 17:06

Amber Heard, Johnny Depp hayranları cevap verdi! Sosyal medya paylaşımıyla kovulmadığını duyurdu

Amerikalı oyuncu Johnny Depp'in hayranları, Amber Heard'ün 'Aquaman' adlı serinin yeni halkasından çıkarılması için imza kampanyası başlatmıştı. Bu kampanyanın ardından filmin kadrosundan çıkarıldığına dair iddiaları, sosyal medya hesabından yönetmen James Wan'ın gönderdiği mektubu paylaşarak yalanladı.

Trend 22-06-2021 11:33

Johnny Deep ile olan davasıyla gündeme gelen Amber Heard, yeni filmi Aquaman 2 için çalışmalara başladı

Zack Snyder’in yönetmen koltuğunda oturduğu Justice League: Adalet Birliği (Justice League) filminin ardından sinema sektörü hareketlendi. Yeni yapımları büyük bir heyecanla bekleyen sinemasevenler, James Wan’ın devam filmi Aquaman 2’ye gözlerini çevirdi.

Trend 27-04-2021 15:41

Johnny Depp ile Amber Heard hayranlarının savaşı kızıştı! İmza sayısı 2 milyona ulaşmak üzere

Johnny Depp ile Amber Heard’ün olaylı boşanması hayranlarını da harekete geçirmişti. Johnny Depp’in Fantastik Canavarlar serisinden kovulmasına sinirlenen hayranları, Amber Heard’ün Aquaman 2’den kovulması için imza kampanyası başlatmıştı. O kampanyada imza sayısı bir milyon 800 bini aştı.

Trend 01-02-2021 14:32