Aslı Gönül Açar Haberleri

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül büyüdü, artık kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Geçtiğimiz günlerde 5 aylık hamile olduğunu açıklayan İpek Açar'ın usta sanatçı Kayahan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül sosyal medyayı salladı. Şimdilerde 23 yaşında olan Aslı Gönül duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. İpek Açar ile kızı Aslı Gönül'ün fotoğraflarını görenler 'Abla-kardeş gibiler' yorumunu yaptı.

Magazin 25-08-2023 09:01

Ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Aslı büyüdü! Son hali parmak ısırttı 'Güzellik anneden'

2015 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Aslı Gönül büyüdü. Güzelliğiyle büyüleyen Aslı Gönül'ün son haline yorum yağdı.

Magazin 23-11-2022 14:36

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Aslı Gönül Açar şimdi çok güzel bir genç kız oldu

Merhum sanatçı Kayahan kendisinden 27 yaş küçük İpek Açar ile evlendiğinde yaş farkı epey eleştirilmişti. Kayahan’ın bu evlilikten Aslı Gönül adında bir kızı oldu. İşte Kayahan’ın kızının son hali…

Magazin 28-09-2021 17:46

Kayahan ile İpek Açar'ın kızları Aslı Gönül'den duygulandıran mesaj

İpek Açar'ın merhum sanatçı Kayahan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül Açar, annesinin 'Anneler Günü'nü duygusal bir mesajla kutladı. Eğitimine İngiltere'de devam eden 21 yaşındaki Gönül, "Annemi çok seviyorum. O benim için çok kıymetli. Sadece bir gün değil, her gün onların günü olmalı. Üstelik geçirdiğimiz bu zorlu zamanlarda her evin kalbi anneler" ifadelerini kullandı.

Magazin 07-05-2021 13:42