Bant Haberleri

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Kaş çatma çizgisini botoks olmadan geçirmenin çözümünü paylaştı! Tüm kırışıklıklarını bu şekilde geçirdi

Mimik yaparken veya güneşe bakarken istemsiz bir şekilde çatılan kaşlarınız kırışıklıklara sebep olabiliyor. Yüzde ciddi görünüme sebep olan kaş çizgisi kırışıklığını botoks yapmadan geçirmek için farklı yöntemler arayanlara çözümünü paylaşan bir kadın TikTok'ta birçok övgü aldı.

Kadin 24-05-2023 14:59

Botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın yolunu paylaştı! Uyurken işe yarıyor

Botoks kırışıklıklardan kurtulmak için en etkili yöntem olarak görülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamalarının doğal güzelliği bitirdiğini düşünenler bu işlem yerine farklı alternatifler arıyor. TikTok'ta bütçe dostu botoks etkili yöntemini paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu.

Kadin 09-05-2023 13:58

Bant

Bant Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bant Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaşlılık izlerini anında yok ediyor! 10 saniyede 20 yaş gençleştiriyor

Cildimizde zaman içerisinde ortaya çıkan kırışıklıkları geçirmek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak botoksun etkileri de uzun süreli olmuyor. Evde yapılan doğru cilt bakımı ile daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta cildini gençleştirmek için uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın bu yöntemin etkileri ile şaşırtıyor. İşte botokssuz gençleşme yöntemi...

Kadin 02-04-2023 13:34

Sadece saniyeler içinde 20 yaş gençleşti! Botoks kullanmadan yaptığı ilginç gençleştirme yöntemini paylaştı

Cildimiz yaşımız ilerledikçe değişim yaşıyor. Yaşlılık sıkı cildin esnekliğini kaybetmesine neden olarak ciltte sarkmalara ve kırışıklıklara yol açıyor. Kırışıklık karşıtı ürünler ve botoks uygulamaları ciltteki yaşlılık izlerinin azalmasını sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta kendi kolay yöntemini paylaşan bir kadın saniyeler içerisinde gençleştiğini göstererek görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 24-02-2023 16:27

Cilt bakım uzmanının paylaştığı akıl almaz yöntem: Kırışıklıkları tamamen geçiriyor! Her gece yatmadan...

TikTok'ta çok çeşitli güzellik hileleri paylaşılıyor. Cilt bakımında kullanılan bazı yöntemler oldukça dikkat çekici olabiliyor. Ancak bilinçsizce yapılan cilt bakımı uygulamaları cildi mahvedebiliyor. TikTok'ta kırışıklık karşıtı bakım yöntemini paylaşan bir cilt bakım uzmanı sosyal medya kullanıcılarını oldukça şaşırttı.

Kadin 13-01-2023 14:23

Uykuda aniden öldürüyor! TikTok’un ölümcül akımı giderek yayılıyor Deneyenlerin çoğu...

Son dönemde sosyal medyada yayılan akımlara bir yenisi daha eklendi ancak bu defa viral olan akım tüm dünyayı korkutacak türden oldu. TikTok'taki akımda insanlar ağızlarını bantlayarak uyumayı deniyor. Amacın kilo vermek olduğu belirtilirken aslında bunun ölümcül bir oyun olduğu üstüne basa basa vurgulanıyor. Konuyla ilgili konuşan uzmanlar bu olayın beyin kanaması, kalp krizi ve felç gibi hayati riskler doğurabileceğini söylerken uykuda ani ölümler bile yaşanabileceğini ifade ediyor.

Trend 09-12-2022 14:32

İnternetten telefon siparişi verdi, bant geldi! 'Görünce çok şaşırdım'

Bilecik’te 42 yaşındaki Barış Akbulut, internet üzerinden 2 bin 400 lira değerinde telefon siparişi verdi. Ürünün parasını da gönderen Akbulut, telefon beklerken bant geldiğini görünce hayatının şokunu yaşadı. İşte olayın detayları...

Haber 14-11-2022 10:19