Bard Haberleri

Google Bard nedir, nasıl kullanılır? Google Bard ne işe yarar?

Teknolojik alandaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatımıza birçok önemli araç girmiştir. Bu araçlardan biri yapay zekâ olarak tabir edilen ve yazılım, içerik oluşturma gibi alanlarda aktif olarak kullanılan teknoloji aracıdır. Yapay zekâ araçlarının kullanımı arttıkça büyük teknoloji firmaları daha farklı araçlar geliştirmeye başlamıştır. Bu araçlardan biri de Google Bard olarak adlandırılan sohbet botudur. Peki, Google Bard nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Haber 09-01-2024 19:46

Google açıkladı! ChatGPT rakibi Bard...

Google, yapay zeka destekli sohbet robotu Bard ile ilgili bir blog gönderisi yayınladı. Şirket, blog gönderisinde Bard'ın mantık ve muhakeme konusunda daha iyi hale geldiğini duyurdu.

Haber 09-06-2023 13:43

Google yaptı! İşte ChatGPT'nin çok konuşulacak yeni rakibi Bard

Google'dan ChatGPT'ye rakip geldi. ABD'li şirket, ChatGPT rakibi yapay zekalı sohbet robotu Bard'ı kullanıma sunmaya başladı. Ancak Bard şimdilik yalnızca belirli kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Üstelik bu kullanıcıların da 18 yaşın üzerinde olması gerekiyor. Öte yandan, Google Bard ile ChatGPT arasında bazı farklar da söz konusu.

Haber 22-03-2023 09:43

Diğer Haber Etiketleri

Bard

Bard Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bard Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.