Belkıs Akkale Haberleri Ve Son Dakika Belkıs Akkale Haberleri

Belkıs Akkale Haberleri Ve Son Dakika Belkıs Akkale Haberleri

Belkıs Akkale, 17 Mayıs 1952 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Malatyalı olan Akkale'nin çocukluk yıllarında fark edilen sesi dikkat çekti. Halk müziğine yatkın olan ses tipi ile türkü söylemeye başladı. İlkokul eğitimininden sonra 7 yıl kadar Sadi Yaver Ataman'dan Türk halk müziği dersleri aldı.

1974 yılında ilk sahne deneyimi yaşadı. Bu deneyimini henüz 22 yaşındayken yaşadı. Bu performansın ardından Ankara Radyosu'ndan Mustafa Geceyatmaz'ın davetiyle bu kuruma davet edildi. 6 yıl kadar kurum dışı sanatçı olarak görev yaptı. TRT'nin yaptığı sınavı başarıyla geçerek yetişmiş sanatçı olarak kadroya katıldı. Dadey adlı albümü ile adını geniş kitlelere duyurarak bağımsız çalışmaya başladı.

Sanatçı "Türkü Bacı" olarak da tanınır. Kendisi evli ve bir çocuk sahibidir.

Belkıs Akkale Haberleri

Belkıs Akkale kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkü Bacı Belkıs Akkale, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Belkıs Akkale, Şarkılar Bizi Söyle programının yeni bölümünde sevilen şarkılarını seslendirecek. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki, konsepti 'Türkülerle Muhabbet' olarak belirlenen Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Belkıs Akkale kimdir? İşte Türkü Bacı olarak tanınan Belkıs Akkale'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-02-2023 18:52

Bursa'da Sezona Merhaba konseri

Bursa'da "Sezona Merhaba" konseri

Haber 23-10-2018 23:09

Belkıs Akkale

Belkıs Akkale Hakkındaki Haberler Mynet'te. Belkıs Akkale Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.