Benzinlik Haberleri

LPG'li araç benzinlikte bomba gibi patladı! Yanan otomobilin içindekiler kendilerini dışarı attı! Patlama anı kamerada...

Adana'daki bir benzinlikte yaşanan olay çok ucuz atlatıldı. LPD dolumu için akaryakıt istasyonuna gelen Tofaş otomobil, dolum sırasında bir anda bomba gibi patladı. Araçta bulunan 3 kişi kendilerini dışarı atıp canını zor kurtardı. O anlar ise kameraya yansıdı.

Haber 10-01-2024 15:00

Tesla marka aracına yakıt koymaya çalıştı! Elinde benzin pompasıyla dakikalarca yakıt konulacak yeri aradı

Tesla marka elektrikli aracına yakıt koymak isteyen bir kadın sürücünün görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Benzinlikte arkada bulunan araç sürücüleri tarafından kaydedilen görüntülerde kadın elindeki benzin pompasıyla dakikalarca araca yakıt konulacağı bölümü aradı. Kadının hareketlerine bir süre gülen sürücülerden biri aracından inerek kadına aracın elektrikli olduğunu anlattı.

Trend 21-10-2023 13:37

Benzin istasyonundaki taciz anları güvenlik kamerasına takıldı! Kadın çalışanın arkasından yaklaşarak kalçasına dokundu

Tayland'ta bir benzin istasyonunda çalışan kadın personel bir erkek müşterinin kendisine taciz ettiği anların güvenlik kamerası görüntülerini ifşa ederek sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 30 yaşındaki Malliaka isimli kadın çalışan olayın ardından polise şikayette bulunduğunu ifade etti.

Trend 26-09-2023 09:50

Okul gezisi sırasında bir anda tuvalete koştu! Benzinlikte doğum yapan kız öğrenci yenidoğan bebeğini terk edip gitti

Tayland’ın Narathiwat şehrinde düzenlenen okul gezi bir skandala imza atılmasına neden oldu. Pattalung’a gerçekleştirilen okul gezisi sırasında benzinlikte verilen molada ismi açıklanmayan bir kız öğrenci doğum yaptı. Öğrencinin benzinlik tuvaletinde doğum yaparak yenidoğan bebeğini terk ettiği tespit edildi. İstasyondaki güvenlik kameraları sayesinde öğrencinin kimliği tespit edildi.

Trend 05-08-2023 09:20

Benzinlik

Benzinlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Benzinlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Polis her yerde onu arıyor! Benzinliğin tuvaletine girip doğum yaptı... Yenidoğan bebeğini arkasına bile bakmadan ölüme terk etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde ismi açıklanmayan bir kadın benzinlikte aracından inerek tuvalete gitti. Tuvalette doğum yapan kadın hiçbir şey yokmuş gibi aracına geri binerek olay yerinden uzaklaşırken yenidoğan bebeğini ölüme terk etti. Polis cani annenin izini sürerken olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 03-08-2023 07:32

Sosyal medya fenomen Francia James benzinliği fethetti! Hem transparan hem de dekolteli tulumuyla şaşkına çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Francia James, yine geleneğini bozmadı. Toplu taşıma araçlarına iç çamaşırıyla binen ve alışveriş merkezine çıplak bir şekilde giden James bu kez rotasını benzinliğe çevirdi. James’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Trend 08-07-2023 09:38

Sosyal medyada tepki çeken anlar! Lüks aracıyla benzin almaya geldi... Paraları çalışanın suratına fırlattı

Afrika’nın Mzansi bölgesindeki bir benzin istasyonunda çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Aracı için benzin aldıktan sonra ödemeyi arabanın camından fırlattığı paralarla yapan sürücü tepki çekti. Benzinlikte çalışan kadın ise karşılaştığı durum karşısında gözyaşlarına hakim olamadı ve yere eğilerek atılan paraları topladı.

Trend 03-02-2023 11:33

Tuvalet için mola vermişlerdi! Karısını unutup yola devam edince sosyal medyada dalga konusu oldu

Taylandlı bir çiftin yaşadığı olay sosyal medyada dalga konusu oldu. 55 yaşındaki Boontom Chaimoon, 49 yaşındaki eşi Amunay Chaimoon’u tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için verdikleri molada benzinlikte unuttu. Sosyal medyada dalga konusu olan adam eşinin arka koltukta uyuduğunu zannettiğini söyledi. Eşini geri dönüp alan adam karısından bolca özür diledi.

Trend 27-12-2022 09:56

Böyle dikkatsizlik görülmedi! Benzin istasyonunda sigara yakınca hayatının şokunu yaşadı

Rusya'nın Chelyabinsk kentindeki bir benzin istasyonundan alınan güvenlik kamerası görüntüleri korkunç bir kazayı gösterdi. Arabasına benzin doldurduğu sırada ismi açıklanmayan bir adam sigara yakmaya karar verdi. Bir anda adam ve arabası büyük bir patlamayla alevlerin arasında kaldı.

Trend 02-08-2022 15:38