Beyaz Saç Haberleri

Sakın çöpe atmayın! Patates kabuklarının hayat kolaylaştıran kullanım alanları

Kızartma, haşlama, salata ve yemeklerde kullanılan patates, hiç şüphesiz ki ülkemizde en fazla tüketilen sebzelerden biri. Doyurucu etkisiyle bilinen patatesin kabukları genelde çöpe atılıyor. Patates kabuklarının hayat kolaylaştırıcı kullanım alanları olduğunu çok az kişi biliyor. İşte asla çöpe atmamanız gereken patates kabuklarının 9 hayat kurtarıcı kullanım alanı...

Kadin 02-02-2024 07:42

Beyazlayan saçlarınızı kapatan mucizevi kür! Artık boyaya gerek kalmadı!

Beyazlayan saçlar bazen stres kaynaklı olabiliyorken bazen de ırsi olabiliyor. Günlük yaşantıyı zorlayabilen genç yaşta beyazlayan saçlar için artık boya kullanmanıza gerek yok. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve kesin çözüm sunan kürleri sizler için hazırladık. İşte o mucizevi tarif...

Kadin 13-09-2023 11:06

Patates kabuklarını asla çöpe atmayın! Kullanım alanları hayatı kolaylaştırıyor

Meyve ve sebzelerin kabuklarını, çekirdeklerini genellikle çöpe atıyoruz ancak çöpe atılan bu maddeler birçok farklı alanda kullanılabiliyor. Adeta hazine değeri taşıyan meyve, sebze kabuklarının kullanım alanları duyanları şaşırtıyor. Patates kabukları da günlük hayatta problem yaşanan birçok sorunu ortadan kaldırıyor.

Kadin 18-06-2023 16:44

Beyaz saçları kapatmanın doğal yolları! Kimyasal saç boyalarına para vermenize gerek kalmıyor

Beyaz saçlar yaş ilerledikçe artmasıyla birlikte kişinin kendini çok daha yaşlı hissetmesine neden olabiliyor. Özellikle kadınlar beyaz saçlarla mücadele için saç boyalarına başvuruyor. Ancak saçınızda kimyasal ürün kullanmak istemiyor ama beyaz saçları kapatmak istiyorsanız evde yapabileceğiniz doğal yollarda bulunuyor. İşte beyaz saçları kapatmanın doğal yolları...

Kadin 04-06-2023 20:57

Uzmanı gri saçlarda kötü görünüme sebep olan hatayı paylaştı! Saçınızı boyamak istemiyorsanız uygulamanız gereken...

Yaş ilerledikçe artış gösteren beyaz ve gri saçlar özellikle kadınların sık sık saçını boyamasına neden oluyor. Ancak saç boyasından sıkılan ve süreli olarak kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kadınlar doğallığı benimseyerek gri saçlarıyla barışıyor. Bir kuaför gri saçlara geçiş aşamasında yapmamanız gereken hatayı açıkladı. Bu hata bakımsız görünümlere sebep oluyor.

Kadin 25-05-2023 16:04

Bu yiyeceklere dikkat! Saçınızı erken yaşta bembeyaz yapıyor

Saç beyazlaması yaş ilerledikçe görünüşümüzde yaşanan değişimler arasında yer alıyor. Ancak saçlar erken yaşlarda da beyazlayabiliyor. Genetik, stres gibi etkenler saçların beyazlamasına neden olabiliyor. Bunların yanı sıra her mutfakta bulunan bazı gıdaların da saçları erken yaşta beyazlattığı öğrenildi. İşte saçın beyazlamasına neden olan o gıdalar...

Kadin 12-05-2023 15:25

Kimyasal saç boyalarına para vermeye son! Saçınızdaki beyazları tamamen kapatan doğal saç boyası yapımı

Marketlerden, kozmetik mağazalarından alınan saç boyalarının fiyatı giderek artıyor. Hem cebi hem de sağlığı etkileyen kimyasal saç boyalarındansa doğal saç boyası yapımını arayan kişiler için saç beyazlarını tamamen kapatan çözümler bulunuyor. Evde yapılan saç boyası tarifi ile saçınızdaki beyazlardan doğal yolla kurtulabilirsiniz.

Kadin 13-04-2023 13:43

Beyaz saçlardan doğal bir şekilde tamamen kurtulacaksınız! Hazineyi yıllarca çöpe atmışız

Yaşlandıkça vücudumuzda görülen değişimler görüntümüzü farklılaştırabiliyor. Beyaz saç erken yaşlarda da görülse de genellikle ilerleyen yaşların etkisi olarak biliniyor. Beyaz saçlardan kurtulmak için doğal yöntemler aranıyor. Bugüne kadar çöpe attığımız patates kabuklarının beyaz saçlardan doğal bir şekilde kurtulmamızı sağladığı öğrenildi.

Haber 12-01-2023 09:55

Patates kabuklarını çöpe attığınız için pişman olacaksınız! Patates kabuklarının çok faydalı kullanım alanları

Sebzelerin en lezzetlisi olarak görülen patates herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Patatesin her çeşidi farklı güzellikte oluyor. Ancak patates hayatımızda sadece yiyecek olarak bulunmuyor. Patates kabukları birçok alanda hayatımıza kolaylık sağlıyor. Patates kabuklarının kullanım alanları çok yararlı olsa da maalesef bilinmiyor. Bu faydaları öğrendikten sonra kimse bu kabukları çöpe atmıyor.

Kadin 27-09-2022 10:44

Ağzınıza bile sürmeyin! Saçları beyazlatan besinler belirlendi

Yaşlılık vücudun yaşadığı doğal süreçler arasında bulunuyor. İnsan yaşlandıkça vücutlarında değişimler meydana geliyor. Ancak yaşanan bu değişimler bazı nedenlere bağlı olarak erken yaşta ortaya çıkabiliyor. Saç beyazlaması da erken yaşta görülen yaşlılık etkilerinden olabiliyor. Saçlarınızın erkenden beyazlamaması için aşağıda yer alan besinlerden uzak durmanız gerekiyor.

Haber 08-09-2022 09:23