Billur Kalkavan Kac Yasinda Haberleri

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı içini döktü! Son isteğini anlatıp Yemek nasip olmadı dedi

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. 13 yıldır Kalkavan ile aşk yaşayan Buğra Bahadırlı ise sevgilisinin ölümüyle yıkıldı. Bahadırlı sevgilisinin ölümü sonrası içini döktü. "Billur ile kendimi buldum" diyen Buğra Bahadırlı yaşadıkları zor günleri anlattı. İşte Billur Kalkavan'ın sevgilisinin o sözleri...

Magazin 2022-10-21 07:29:11

Oyuncu Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 2022-10-17 18:36:06

Billur Kalkavan'a veda! Sevgilisi Buğra Bahadırlı o gerçeği açıkladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, cumartesi günü 59 yaşında hayatını kaybetmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncunun kardeşi Rıza Kalkavan ve Billur Kalkavan'ın 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İlber Ortaylı, Hamdi Alkan, Halil Sezai, birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı cenaze töreninde bilinmeyen o gerçeği de açıkladı.

Magazin 2022-10-17 16:32:30

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni ne zaman? Detaylar netleşti

Billur Kalkavan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Ünlü isim Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Kalkavan bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan ünlü ismin cenaze töreni bugün düzenlenecek. Peki, illur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni saat kaçta?

Magazin 2022-10-17 11:14:25

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlanacak! Cenaze programı belli oldu

Akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Kalkavan'ın cenaze detayları belli oldu. Billur Kalkavan, 17 Ekim Pazartesi günü ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Magazin 16-10-22 20:11

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi yasa boğdu! Selin Ciğerci, Kalkavan'ın kendisine attığı mesajı yayınladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan'dan acı haber geldi. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan Kalkavan hakkında bir paylaşım da Selin Ciğerci yaptı. Ciğerci ünlü oyuncunun kendisine attığı bir mesajı yayınladı. Mesajda Billur Kalkavan'ın "Her zaman arkandayım" sözleri dikkat çekti.

Magazin 16-10-22 14:29

Billur Kalkavan fenomen dizide de rol almış! Bir döneme damga vurmuştu

Billur Kalkavan gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Kalkavan hayatını kaybetti. Ünlü ismin hayatını kaybettiği haberini yakın arkadaşı Hamdi Alkan’da sosyal medya hesabından doğruladı. Gündem olan ve biyofrasi merak edilen Billur Kalkavan’ın yıllarca önce yayınlanan ve bir döneme damga vuran dizide Tuba Büyüküstün ile rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 15-10-22 16:18

Billur Kalkavan'dan acı haber! Kanserle mücadele ediyordu: Ölüm sebebi belli oldu

Son Dakika: Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Billur Kalkavan (59) tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti. Acı haberi Hamdi Alkan duyurdu. Pek çok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan'a COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Tedavi gören Kalkan'ın kalp durmasına bağlı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Magazin 15-10-22 16:02

Hülya Koçyiğit'ten duygu dolu Billur Kalkavan paylaşımı

Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'ın ölümü birlikte büyüdüğü Hülya Koçyiğit'i yıktı. Sosyal medya hesabından Kalkavan ile çocukluk fotoğrafını yayınlayan Koçyiğit, "Güzeller güzelim, zamansız gidişine çok üzüldüm" paylaşımında bulundu.

Magazin 15-10-22 15:02

Hayatını kaybeden Billur Kalkavan çocukluğunu anlatmıştı! Zengin çocuğu olmak zor bir şey

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Billur Kalkavan, hastalığının tanısından önce Armağan Çağlayan'a konuk olmuş ve hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" diyen Kalkavan, uzun süre gündem olmuştu.

Magazin 15-10-22 13:35

Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri belirtileri nelerdir? Akciğer kanseri yaşam süresi ne ve tedavisi nasıl yapılır? Billur Kalkavan'dan acı haber!

Billur Kalkavan akciğer kanseri sebebiyle yaşamanı yitirdi. 59 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncunun ölümü sonrası birçok kişi hastalığın evrelerine ve tedavisine ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Sürekli olan ve giderek daha kötü hale gelen öksürük, bu hastalığın en büyük belirtilerinden biridir. Peki, Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri nedir, belirtileri nelerdir? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi olan akciğer kanserinin belirtileri...

Haber 15-10-22 13:33

Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler

Billur Kalkavan ile ilgili son dakika açıklaması gündemde yer alıyor. Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haberin ardından sevgilisi Buğra Bahadırlı da gündem oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?

Magazin 15-10-22 13:15

Oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti

Oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti

Yurthaber 15-10-22 13:05

Billur Kalkavan son dakika ölüm nedeni ne? Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? İşte oynadığı diziler ve filmler

Billur Kalkavan'ın ne kanseri olduğu merak edilen konular arasında. Ünlü isim Billur Kalkavan'ın hastalığı sosyal medyada Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından gündem olmuştu. Kalkavan daha sonra son sağlık durumu hakkında bilgi vermeye devam etti. Peki, Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? Billur Kalkavan ölüm nedeni ne?

Magazin 15-10-22 12:34

Billur Kalkavan neden öldü? Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Ünlü oyuncudan acı haber!

Billur Kalkavan ile ilgili 2. Sayfa magazin programının Twitter hesabı üzerinden son dakika açıklamasında bulunuldu. Ünlü oyuncu bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği aktarıldı. Peki, akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan neden öldü? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-10-22 12:22

Akciğer kanseriyle savaşan Billur Kalkavan'dan yeni haber: Yolladığınız her güzel enerji, hücrelerimi iyileştiriyor

Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan son sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. İyileşme sürecinde olduğunu söyleyen Kalkavan, kendisine destek olanlara da teşekkür ederek, "Kafamdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için henüz. Yolladığınız her güzel enerji, hücrelerimi iyileştiriyor" dedi.

Magazin 31-08-22 20:59

Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan'dan yeni haber! Nefes almakta biraz zorlanıyorum...

Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan son sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. "Kemoterapi iyi gidiyor ama bir de zatürre oldum, hastanede tatsız anlar yaşadım. Ciğerimden sular filan alındı... Lütfen bana sitem etmeyin size dönüş yapmadım diye olur mu?" diyen Billur Kalkavan, son görüntüsünü de paylaştı.

Magazin 01-08-22 10:50

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan güzel haber! Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor

Akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmelerini sosyal medyadan paylaştı. Kalkavan takipçilerine güzel haberi vererek "Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor" dedi.

Magazin 23-06-22 13:54

Billur Kalkavan taburcu oldu

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu. Sağlık durumuyla alakalı açıklama yapan ünlü oyuncu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah en yakın zamanda atlatacağım" şeklinde konuştu.

Magazin 08-06-22 16:09

Kemoterapi sonrası paylaşım yapan Billur Kalkavan'dan sevindiren haber

Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan, 3. kemoterapiden sonra yaşadıklarını anlattı. Sosyal medya hesabından hasta yatağından bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Sıkıntı yaşamadım, bulantım da yok. Hafif halsizlik var o kadar" derken sağlık durumunun her gün daha iyiye gittiğinin müjdesini verdi.

Magazin 04-06-22 12:23

Billur Kalkavan hastane odasından paylaştı! Nasıl başaracağım bilmiyorum

Billur Kalkavan hastane odasından paylaşım yaptı. Akciğer kanserine yakalanan Kalkavan sağlık durumuna dair bilgi vererek kilo alması gerektiğini söyledi.

Magazin 31-05-22 16:13

Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle ilgili konuştu! Buğra, kaçmadı

Kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili konuştu. Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorularını çok aldığını söyleyen Billur Kalkavan yaptığı açıklamada "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı" dedi.

Magazin 29-05-22 10:01

Billur Kalkavan'ı üzen haber! Benden birçok pisliği aldığına inanıyorum

Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kedisinin ölümüyle sarsıldı. Billur Kalkavan kedisini paylaşarak, "Benden birçok pisliği aldığına inanıyorum." notunu düştü.

Magazin 28-05-22 07:32

Billur Kalkavan sağlık durumunu paylaştı! Bana lütfen doktor, ilaç, bitki tavsiyeleri göndermeyin

Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. Billur Kalkavan son halini paylaşarak son durumunu anlattı ve "Bana lütfen doktor, ilaç, bitki tavsiyeleri göndermeyin" dedi.

Magazin 26-05-22 13:46

Billur Kalkavan'ın hastalığı gündemde! Lütfen aramayın paylaşımı

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu gündeme bomba gibi düştü. Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'ın son hali gündemdeyken ünlü oyuncudan bir paylaşım geldi. Billur Kalkavan paylaşımında "Bir ricam var lütfen aramayın" dedi, Pınar Altuğ ise "Bilmeden aradım" yanıtını verdi.

Magazin 24-05-22 09:21

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı ne iş yapar? Nereli, kaç yaşında?

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun akciğer kanseriyle mücadelesinde en büyük destekçilerinden biri. Billur Kalkavan ve sevgilisi, Hamdi Alkan'ın 23 Mayıs Pazartesi günü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette, Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı ne iş yapar? Nereli, kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 24-05-22 08:55

Billur Kalkavan'ın hastalığı ne? Billur Kalkavan ne kanseri? Son durumu ve son hali nasıl?

Billur Kalkavan'ın hastalığı, ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın 23 Mayıs Pazartesi günü Instagram hesabının story kısmında yaptığı paylaşım sonrası merak edildi. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaşarak her zaman destekçisi olduğunu vurgulamıştı. Peki Billur Kalkavan'ın hastalığı ne? Billur Kalkavan ne kanseri? Son durumu ve son hali nasıl? İşte ünlü oyuncunun hastalığı, sağlık durumuna ilişkin bilgiler, biyografisi ve oyunculuk kariyeri...

Magazin 24-05-22 08:54

Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl?

Billur Kalkavan'ın kanser olup olmadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaştı. Pınar Altuğ da yorum yaparak destek verdi. Peki Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Magazin 23-05-22 13:34

Billur Kalkavan'dan tartışma yaratacak açıklama! Aldatılmak kadının eksikliğinden kaynaklanıyor

Oyuncu Billur Kalkavan, ilişkiler ve aldatılma üzerine çok konuşulacak ifadeler kullandı. Aldatılmanın kadınların eksiklerinden kaynaklandığını söyleyen Kalkavan, "Madem bu kadar aldatılmak istemiyorlar ve bu konuda çok muzdaripler, o zaman estetikçiden önce kafalarının içini doldurmaya çalışsalar..." dedi.

Magazin 19-01-22 12:28

Armağan Çağlayan'a katılan Billur Kalkavan çocukluğunu anlattı! Zengin çocuğu olmak zor bir şey!

59 yaşındaki sanatçı Billur Kalkavan, Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube'da yayınlanan 'Dur bi Dinle' programına konuk oldu. "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" diyen Kalkavan, hayatını ve aile yapısını da anlattı.

Magazin 05-01-22 14:14

Billur Kalkavan'ın annesi Nuyan Kalkavan hayatını kaybetti

Oyuncu Billur Kalkavan'ın annesi Nuyan Kalkavan 91 yaşında hayatını kaybetti. Kalkavan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 27-10-21 15:43

Seks itirafıyla gündem olan Billur Kalkavan'ın yaşı şaşkına çevirdi

Buralarda Neler Dönüyor Bi'Bilsen adlı Youtube programına konuk olan oyuncu Billur Kalkavan cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıklayarak gündem olmuştu. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu.

Magazin 18-08-21 09:22

Billur Kalkavan cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıkladı! İtirafları olay oldu

Buralarda Neler Dönüyor Bi'Bilsen adlı Youtube programına konuk olan oyuncu Billur Kalkavan cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıkladı.

Magazin 16-08-21 15:55

Billur Kalkavan 22 yaş küçük sevgilisiyle 11. yılını kutladı

Billur Kalkavan ile sevgilisi Buğra Bahadırlı, dün ilişkilerinin 11. yıllarını kutladı. Billur Kalkavan, sosyal medyadan sevgilisine aşkını böyle haykırdı.

Magazin 19-12-20 14:58

Billur Kalkavan genç sevgilisiyle plajda aşka geldi

'Eyvah Babam', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Acayip Hikayeler' gibi dizilerle tanınan usta oyuncu Billur Kalkavan genç sevgilisi Buğra Bahadırlı ile plajda aşka geldi.

Magazin 08-09-20 15:13

Billur Kalkavan leopar desenli bikinisiyle poz verdi

Hayat enerjisiyle her fırsatta adından söz ettiren 57 yaşındaki Billur Kalkavan, sosyal medya hesabından leopar desenli bikinisiyle verdiği pozları paylaştı. Kalkavan fiziğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 02-08-20 22:20

Billur Kalkavan bikinili pozuyla olay oldu

İlerleyen yaşına rağmen formundan bir şey kaybetmeyen Billur Kalkavan bikinili paylaşımıyla adeta genç kızlara taş çıkartıyor. 57 yaşında olan Kalkavan'ın, mavi bikinisiyle verdiği selfie pozuna beğeni yağdı.

Magazin 22-07-20 10:32

Billur Kalkavan'ın eski hali sosyal medyayı salladı

Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında, Acayip Hikayeler gibi dizilerle tanınan Billur Kalkavan sık sık açıklamalarıyla gündem olan bir isim. Kalkavan şimdi ise eski haliyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-04-20 10:26

Billur Kalkavan: Seni tanıyana kadar tek eşliliğe inanmazdım

22 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile 10 yıldır sevgili olan Billur Kalkavan sosyal medyadaki notuyla olay oldu. Sık sık yaptığı aykırı açıklamalarla gündeme gelen Kalkavan açıklamasında "Seni tanıyana kadar tek eşliliğe inanmazdım" dedi.

Magazin 21-12-19 11:20

Billur Kalkavan'dan bomba yorum: Zaten Türkler cinsel ilişkiye girmiyor!

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Billur Kalkavan, son röportajında dizilerdeki konuların kötü ve aynı olduğunu belirterek "Dizilerde hiç öpüşme yok, zaten Türkler cinsel ilişkiye girmiyor" dedi.

Magazin 29-11-19 16:25

Billur Kalkavan: Bunların çocukları ruh hastası olacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Billur Kalkavan konuk oldu. Son zamanlarda söyledikleriyle adından sıkça söz ettiren Kalkavan yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 30-09-19 14:27

Billur Kalkavan: Kölem olmak isteyen oldu!

Magazin gazetecisi Ali Eyüboğlu ile televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programın canlı yayın konuğu, "Annelik matah bir şey değil" açıklamaları ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Billur Kalkavan oldu.

Trend 23-09-19 17:10

Billur Kalkavan Buse Varol'a sert çıktı!

Billur Kalkavan'ın annelik ile ilgili sözlerine tepki gösteren Alişan'ın eşi Buse Varol açıklamasında "Burak'a 40 gün uykusuz aç kaldım kendim baktım" dedi. Kalkavan bu sözlere yanıt verdi

Trend 11-09-19 10:48

Billur Kalkavan'dan yeni annelik açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde annelikle ilgili "Her çocuk doğuran bir ego, bir trip anlatamam. Yürüyüşleri bile değişiyor. Kediler, köpekler de doğuruyor. Hayvanlar aleminde böyle bir kasılma yok" sözleriyle eleştiri toplayan Billur Kalkavan yeni açıklamalarıyla yine olay oldu.

Trend 09-09-19 14:06

Billur Kalkavan'dan tartışma yaratan 'annelik' açıklaması

Yaptığı çarpıcı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Billur Kalkavan, konuk olduğu programda, "Her çocuk doğuran da bir ego. Anne olmak çok matah bir şey değil" sözleriyle Twitter'da trend listesine girdi.

Magazin 07-09-19 14:34

Billur Kalkavan'dan samimi itiraf: Çocuk benim için...

Başarılı oyuncu Billur Kalkavan, katıldığı canlı yayında çocuk özleminin olmadığını hatta çocuğun bir bela olduğunu söyleyerek açık sözlülüğüyle herkesi şaşırttı.

Magazin 16-08-19 12:56

Billur Kalkavan: Onu mutlu edecek kadını en iyi ben seçerim

Billur Kalkavan ve genç sevgilisi Buğra Bahadırlı canlı yayına katıldı. Çiftin samimi açıklamaları magazin gündemine damga vurdu. Kalkavan "Onu mutlu edecek kadını da en iyi ben seçerim" diyerek şaşırttı.

Magazin 03-04-19 12:07

Billur Kalkavan genç sevgilisiyle ilgili konuştu

Oyuncu Billur Kalkavan katıldığı magazin programında aralarında 22 yaş fark olan sevgilisi hakkında açıklamada bulundu. Kalkavan sevgilisi ile ilgili " Ben eğlenceme bakarım gittiği kadar" dedi.

Trend 14-02-19 13:31

Dada Dandinista 23. bölümü yayınlandı

Star Tv'nin eğlenceli programı Dada Dandinista 23. bölümü 11 Nisan Cumartesi akşamı yayınlandı. Billur Kalkavan, Buğra Bahadırlı, Çelik Erişçi, Yılmaz Morgül, Arda Öziri ve Deniz Bolışık'ın konuk olduğu Dandinista son bölümü izleyicilere ve program konuklarına keyifli anlar yaşattı.

Magazin 11-04-15 17:27