Iş Adamı Haberleri

Tetikçi iş adamına kurşun yağdırdı! Aynı masada oturan diğer kişinin ise cinayet sırasında hareketleri gündem oldu

Brezilya'da bir tetikçi şehir merkezindeki bir restoranda iş adamını silahla vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aynı masada oturan diğer kişinin kılını kıpırdatmadan oturması görenleri hayrete düşürdü.

Haber 22-02-2024 12:08

Ünlü iş adamına silahlı saldırı! Seyir halindeyken aracına kurşun yağdırdılar

TEM Mahmutbey mevkiinde iş adamı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in içerisinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Cengiz ailesinin şoförü yaralandı.

Haber 30-01-2024 15:59

Bakanlık devreye girmişti! Aile yıkıldı, Kayıp iş adamının cansız bedeni Yunan adasına vurdu

Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya 14 Aralık'ta kendi teknesiyle denize açılmış, o günden sonra bir daha haber alınamamıştı. İş adamının boş teknesi Eşek Adasında bulundu. Eşyaları yerinde olan Cinkaya için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Yunanistan'da bulunan bir cesetin Cinkaya'ya ait olma ihtimalinden sonra bakanlık devreye girmişti. Bugün aileyi yıkan haber geldi ve cansız bedeninin kayıp iş adamına ait olduğu belirlendi.

Haber 09-01-2024 16:24

İş adamına silahlı saldırı! Seyir halindeyken kurşun yağdırdılar

Kocaeli’de iş adamı Arda A.'nın otomobiline, seyir halindeki başka araçlardan defalarca ateş açıldı. Otomobilin kapı ve camlarına 10 kurşun isabet ettiği görüldü. Arda A. saldırıyı şans eseri yara almadan atlatırken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. İşte detaylar...

Haber 04-01-2024 12:30

Iş Adamı

Iş Adamı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Iş Adamı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İş adamına İstanbul'da korkunç infaz! ATM'den para çekerken yaklaştı, tetiğe bastı... O anlar kamerada

İstanbul Pendik'te ATM'de para çekerken iş adamı Emrah Akyıldız'ın öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Akyıldız'a arkadan yaklaşan koyu giyimli, elinde beyaz poşet bulunan bir kişinin başına ateş ettikten sonra kaçtığı görüldü. Polis ekipler yaptıkları inceleme sonucu kimliğini tespit ettikleri katil zanlısını Samsun'da yakaladı.

Haber 27-12-2023 09:23

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli'de iş insanlarıyla buluştu:

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Doğu Akdeniz'de egemen bir Türk devletinin olması ve yaşaması Türkiye'nin de güvenlik meselelerine büyük hizmet eden bir gelişmedir." dedi.

Yurthaber 27-12-2023 07:31

İş insanından hamile eşine cinsel saldırı! Cezası belli oldu

İş insanı Şeyhmus Tatlıcı, boşanma aşamasındaki eşi Melisa Tatlıcı'ya hamileyken cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Suçun nitelikli olmadığı gerekçesiyle Yargıtay'ın bozduğu ve yeniden görülen davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, sanık Şeyhmus Tatlıcı'nın cezasında indirim uygulayarak 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. İşte detaylar...

Haber 24-11-2023 16:45

İş adamına suikast girişimi! Emri Ukrayna'dan aldılar, Ataşehir'de kurşunladılar

Ataşehir'de iş adamının otomobilini kurşunladıktan sonra kızının otomobilini de takip ettikleri iddia edilen Türkmenistan uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte olayda kullandıkları silahlar ve çelik yelek ele geçirildi. Şüpheliler, kurşunlama emrini Ukrayna'da yaşayan 'Rıfat' adında bir kişiden aldıklarını söyledi. Polis, olayın azmettiricisini yakalamak için operasyonları sürdürüyor. İşte detaylar...

Haber 19-11-2023 11:40

Şişli'de iş adamını kaçırıp gasbettiği öne sürülen 6 kişi tutuklandı

Şişli'de yabancı uyruklu bir iş adamının kaçırılıp gasbedilmesine ilişkin operasyonda yakalanan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Yurthaber 31-08-2023 14:08

İş adamına güpegündüz aracında kurşun yağdırdı! Dehşet anları kamerada

Gaziosmanpaşa’da güpegündüz dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. İş yerinden ayrılan iş adamına, kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından aracı içerisinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya uğrayan iş adamı yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Dehşet anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 04-08-2023 10:59

DNA testiyle babası olduğunu ispatladığı patronunun mirasına ortak olmak için dava açtı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yıllarca yanında hizmetçi olarak çalıştığı ev sahibinin babası olduğunu öğrenen kadının DNA testiyle bu iddiasını kanıtlaması sonrası mahkeme, ölen iş adamının mal varlığına tedbir koydu.

Yurthaber 03-08-2023 14:38

Yer: İstanbul! Hedefi şaşırdılar, özür dileyip iş insanını kaçırdılar

Almanya'dan İstanbul'a gelen iş insanı Zeki Oğuz, en son Eyüpsultan'da görüldükten sonra ortadan kayboldu. Polis Oğuz'un Kemerburgaz'da bulunan bir markette alışveriş yaptıktan sonra kaçırıldığını ortaya çıkardı. Kameraları inceleyen polis, şüphelilerin ilk başta yanlış kişiyi kaçırdığını daha sonra gelip iş adamını kaçırdığını tespit etti.

Haber 23-03-2023 13:18

Eşini öldürmeye teşebbüsten yargılanan iş adamından duruşmada şok hareket! Anında tutuklandı

Boşanma aşamasındaki eşi Polen Atay'ı bornoz ipiyle boğarak öldürmeye çalıştığı iddiasıyla yargılanan iş adamı Can Atay, mahkemeden çıkarken Polen Atay'ın avukatına omuz attığı gerekçesiyle tutuklandı. Hakimin "Neden omuz attın?" diye sorması üzerine Atay, "Omuz atmadım, Kasten önümü kestiği için vücudumla kendimi ittirerek geçtim. Önümü kasten bloke etmişti" dedi. Mahkeme Başkanı, Can Atay'a 3 günlük disiplin hapis cezası verdi. İşte olayın detayları...

Haber 10-11-2022 17:01

Yok böyle tezgah! 27 milyon dolarlık vurgunda akılalmaz detaylar: Kendisini iş adamı olarak tanıttı, sahte polisler kullandı

Yabancı iş adamlarına kurulan akılalmaz tezgahın her satırı şaşkına çevirdi. Bundan 15 yıl önce İsviçreli iş adamını Türkiye'ye davet edip kaçıran ve hapis yatan A. Y., bir kez daha haberlere konu oldu. A. Y., bu kez kendini Katarlı iş adamı olarak tanıttı. Kendisine miras kaldığını söyleyen, Alman ve Danimarkalı iş adamlarını ikna eden A. Y., 27 milyon dolara kondu. Daha sonra şeytani planı devreye sokan A. Y., şoke eden bir tezgah kurdu...

Haber 28-10-2022 07:40

İş adamı Erol Tabanca'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı

İş adamı Erol Tabanca'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 19-10-2022 13:59

Aracını çalan genci öldüren sanığın cezası yeniden yargılamada 12 yıl 6 aya düşürüldü

Aracını çalan genci öldüren sanığın cezası yeniden yargılamada 12 yıl 6 aya düşürüldü

Yurthaber 05-10-2022 13:04

İş adamına çıplak fotoğraflarla şantaj ve gasp! Film gibi operasyon kamerada: Özel harekat böyle yakaladı

Beylikdüzü'nde silahlı kişiler, bir eğlence mekanının sahibi M.A.'yı (35) işyerinden kaçırılarak çıplak fotoğraflarını ve videosunu çekip şantaj yaptı. M.A.'nın ağabeyinin de 9 bin lirasını ve cep telefonunu gasbeden 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin çatıdan kaçarken yakalandıkları anlar, polis kamerası tarafından görüntülendi. Şüphelilerin evinde yapıla aramada bir adet tabanca ile 174 adet mermi ile 9 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Haber 13-09-2022 15:59

Vergi rekortmeni iş adamı hayatını kaybetti

Ayvalık’ta 70 yıl önce kayınpederinden kalan Ülgen Terzihanesi’nde ticarete başlayan ve dürüstlüğü ve işine olan sadakatiyle kısa sürede işini büyüterek uzun yıllar Balıkesir ve Ayvalık’ın vergi rekortmeni olan Süleyman Ok 93 yaşında hayatını kaybetti.

Finans 13-09-2022 10:01

Karabük'te haddehanenin çatısından düşen iş adamı öldü

Karabük'te haddehanenin çatısından düşen iş adamı öldü

Yurthaber 06-09-2022 18:43

Lübnanlı iş adamı 110 milyon dolarlık mega yatıyla Fethiye'de! 2 milyon liralık yakıt aldı

Dünyanın en zengin 20 Arap iş adamı arasında yer alan Lübnanlı Taha Mikati'ye ait Chopi Chopi isimli mega yat Fethiye'ye demirledi. 110 milyon dolar değerindeki mega yata 2 milyon liralık yakıt ikmali yapıldı.

Haber 22-08-2022 18:23

Bursalı iş insanı Gökçin Aras son yolculuğuna uğurlandı

Bursalı iş insanı Gökçin Aras son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 19-08-2022 14:55

SON DAKİKA | Böyle dolandırıcılık görülmedi! Her şey bir telefonla başladı: Sonsuza kadar süper zenginiz... Kamerunlu Killo, dünyasını başına yıktı

Son dakika haberi: İstanbul'da son zamanların en sıra dışı olayı yaşandı. Kendisini, Kamerunlu iş adamı Killo olarak tanıtan bir kişi, asansör firmasında çalışan Hasan Ö.'ye ulaştı. Afrika'dan Türkiye'ye yatırım yapacağını söyleyen Killo, sosyal medya üzerinden tanıştığı Hasan Ö.'ye ortaklık teklif etti. Killo ayrıca, elindeki özel bir kimyasal sayesinde paranın değerini yüksek olana çevirebildiğini de söyledi. Teklifleri kabul eden adamın dünyası başına en sonunda başına yıkıldı.

Haber 30-07-2022 09:44