Boran Kuzum Haberleri Ve Son Dakika Boran Kuzum Haberleri

Boran Kuzum Haberleri Ve Son Dakika Boran Kuzum Haberleri

Boran Kuzum, 1 Ekim 1992 yılında Ankara'da doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’nda tamamlamıştır.

Televizyonda Analar ve Anneler dizisi ile ilk defa 2015 yılında rol almıştır. 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinin kadrosunda I.Mustafa olarak yer almıştır. Bu dizi sayesinde ilk kez geniş kitlelere Kendini tanıtma fırsatı yakalamıştır. Bunun ardından Vatanım Sensin isimli dizide aldığı rol ile esas çıkışını yapmıştır.

2019 yılında Netflix'de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde yardımcı oyuncu olarak görev almış ve 2020 yılında Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu olarak rol almıştır. Kuzum, Coca Cola ve Eti Gong reklamlarında da çeşitli roller almıştır.

Boran Kuzum Haberleri

Ünlü oyuncu Boran Kuzum The Crown'un yıldızıyla buluştu! Paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Bihter filminde Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Boran Kuzumn, The Crown dizisiyle yıldızı parlayan Prenses Diana'nın gençliğini canlandıran Emma Corrin ile buluştu. Kuzum, o anları sosyal medyada paylaştı.

Magazin 09-02-2024 23:35

Bihter'in yeni Behlül'ü Boran Kuzum tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü! Pozlarına yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yakışıklılığıyla da dikkat çeken ünlü isim bu defa tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 02-12-2023 14:22

‘Bihter’ filminin Behlül’ü Boran Kuzum'un sözleri sosyal medyayı salladı

‘Bihter’ filminin Behlül’ü Boran Kuzum son olarak ateşli pozlarıyla gündem olmuştu. Boran Kuzum “Herkes filmi beğendi ve olumlu geri dönüşler alıyoruz” deyince sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 19-11-2023 15:47

Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurdu! Farah Zeynep Abdullah ile ateşli anları gündem oldu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filminin galası dün akşam gerçekleşti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi bugün ise izleyiciyle buluştu. Filme Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çırılçıplak anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-2023 15:35

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter'in yıldızı Boran Kuzum sosyal medyayı salladı! Behlül'ü bile sevdireceksin!

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum, sosyal medyada gündem oldu. Filmin kamera arkası görüntülerinden oluşan bir paylaşım yapan ünlü oyuncuya çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Magazin 12-11-2023 15:18

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminin ilk fragmanı geldi! Fragmanı bile merak uyandırmaya yetti

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filmi büyük bir merakla bekleniyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un paylaştığı "Bihter" filminin fragmanı yayınlandı. Filmin 16 Kasım'da Prime Video'da izleyicisiyle buluşacak.

Trend 03-11-2023 11:45

Bihter filmi bakın nerede yayınlanacak! Yeni Aşk-ı Memnu'nun yayın tarihi belli oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Oyuncuları arasında Boran Kuzum, Farah Zeynep Abdullah, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin nerede yayınlanacağı ve yayın tarihi belli oldu.

Magazin 14-07-2023 13:41

Boran Kuzum Aşk-ı Memnu filminin setinden ilk kareleri paylaştı! Behlül'den pozlar geldi

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Aşk-ı Memnu filminde 'Behlül' karakterine hayat veren Boran Kuzum, setten kareleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-05-2023 00:46

Boran Kuzum’un gala kıyafeti hayranlarını ikiye böldü! Gündem oldu

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı ve Ozan Açıktan'ın yönettiği komedi filmi Yılbaşı Gecesi'nin galası Maslak Uniq'te yapıldı. Filmin başrol oyuncusu Boran Kuzum, kıyafetiyle galaya damga vurdu.

Magazin 27-12-2022 14:46

Yargı'nın yıldızı Şükran Ovalı derin göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı! İlk yorum eşi Caner Erkin'den geldi

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum ile paylaştığı Hazine filmiyle sinemaya geri dönen Şükran Ovalı, dün akşam BKM'de gerçekleşen galada, göğüs dekolteli elbisesiyle adeta ışıldadı.

Magazin 02-11-2022 14:17

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum’un paylaştığı “Hazine” filminin fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Canbert Yerguz'un üstlendiği filmin senaryosu Yerguz'un ve Burak Yerlikaya'nın imzasını yaşıyor. BKM imzasıyla çıkacak olan Hazine filminin fragmanı paylaşıldı. Türü kara komik olarak tanımlanan Hazine filmi ilginç konusuyla komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeye aday.

Trend 15-10-2022 11:57

Kara komedi filmi Hazine'nin yayın tarihi belli oldu! Çağlar Çorumlu yine kırıp geçirecek!

Kara komedi türündeki Hazine filminden ilk görüntüler yayınlandı. BKM imzalı filmde Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren başrollerde oynuyor. Yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz'un oturduğu Hazine'nin vizyon tarihi de belli oldu.

Magazin 06-10-2022 21:42

Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşklarını sosyal medyadan ilan etti

Vatanım Sensin, Saygı, Şahin Tepesi ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerle tanınan Boran Kuzum, gönlünü meslektaşı Yasemin Szawlowski'ye (30) kaptırdı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Magazin 05-10-2022 01:10

Boran Kuzum'un fotoğrafları gündem oldu! LGBT partisine mi katıldı?

Vatanım Sensin, Şahin Tepesi, Hakan Muhafız, Saygı ve Aşkın Kıyameti gibi iddialı projelerde rol alan Boran Kuzum'un fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Kuzum'un Amerika'da LGBTİ partisine katıldığı iddia edildi.

Magazin 06-08-2022 12:43

Boran Kuzum: Onsuz ilk doğum günüm

Boran Kuzum, yeni yaşını geçtiğimiz ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Duygusal bir mesaj yayınlayan ünlü oyuncu, "Onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Bugün olduğum kişiye vesile olduğu için, hayatı güzel ve anlamlı yaşamayı öğrettiği için, dürüstlüğü kibarlıkla dengelemeyi öğrettiği için ve iyi insan olmayı her şeyden üstün tutmayı gösterdiği için..." ifadelerini kullandı.

Magazin 02-10-2021 10:23

Oyuncu Boran Kuzum'u yıkan ölüm

Blu TV'de ekranlara gelen "Saygı" dizisinin 2. sezon galası öncesi acı haber herkesi üzdü. Dizide Savaş karakterini canlandıran Boran Kuzum, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı.

Magazin 21-09-2021 11:29

Pınar Deniz ve Boran Kuzum ikilisi Aşkın Kıyameti filminin setinden ilk fotoğrafı paylaştı

Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol alan Pınar Deniz ve Boran Kuzum ikilisi bu sefer Aşkın Kıyameti adlı filmde başrolleri paylaşıyor. İkili setten ilk fotoğrafı paylaştı.

Magazin 24-04-2021 22:54

Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?

Son dönemin gözde oyuncuları Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İkilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor.

Magazin 02-03-2021 17:23

Miray Daner'den Boran Kuzum itirafı: Sınırları zorlayabiliyoruz

Saygı dizisinde yeniden bir araya gelen Miray Daner ve Boran Kuzum birbirine çok yakıştırılan ikililer arasında. Daner partneriyle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Magazin 01-12-2020 15:42

Boran Kuzum'dan Miray Daner için çok konuşulan paylaşım! Boran Kuzum kimdir? Miray Daner kimdir? Boran Kuzum Miray Daner sevgili mi?

Ünlü oyuncu Boran Kuzum'un son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyada olay oldu. Birlikte oynayacakları Saygı - Bir Ercüment Çözer dizisindeki rol arkadaşı ile olan fotoğraflarını paylaşan Boran Kuzum, altına düştüğü not ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Boran Kuzum Miray Daner sevgili mi? Boran Kuzum kimdir? Miray Daner kimdir? İşte detaylar...

Magazin 12-10-2020 23:06

Menajerimi Ara 6. bölümde Boran Kuzum sürprizi! Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'de ekrana gelen ve hafta ünlü oyuncuların konuk olarak rol aldığı Menajerim Sensin'in 6. yeni bölümünde, başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu’yla beraber son dönemin genç yeteneklerinden Boran Kuzum konuk oyuncu olarak yer alacak.

Magazin 25-09-2020 20:00

Boran Kuzum: Miray’ı çok seviyorum

Boran Kuzum, 'Saygı' dizisindeki rol arkadaşı Miray Daner'le aralarında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Oyuncu, "Onu çok seviyorum ama aramızda aşk yok" dedi.

Magazin 16-09-2020 10:17

Miray Daner ve Boran Kuzum’dan kafa karıştıran paylaşımlar!

Kanal D ekranlarına gelen Vatanım Sensin dizisinde kamera karşına geçen Miray Daner ve Boran Kuzum bir kez daha partner olmaya hazırlanıyor. Blu TV’nin iddialı yapımlarından Saygı dizisi için anlaşma sağlayan ikili dizinin çekimlerine başladı. Yoğun iş temposu arasında birbirlerinin fotoğrafını paylaşan Miray Daner ve Boran Kuzum hayranlarını heyecanlandırdı.

Magazin 05-08-2020 09:55

Miray Daner rol arkadaşı Boran Kuzum'un saçlarını tıraş etti

BluTV’nin yeni projesi ‘Saygı- Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin genç oyuncuları Boran Kuzum ve Miray Daner çekimlere birlikte hazırlanıyor. Çekimler öncesi son hazırlıklar için bir araya gelen ikili arasında eğlenceli anlar yaşandı. Miray Daner bir kez daha birlikte rol alacağı Boran Kuzum’un saçlarını kesti.

Magazin 29-06-2020 14:25

Boran Kuzum ve Miray Daner'in Saygı dizisine koronavirüs engeli

Vatanım Sensin ve Hakan: Muhafız dizilerinde birlikte rol alan Boran Kuzum ve Miray Daner'in yeni dizisinin çekimleri ertelendi. İkilinin yeni dizisi Saygı, coronavirüs engeline takıldı.

Magazin 26-03-2020 19:41

Boran Kuzum'dan Miray Daner'e şaşırtan iltifat!

Kubilay Aka’dan ayrıldıktan sonra adı Vatanım Sensin dizisindeki partneri Boran Kuzum ile aşk iddialarına karışan Miray Daner’den canlı yayın hamlesi geldi. İkilinin sosyal medya üzerinden birbirlerine kalp emojisi ile cevap verdikleri yorumlar sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 26-03-2020 12:10

Miray Daner’den Boran Kuzum açıklaması

Özel hayatıyla bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Miray Daner, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'den çıkarken görüntülendi. Daner, aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 07-03-2020 13:21

Biz Böyleyiz 10 Ocak'ta sinemaseverle buluşacak

Berrak Tüzünataç ile Melikşah Altuntaş'ın hikayesini yazdığı filmin senaryo uyarlamasını, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturan Caner Özyurtlu gerçekleştirdi - Filmin oyuncularından Özge Özpirinçci: - "İzleyicinin izlerken hiçbir şey bilmeden organik olarak yaşayacağı duyguların hepsini senaryoyu bilmeme rağmen ben de filmi izlerken yaşadım. Bunda da Caner'in çok büyük bir başarısı olduğunu düşünüyorum. Bence ortaya çok güzel bir iş çıkardı" - Engin Öztürk: - "Senaryoyu okuduktan sonra hikayenin çok gerçek oluşu beni etkiledi" - Boran Kuzum: - "Ağlamamamız gereken sahnelerde ağlamamızı tutmamız gerekti. Hümeyra'nın da filmde olması başlıca etkenlerden biriydi. Şahane bir insan ve her sahneyi çok anlamlı oynadı"

Magazin 08-01-2020 12:02

Boran Kuzum ve Miray Daner 'Saygı' kadrosuna katıldı!

BluTV'de yayınlanacak Ercüment Çözer dizisi "Saygı"ya iki yıldız transfer..

Magazin 26-12-2019 16:26

Boran Kuzum ile Nihal Işıksaçan aşk mı yaşıyor?

Vatanım Sensin dizisindeki oyunculuğuyla dikkat çeken Boran Kuzum geçtiğimiz gün Nihal Işıksaçan ile görüntülendi. İkilinin aşk yaşayıp yaşamadığı merak konusu...

Magazin 11-12-2019 11:24

Boran Kuzum, Mest-i Aşk Mevlana filminde Alaeddin Çelebi’yi canlandırdı

Türk-İran ortak yapımı 'Mest-i Aşk Mevlana' filminde rol alan Boran Kuzum’un fotoğrafları yayınlandı. Boran Kuzum filmde, Mevlana’nın sert mizaçlı, hırçın ve hırslı oğlu Alaeddin Çelebi rolünde seyirci karşısına çıkacak.

Trend 19-11-2019 13:06

Boran Kuzum gençliğinde kaçak girdiği yere konuşmacı olarak davet edildi

‘Vatanım Sensin’ dizisi ile ekranda, ‘Martı’ oyunu ile de tiyatroda başarısını kanıtlayan genç kuşağın büyük beğeni toplayan oyuncusu Boran Kuzum, 7 Mart’ta Ankara’da gerçekleşen TEDx konferansına konuşmacı olarak katıldı. Kuzum, kariyer yolculuğunu seyircilere anlattı.

Magazin 08-03-2019 15:35

Boran Kuzum ve Aybüke Pusat, sokak hayvanlarına dikkat çekecek!

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nin başrol oyuncularından Boran Kuzum ve Aybüke Pusat, sokakta buldukları bir köpeği birlikte kurtararak sokak hayvanlarına dikkat çekecek.

Magazin 06-12-2018 15:40

Boran Kuzum'u duygulandıran hediye

Son olarak ‘Vatanım Sensin’ dizisindeki performansıyla övgü alan Boran Kuzum, geçtiğimiz günlerde 26’ncı yaşını kutladı.

Magazin 03-10-2018 14:48

Boran Kuzum'dan hayranlarına Kamboçya teşekkürü

Genç oyuncu Boran Kuzum, doğum günü dolayısıyla Kamboçya’da bir köydeki çocukların yemek ihtiyacını karşılayan hayranlarına teşekkür etti.

Magazin 01-10-2018 20:36

Boran Kuzum imaj tazeledi

Vatanım Sensin’de Leon karakteriyle beğeni toplayan Boran Kuzum dizisinin final yapmasının ardından imaj değiştirdi

Magazin 05-07-2018 10:30

Cihangir'de panik

Boran Kuzum, önceki akşam hem “Vatanım Sensin” setinden hem de konservatuvardan arkadaşı olan Yasemin Szawlowski ile Cihangir’de buluştu.

Magazin 23-06-2018 15:23

Vatanım Sensin veda etti; Boran Kuzum üniformayla gitti

Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum final yapan dizisinin ardından üniformalı pozunu paylaşıp herkese teşekkür etti.

Magazin 08-06-2018 09:55

Final tarihi erkene çekildi! Vatanım Sensin'in veda tarihi belli oldu

İkinci sezonuyla ekranlarda olan Vatanım Sensin dizisinin final tarihi erkene çekildi. Mayıs sonunda bitmesi planlanan Vatanım Sensin 54. bölümüyle veda edecek.

Magazin 23-04-2018 15:23

Vatanım Sensin 50. bölümde güldüren hata

Vatanım Sensin 50. bölümde Leon ve Hilal'in kahvaltı sahnesindeki hata dikkatli gözlerden kaçmadı

Magazin 30-03-2018 16:49

Boran Kuzum siyahlar içinde

Genç ve yakışıkı oyuncu Boran Kuzum, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Magazin 29-03-2018 14:36

Yılın çifti: Hilal ve Leon

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin'de Miray Daner ile Boran Kuzum'un canlandırdığı 'Hilal' ve 'Leon', Amerika'nın ünlü magazin kanalı '!E! Entertainment'ın yaptığı oylamada 'Yılın TV çifti' seçildi.

Magazin 25-02-2018 10:25

Boran Kuzum'dan son nokta!

Kanal D’de yayınlanan ‘Vatanım Sensin’in ‘Teğmen Leon’u ile ‘Hilal’i Miray Daner, Amerika’da bir TV kanalının düzendiği ‘En İyi Televizyon Çifti’ anketinde finale kaldı. İkilin aşk yaşadığına dair haberler yeniden gündeme geldi.

Magazin 23-02-2018 16:55

Beyaz Show'a Vatanım Sensin'in aşıkları Hilal ve Leon damga vurdu!

Beyaz Show'un Cuma akşamı yayınlanan son bölümüne, Vatanım Sensin'in Leon ve Hilal'i, Boran Kuzum ve Miray Daner damga vurdu. Sosyal medyadan mesaj atan hayranları, ikilinin arasına kimsenin oturmamasını isteyince önce Evrim Akın'dan daha sonra ise Beyaz'dan karşı hamle geldi. Vatanım Sensin'in aşıkları Hilal ve Leon'un Beyaz Show'a katılması sosyal medyayı da salladı!

Magazin 17-02-2018 02:39

İş bulabilmek için çok çabaladım

Boran Kuzum, “Vatanım Sensin”de canlandırdığı Leon karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edindi. Şimdilerde dizinin yanı sıra tiyatro oyunuyla da seyirci karşısında olan Kuzum, “İş bulabilmek için çabaladığım uzun bir süreç oldu. Ama yaptığım işe tutkuluyum, dolayısıyla o süreç de bana çok şey kattı” diyor.

Magazin 18-01-2018 11:19

Miray Daner’e hayranlarından sürpriz hediye

Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’in ‘Hilal’i Miray Daner’in geçen pazar doğum günüydü. Hayranları 19 yaşına basan Miray Daner için sürpriz bir organizasyona imza attı

Magazin 16-01-2018 11:33

Boran Kuzum'un yolunu kestiler

“Vatanım Sensin” dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boran Kuzum, “Martı” oyunuyla Zorlu PSM’de sahneye çıktı. Kuzum, genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Magazin 10-01-2018 10:54

Sürpriz Aşk! Vatanım Sensin'in Leon'u bakın kimle aşk yaşıyor

“Vatanım Sensin”in Leon’u Boran Kuzum ile ödüllü oyuncu Ecem Uzun objektife işte böyle takıldı.

Magazin 03-11-2017 11:02

Eski 'Kösem'ciler toplandı

Yeni sezon kadrosunda yer almayan "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in eski oyuncuları önceki akşam Etiler Da Mario restoranda bir araya geldi.

Magazin 09-10-2016 08:51