Bu Hafta Oynanacak Maçlar Haberleri

Cezayir'de futbol camiasını yasa boğan trafik kazası! Takım otobüsü devrildi bir futbolcu ve antrenör, yaşamını yitirdi... Ligler ertelendi!

Cezayir 1. Futbol Ligi ekiplerinden MC El Bayadh'ta kafile otobüsü kaza yaptı. Kaza sonucu bir futbolcu ve bir antrenör vefat ederken, ülkede bu hafta oynanacak maçların ertelendiği duyuruldu.

Spor 22-12-2023 08:15

Erman Toroğlu oluşan yeni fikstüre isyan etti! ''Galatasaray’a tereyağı, Fenerbahçe’ye acılı Adana olmuş''

Süper Lig'de Halil Umut Meler'e atılan yumruk sonrası maçlar ertelenmiş ve bu hafta oynanacak karşılaşmalar ileriki haftaya ötelenmişti. Bu durum hakkında yorum yapan Erman Toroğlu, durumun Galatasaray'a yaradığını ve Fenerbahçe'nin aleyhine işlediğini ifade etti.

Spor 18-12-2023 07:47

Antalyaspor'un İsrailli oyuncuları Ramzi Safuri ve Sagi Jehezkel, Gaziantep FK maçına çıkmayacak!

Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Ramzi Safuri ve Sagi Jehezkel'in Gaziantep FK ile oynanacak maça çıkmama kararı aldıkları iddia edildi. Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel'in kararı kulübe bildirdiği aktarıldı.

Spor 20-10-2023 22:52

Son dakika: Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme ve TFF ile Lale Orta'ya mesaj! 'Her taşın altından onlar çıkıyor!', '4 mektup yazdık, cevabı ise...'

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkacak. Sarı - lacivertli kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, kürsüye gelerek yaptığı açıklamalarla Galatasaray, TFF ve MHK hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 29-04-2023 13:40

MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2023? Süper Lig ne zaman açılacak? TFF'den son dakika açıklaması bekleniyor! İşte ilk maçın oynanacağı tarih!

Maçların ne zaman başlayacağı ve konuya yönelik son dakika gelişmeleri sporseverler tarafından merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası ertelenen maçlara ilişkin son açıklama TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından yapılmıştı. Peki, maçlar ne zaman başlayacak? Süper Lig ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Spor 14-02-2023 09:44

Maçlar ne zaman başlayacak 2023, hangi tarihe ertelendi? TFF duyurdu! Deprem nedeniyle ertelenen Süper Lig maçlarının başlayacağı tarih!

Maçlar ne zaman başlayacak? 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası TFF'den Süper Lig ile ulusal spor organizasyonlarına yönelik açıklama yapıldı. Söz konusu duyurunun ardından vatandaşlar maçların durumunu arama motorlarında sorgulamaya devam ediyor. Peki, maçlar ne zaman başlayacak 2023, hangi tarihe ertelendi? Deprem nedeniyle ertelenen Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? İşte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından yapılan açıklama...

Spor 13-02-2023 14:02

İngiltere Premier Lig yönetiminden Türkiye ve Suriye'ye 1 milyon sterlinlik bağış!

İngiltere Premier Lig yönetimi, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem felaketi için 1 milyon sterlin bağışta bulunulacağını duyurdu. Bu hafta oynanacak maçlar öncesinde de saygı duruşu yapılacağı ve futbolcuların da siyah kol bandı takacağı belirtildi.

Spor 10-02-2023 18:38

Maçlar ertelendi mi, ne zaman oynanacak? Lig maçları ertelendi mi? TFF'den Süper Lig kararı

Maçların ertelenme durumuna ilişkin TFF tarafından geçtiğimiz gün açıklamada bulunuldu. Sporseverler, açıklama sonrasında vatandaşlar maçların durumunu arama motorlarında sorgulamaya başladı. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında birçok kulüpte sıkıntılar yaşanıyordu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, profesyonel futbol müsabakalarıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, maçlar ertelendi mi, ne zaman oynanacak? Lig maçları ertelendi mi? İşte ayrıntılar...

Spor 10-02-2023 07:23

Son dakika: TFF resmen açıkladı! Maçlar ertelendi, Hatayspor ligden çekildi!

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce 17-18-19-20 Şubat Şubat tarihlerinde oynanacağı duyurulan Spor Toto Süper Lig'deki maçların 3-4 Mart'ta devam etmesini planladıklarını açıkladı. Büyükekşi ayrıca Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili de konuştu. İşte detaylar...

Spor 09-02-2023 19:25