Bülent Inal Haberleri Ve Son Dakika Bülent Inal Haberleri

Bülent Inal Haberleri Ve Son Dakika Bülent Inal Haberleri

Tam ismi Mehmet Bülent İnal olan Türk oyuncu, 19 Mayıs 1973’te Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

İlk kez 1992 yılında yayınlanan Mahallenin Muhtarları dizisinde bölüm oyuncusu olarak ekranlarla tanışmıştır. Birçok tiyatro, dizi ve sinema filmi projelerinde yer alan ünlü oyuncunun yıldızı 2005 yılında yayınlanan Ihlamurlar Altında dizisiyle parlamıştır.

Bu dizide Yılmaz Akın karakterine hayat vermiştir. 2017 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan tarihi dizi Payitaht Abdülhamid dizisinde başrol oyuncusudur. Dizide 2. Abdülhamid karakterine can veren ünlü oyuncu, başarısıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır.

Bülent İnal, 2011 yılında Melis Tüysüz ile hayatını birleştirmiştir.

Bülent İnal Haberleri

Önce ertelendi sonra iptal edildi! Tv8 telif engeline takıldı

Tv8'in yeni yayın dönemi için hazırlıklarına başladığı ve başrolünde Bülent İnal’ın yer alacağı dizi önce ertelendi sonra iptal edildi. Tv8 o dizinin fişini başlamadan çekti.

Magazin 05-04-2024 10:06

Ünlü oyuncu Bülent İnal'ın eşi güzelliğiyle büyüledi! Gören Burcu Biricik sandı

Bir dönem meslektaşı Beren Saat ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Bülent İnal, şimdilerde özel hayatını magazin basınından uzak bir şekilde yaşamayı tercih ediyor. 2011 yılında Melis Tüysüz ile nikah masasına oturan Bülent İnal, mutlu aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor. Melis Tüysüz, duru güzelliğiyle görenleri büyülüyor.

Magazin 19-02-2022 10:28

Hastanede görüntülenen Bülent İnal, sevenlerini korkuttu

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan deneyimli oyuncu önümüzdeki günlerde Mevlana dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önceki gün bir hastanede görüntülenen Bülent İnal, hayranlarını korkuttu.

Magazin 08-12-2021 07:35

Beren Saat'in eski aşkı Bülent İnal'ın eşine bakın! ''Aynı Burcu Biricik!''

Bir dönem Beren Saat ile büyük bir aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Bülent İnal, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. İnal'ın 10 yıllık eşi Melis Tüysüz'ü görenler şaşıp kalıyor.

Magazin 16-11-2021 11:25

Bülent İnal

Bülent Inal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Inal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Timuçin Esen’in vazgeçtiği Mevlana dizisinin başrol oyuncusu bakın kim oldu!

TRT için hazırlanmakta olan Mevlâna isimli dizide başrol olarak Timuçin Esen’in ismi öne çıkmıştı. Hekimoğlu dizisinden sonra yeni yapım için anlaştığı belirtilen oyuncunun son anda vazgeçtiği geçtiğimiz haftalarda haberlere konu olmuştu.

Magazin 24-09-2021 23:19

Payitaht Abdülhamid ekrana veda ediyor! Payitaht Abdülhamid final bölümü ne zaman?

TRT 1'de 5 sezondur yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi final yaparak ekrana veda ediyor. Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı ve Sultan 2. Abdülhamid'in saltanı sırasında yaşanan siyasi ve askeri olayları ekrana yansıtan dizi, 154. bölümüyle veda edecek.

Magazin 31-05-2021 22:12

Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid bitiyor mu? Payitaht Abdülhamid bitecek mi?

2017 yılında TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinin final kararı ile ilgili ortada birçok iddia dolaşıyor. Gelen iddialar sevilen dizinin 155. Bölümü ile ekranlara veda edeceği yönünde. ES Film imzasının bulunduğu dizinin sevenleri ise, konuyla ilgili hala bir açıklama bekliyor.

Magazin 30-05-2021 19:10

Payitaht Abdülhamid 142. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oyunun sonuna geldik Payitaht Abdülhamid 141. son bölümde neler oldu?

TRT 1'de 4 sezondur ekranlarda olan Payitaht Abdülhamid, 141. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid dizisinin 142. yeni bölümünde de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fragmanda Abdülhamid Han'ın "Oyunun sonuna geldik" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 06-03-2021 02:03

Payitaht Abdülhamid dizisi ekrana veda ediyor! Final bölümü ne zaman?

TRT 1 ekranlarında 4 yıldır seyirciyle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi için final kararı alındı. Bülent İnal'ın 2. Abdülhamid Han'ı canlandırdığı dizi 155. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Magazin 03-03-2021 21:40

Payitaht Abdülhamid dizisi için flaş karar!

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Payitaht Abdülhamid ekibi bayramdan sonra yeniden toplanıyor. Dizinin çekimlerine yeniden başlanılacağı iddia edildi.

Magazin 17-05-2020 08:28

ULUSLARARASI KÖPRÜ KURAN TÜRK DİZİLERİ - Bülent İnal: Yurt dışında Payitaht Abdülhamid'e müthiş sevgi var

Payitaht Abdülhamid'in başrol oyuncusu İnal: - "Birkaç defa Arap ülkelerine, Kuveyt, Katar gibi gezilerimiz oldu. Enteresan bir ilgi, müthiş bir sevgi var. Sultan Abdülhamid'e de müthiş bir ilgileri var" - "Tarih, dizilerden öğrenilmez ama bu tür dönem dizileri tarihe olan merakı artırıyor. Sete ziyarete gelen ailelerin yanında hep çocukları oluyor. Hepsinin tarihe olan merakından bahsediyor aileleri. Bu tür projelerden sonra, özellikle Payitaht Abdülhamid'den daha fazla kitap okumaya başladıklarını, daha fazla tarihimizi merak ettiklerini söylüyorlar" - "Set bittikten sonra normal gündelik hayatımıza devam ediyoruz. Eve gittiğim zaman, eşimle çocuğumla güzel vakit geçirmeye çalışıyorum. Evde padişahlık yaparsak hanım bize gerekeni yapar"

Yurthaber 16-11-2019 11:27

Payitaht Abdülhamid dizisine 'özel' ziyaretçi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizi seti, Asperger sendromu olarak bilinen yüksek fonksiyonlu otizm hastası Mehmet Mesut Uygun'u konuk etti.

Magazin 07-04-2019 20:01

Payitaht dizisine özel ziyaretçi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizi seti, Asperger sendromu olarak bilinen yüksek fonksiyonlu otizm hastası Mehmet Mesut Uygun'u konuk etti

Haber 06-04-2019 20:19

2. Abdülhamid keşke oynayabilsem dediğim rollerden biriydi

Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal: - "2. Abdülhamid, keşke oynayabilsem dediğim rollerden biriydi. Güzel bir ekibimiz ve iyi bir senaryo grubumuz var. Ben gerçekten oynamaktan çok keyif alıyorum. Gerçek bir karakteri de ilk defa oynuyorum. Bunun için de kendimi şanslı hissediyorum" - "Zor bir dizi, bu kadar takipçimiz olur mu diye düşünüyordum ama tahminlerimin üstüne çıktı. Sadece bu coğrafyada değil özellikle Orta Doğu, Balkanlar ve Asya olmak üzere dünyanın birçok yerinden bize sosyal medya üzerinden güzel tepkiler ve mesajlar geliyor" - "(Diğer ülkelerle) Ortak projeler yapılabilir. Böyle istekleri ve belirttikleri noktalar oluyor. Oyuncular, yapımcılar ve kanallar düzeyinde ülkeleri daha da kaynaştıran ortak projeler olabilir"

Haber 09-02-2019 11:59

Sinema yasası, yeni sinemacıların önünü açan bir yasa

Yapımcı ve senarist Birol Güven: - "Sinema yasası, sinemanın geleceğini teminat altına alan, yeni sinemacıların önünü açan, çok önemli teşviklerin olduğu, sadece milli sinemamızı değil, aynı zamanda dünya sinemasına da katkıda bulunan kazanımların olduğu bir yasa" - Yapımcı Elif Dağdeviren: - "Sinemanın hem lokal hem küresel, uluslararası alanda gelişmesi, genişlemesi, geliştirilmesi, dizi filmlerin, platform dizilerinin dünyaya yayılması için önümüzde ciddi yeni bir süreç başlıyor" - Oyuncu Bülent İnal: - "Bu yeni yasa sinema ve televizyon sektöründe çok uzun süredir devam eden birikmiş sorunların aşılmasında kıymetli bir dönüm noktası olacak"

Haber 30-01-2019 17:58

Payitaht Abdülhamid'e yurt dışında da yoğun ilgi

Yönetmen Emre Konuk: - "Tabii ki tarihi dizilerden öğrenemiyoruz ama bu tip dizilerin okuma alışkanlığını yeniden kazandırması, tarihe merakı artırması, amacımıza ulaştığımızı gösteriyor" - Oyuncu Bülent İnal: - "Abdülhamid hayranlığı, sevgisi ve dizinin hayranları gün geçtikçe çoğalıyor. Biz aynı şekilde, aynı ciddiyetle ve aynı sevgiyle işimizi yapmaya devam ediyoruz" - Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu: - "Bizim bu coğrafyalarda şimdi kurduğumuz irtibatlar gösteriyor ki biz aslında kendi tarihimizi, kendi insanımızı, kültür, din ve tarih birlikteliğimiz olan coğrafyalara ulaştırıyoruz. En önemlisi kendi neslimize gerçek tarihini anlatıyoruz"

Haber 21-01-2019 11:32

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekibi Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Yönetmen Emre Konuk: - "(Aid Ebu Amr'ın fotoğrafı) Filistin direnişinin sembolü. Gözlerim dolarak takip etmiştim o dönem yaşananları" - Oyuncu Bülent İnal: - "Filistin'de tekerlekli sandalyedeki kardeşimizin ruh hali ve onun Filistin mücadelesine verdiği katkı beni çok etkilemişti" - Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu: - "Doğu Guta'nın Bebekleri fotoğrafı gerçekten beni çok etkiledi. Çünkü bir babanın en aciz olduğu an, bebeklerinin hayatıyla alakalı andır. Bir baba ancak idrak edebilir bunu"

Haber 27-12-2018 13:15

Payitaht Abdülhamidin başrol oyuncusu Katar'da hayranlarıyla buluştu

"Payitaht Abdülhamid"in başrol oyuncusu Katar'da hayranlarıyla buluştu

Haber 29-11-2018 23:55

Bülent İnal: Abdülhamid'in ruhuna girdim

'Payitaht Abdülhamid'in başrol oyuncusu Bülent İnal, 'Abdülhamid’in ruhuna girdim' ifadelerini kullandı

Magazin 17-05-2018 14:36

Babam ve Ailesi'nin çekimleri başladı

"Bir baba, iki aile" konulu yapımın çekimlerine Adana'dan sonra İstanbul'da devam edilecek.

Magazin 21-07-2016 08:51

Urfalıyam Ezelden Final Bölümü Fragmanı

Urfalıyam Ezelden final bölümüyle 27 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 24-12-2014 17:25

Urfalıyam Ezelden 10. Bölüm Fragmanı

Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 20 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-12-2014 16:59

Urfalıyam Ezelden 9. Bölüm Fragmanı

Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 13 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 11-12-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden 8. Bölüm Galerisi

Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gider.

Magazin 09-12-2014 10:35

Urfalıyam Ezelden'e sürpriz oyuncu

Sevilen dizi 'Urfalıyam Ezelden' kadrosuna güzel oyuncu Dilşad Çelebi katıldı.

Magazin 05-12-2014 15:43

Urfalıyam Ezelden 8. Bölüm Fragmanı

Cemal evi terk eden Selva'yı geri getirmek için Duran'ın evine gider. Selva ise Cemal'in gelişine kendini hazırlamıştır. Yıllardır biriktirdiklerini neredeyse haykırarak söyler Cemal'e. Cemal bunları evde konuşmak istese de Selva'nın kararı kesindir. Eve dönmeyecek, Halil'le birlikte Duran'ın evinde yaşayacaktır. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 06 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 05-12-2014 15:30

Urfalıyam Ezelden'de sürpriz ayrılık

Kanal D'den Star TV'ye transfer olan Urfalıyam Ezelden dizisinde ayrılık yaşandı.

Magazin 28-11-2014 15:16

Urfalıyam Ezelden 7. Bölüm Galerisi

Çetin'in zoruyla gittiği mekanda Ceylan'ı gören Cemal, mekanı terk etmek ister ancak Ceylan'ı korumak için kavga etmek zorunda kalır.

Magazin 28-11-2014 10:54

Urfalıyam Ezelden 7. Bölüm Fragmanı

Çetin'in zoruyla gittiği mekanda Ceylan'ı gören Cemal, mekanı terk etmek ister ancak Ceylan'ı korumak için kavga etmek zorunda kalır. Kavga sonunda karakolluk olan Çetin, Kadir, Selahattin ve Cemal'i karakoldan Memed kurtarır. Bozoğlu ailesi tüm sorunlar çözüldü zannederken, dükkanın soyulduğu haberi ile şoke olurlar. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 29 Kasım Cumartesi akşamı 20:00'da Star'da...

Magazin 26-11-2014 14:21

Urfalıyam Ezelden oyuncuları 'feda' dedi

Kanal D'nin final kararı aldığı Urfalıyam Ezelden ekibi, dizinin devam edebilmesi için yüksek ücret alanlardan yüzde 20'ye kadar indirime gitti.

Magazin 19-11-2014 14:01

Urfalıyam Ezelden 6. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu, Yapımcılığını Gold Yapım'ın, yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği, senaryosunu da Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk ve Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı Urfalıyam Ezelden yeni kanalında yeni bölümüyle 22 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:31

Urfalıyam Ezelden 6. Bölüm Galerisi

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu Urfalıyam Ezelden dizisi artık Star'da...

Magazin 19-11-2014 12:30

İşte 'Urfalıyam Ezelden'in yeni kanalı

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına başlattığı ancak 5. bölümde ekrana veda eden 'Urfalıyam Ezelden'in ayrılığı kısa sürdü.

Magazin 14-11-2014 09:24

Urfalıyam Ezelden'e bir şans daha

Kanal D yönetiminin Urfalıyam Ezelden'e bir şans daha verdiği açıklanmıştı.

Magazin 13-11-2014 14:33

Kanal D, bir diziyi daha yayından kaldırdı

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'Urfalıyam Ezelden' geçtiğimiz pazar yayınlanan 5. bölümüyle ekrana veda etti.

Magazin 11-11-2014 08:28

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Galerisi

Cemal'in evli olduğunu öğrenen Ceylan büyük hayal kırıklığına uğrar ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir.

Magazin 10-11-2014 15:04

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Fragmanı

Cemal'in evli olduğunu öğrenen Ceylan büyük hayal kırıklığına uğrar ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir. Cemal ise bir an önce Ceylan'a gerçekleri anlatmak istemektedir. Fakat Duran'ın evlerine sürpriz ziyareti yüzünden konuşmaları yarım kalır. Bu sırada Selva, Ceylan ve Cemal arasında olanları öğrenir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 09 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 06-11-2014 11:31

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Galerisi

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor.

Magazin 31-10-2014 15:52

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Fragmanı

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemal her ne kadar kaçmak istese de kendini tam ortasında buluyor... Çetin'i Urfa'da bulan Cemal, Ceylan'ı da yanına alarak İstanbul'a doğru yola çıkar. Çetin'e ne olacağının kararını Yanık Memed verecektir. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 02 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 30-10-2014 16:09

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm 2. Fragmanı

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir. Hastahaneye gelen Duran Ağa, kanın yerde kalmayacağını söyleyerek Yanık Memed'i tehdit eder. Selva, Cemal ile tartıştıktan sonra küçük Halil'i de alarak babası Duran Ağa'nın evine gider. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 26 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 24-10-2014 11:46

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Galerisi

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir.

Magazin 24-10-2014 11:46

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Galerisi

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir.

Magazin 23-10-2014 10:13

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Fragmanı

Cemal, Çetin'in vurduğu Recep'i hastahaneye yetiştirir. Hastahaneye gelen Duran Ağa, kanın yerde kalmayacağını söyleyerek Yanık Memed'i tehdit eder. Selva, Cemal ile tartıştıktan sonra küçük Halil'i de alarak babası Duran Ağa'nın evine gider. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 26 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 22-10-2014 15:57

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Galerisi

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir.

Magazin 21-10-2014 10:29

Urfalıyam Ezelden 2. Bölüm Fragmanı

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan'ın sesinden etkilenmiştir. Bütün aile Ceylan'ın sıra gecelerinde solist olmasına sıcak bakar. Ancak Memed, sıra gecesi ekiplerinde 'kadın solist' olamayacağını bilir ve bu durum onun elini kolunu bağlar. Urfalıyam Ezelden yeni bölümüyle 19 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 16-10-2014 16:51

Urfalıyam Ezelden 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar olduğu, yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk, Deniz Modanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği Urfalıyam Ezelden ilk bölümüyle 12 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 09-10-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden 1. Bölüm Galerisi

Mehmet Bozoğlu, nam-ı diğer Yanık Memed, beş oğlu ile beraber Urfa sıra gecelerinin önde gelenlerindendir.

Magazin 09-10-2014 11:22

Urfalıyam Ezelden Ekim'de Kanal D'de...

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar olduğu, yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk, Deniz Modanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği Urfalıyam Ezelden dizisi Ekim'de Kanal D'de...

Magazin 03-10-2014 11:12

Urfalıyam Ezelden Eylül'de Kanal D'de...

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar olduğu, yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk, Deniz Modanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği Urfalıyam Ezelden dizisi Eylül'de Kanal D'de...

Magazin 02-09-2014 15:59