Buse Korkmaz Haberleri

Esin Çepni ile aşk yaşıyor! Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen'in eski sevgilisi Kısmetse Olur'un yıldızı çıktı

Eşi Bilal Hancı'nın ihanet videosunu sosyal medya üzerinden ifşalayan Esin Çepni boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle özel anlarını paylaşan ünlü ismin yeni sevgilisi Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen olduğunu ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun yaz aylarında Kısmetse Olur'un favori isimlerinden biriyle aşk yaşadığı biliniyordu...

Magazin 14-12-2023 15:28

Kısmetse Olur'un TikTok fenomeni Buse Korkmaz estetiksiz haliyle şaşırttı! Görenler 'Bir sen kalmıştın' dedi

Kısmetse Olur'da yarışmacıların özel hayatları da program kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Programa son katılan yarışmacılardan olan Buse Korkmaz'ın TikTok fenomeni olduğu ortaya çıkmıştı. Birçok yarışmacının estetikli olmasıyla uzun süre konuşulan Kısmetse Olur'un son yarışmacısı ünlü fenomen de estetik hali ile görenleri epey şaşırttı.

Magazin 06-08-2023 20:26

Kısmetse Olur'a katılan yeni gelin adayı TikTok fenomeni çıktı! Buse Korkmaz'ın cesur pozları dikkat çekti

TikTok fenomeni Buse Korkmaz, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde yeni gelin adayı oldu. Daha önce TikTok fenomeni Aybüke Çangal'ın katıldığı programa bu kez yeni bir TikTok fenomeni daha katılmış oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan Buse Korkmaz'ın cesur pozları da dikkat çekti.

Magazin 10-03-2023 12:23

Kısmetse Olur'a bir TikTok fenomeni daha katıldı! Kısmetse Olur Buse Korkmaz kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'ne yeni bir gelin adayı katıldı. Daha önce TikTok fenomeni Aybüke Çangal programda Tolga ile aşk yaşadıktan sonra diskalifiye olmuştu. Bu kez, TikTok fenomeni Buse Korkmaz programa katıldı. Erkekler evine giderek kendini tanıtan Buse Korkmaz, maço erkeklerden hoşlanmadığını dile getirdi. Korkmaz, ilk görüşmesini Berat ile yaptı. Peki, Kısmetse Olur Buse Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buse Korkmaz'ın Instagram hesabı ne?

Magazin 10-03-2023 11:36

Buse Korkmaz

Buse Korkmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Buse Korkmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.