Bilal Hancı Haberleri Ve Son Dakika Bilal Hancı Haberleri

Bilal Hancı Haberleri Ve Son Dakika Bilal Hancı Haberleri

Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 yılında Trabzon'da doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamış ve arkadaşları ile farklı videolar sayesinde tanınmaya çalışmıştır. Hancı, Kafalar kanalının açarak Türkiye'nin tanınan fenomenleri arasına girmiştir. Youtube kanalı kuran Bilal Hancı, şarkı söylerken müzik videoları yayınlamaya başlamıştır. Kurduğu kanalın yaklaşık 800 bin takipçisi olmuş ve ilk parçası olan ‘Ağlama Beni Ana’ adlı şarkıyı 2018 yılında çıkarmıştır. 2019 yılında yayınladığı Özkan Meydan ile düeti ’Feriğim’ ve ‘’Sebep Oldun’’ eserleri de oldukça fazla dinlenme almıştır. Bilal Hancı kısa sürede çok fazla takipçi sayısına ulaşmış olup İnstagramı da aktif olarak kullanmaya başlamıştır. 2018 yılında yayımlanan ‘Kafalar Karışık’’ adlı sinema filminde oynamıştır. ‘Enes Batur Gerçek Kahraman’ ve ‘Enes Batur Hayal mi Gerçek mi’ filmlerinde de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Bilal Hancı Haberleri

Boşanmanın ardından Rizespor'un kalecisi ile aşk yaşamaya başlamıştı! Esin Çepni Zafer Görgen'in formasını satışa çıkardı

Eski eşi Bilal Hancı'nın ihanet videosunu sosyal medya üzerinden gözyaşları içinde ifşalayan Esin Çepni boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Rizespor'un kalecisi ile aşk yaşamaya başlayan Çepni son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Zafer Görgen'le ayrıldığı söylenen ünlü isim eski sevgilisinin formasını satışa çıkardı.

Magazin 30-01-2024 15:30

Bilal Hancı'nın ihanetini ifşa edip boşanmıştı! Esin Çepni'nin kaleci aşkıyla yatak paylaşımı olay oldu! Hemen sildi ama...

YouTuber Bilal Hancı'nın kendisine ihanet ettiğini ifşalayan Esin Çepni boşandıktan kısa süre sonra Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Esin Çepni sevgilisiyle yatak paylaşımı yapınca olay oldu.

Magazin 25-12-2023 06:58

Esin Çepni ile aşk yaşıyor! Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen'in eski sevgilisi Kısmetse Olur'un yıldızı çıktı

Eşi Bilal Hancı'nın ihanet videosunu sosyal medya üzerinden ifşalayan Esin Çepni boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle özel anlarını paylaşan ünlü ismin yeni sevgilisi Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen olduğunu ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun yaz aylarında Kısmetse Olur'un favori isimlerinden biriyle aşk yaşadığı biliniyordu...

Magazin 14-12-2023 15:28

Bilal Hancı'nın ihanet videosuyla yıkılmıştı! Boşanan Esin Çepni'nin yeni aşkı Rizespor'un kalecisi çıktı

Eşi Bilal Hancı'nın ihanet videosunu ifşalayan Esin Çepni boşanmadan kısa süre sonra yeni aşka yelken açtı. Bilal Hancı ile resmen boşandıklarını duyuran Çepni, futbolcu Zafer Görgen ile romantik anlarını paylaştı.

Magazin 14-12-2023 12:25

Bilal Hancı

Bilal Hancı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bilal Hancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eski eşinin ihanet videosunu gözyaşları içinde ifşa etmişti! Esin Çepni yeni bir aşka yelken açtı

Kafalar’ın yıldızı Bilal Hancı’nın eski eşi Esin Çepni, boşanma aşamasındayken Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını ifşa etmişti. Ünlü şarkıcı ve fenomen, bir gece kulübünde bir kadınla öpüşürken görüntülerinin yayınlanmasının ardından özür metni yayınlamıştı. Tüm bu olayların ardından Esin Çepni, Bilal Hancı ile resmen boşandıklarını duyurmuştu. Esin Çepni yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisiyle özel anlarını paylaştı.

Magazin 13-12-2023 14:24

İhanet videosu gündemde olan Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı! İlk açıklama geldi

Kafalar grubu üyelerinden şarkıcı Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin ihanet videosu paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Çepni, eşi Bilal Hancı'nın bir kadın ile kendisini aldattığı görüntüleri Instagram hesabından paylaşmıştı. Olaydan sonra ilk açıklamayı yapan Hancı, boşanma sürecinde olduklarını dile getirmişti. Çift resmi olarak boşandı. Taraflardan Esin Çepni ilk açıklamayı yaptı.

Magazin 08-11-2023 18:46

Eşi aldatma görüntülerini ifşa etmişti! Bilal Hancı sessizliğini bozdu! 'Hakim boşanma kararı verdi'

YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, bir gece kulübünde genç kadınla dudak dudağa görüntülendi. Hancı'nın sosyal medya fenomeni eşi Esin Çepni o görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlarak Bilal Hancı'yı ifşa etti. Bugün canlı yayına çıkan Esin Çepni'nin ardından Bilal Hancı sessizliğini bozdu.

Magazin 31-10-2023 15:18

Aldatma görüntüleri olay olan Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni canlı yayında konuştu! Bir seferlik diye düşündüm ama gece boyunca…

Kafalar’ın yıldızı Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin paylaşımı dün magazin gündemine damga vurdu. Hancı’nın aldatma görüntülerini yayınlayan Çepni bir programın canlı yayınında detayları açıkladı. "Bir seferlik diye düşündüm ama gece boyunca beraberlermiş. Farklı görüntüler var" diyen Çepni hüngür hüngür ağladı.

Magazin 31-10-2023 10:50

Esin Çepni kimdir, nereli? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kaç yaşında, ne iş yapıyor? İhanet videosu gündemde!

Esin Çepni kimdir ve kaç yaşında, gibi soruların yanıtı merak ediliyor. Kafalar grubu üyelerinden şarkıcı Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin ihanet videosu paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Çepni, eşi Bilal Hancı'nın bir kadın ile kendisini aldattığı görüntüleri paylaştı. Peki, Esin Çepni kimdir, nereli? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin 30-10-2023 22:17

Öpüşürken yakalandı! Kafalar'dan Bilal Hancı eşini aldattı! Eşi Esin Çepni ihanet görüntülerini paylaştı

Kafalar grubu üyeleri arasında yer alan ve çıkardığı şarkılarla tanınan Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin paylaşımları adeta sosyal medyayı salladı. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Çepni “Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim” diyerek o görüntüleri paylaştı.

Magazin 30-10-2023 16:09

Kafalar'ın yıldızı Bilal Hancı'dan şaşırtan Volkan Demirel itirafı! Asıl ayı benmişim!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen iller arasında yer alan Hatay’da deprem sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, felaketin ilk dakikalarından itibaren yardım çağrısında bulunan ve ailesini İstanbul’a götürdükten sonra Hatay’a dönen Volkan Demirel ile ilgili bir itirafta bulundu.

Magazin 15-02-2023 08:52

Kafalar grubunun üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'den evliliklerine ikinci şans!

Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin'den oluşan Kafalar grubu dikkat çeken videolarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kafalar grubunun üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni bir süre önce sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada ayrılacaklarını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında bir video paylaşan ünlü fenomen, takipçilerini sevindiren bir açıklamada bulundu. İşte Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'nin gündem olan paylaşımları...

Magazin 15-08-2022 13:21

Kafalar kanalı üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni boşanıyor mu? Flaş açıklama...

Youtube'da yayınladıkları videolarla büyük bir üne ulaşan Kafalar kanalı üyelerinden Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni boşanıyor mu sorusu sevenleri tarafından merak edilmeye başladı. Geçtiğimiz sene güzel bir düğünle evlenen Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla hayranlarını üzen haberi verdi. Peki, Kafalar kanalı üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni boşanıyor mu? İşte yapılan açıklama.

Magazin 16-06-2022 10:04

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı ve Esin Çepni sorunları aşamadı! Dostluk mesajlı boşanma açıklaması

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı geçen yıl nikah masasına oturduğu Esin Çepni ile evliliğinde istediği mutluluğu bulamadı. Çift boşanacaklarını Zeynep Bastık ve Tolga Akış gibi ilginç bir mesajla duyurdu. Bilal Hancı ve Esin Çepni dostluk mesajı verdikleri boşanma paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 16-06-2022 08:35

Bilal Hancı kimdir? Bilal Hancı kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medya fenomeni ve Youtuber olan Bilal Hancı, Trabzonspor-Beşiktaş maçına gittiğinde Beşiktaş taraftarlarının kendisine saldırdığını ifade etti. Bunun ardından Bilal Hancı'nın kim olduğu merak konusu oldu. Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile Youtube platformunda "Kafalar" kanalında içerik üretiyor. İşte merak edilenler...

Magazin 07-11-2021 15:00

Kafalar Karışık ne zaman ve nerede çekildi? Kafalar Karışık oyuncular kimler?

7 Aralık 2018'de gösterime giren "Kafalar Karışık" filmi 864 bin 706 kişi tarafından izlendi ve 10 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde etti. Yücel Yolcu tarafından yönetilen filmin başrollerinde, Youtube'da "Kafalar" kanalı ile yıllardır video içeriği üreten Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı yer alıyor.

Trend 05-09-2021 21:24

Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Esin Çepni ne iş yapıyor?

İnternet fenomeni, şarkıcı ve oyuncu Bilal Hancı, Esin Çepni ile dünyaevine girdi. Düğün Trabzon'da yapıldı. Bilal Hancı evliliğin ardından, ""Lovelandık, evlendik. Herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı. Bunun ardından Esin Çepni'nin kim olduğu, ne iş yaptığı, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Magazin 27-07-2021 00:10

Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni evlendi

Yaklaşık 7.5 milyon takipçiyle Türkiye'de en çok abonesi bulunan Kafalar grubu üyesi fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni dünyaevine girdi.

Magazin 26-07-2021 21:44

Youtuberlara yasa dışı reklam cezası! 10'ar ay hapis

Sosyal medyada ünlü olan "Kafalar" grubu üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin ile o dönem grubun menajerliğini yapan Arda Kofoğlu, "100 Bin TL ile 1 Gün Geçirmek" isimli videolarında yasa dışı bahis ve kumar sitesinin reklamını yaptıkları iddiasıyla yargılandıkları dava karara bağlandı. Ünlü fenomenlere 10'ar ay hapis ve 80'er lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezaları erteledi.

Magazin 12-04-2021 14:11

Kafalar Karışık oyuncuları kimler, konusu nedir? Kafalar Karışık nerede ve ne zaman çekildi?

YouTube fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrollerde oynadığı Kafalar Karışık filmi bu akşam Fox TV'de yayınlanıyor. 2018 yılında çekilen Kafalar Karışık filminin yönetmenlik koltuğunda Yücel Yolcu oturuyor. Peki Kafalar Karışık filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Kafalar Karışık nerede çekildi? İşte Kafalar Karışık filmi ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Magazin 19-05-2020 20:20