Cinsiyet Haberleri

Söyledikleriyle İngiltere'de yer yerinden oynadı! Eski Manchester Cityli Joey Barton'dan olay yaratacak sözler! Kadınların erkek futbolunda söz hakkı olmamalı

Daha önce birçok önemli kulüpte forma giymiş olan 41 yaşındaki Joey Barton yaptığı açıklamalarla bir anda ülke gündemine oturdu. Barton kadın futbolu ile erkek futbolunun çok farklı olduğunu söylerken, "Erkeklerin futbolunda kadınların hiçbir söz hakkı olmamalı" ifadeleriyle tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 08-12-2023 12:33

Bu cinsiyet öğrenme partisini görenler şaştı kaldı! Motosikletin egzozuna bağladılar... Bomba gibi patladı

Sosyal medyada anne ve baba adaylarının bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmek için yaptıkları partiler giderek popülerleşmeye başladı. Çılgın cinsiyet öğrenme fikirlerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak bir çift motosikletin egzozuna bir balon bağlayarak çocuklarının cinsiyetini öğrendi.

Trend 30-01-2023 10:48

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cinsiyet partisini tuvalette yaptı... Baba sifonu çekince çocuğunun cinsiyetini öğrendi

Son dönemde anne ve babalar birbirlerinden değişik parti konseptleriyle çocuklarının cinsiyetini öğreniyor. Sosyal medyada gündem yaratan konseptlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği cinsiyet öğrenme partisi bu kez tuvalette gerçekleşti. Baba adayı sifonu çektiğinde çocuğunun cinsiyetini öğrendi.

Trend 10-01-2023 09:19

Bir garip cinsiyet öğrenme partisi daha! Renk körü baba, bebeğini cinsiyetini anlayamadı

Jenna Cowan isimli bir kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için düzenlediği partiyi TikTok hesabından paylşamaya karar verdi. 25 haftalık hamile olan anne bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için konfeti patlattı. Büyük bir sevinç yaşadığı sırada eşinin tepki vermediğini fark eden Cowan sürprizi sırasında baba adayının renk körü olduğunu unuttuğu için ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 09-01-2023 16:03

Cinsiyet

Cinsiyet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cinsiyet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Jiletsiz bir yaşamı benimseyerek vücut kıllarını almayı bırakan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Vücutta çıkan kıllar ve tüyler hem kadınlar hem de erkeklerde görülse de toplumun bu konuda kadınlara yaptığı baskılar oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Kadınlar vücutlarındaki tüyleri almak için çeşitli uygulamalar arıyor. Bu uygulamalar pahalı ve acı verici olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın vücut kıllarını almayı bırakarak toplumun baskılarına karşı geliyor.

Kadin 15-12-2022 12:45

Kimya mühendisinden çok konuşulacak sözler! 'Sabun, krem ve parfüm gibi ürünler cinsiyet kaymasına neden oluyor'

Yüksek Kimya Mühendisi Kudret Livaoğlu, Zeytinburnu’nda gerçekleştirilen bir etkinlikte kozmetik ürünleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Livaoğlu, "Yapılan bilimsel çalışmalarda sabun, parfüm, krem, deodorant gibi ürünlerde bulunan fitalat maddesinin, DNA hasarına ve cinsiyet kaymalarına sebep olduğu tespit edildi" diye konuştu.

Haber 25-08-2022 17:18