Davacı Haberleri

Çiçek Taksi'nin Niyazi'si, Davacı'nın Dursun'uydu! Necati Bilgiç son haliyle hayrete düşürdü! Ne oldu sana usta?

Yeşilçam'ın sevilen ve aranılan oyuncularından Necati Bilgiç, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Türk sinemasına imza atmış filmlerde rol almış olan oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı, son haliyle görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 28-08-2023 01:00

Mahkeme kararını verdi! Son balyoz sanığı Ali Göznek de beraat etti

Yeniden yargılama sırasında ifadesi alınmadığı için dosyası ayrılan Balyoz Davası son sanığı emekli Kurmay Albay Ali Göznek, "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini cebren ıskat veya vazife görmekten cebren men etmeye teşebbüs" suçundan beraat etti.

Haber 15-02-2021 13:07

Markle, babasına yazdığı mektubu yayımlayan gazeteye açtığı davayı kazandı

ABD'li eski oyuncu ve Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, iki yıllık hukuk mücadelesinin sonunda İngiliz bulvar basınına açtığı davayı kazandı. Markle'ın düğünden sonra babasına yazdığı mektubu yayınlayan Daily Mail gazetesi ve alt kuruluşu ANL, gizliliği ihlal ettiği gerekçesiyle suçlu bulundu.

Haber 12-02-2021 15:26

Son dakika! AİHM'den flaş KHK kararı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) davacı öğretmene OHAL Komisyonu'nu adres gösterdi. AİHM'den yapılan açıklamada "OHAL İnceleme Komisyonu'na başvurun" ifadesine yer verilirken, yaklaşık 20 bin başvuruyla ilgili olarak henüz iç hukuk yollarının tükenmediği belirtildi. Karar, mahkeme gündemindeki binlerce başvuru için emsal temsil ediyor. Mahkemenin bu kararı KHK ile işine son verilen Erzurum 1071 Malazgirt İlkokulu öğretmeni Gökhan Köksal'ın dava başvurusunu inceleyerek aldığı öğrenildi.

Haber 12-06-2017 11:08

Davacı

Davacı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Davacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.