Çiçek Taksi Haberleri

Çiçek Taksi'nin Niyazi'si, Davacı'nın Dursun'uydu! Necati Bilgiç son haliyle hayrete düşürdü! Ne oldu sana usta?

Yeşilçam'ın sevilen ve aranılan oyuncularından Necati Bilgiç, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Türk sinemasına imza atmış filmlerde rol almış olan oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı, son haliyle görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 28-08-2023 01:00

Çiçek Taksi'nin Erdal'ını bir de şimdi görün! Son haline yorum yağdı Eşi ünlü voleybolcu çıktı

Kadrosunda Erol Günaydın, Cengiz Küçükayvaz, Tuna Arman, Civan Canova gibi isimlerin yer aldığı Çiçek Taksi dizisi, Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Çiçek Taksi dizisinde Şoför Erdal'a hayat veren ünlü oyuncu Kamil Güler, son haliyle şaşkına çevirdi.

Magazin 17-12-2022 12:22

Çiçek Taksi'nin Fırıldak Ömer'i Cengiz Küçükayvaz'dan geçmiş göndermeli mesaj: Ne de olsa 1995'ten bu yana değişmeyen tek şey...

1995 yılında yayın hayatına başlayan ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Çiçek Taksi dizisinde Fırıldak Ömer karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz, İstanbul'daki taksi sorununa dikkat çekti. Küçükayvaz, İstanbul'un nüfusunun 27 yılda iki kat artmasıyla taksi sayısının aynı kalmasına sitem etti ve bu durumun insanın doğasına aykırı olduğunu söyledi.

Haber 18-11-2022 22:43

Civan Canova kimdir? Kaç yaşında öldü? Hastalığı neydi? Nerelerde oynadı?

Ünlü oyuncu Civan Canova’nın ölümünün ardından Civan Canova’nın kaç yaşında öldüğü, ölümüne neden olan hastalığı ve yaşamında hangi dizi ve filmlerde yer aldığı merak edildi. Başarılı oyuncu Civan Canova hakkında tüm merak edilenler…

Magazin 21-08-2022 13:46

Çiçek Taksi

Çiçek Taksi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çiçek Taksi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.