Dolce Gabbana Parfüm Haberleri

Uygun fiyatlı parfüm arayanlar buraya! İşte Bargello en iyi kadın parfümleri

Hoş kokulu ürünler tasarlayan Bargello en iyi kadın parfümü ürünleriyle bütçe dostu bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Benzersiz ve kalıcı kokularıyla da tanınan markanın en çok beğeni alan ve en çok satılan parfümlerden bir seçki hazırladık. Her zevke ve tarza uygun parfümlerin yer aldığı içeriğimizde Bargello'nun Chanel'den Gucci'ye Victoria's Secret'tan Burberry'e kadar pahalı markaların parfümlerine muadil ürünleri yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 26-02-2024 01:27

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber 14-08-2023 16:39

Yaz kış fark etmeksizin rahatça kullanabileceğiniz en güzel kokan en iyi kadın parfümleri

Güzel kokan bir parfümün ne kadar etkileyici olduğunu biliyor musunuz? Karşınızdaki insanları parfüm kokunuz ile etkileyebilir, hatta iş görüşmesinde olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de parfümün insanlar üzerinde büyük bir etki bıraktığı bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda. Peki, sıktığınızda etrafa buram buram kokunuzun yayılmasını sağlayan parfümler hangileri? Cevabı merak ediyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun!

Kadin 26-08-2022 15:34

Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!

Haber 07-01-2022 15:27