Modacı Haberleri

Son haliyle gündemdeydi! Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a olay gönderme! 'Ne oldum dememeli...'

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle adından söz ettirmişti. Popstar Bayhan şimdi de Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündem oldu.

Magazin 18-04-2024 15:53

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 18-04-2024 08:41

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer beyazlar içinde paylaştı! Bakan bir daha baktı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bir davete katılmak için beyazlar içinde giyinen Dizer, boy boy pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Başak Dizer'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-04-2024 01:31

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-2024 00:01

Diğer Haber Etiketleri

Modacı

Modacı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Modacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 27-03-2024 12:28

Kanye West'in eşi Bianca Censori Paris sokaklarında tepki çeken kıyafetiyle dolaştı! Ceza alabilir

Kanye West'in eşi Bianca Censori, Paris'te teşhircilik yasalarını deldi geçti. İç çamaşırı giymeden sokaklarda dolaşan modacı hapis ya da 15 bin euro para cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Magazin 29-02-2024 13:44

Kanye West'ın eşi Bianca Censori ağızları açık bıraktı! Şeffaf çorabın altına hiçbir şey giymedi

Kanye West'ın eşi Bianca Censori sınırları zorlamanın da ötesine geçti. Paris'te görüntülenen çiftten Censori iç çamaşırı giymeden şeffaf çoraplarla sokağa çıktı.

Magazin 28-02-2024 07:48

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 23-02-2024 10:53

Kim Kardashian eski kocasının çıplak dolaşan karısını uyardı! Sildiği paylaşım olay oldu

Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West tepkilerin odağındaydı! Kim bu süreçte sessizliğini bozdu ve eski kocasına karısının çocukların yanında çıplak olmamasını söyledi.

Magazin 16-02-2024 14:59

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti! Göğüslerinin yarısı dışarıda...

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

Magazin 13-02-2024 17:24

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-2024 11:29

Kanye West bu sefer de albüm kapağına karısı Bianca Censori'yi çıplak koydu

Kim Kardashian ile evli olduğu dönemde karısının bikinili poz bile paylaşmasını istemeyen Kanye West yeni eşi Bianca Censori'nin çıplak hallerini paylaşmasıyla gündeme geliyor. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağıyor.

Magazin 12-02-2024 11:24

Kanye West'in eşi Bianca Censori'den sonra Şeyma Subaşı da şeffaf yağmurluk giydi! Sosyal medya onu konuştu

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yağmur altında şeffaf yağmurluk giyen Subaşı'yı görenlerin aklına Kanye West'in eşi Bianca Censori geldi. Bianca Censori geçtiğimiz günlerde şeffaf bir yağmurluk giymiş ancak altına hiçbir şey giymeden sokağa çıkmıştı.

Magazin 10-02-2024 13:32

Kanye West'in eşi Bianca Censori şeffaf yağmurluk giydi! Kadın poşetle çıkmış

Son dönemin belki de dünya magazininde en çok anılan ismi Bianca Censori. Kanye West ile birlikte olmaya başladığından beri garip giyim tarzıyla dikkat çeken genç modacı şimdi de şeffaf yağmurluğun altına hiçbir şey giymeden sokağa çıktı.

Magazin 06-02-2024 13:37

Doja Cat yine yaptı yapacağını! Grammy'de frikikten kaçamadı, Türk modacının adını alnına kazıdı

Grammy gecesine rapçi Doja Cat damga vurdu. Doja Cat'ı bu geceye kimin hazırladığını sormaya gerek yoktu çünkü rapçi Türk modacısının adını alnına dövme yaptırdı. Doja Cat göğüslerinin yarısını açarak geldiği kırmızı halıyı salladı.

Magazin 05-02-2024 10:54

Berdan Mardini'nin eski karısı ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla gündem olmuştu... Şimdi de Bircan Bali ile aşk yaşıyor! Saraçoğlu'ndan olay gönderme

Gülşah Saraçoğlu ile defalarca kez olaylı şekilde ayrılan Gökhan Göz kendisini program yaptığı sırada sık sık eleştiren Bircan Bali ile aşk yaşıyor. Aşk iddialarından sonra Gülşah Saraçoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımının ikiliye gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 23-01-2024 15:38

Berdan Mardini'nin eski karısı ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla gündem olmuştu! Gökhan Göz şimdi de Bircan Bali ile aşk yaşıyor

Berdan Mardini'nin eski karısı Fatoş Yelliler ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla tanınan Gökhan Göz yeni aşka yelken açtı. Gökhan Göz kendisini program yaptığı sırada sık sık eleştiren Bircan Bali ile aşk yaşıyor.

Magazin 22-01-2024 07:47

Kanye West karısı Bianca Censori'nin özel hallerini paylaştı! Kadına pazarlanabilir bir et parçası gibi davranıyorsun,

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ABD’li rapçi Kanye West, Kim Kardashian'dan sonra evlendiği modacı Bianca Censori'nin en özel anları paylaşarak yine şoke etti.

Magazin 21-01-2024 13:35

Kanye West müstehcen hallerini paylaşmıştı! Doğum gününe minicik sütyenle geldi

Kanye West'in eşi Bianca Censori hafta sonu bir başka riskli kıyafetle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta kocası tarafından müstehcen halleri paylaşılan genç modacı kendi doğum gününe yine garip bir tercihle geldi.

Magazin 08-01-2024 08:50

Ünlü modacı Vera Wang'in kızlarıyla pozları gündem oldu!

Dünyaca ünlü 74 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Modacının kızlarıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Magazin 28-12-2023 16:45

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-2023 20:54

Sıla'nın sahne kıyafeti olay oldu! Fotoğrafına yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Sıla, Rotterdam'daki konserinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sıla'nın baştan aşağı pembe renkli kostümüne çok sayıda yorum geldi.

Magazin 18-12-2023 13:56

Playback yapıp, dans etti... Kemal Doğulu'nun kadınlar matinesindeki görüntüleri sosyal medyanın diline düştü!

Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim, Doya Doya Moda gibi birçok moda programının jüri koltuğunda oturan, tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü modacı Kemal Doğulu son olarak Denizli'de düzenlediği kadınlar matinesindeki sahne performansıyla gündem oldu. Playback yapıp dans eden ünlü ismin o halleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 08-12-2023 14:06

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer oğlu Kurt Efe'yi paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ ailesiyle de merak ediliyor. Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan ünlü çift sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Başak Dizer, oğlu Kurt Efe'yi paylaştı görenler hayran kaldı. Sarı saçlı Kurt Efe sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-12-2023 17:20

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer'in kardeşi güzelliğiyle büyüledi! Benzerlikleri herkesi şaşırttı

Ekranların sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile'de hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteri ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kız kardeşiyle gündem oldu. Dizer'in kardeşi Buket'i görenler hayran kaldı. Abla kardeşin benzerlikleri herkesi şaşırttı.

Magazin 16-11-2023 16:47

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz halini görenler şoke oldu! Değişimi ağızları açık bıraktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doya Doya Moda programıyla adından söz ettiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz aylarda bir programa katılan ve doğal yerlerini açıklayan Saraçoğlu, "Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum" demiş ve bu açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 16-11-2023 14:10

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer'in sokak tarzıyla dikkat çekti! Bakan bir daha baktı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteri ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa sokak stiliyle dikkat çekti. Dizer'in son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 14-11-2023 15:42

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer banyoda poz verdi! Güzelliği adeta büyüledi

Aile dizisinde Aslan karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ’un modacı eşi Başak Dizer başarılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Dizer banyoda verdiği pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 31-10-2023 09:45

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Uzar Hepari'nın şi Zeynep Tunuslu'dan olay sözler

Bir dönemin unutulmaz isimlerinden olan Uzay Heparı 1994 yılında geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpan Heparı'nın eşi Zeynep Tunuslu yıllar sonra çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Magazin 24-10-2023 11:27

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar milyonluk tektaşını gösterdi! Beğeni yağdı

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu ve 2023'ün Ocak ayında nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek bekledikleri konuşulan ünlü çiftten yeni paylaşım geldi Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar pozlarına milyonluk tektaşı damga vurdu.

Magazin 10-10-2023 14:35

Aile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Görenler oğlu Kurt Efe sandı

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteriyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı. Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafını görenler oğlu Kurt Efe sandı. Baba oğulun benzerlikleri herkesi şaşırttı.

Magazin 09-10-2023 09:38

Victoria Beckham İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm deyince David Beckham dayanamadı

David Beckham'ın hayatını anlatan Netflix belgeseli gündemde. Belgeselde David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın "İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm" yorumuna kayıtsız kalmadı.

Magazin 06-10-2023 14:49

Aile'nin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu ilk defa bu kadar yakından görüntülendi! Kurt Efe bakın kime benziyor

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışı görüntülendi. Başak Dizer ve Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'nin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-10-2023 14:13

Müstehcen hali dikkat çekiyordu! Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin amcası mafya lideri babası ise...

Kim Kardashian'dan boşanmasından sonra Kanye West, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenmişti. Son dönemde müstehcen kıyafetleriyle dikkat çeken Censori'nin baskı altında olduğu söylenirken bomba bir iddia gündeme geldi. Censori'nin mafya bağlantılı bir aileden geldiği ortaya çıktı

Magazin 03-10-2023 08:06

Kanye West karısı Bianca Censori'nin öyle bir halini paylaştı ki... Şoke etti

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West son günlerde gündemden düşmüyor. Adını Ye olarak değiştiren Kanye West yeni eşi modacı Bianca Censori'nin provası sırasındaki görünümünü paylaşınca olay oldu. Fazla müstehcen bulunan fotoğrafla yine çift gündem oldu.

Magazin 18-09-2023 10:18

Zayıflığıyla dikkat çeken Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle göz kamaştırdı! Büstiyerine ödediği para dudak uçuklattı

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu. Bir davete katılmak için modacı Pınar Kerimoğlu imzalı elbise tercih eden Yalçın'ın altın kaplama üzerine elmas ve yakut taşlarla işlenen elbisesine ödediği para dudak uçuklattı.

Magazin 08-09-2023 17:20

Özcan Deniz'in kendisinden 24 yaş küçük karısı hamile! Haberi alır almaz...

Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaş farkıyla gündeme gelen çift bebek heyecanı yaşıyor. Özcan Deniz baba olacağını öğrenince bakın ne yaptı.

Magazin 08-09-2023 09:29

VJ Bülent çileden çıktı! Modacı Tanju Babacan'a yorumu gündem oldu

Modacı Tanju Babacan ile bir araya gelen Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldığı anları paylaştı. Paylaşımı gören VJ Bülent çok sinirlendi. Modacıya ateş püsküren VJ Bülent

Magazin 07-09-2023 15:15

ZENGO KONUSU VE OYUNCULARI: Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? FOX TV yayın akışı

Zengo filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili aramalar filmin FOX TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Pandemi döneminde yayına giren Zengo filmi, sinemanın ardından Netflix'te yayınlanmış ardından da televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Peki, Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 31-08-2023 19:45

Tam 20 kişi giydirdi! Simge Sağın Harbiye konserinde 30 Ağustos'u andı, alkış koptu! Emek dediğin budur

Aşkın Olayım adlı şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Simge Sağın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamayı unutmayan sanatçının kostümü olay oldu.

Magazin 31-08-2023 01:09

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebek bezi reklamından aldıkları ücret dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü çift ilk defa birlikte reklam filminde rol aldılar. Global bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçen ikilinin reklam filminden aldıkları ücret ortaya çıktı. Rakamı duyanlar inanamadı.

Magazin 26-08-2023 17:24

Kanye West'in eşi Bianca Censori sokaklarda neredeyse çıplaktı! Saygısızlık yorumları

Kim Kardashian'in eski kocası anye West'in eşi Bianca Censori son dönemde giyim tarzıyla gündeme geliyordu, Rapçiyle İtalya'da yaptığı gezide neredeyse çıplak kıyafetiyle dolaşan modacı herkesi şoke etti.

Magazin 22-08-2023 14:48

Hadise ve Hande Erçel'in düğün tarzları olay oldu! Hakan Sabancı detayı dikkat çekti

Modacı Nedret Taciroğlu'nun kızı Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras dün akşam evlendi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Hadise ve Hande Erçel de davetliler arasında yer aldı. Hadise ve Hande Erçel’in düğün tarzları sosyal medyayı adeta ikiye böldü.

Magazin 19-08-2023 15:28

Ivana Sert havaalanından içeceklere ödediği parayı paylaşınca gündem oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve tarzıyla çok konuşulan Ivana Sert havaalanından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Kahve, su ve limonataya ödediği parayı paylaşan Sert sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-08-2023 14:08

Turgut Özal'a kurşun geçirmez yelek dikmişti... Ünlü modacı Nail Yurdakul hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Turgut Özal'a kurşun geçirmez yelek dikti, 'Sanat Güneşi' olarak tanınan Zeki Müren'e sahne kostümleri hazırladı, Ajda Pekkan için yaptığı ekose giysiyi ise dünya çapında moda haline getirdi. Ünlü modacı Nail Yurdakul hayatını kaybetti.

Magazin 31-07-2023 12:20

Spor sonrası pozu sosyal medyayı salladı! Kıvanç Tatlıtuğ’dan kas şov

Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son paylaşımıyla olay olan Tatlıtuğ spor sonrası adeta kas şov yaptı.

Magazin 31-07-2023 11:00

İşte Gelin İşte Kaynana Jürisi Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski eşi kim?

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasının jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü modacıya programda Lerzan Mutlu ve Bülent Serttaş eşlik edecek. İşte Gelin İşte Kaynana yarışması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bugün izleyicisiyle buluşacak. Gülşah Saraçoğlu; moda, rekabet ve eğlencenin bol olduğu yarışma öncesi internette araştırılıyor. Peki, Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, eski eşi kim?

Magazin 10-07-2023 15:02

Didem Soydan göğüslerini elleriyle kapattı! Cesur pozuna beğeni yağdı

Ünlü manken Didem Soydan, birbirinden cesur pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından göğüslerini elleriyle kapattığı yarı çıplak pozlarını paylaşan Soydan beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 09-07-2023 21:25

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ilk defa birlikte reklam filmi çekti! Oğulları Kurt Efe yerine bakın kim oynamış

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü çift ilk defa birlikte reklam yüzü oldu. Bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçen ikiliye gözlerden uzak büyüttükleri oğulları Kurt Efe yerine cast ajansından bulunan bir bebek eşlik etti. O bebeğin kim olduğu ise ortaya çıktı.

Magazin 07-07-2023 10:35