Dondurucu Haberleri

Karısının emekli maaşını alabilmek için cesedini dondurucuda sakladı! Savunması herkesi şaşırtmaya yetti

İsveç'te yaşayan Norveçli bir adam ölen eşinin cesedini evindeki derin dondurucuda sakladığı için üç buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Eşinin öldüğünü beyan etmeyen 57 yaşındaki adam karısının yıllarca emekli maaşını almaya devam etti. Hatta en yakınlarına dahi eşinin yaşadığını ama kendisini terk ettiğini söyledi

Trend 14-09-2023 13:23

Muzların kahverengileşmesi nasıl önlenir? Muzlar bu saklama yöntemi sayesinde haftalarca bozulmuyor

Muzlar yüksek potasyum içeriğiyle en sağlıklı meyveler arasında yer alıyor. Özellikle tatlılarda sık sık kullanılan muzlar oldukça seviliyor. Alınan muzların çabucak kararmasından ve bozulmasından şikayetçiyseniz onları yanlış saklıyor olabilirsiniz. Uygun koşullar sağlandığında muzların kahverengileşmesini önleyebilirsiniz.

Yemek 23-02-2023 11:36

Asla yememeniz gereken dondurulmuş yiyecekler! Resmen ölüm saçıyor

Dondurucu hayatımızı kolaylaştıran mutfak aletleri arasında yer alıyor. Yiyecekleri çok daha uzun süre korumamızı sağlayan dondurucular sıklıkla kullanılıyor. Ancak uzmanlar dondurulmuş yiyecekler hakkında uyarılarda bulunuyor. Dondurulmuş bazı yiyecekler resmen ölüm saçıyor. Yol açtığı hastalıklar göz korkutuyor.

Haber 11-01-2023 08:38

Buzluktan çıkan yiyecekleri hızlıca çözdürmenin yolu çok basit!

Yemeklerin içerisinde kullanılan birçok malzemeyi dondurucuya koyuyoruz. Dondurucular hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletler arasında yer alıyor. Ancak dondurucudaki gıdaları çözdürmek uzun zaman alabiliyor. Dondurucuya konulan gıdaları hızlıca çözdürmek için çok kolay yöntemler bulunuyor.

Yemek 14-12-2022 09:59

Dondurucu

Dondurucu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dondurucu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzmanlar paylaştı! Dondurucu kullanıyorsanız enerji tasarrufu hilesini mutlaka deneyin

Elektrik faturalarına yansıyan birçok ev aleti bulunuyor. Dondurucu hayatımızı oldukça kolaylaştıran aletlerden olsa da elektrik faturasının oldukça yüklü gelmesine neden olabiliyor. Birçok kişi sırf bu sebeple evine dondurucu almak istemiyor. Uzmanlar enerji tasarrufu için dondurucunuzda kullanmanız gereken hileyi paylaştı.

Kadin 09-11-2022 09:21

Çok pahalı, bozulmasına izin vermeyin! Kırmızı meyveler uzun süre nasıl saklanır?

Tatlıların lezzetine lezzet katan meyveler arasında kırmızı meyveler bulunuyor. Ancak kırmızı meyveler oldukça lezzetli olsa da her mevsim bulunmuyor ve fiyatları giderek artıyor. Bu sebeple kırmızı meyveleri daha uzun süre muhafaza etmek gerekiyor. Kırmızı meyveleri bozulmadan saklayabilmek için aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Yemek 10-08-2022 09:55