Dsa Haberleri

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar.

Kadin 13-04-2024 16:51

Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 04-03-2024 02:14

Kadınların dörtte biri acılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor! Regl ağrıları hakkında bilincin artması gerekiyor

Kadınlar her ay regl ağrıları nedeniyle iş, okul ve sosyal hayatlarında oldukça zorluk yaşıyorlar. Dayanılmaz regl ağrılarıyla yaşamsal aktivitelerini yapmak da zorluk çeken kadınlar ağrılarının ciddiye alınmadığını düşünüyor. Toplumun regl izni konusunda daha duyarlı olması gerekiyor.

Kadin 28-11-2022 14:33

Diğer Haber Etiketleri

Dsa

Dsa Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dsa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.