Duy Beni dizisi

Duy Beni dizisi

Duy Beni Dizisi Haberleri

5 ayda 35 kilo verdi! Duy Beni'nin yıldızı Lydia Cemre Özşişman'ın son hali olay oldu

Başrollerini Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Duy Beni dizisinde canlandırdığı Emine karakteriyle hafızalara kazınan Lydia Cemre Özşişman dizinin ardından 5 ayda tam tamına 35 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulan ünlü oyuncunun son haline yorum üstüne yorum yağdı.

Magazin 23-10-2023 17:21

Duy Beni'nin yıldızı Taha Bora Elkoca'nın yeni adresi belli oldu! Bakın hangi dizide rol alacak

Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde hayat verdiği Bekir karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Taha Bora Elkoca'nın yeni adresi belli oldu. Genç oyuncu "Eşkıya" ekibinin FOX Tv için çekeceği "Hudutsuz Sevda" dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizinin Ağustos ayının ilk haftasında sete çıkması bekleniyor.

Magazin 29-07-2023 16:41

Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti

Duy Beni dizisinin partnerleri Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla Rabia Soytürk'ü kızdırdı. Rabia Soytürk, sosyal medya hesabında paylaşım yaparak Caner Topçu'ya terbiye ayarı verdi. Bu duruma sessiz kalamayan Topçu'dan yanıt gecikmedi. Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan da destek paylaşımı geldi.

Magazin 22-07-2023 15:26

5 ayda tam 35 kilo verdi! Duy Beni'nin Emine'si Lydia Cemre Özşişman son görüntüsüyle büyüledi!

Duy Beni dizisinde Emine karakterini canlandıran Lydia Cemre Özşişman, bu aralar verdiği kilolar ile gündemde. 5 ayda 35 kilo veren genç oyuncunun son hali görenleri hayrete düşürdü. Güzelliğiyle hayran bırakan Özşişman'a sosyal medyada yorum ve beğeni yağıyor.

Magazin 18-06-2023 21:03

Duy Beni dizisinin Emine’si Lydia Cemre Özşişman 5 ayda 35 kilo verdi! Sütyensiz poz geldi

Duy Beni dizisinde Emine rolüne hayat veren oyuncu Lydia Cemre Özşişman’ın son hali görenleri şaşırtıyor. 30 yaşındaki oyuncu 5 ayda 35 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Genç oyuncu zayıfladıktan sonra sütyensiz pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 09-05-2023 11:45

Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Oyuncu Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir hayata gözlerini yumdu. 47 yaşındaki Murat Kandemir bir süredir hastalığına karşı tedavi görmekteydi. Peki, Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Magazin 27-02-2023 21:53

Oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası Murat Kandemir hayatını kaybetti

Duy Beni dizisinde Leyla karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Helin Kandemir babasının acısıyla sarsıldı. Lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki Murat Kandemir'in vefat ettiği öğrenildi.

Magazin 27-02-2023 20:52

Güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan'ın yatak pozlarına yorum yağdı!

Geçtiğimiz haftalarda final bölümüyle ekrana gelen Duy Beni dizisiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, Instagram hesabından paylaştığı yatak pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 30-12-2022 13:21

Ege Kökenli transparan elbisesiyle nefes kesti! Göğüs dekolteli poza beğeni yağdı

Ekranların güzel oyuncusu Ege Kökenli, iddialı Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Transparan bir elbise tercih eden Ege Kökenli, göğüs ve omuz dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 29-12-2022 15:00

Rabia Soytürk'ün göğüs dekolteli pozuna takipçileri kayıtsız kalamadı

Duy Beni dizisinden sonraki projesi merakla beklenen Rabia Soytürk, mini büstiyerli pozuyla dikkatleri üzerine topladı. Soytürk'ün iddialı stili takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 29-12-2022 10:21

Güzel oyuncu Ege Kökenli'nin göğüs dekolteli pozuna yorum yağdı! Kocası sessiz kalamadı

Geçtiğimiz haftalarda final bölümü yayınlanan Duy Beni dizisinin yıldızı Ege Kökenli, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ege Kökenli, bu defa göğüs dekolteli mini elbisesiyle Instagram'ı kasıp kavurdu. Güzel oyuncuya ilk yorum kocasından geldi.

Magazin 15-12-2022 17:12

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk sütyensiz pozuyla yorum yağmuruna tutuldu

Star TV'nin gençlik dizisi Duy Beni'de hayat verdiği Ekim karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla beğeni topladı.

Magazin 16-11-2022 09:49

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Ünlü isimler övmeye doyamadı

Star TV'nin sevilen dizisi Duy Beni ile büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Sümeyye Aydoğan'ın iddialı pozlarına ünlü isimlerden yorum yağdı.

Magazin 09-11-2022 09:27

Ufuk Özkan'ın 17 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Emret Komutanım, Geniş Aile ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, şimdilerde Duy Beni dizisinde 'Derviş' karakterine hayat veriyor. Ufuk Özkan'ın eski eşi bakın kim çıktı.

Magazin 08-11-2022 11:31

İddialı diziden kötü haber! Duy Beni dizisi final yapıyor

Yaz aylarında başlayan Duy Beni dizisi için final kararı verildi. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayan dizi, 21. bölümdeki performans durumuna göre 22. bölümde final yapacak.

Magazin 05-11-2022 10:08

Reyting sonuçları 27 Ekim Perşembe açıklandı! Darmaduman, Aldatmak, Camdaki Kız reyting sonuçları

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 27 Ekim Perşembe akşamı televizyon ekranlarında Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni, Camdaki Kız MasterChef gibi yapımlar yer aldı. Peki, 27 Ekim 2022 Perşembe Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend 28-10-2022 10:56

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan süper minisiyle poz verdi! Takipçileri sessiz kalamadı

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 22-10-2022 10:10

20 Ekim reyting sonuçları açıklandı! İşte Duy Beni, Mahkum, Camdaki Kız yapımlarının reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları televizyondaki Duy Beni, Mahkum, Camdaki Kız gibi önemli yapımların ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çok sayıda izleyici, takip ettikleri dizi ve yarışmaların izlenip izlenmediğini en az yapımlar kadar merak ediyor. 21 Ekim Cuma reyting sonuçları açıklandı. İşte 20 Ekim Perşembe günü ekranlarda olan Camdaki Kız, Duy Beni ve Mahkum dizileri ile Masterchef yarışma programının reyting sonuçları...

Trend 21-10-2022 10:39

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni ile adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-10-2022 09:59

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk bornozlu pozunu paylaştı! 'Miss'

Başrollerini Caner Topçu, Helin Kandemir ve Sümeyye Aydoğan ile paylaştığı Duy Beni dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Kişisel bakım yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunan Soytürk, paylaşımına 'Miss' notunu düştü.

Magazin 05-10-2022 10:40

Hangi Duy Beni karakterisin?

Son zamanların gözde dizisi Duy Beni dizisini izliyorsun değil mi? Özellikle sosyal medyanın dilinden düşmeyen Duy Beni dizisinde oynuyor olsaydın hangi karakter olurdun? Bu sorunun cevabını en az biz de senin kadar merak ediyoruz.

Trend 05-10-2022 09:35

Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Sümeyye Aydoğan'ın hayatı merak ediliyor. Star Tv'nin gençlik dizisi Duy Beni'de 'Melisa' rolüne can veren Sümeyye Aydoğan seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Sümeyye Aydoğan hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki,Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-10-2022 14:54

Duy Beni'nin Fikret'i Durul Bazan'ın eski aşkı Gönül Dağı'ndan çıktı! Kendisinden 23 yaş küçük yıldızla berabermiş

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni, sürükleyici hikayesi ve dinamik oyuncu kadrosuyla, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekran başına kilitledi. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Gökçe Güneş Doğrusöz, Berk Hakman, Burak Can gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni'nin yönetmenliğini Ali Balcı üstleniyor. Dizide hayat verdiği 'Fikret' karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Durul Bazan'ın eski sevgilisi, TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'nın yıldızı çıktı.

Magazin 01-10-2022 10:08

Duy Beni dizisinin Melisa'sının giydiği elbiseye alternatif öneriler

Duy Beni dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan, giydikleriyle gündemden düşmeyen isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde giydiği pembe elbise, hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Volanlı eteği ve fiyonk detayı ile çok hoş görünen bu mini elbiseyi ve alternatif modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Haydi gelin, sizler için seçtiğimiz birbirinden kaliteli ve güzel ürünleri beraber inceleyelim.

Magazin 30-09-2022 16:55

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI 29 EYLÜL 2022! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 26 Eylül Pazartesi akşamı televizyon ekranlarında MasterChef, Camdaki Kız, Mahkum, Duy Beni, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi gibi yapımlar yer aldı. Peki, 29 Eylül 2022 Perşembe Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend 30-09-2022 10:37

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün eski aşkını gören şaşkına döndü! Meğer rol arkadaşıymış

Kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Meltem Akçöl ve Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, Star TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Duy Beni'de Caner Topçu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Rabia Soytürk, yalnızca güzelliğiyle değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Rabia Soytürk'ün eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 30-09-2022 10:13

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan balkonda mini elbisesiyle poz verdi! Bu güzellik nedir?

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan, hem oyunculuk performansıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde pembe renkli takımıyla takipçilerini büyüleyen isim bu kez balkonda poz verdi.

Magazin 28-09-2022 13:19

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan mini şortlu paylaşımıyla mest etti!

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat veren ve rolü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sümeyye Aydoğan, hem oyunculuk performansıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaşan isim bu kez mini şortlu paylaşımıyla büyüledi.

Magazin 23-09-2022 12:45

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in mini etekli paylaşımı mest etti! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan isim, mini etekli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 21-09-2022 16:58

Duy Beni'nin Hazal'ı ve Ayşe'si dekolteli poz verdi! Meltem Akçöl ve Gökçe Güneş Doğrusöz'ün paylaşımı büyüledi

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Hazal ve Ayşe rolleriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Meltem Akçöl ve Gökçe Güneş Doğrusöz'ün oyunculuk performansları sık sık konuşuluyor. Genç isimler bu kez sosyal medya paylaşımlarıyla büyüledi.

Magazin 16-09-2022 17:39

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk'ün derin göğüs dekolteli pozları büyüledi! Nasıl bir güzellik?

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık konuşulan isimler arasında bulunuyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç oyuncu, derin göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 15-09-2022 09:36

Star TV'nin gençlik dizisi Duy Beni'de tepki çeken sahne! Önce ayaklarını okşayıp...

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde geçtiğimiz aylarda, liseli iki öğrenciye arkadaşları tarafından yapılan zorbalık sahnesi izleyicileri kızdırmıştı. Şimdi de dizide, liseli gençlerin arasındaki ayak fetişi sahnesi tartışma yarattı.

Magazin 13-09-2022 17:37

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan taytıyla pilates pozu verdi!

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterini canlandıran ve bu rol ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sümeyye Aydoğan, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç isim, pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 13-09-2022 13:12

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün göbeği açık pozları büyüledi! Bu ne güzellik

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde rol alan ve Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık konuşulan isimler arasında bulunuyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç oyuncu, göbeği açık pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 07-09-2022 09:38

Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan göbeği açık pozuyla büyüledi! Bu ne güzellik

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde rol alan ve Melisa rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç oyuncu, göbeği açık paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 02-09-2022 22:00

REYTİNG SONUÇLARI 1 EYLÜL 2022 AÇIKLANDI! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 1 Eylül Perşembe akşamı televizyon ekranlarında Masterchef, Duy Beni, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, gibi yapımlar yer aldı. Peki,1Eylül 2022 Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend 02-09-2022 10:49

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk beyaz elbiseli pozlarıyla kendine hayran bıraktı! Bu ne güzellik

Duy Beni dizisi ile yıldızı parlayan oyunculardan biri de Rabia Soytürk oldu. Duy Beni her perşembe 20:00'de Star TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Dizide 'ekim' karakterine hayat veren güzel oyuncu Rabia Soytürk, hem oyunculuk performansı hem de güzel pozlarıyla dikkat çekiyor. Rabia Soytürk'ün Instagram hesabında paylaştığı son pozları takipçilerinin gözlerini kamaştırdı.

Magazin 01-09-2022 14:19

DUY BENİ İZLE! Duy Beni dizisinin 8. bölümde neler oldu? İşte son bölüm konusu!

Duy Beni dizisi 8. bölümüyle ekrana geldi. Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Duy Ben 8. bölüm full izle" ve "Duy Beni dizisinin son bölümde neler oldu? gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Star TV'nin sevilen dizisinin 8. bölümüne ilişkin merak edilenler...

Magazin 26-08-2022 08:34

Duy Beni tekrarı ne zaman, son bölümü ne zaman yayınlanır? Duy Beni 8. bölüm fragmanı

Duy Beni dizisi tekrar bölümünün ne zaman yayınlanacağı dizinin hayranları tarafından merak konusu oldu. Her Perşembe saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni, sevenleri tarafından ilgiyle izleniyor. Duy Beni''nin yeni bölümü 18 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanmıştı. Diziyi kaçıranlar Duy Beni'nin tekrar bölümünü merak ediyor. İşte Duy Beni tekrar bölümü yayın bilgisi ve Duy Beni 8. bölüm fragmanı...

Magazin 20-08-2022 23:11

Duy Beni dizisi Ekim, Kanat ve Aziz TikTok'ta yoğun ilgi gördü! Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu TikTok'ta ilk videosunu paylaştı

Duy Beni dizisinde Kanat rolünü canlandıran Caner Topçu ve Ekim rolünü canlandıran Rabia Soytürk TikTok'ta yeni hesap açtı. Caner Topçu ilk TikTok videosunu oyuncu arkadaşları Rabia Soytürk ve Burak Can ile çekerek TikTok hesabında yayınladı. Ünlü oyuncuların takipçileri tarafından, çektikleri TikTok videosu yoğun ilgi gördü.

Magazin 20-08-2022 19:16

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dünün reyting sonuçları sıralamasında kim birinci oldu? 18 Ağustos 2022 MasterChef, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni!

18 Ağustos akşamı MasterChef Türkiye, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni gibi dizi ve programların yayınlanmasının ardından reyting sonuçları merak konusu oldu. Yayınlanan güçlü yapımların reytinglerdeki AB ve TOTAL sıralamasını öğrenmek isteyen kişiler internette araştırma yapıyor. Peki Dünün reyting sonuçları sıralamasında kim birinci oldu? İşte MasterChef, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni gibi yapımların yayınlandığı 18 Ağustos 2022 Perşembe günü reyting sonuçları ile ilgili detaylar..

Trend 19-08-2022 11:24

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ten büstiyerli set paylaşımı! Bölüme son saatler

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde rol alan ve Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında bulunuyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç isim, set arasından bir paylaşım yaptı.

Magazin 18-08-2022 20:47

Öpüşme ve şiddet sahneleri rahatsız etti! Duy Beni dizisi yüzünden RTÜK'e şikayet yağıyor

Lisedeki zorbalıkların konu alındığı Duy Beni dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Rabia Soytürk, Berk Hakman, Ege Kökenli, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimlerin rol aldığı Duy Beni dizisi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizideki öpüşme ve şiddet sahneleri yüzünden RTÜK'e şikayet yağıyor.

Magazin 17-08-2022 10:10

Duy Beni dizisinin sevilen oyuncusu bakın hangi TikTok fenomeni çıktı! Eski halini paylaşan oyuncunun değişimi görenleri şaşkına çevirdi!

Duy Beni dizisi konusu ve oyuncularıyla gündemden düşmedi. Lise draması türündeki dizi reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. STAR Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni'nin konusu kadar genç oyuncu kadrosu da ilgi çekti. Oyunculardan 'Orjinal' rolüyle İzzet Yüksek'in TikTok fenomeni olduğu ortaya çıktı.

Magazin 16-08-2022 15:02

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in annesi ile benzerliği şaşırttı! Görenler bir daha baktı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan 18 yaşındaki genç oyuncunun annesi ile olan benzerliği şaşırttı.

Magazin 11-08-2022 11:06

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk meğer o dizide de rol almış! Bir dönem herkesin izlediği...

Star TV'de ekranlara gelen Duy Beni dizisinde rol alan ve Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç ismin, seneler önce sevilen bir başka dizide daha yer aldığı ortaya çıktı.

Magazin 10-08-2022 22:12

Zorbalık sahnesiyle dikkat çekmişti! Duy Beni dizisi şimdi de...

Duy beni dizisi son zamanlarda gündem olmaya devam ediyor. Oldukça fazla seveni bulunan dizinin zorbalık sahneleri sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Birçok izleyici bu sahnelerden rahatsızlık duyduğunu belirtmişti. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında zorbalık konularına değinildi.

Magazin 09-08-2022 11:27

Yabancı Damat’ın Esra’sı değişimiyle hayranlarını şaşırttı! Yeliz Akkaya şimdilerde o popüler dizide oynuyor!

Yeliz Akkaya, yaklaşık 15 yıl önce sona eren Yabancı Damat dizisinde Esra rolünü oynadı. Akkaya bu diziden sonra da dönem dönem ekran önüne gelmeye devam etti. Şimdi ise son haliyle göze çarptı.

Magazin 03-08-2022 20:19

Star TV'nin gençlik dizisi Duy Beni'de zorbalık sahnesiyle dikkat çekmişti! Dizinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün estetiksiz hali olay oldu

Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde liseli iki öğrenciye arkadaşları tarafından yapılan zorbalık sahnesi izleyicileri kızdırmış, sahneye tepki gösteren birçok izleyici, "Bu zorbalık değil, taciz" ifadelerini kullanmıştı. Dizideki Ekim rolüyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Rabia Soytürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 02-08-2022 17:42