Emre Altuğ Haberleri Ve Son Dakika Emre Altuğ Haberleri

Emre Altuğ Haberleri Ve Son Dakika Emre Altuğ Haberleri

1970 yılında İstanbul’da doğan ve Niyazi Emre Altuğ, şarkıcı ve oyuncudur. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Lise yıllarında gitar çalmaya başlayan Altuğ, 90’lı yıllarda Sezen Aksu, Nilüfer, Sertap Erener ve Levent Yüksel gibi ünlü isimlerle vokal olarak çalıştı. 1998 yılında anlaştığı Topkapı Müzik’ten ilk albümünü çıkaran Altuğ, bu albüme İbret-i Alem adını verdi. Vokal olarak çalıştığı dönemde Haldun Dormen’le de tiyatroyu yürüten Altuğ, 2000 yılında Bir Kış Öyküsü müzikalinde oynadı. Altuğ, tiyatro sahnesinde olduğu kadar sinema filmi ve dizilerde de rol aldı. 2021 yılında yeni sezonu planlanan Sihirli Annem adlı dizinin kadrosunda Emre Altuğ da rol alıyor. 2008 yılında Çağla Şikel ile evlenen Altuğ’un bu evlilikten 2 oğlu bulunur.

Emre Altuğ Haberleri

Gözde Kansu ile anılıyordu! Emre Altuğ'dan aşk itirafı: Henüz erken ama...

Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan Emre Altuğ'tan aşk itirafı geldi. Gözde Kansu ile uzun süre beraber olduğuna dair iddialarla gündeme gelen Altuğ "Hayatımda biri var" dedi.

Magazin 10-04-2024 09:16

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ yeğeni Eren Altuğ'la pozunu paylaştı! Aşırı benziyorlar

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Yeğeni Eren Altuğ'la poz veren oyuncu o anları Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 19-03-2024 12:47

Emre Altuğ'un açıklamaları gündem oldu! 'Çıplaklıktan çekinen bir...'

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 17-02-2024 09:17

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ Çok fazla paylaşmam diyerek anlattı: İlk önce boşandım... Çağla Şıkel açıklaması

Katarsis'in konuğu olan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ "Düşüşlerin nasıl senin?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. Yalı Çapkını dizisiyle son dönemde popüler olan Altuğ açıklaması sırasında konuşmakta da zorlandı. Emre Altuğ Çağla Şıkel ile boşanmasına dair da ilginç ifadeler kullandı.

Magazin 04-01-2024 15:08

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gözde Kansu el ele görüntülenmişti! Bir anlık bir şey yanıtı olay oldu

Yalı Çapkını'nda oynayan Emre Altuğ ve Gözde Kansu sık sık aşk iddialarıyla gündeme geliyor. Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gözde Kansu son olarak el ele görüntülendi. Altuğ'un o haline dair yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-12-2023 11:09

'Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gözde Kansu törene el ele gelince... Sosyal medyayı sallayan görüntü

'Yalı Çapkını' dizisinde Orhan ile Gülgün karakterlerine hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun aşk yaşadıkları iddiaları sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Emre Altuğ ve Gözde Kansu törene el ele gelince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 05-12-2023 14:52

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un oğulları Kuzey büyüdü! Görenler aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Yedi yıllık evliliklerinin ardından boşanan Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ ile eski eşi Çağla Şıkel oğulları Kuzey'in doğum günü için bir araya geldi. İkili birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un oğlu Kuzey'in babası ile olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-11-2023 15:52

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel'e tepkili mi? Yanıt verdi

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel'in yeni aşkıyla ilişkisine sıcak bakmadığı iddiasıyla gündemdeydi. Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu bu konuya son noktayı koydu.

Magazin 06-10-2023 07:34

EYT’li oldum ama primlerim eksik demişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Emre Altuğ 7 bin 200 gün hakkından faydalanacak

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Orhan Korhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Emre Altuğ emeklilik için gün sayıyor. Daha önce "EYT’li oldum ama primlerim eksik" diyen ünlü oyuncu 7 bin 200 gün hakkından faydalanmak için beklediğini açıkladı.

Magazin 23-08-2023 16:13

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ Gözde Kansu ile birlikte mi? Çok güzel gülmüştü

'Yalı Çapkını' dizisinde Orhan ile Gülgün karakterlerine hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun sık sık aralarında ilişki olduğu iddia ediliyordu. Son olarak tatil pozuyla dikkat çeken ikiliden Emre Altuğ aşk iddialarına dair bakın ne dedi.

Magazin 07-08-2023 12:02

Yalı Çapkını'nın yıldızları Emre Altuğ ve Gözde Kansu aşk iddialarını reddetmişti! Kafaları karıştıran paylaşım geldi

Star TV'nin rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda Emre Altuğ, Orhan karakterine hayat verirken Gözde Kansu ise Gülgün karakteri ile karşımıza çıkıyor. Dizinin sevilen ikilisi arasında bir dönem aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialar sonrası Emre Altuğ ve Gözde Kansu açıklama yaparak arkadaş olduklarını dile getirmişlerdi. Birlikte tatile giden ikiliden kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Magazin 02-08-2023 21:25

Buz dolu fıçıya girmişlerdi! Çağla Şıkel oğullarının yanında bikini ile durmasını eleştirenlere kayıtsız kalamadı

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer alıyor. Çağla Şıkel ‘soğuk korkusu’nu yenebilmek için kampa katıldı. Buz dolu şarap fıçısında giren Şıkel'e oğulları da eşlik etti. Şıkel, bazı takipçilerinin kendisini oğullarının yanında bikini ile durması sebebiyle eleştirenlere karşı kayıtsız kalamadı.

Magazin 27-07-2023 19:32

8 yıllık aşk orucunu onunla bozmuştu! Çağla Şıkel ile Nail Gönenli barıştı! Fotoğraf geldi

Ünlü manken Çağla Şıkel, 2008 yılında evlendiği Emre Altuğ ile 2015 yılında ayrılmıştı. Bu evliliğin ardından kendisi işine ve oğullarına adayan Şıkel uzun süre hayatına kimseyi almamıştı. 8 yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozan ünlü mankenin geçtiğimiz haftalarda ayrılık haberi gelmişti. 6 aydır birliktelik yaşayan ünlü çift ayrılığa fazla dayanamadı.

Magazin 08-07-2023 14:14

Nail Gönenli ile ayrılığı olay olmuştu! Çağla Şıkel'in 800 metrekarelik 4 katlı saray yavrusu evi şoke etti

Ünlü manken Çağla Şıkel, 2008'de evlendiği Emre Altuğ ile 2015 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten iki oğlu olan Şıkel, boşandıktan sonra uzun bir süre kendini çocuklarına ve kariyerine adamıştı. 8 yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozan Çağla Şıkel ayrılık haberiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü manken şimdi de 800 metrekarelik 4 katlı saray yavrusu eviyle gündeme geldi.

Magazin 08-07-2023 10:40

Emre Altuğ'dan sonra ilk kez sevgilisini göstermişti! Çağla Şıkel ve Nail Gönenli ayrıldı

Yalı Çapkını dizisiyle dikkat çeken Emre Altuğ ile evliliği bittikten sonra aşk hayatını gözlerden uzak tutan Çağla Şıkel Nail Gönenli ile aşk yaşarken ilk kez pozlarını paylaşmıştı. Ancak bu ilişki uzun sürmedi. İddialara göre çift ayrılık kararı aldı.

Magazin 03-07-2023 11:47

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ'un oğlu Kuzey babasının boyuna ulaştı! Çağla Şıkel'i de paylaştı

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ son dönemlerde özel hayatıyla gündeme geldi. Emre Altuğ son olarak Çağla Şıkel ile olan evliliğinden dünyaya gelen çocuklarıyla pozlarını paylaştı. Emre Altuğ'un oğlu Kuzey babasının boyuna ulaştı

Magazin 18-06-2023 07:53

Yalı Çapkını sezon finali partisinde samimi anlar! Emre Altuğ söyledi, Gözde Kansu kendinden geçti

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gülgün karakterini canlandıran Gözde Kansu'nun sık sık birlikte olduğu iddiaları gündeme geliyordu. Gözde Kansu son olarak bu iddiaları yalanlamıştı. Dizinin sezon finali partisinde Emre Altuğ söyledi Gözde Kansu kendinden geçti. O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 13-06-2023 13:31

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ 'yaz geldi' dedi! Tarzına yorum yağdı: Olmuş mu o yelek şimdi?

Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakteriyle ekranda olan ve büyük beğeni toplayan Emre Altuğ dizi sezon finali yapınca konserleri için harekete geçti. Yakışıklılığıyla yıllara meydan okuyan Emre Altuğ'un tarzı ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 11-06-2023 15:26

Emre Altuğ babasını toprağa verdi! Eski eşi Çağla Şıkel yalnız bırakmadı

Yalı Çapkını dizisinde Orhan'a Emre Altuğ babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Babasını toprağa veren başarılı oyuncu ve şarkıcıya iki çocuğunun annesi Çağla Şıkel destek oldu. Cenazeye annesiyle katılan Şıkel eski eşini yalnız bırakmadı.

Magazin 15-05-2023 14:14

Emre Altuğ'un acı günü! Babası Tuncer Altuğ hayatını kaybetti

Yalı Çapkını dizisiyle ekranda olan Emre Altuğ aldığı haberle yıkıldı. Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 12-05-2023 14:22

Yalı Çapkını setinde bir aşk iddiası daha! Emre Altuğ ve Gözde Kansu gündemde

'Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in aşk yaşadığı iddiaları gündemdeyken ekipten iki oyuncunun adı da aşk dedikodularına karıştı. Emre Altuğ ve Gözde Kansu sosyal medyanın gündeminde...

Magazin 26-04-2023 13:32

Yalı Çapkını'nın yıldızı Emre Altuğ’un oğullarını görenlerin ağızları açık kaldı! “Çocuklar kopyanız gibi”

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Orhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Emre Altuğ yeni şarkısı ile de izleyici karşısına çıktı. Altuğ'un "Sevenler Ayrılmaz" isimli parçasının tanıtım gecesine oğullarının hazırladığı sürpriz damga vurdu. Ünlü ismin çocuklarını görenler benzerlik karşısında çok şaşırdı.

Magazin 18-04-2023 08:56

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ'dan Buçe Buse Kahraman'a destek

Yeni yaşına giren ve kutlamasından pozlarını paylaşan Yalı Çapkını oyuncusuna çirkin mesajlar geldi. Dizideki rolünü abartan sosyal medyada bazı kişiler genç oyuncuya hakaretler etti. Son günlerde benzer eleştirilere maruz kalan Buçe Buse Kahraman'a Emre Altuğ'dan destek geldi.

Magazin 04-04-2023 14:33

Emre Altuğ ile 'Sevgiliyle görüntü vermeme' sözleşmesi imzaladı mı? Çağla Şıkel bakın ne dedi

Boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışan model Çağla Şıkel son günlerde Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla gündemde. Çağla Şıkel'in Emre Altuğ ile boşanırken 'Sevgili ile görüntü vermeme' sözleşmesi imzaladığı iddia ediliyordu. Şıkel sonunda bu konuya noktayı koydu.

Magazin 30-03-2023 11:17

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ paylaşınca eski eşi Çağla Şıkel kendisini tutamadı!

Yalı Çapkını adlı dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ sosyal medyadan oğlunu paylaştı ve yeni yaşını kutladı. Altuğ'un paylaşımına eski karısı Çağla Şıkel dayanamayıp bakın ne yazdı. İşte sosyal medyada gündem olan o paylaşım...

Magazin 03-03-2023 10:49

Aman Emre Altuğ duymasın! Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi

44 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, uzun zamandır aşk yaşamıyor ama sık sık ismi dedikodulara karışıyordu. Şıkel uzun süre sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Ünlü modelin bir süredir avukat Nail Gönenli’yle beraber olduğu iddiası magazin kulislerinde konuşuluyordu. Dün akşam ikili ilk kez görüntülendi...

Magazin 28-01-2023 18:10

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ arasına kara kedi girdi!

Podyumların ve ekranların aranan tescilli güzeli Çağla Şıkel, 2015 yılında iki oğlunun babası Emre Altuğ ile evliliğini noktalamıştı. Boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Çağla Şıkel'in uzun zaman sonra aşk orucunu bozduğu konuşulmuştu. Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çağla Şıkel, iki çocuğu için eski eşi Emre Altuğ ile örnek bir dostluk sergilemişti. Ancak ikili, son aylarda gerilim yaşadı.

Magazin 17-01-2023 14:47

Emre Altuğ takipçilerini 86 yılına götürdü! Bıyıkları yeni terlemiş bir Emre bırakıyorum

Şimdilerde Yalı Çapkını adlı dizide izlediğimiz Emre Altuğ, sosyal medyada eski fotoğrafların paylaşıldığı perşembe günü takipçilerini lise yıllarına götürdü.

Magazin 07-01-2023 15:51

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski halini görenler inanamadı! Efsane dizide figüranlık yapmış 'Nereden nereye...'

Başrollerini Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu, Şerif Sezer gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ses getirdi. Dizide 'Ferit' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in eski halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 27-10-2022 12:30

Yalı Çapkını'nın Hattuç'u Şerif Sezer'in kızı da oyuncu çıktı! Meğer efsane dizide oynamış 'Tam bir esmer güzeli'

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, her hafta reyting sıralamasında zirveye yerleşiyor. Yalı Çapkını dizisinde Hattuç karakterine hayat veren Şerif Sezer'in kızı da oyuncu çıktı.

Magazin 26-10-2022 16:44

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ'un oğlu Kuzey kocaman oldu! Benzerlikleri görenleri şaşırttı

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Emre Altuğ, şimdilerde Yalı Çapkını dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde zirveye oturdu. Dizide canlandırdığı 'Orhan' karakteriyle tepki çeken Emre Altuğ'un kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 01-10-2022 15:15

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un ‘sevgili sözleşmesi’ imzaladığı iddia edildi! Tazminat maddesi gündem yarattı

Ünlü model Çağla Şıkel ve şarkıcı Emre Altuğ 2008 yılında hayatlarını birleştirmişti. Bu evlilikten Kuzey ve Uzay adını verdikleri iki çocukları bulunan çift 2015 yılında boşanmaya karar vermişti. Boşandıktan sonra çiftin çocuklarının etkilenmemesi adına yeni sevgilileriyle görüntü vermemeleri için ‘sevgili sözleşmesi’ imzaladıkları iddia edildi. Sözleşmenin şartlarındaki tazminat maddesi dikkatleri çekti.

Magazin 01-10-2022 10:49

Emre Altuğ yeni projesi için12 kilo verdi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, yeni projesine başlamadan önce Çeşme'ye tatile gitti. Geçtiğimiz gün plajda görüntülenen Emre Altuğ, denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Altuğ'un fit hali beğeni topladı.

Magazin 18-07-2022 16:33

Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel için Arkadaş değiliz dedi ve ekledi: Sert bir manevra yapıp...

Emre Altuğ, Armağan Çağlayan'ın programında eski eşi Çağla Şıkel ile ilişkisi hakkında samimi açıklamalar yaptı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Emre Altuğ Çağla Şıkel için "Arkadaş değiliz" dedi. Altuğ eski eşiyle arasındaki dengeyi nasıl sağladıklarını açık açık anlatırken oğluyla ilgili bir anısına da değindi.

Magazin 16-06-2022 15:56

Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun kim çıktı? Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun belli oldu mu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen programında Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun gibi maskelerin altında hangi ünlülerin olduğu merak ediliyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışma bugün final bölümüyle ekrana geldi. Peki Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun kim çıktı? İşte maskelerin altındaki ünlü isimler...

Magazin 15-02-2022 18:32

Maske Kimsin Sen'in birincisi kim oldu? Kazanan maske açıklandı! Maske Kimsin Sen'i kim kazandı?

FOX TV'de ekranlara gelen Maske Kimsin Sen bugün final yapıyor. Ünlülerin maskeler altında performans sergilediği programda birinci belli oldu. Peki Maske Kimsin Sen'in birincisi kim oldu? Maske Kimsin Sen'i kim kazandı? İşte kazanan isim!

Magazin 13-02-2022 00:08

Maske Kimsin Sen Tavus kuşu Emre Altuğ mu? Sosyal medya yıkıldı

Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri olduğu Maske Kimsin Sen? yine Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Maske Kimsin Sen? Tavus kuşu maskesinin altında Emre Altuğ'un olduğu iddia edildi. İzleyiciler "Sesini değiştiriyor ama o" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-01-2022 10:42

Maske Kimsin Sen Tavus kuşu kimdir? Maske Kimsin Sen Tavus kuşu Emre Altuğ mu?

Maske Kimsin Sen programı gündemdeki yerini koruyor. İzleyiciler maskelerin ardında hangi ünlülerin olduğunun merak ediyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri üyeliğini yaptığı Maske Kimsin Sen'de Tavus kuşu maskesinin altındaki isim merak konusu oldu. Peki Maske Kimsin Sen Tavus kuşu kimdir? Maske Kimsin Sen Tavus kuşu Emre Altuğ mu? İşte detaylar...

Haber 29-01-2022 21:59

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'dan oğullarıyla yeni yıl pozu

2015 yılında boşanan, manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Emre Altuğ, dün akşam oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte yemek yedi. İkiliden Emre Altuğ, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 31-12-2021 15:53

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un oğulları kocaman oldu! Çağla Şıkel değişimi paylaştı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme sık sık gelen Çağla Şıkel, iki çocuk annesi. Bu hafta annesi ve oğullarıyla kar tatiline giden Çağla Şıkel oğullarının büyüdüğüne dair bir paylaşım yaptı. Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un oğulları kocaman oldu.

Magazin 20-12-2021 08:17

Çağla Şıkel kusursuz fiziğiyle podyumu salladı!

42 yaşındaki ünlü model Çağla Şıkel, başarılı tasarımcı Cihan Nacar'ın defilesinde yürüdü. Sarı elbisesiyle büyüleyen Şıkel'ın, yıllara rağmen düzgün fiziğini koruması dikkat çekti.

Magazin 18-11-2021 16:10

Emre Altuğ, Kırmızı Oda dizisine katıldı

Tv 8’de yayınlanan ve konuk oyuncularıyla gündemden düşmeyen Kırmızı Oda dizisine şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ katıldı. Altuğ, Kırmızı Oda setinden ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 28-10-2021 15:52

Çağla Şıkel'in oğullarını gören şaşıp kalıyor! Koca adam oldular

Ünlü model Çağla Şıkel'in boyu kadar oğullarını gören şaşıp kalıyor. 42 yaşındaki Şıkel, oğulları Uzay ve Kuzey ile olan pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 21-09-2021 11:53

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çocuklarını okulun ilk günü yalnız bırakmadı

18 milyonu aşkın öğrenci ve 1 milyon 130 bin öğretmen bugün okulun ilk günü için ders başı yaptı. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel ve eski eşi müzisyen Emre Altuğ da çocuklarını okulun ilk günü yalnız bırakmadı.

Magazin 06-09-2021 15:32

İşte Çağla Şıkel'in çok konuşulan itirafları! Şiddet gördü ve kız çocuğu sahibi olmak için...

42 yaşındaki manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, başarılı kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Şıkel, daha önce pek çok farklı konuda bulunduğu itiraflar ve yaptığı gaflarla adından söz ettirmişti. Güzel mankenin adı son olarak Hadise'den ayrılan oyuncu Kaan Yıldırım ile anılıyor. Şıkel, daha önce kız çocuğu sahibi olmak için başvurduğu yöntemle şaşırtmış ve şiddet itirafında bulunmuştu. İşte Çağla Şıkel'in çok konuşulan itirafları...

Magazin 10-07-2021 16:20

Çağla Şıkel ve çocuklarından Emre Altuğ'a sürpriz doğum günü!

Eski manken Çağla Şıkel, oğulları Uzay ve Kuzey’le birlikte eski eşi Emre Altuğ’un doğum gününü kutladı. Şıkel, çocuklarıyla birlikte ünlü şarkıcıya sürpriz yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 15-04-2021 13:45

Nazlı Eker'den Emre Altuğ cevabı! Birlikteler mi?

Adı şarkıcı Emre Altuğ ile anılan model Nazlı Eker, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir mekandan çıkan Eker, basın mensuplarını karşısında görünce kısa süreli şok yaşadı. Eker'e aşk iddiaları soruldu.

Magazin 31-03-2021 09:45

Çağla Şıkel ile eski eşi Emre Altuğ bir arada

Manken ve sunucu Çağla Şıkel'in, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Uzay, 9 yaşına bastı. Oğullarının doğum gününde bir araya gelen eski eşler, birlikte objektif karşısına geçti.

Magazin 03-03-2021 10:20

Çağla Şıkel’den göz yaşartan paylaşım: 'Daha fazla yazamayacağım'

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Uzay’ın 9’uncu yaş gününü duygusal bir notla kutladı.

Magazin 02-03-2021 15:54