Engin Altan Düzyatan Haberleri Ve Son Dakika Engin Altan Düzyatan Haberleri

Engin Altan Düzyatan Haberleri Ve Son Dakika Engin Altan Düzyatan Haberleri

1979 yılında İzmir’de doğan Engin Altan Düzyatan’ın büyük dedelerinin Yugoslavya Türklerinden olduğu bilinmektedir. Oyunculuk ve sunuculuk kariyeri ile tanınan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümüne girmiştir. Buradan mezun olduktan sonra birçok projede yer alan başarılı oyuncu “Bir Bulut Olsam”, “New York’ta Beş Minare” gibi yapımlardaki başarısı ile tanındı. Diriliş Ertuğrul dizisindeki başarısı ile tüm Türkiye’de tanınan ve beğenilen Engin Altan Düzyatan, “ Bir Avuç Deniz” filmindeki performansı sayesinde Los Angeles Movie Awards töreninde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bir dönem Özge Özpirinçci ile ilişki yaşayan Engin Altan Düzyatan, 2014 yılında Neslihan Alkoçlar ile evlenmiştir. Düzyatan’ın bu evlilikten Emir Aras ve Alara isimli iki çocuğu vardır.

Engin Altan Düzyatan Haberleri

Çöp Adam'ın Peri'siydi... Elçin Sangu imaj tazeledi! Son hali olay oldu

Son olarak Engin Altan Düzyatan ile başrolünü paylaştığı Çöp Adam dizisinde hayat verdiği Peri karakteriyle büyük beğeni toplayan Elçin Sangu dizisinin final yapmasının ardından imaj tazeledi. Ünlü oyuncun son haline yorum yağdı.

Magazin 02-11-2023 14:36

Gülcan Arslan yeni imajını paylaştı! Görenler tanıyamadı

En son 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde Engin Altan Düzyatan ile beraber rol alan Gülcan Arslan sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlar yapıyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Arslan imaj değiştirdi. Ünlü ismin son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 02-11-2023 08:06

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar Medine'den paylaştı

Neslişah Alkoçlar ile oyuncu eşi Engin Altan Düzyatan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü çift Medine'ye gitti ve buradan paylaşım yaparak beğeni topladı.

Magazin 23-10-2023 09:07

Çöp Adam bu akşam final yapıyor! Engin Altan Düzyatan Tamer karakterine veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi bu akşam final yapıyor. Ünlü oyuncu dizide hayat verdiği Tamer karakterine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla veda etti.

Magazin 11-10-2023 13:07

Diğer Haber Etiketleri

Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Engin Altan Düzyatan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Star TV o dizinin fişini çekti! Başrol diziye veda etti

Star TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaştığı Çöp Adam dizisi 13 Eylül günü yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan dizi için final kararı alındı. Elçin Sangu dizide hayat verdiği Peri karakterine veda etti.

Magazin 10-10-2023 16:32

Star Tv'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişi çekiliyor

Star TV'de geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisi her hafta çarşamba akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final bölümüne ilişkin yeni bir karar alındı.

Magazin 29-09-2023 11:28

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'lı Çöp Adam dizisine iki yeni oyuncu! O isimler kadroya dahil oldu

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisinin yeni sezonu için hazırlıklar başladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Magazin 04-09-2023 15:43

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın saray yavrusu evinin fiyatı dudak uçuklattı! Obadan saraya demek

Diriliş Ertuğrul ile çıkış yakalayan ve şimdilerde Çöp Adam dizisi ile gündemde olan yıldız isim Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar ile oturduğu ev gündem oldu. Saray yavrusunu andıran evin mimarisi ve sade dekorları dikkat çekti. Evi ve evin fiyatını görenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 30-08-2023 16:11

Çöp Adam dizisinde yaprak dökümü! Hikaye değişince oyuncular veda etti

Star Tv'nin sevilen dizisi Çöp Adam'da yaprak dökümü yaşanıyor. Her çarşamba izleyiciyle buluşan Çöp Adam'da hem hikaye değişikliği yaşanırken oyuncuların bir kısmı da diziye veda etti.

Magazin 15-07-2023 10:27

1 yılda 28 kilo veren Elçin Afacan’ın hamam pozları sosyal medyayı salladı! Beğeni yağdı

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı ile beraber rol alan Elçin Afacan, Meryem karakterine hayat veriyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan hamamda sere serpe uzanarak poz verdi.

Magazin 27-06-2023 08:36

Gülcan Arslan kalçasına kadar inen sırt dekoltesiyle olay oldu! Bakan bir daha baktı

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve rol aldığı yapımlarla adından sık sık söz ettiren Gülcan Arslan son haliyle herkesi şaşırttı. Katıldığı bir davetten fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncunun yeni imajına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-06-2023 08:59

ÇÖP ADAM SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Çöp Adam dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 25. bölüm fragmanı!

Çöp Adam dizisi sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer aldığı dizi her çarşamba akşamları yayınlanıyor. 25. bölümü ile sezon finali yapacak dizinin nasıl biteceği ise merak konusu oldu. Peki, Star Tv Çöp Adam dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 14-06-2023 20:16

Gülcan Arslan sütyensiz poz verdi! Dekolteli pozları çok beğenildi!

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Doğduğun Ev Kaderindir gibi popüler dizilerde rol alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gülcan Arslan sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Her paylaşımı olay olan ünlü oyuncu bu defa göğsünden göbeğine kadar inen yılan dövmesiyle dikkat çekti. Gülcan Arslan'ın son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 24-05-2023 08:54

Gülcan Arslan sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Göğüs dekoltesine beğeni yağdı

En son 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde Engin Altan Düzyatan ile beraber rol alan Gülcan Arslan sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlar yapıyor. Sütyen giymeyen Gülcan Arslan dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 20-05-2023 17:24

Gülcan Arslan iddialı mayosunu giyip poz verdi! “Öldüm güzelliğinden”

En son 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde Engin Altan Düzyatan ile beraber rol alan Gülcan Arslan sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Arslan iddialı mayosuyla çekindiği pozları peş peşe paylaştı.

Magazin 21-04-2023 02:01

Çöp Adam bu akşam var mı, yok mu? Çöp Adam neden yok, yeni bölüm ne zaman? 12 Nisan 2023 Star Tv yayın akışı

Çöp Adam dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatanın yer aldığı Çöp Adam dizisinin yeni bölümü Star Tv'nin 12 Nisan 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dizinin sıkı takipçileri Çöp Adam'ın yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar hız kazandı. Peki, Çöp Adam bu akşam var mı, yok mu? Çöp Adam neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-04-2023 20:18

Çöp Adam bugün var mı, neden yok? Çöp Adam yeni bölüm ne zaman? 22 Mart Star Tv yayın akışı

Çöp Adam dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Çöp Adam dizisinin başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan paylaşıyor. Dizinin yayın günü olan çarşamba gününde yeni bölüm araştırmaları hız kazandı. Peki, Çöp Adam bugün var mı, neden yok? Çöp Adam yeni bölüm ne zaman?

Magazin 22-03-2023 21:15

İstanbul depremi uyarıları korkuttu! Ünlüler evlerini kontrol ettirse de rahat değil... O semte ilgi arttı

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından olası İstanbul depremi de konuşulmaya başlandı. Bazı ünlü isimler evlerini kontrol ettirse de rahat değil. Engin Altan Düzyatan, Arda Turan, Burak Özçivit gibi isimler Sarıyer’in ‘Köy’ kısımlarında yapılan yeni villalara yerleşme planı yapıyor.

Magazin 27-02-2023 07:43

Çöp Adam bu akşam var mı yok mu? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? 22 Şubat Star TV yayın akışı

Çöp Adam dizisi yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası birçok kanal, yayın akışında değişikliğe gitti. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun hayranları internette diziye ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Çöp Adam bu akşam var mı yok mu? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? İşte 22 Şubat Star TV yayın akışı...

Magazin 22-02-2023 13:18

Çöp Adam bu akşam var mı yok mu? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? 15 Şubat Star TV yayın akışı

Çöp Adam dizisinin bu akşamki bölümü araştırılıyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam dizisi 15 Şubat akşamında, Türkiye Tek Yürek ortak yayını nedeniyle ekranlarda olmayacak. Peki Çöp Adam dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 15 Şubat Star TV yayın akışı...

Magazin 15-02-2023 17:38

Çöp Adam'ın Tamer'i Engin Altan Düzyatan'dan deprem mesajı: Mucizeler devam ediyor!

Çöp Adam'ın Tamer'i Engin Altan Düzyatan 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş depremi sonrası yaptığı konuşmayla gündem olmuştu. sağduyunun önemini vurgulayan ve umudun yitirilmemesi gerektiğini anlatan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan depremin 198. saatinde olunduğuna dikkat çekerek "Mucizeler devam ediyor" ifadesini kullandı.

Magazin 14-02-2023 10:22

Çöp Adam 10. bölüm tek parça izle! Star Tv Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte 10. bölüm fragmanı

Çöp Adam 10. bölümü izlemek isteyen seyirciler yeni bölümün detaylarını araştırıyorlar. Star Tv'nin sevilen dizisi Çöp Adam'ın son bölümünde boşanmaktan vazgeçen Berrin, Peri’ye meydan okumak için harekete geçmişti. Çöp Adam'ın 10. bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde, Tamer boşanmak istemeyen Berrin’i ikna etmeye çalışırken evde büyük bir olay yaşanmaktadır. Çöp Adam 10. bölüm izle şeklinde aramalar hızlandı. İşte tek parça ve kesintisiz Star TV Çöp Adam 10. bölüm...

Magazin 01-02-2023 18:50

Çöp Adam 9. bölüm tek parça kesintisiz izle! Star Tv Çöp Adam 9. bölüm fragmanı ile son bölüm özeti!

Çöp Adam 9. bölümü bu akşam Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta Çöp Adam'da Peri’yi kaybetmekten çok korkan Tamer, onu yine mahzende bulunca ani bir kararla Peri’ye evlenme teklifi etmişti. Çöp Adam 9. bölüm izleyecekler yeni bölümde yaşanacakları araştırmaya başladılar. Dizinin 9. son bölümünde Peri ile Berrin arasında ipler geriliyor. Çöp Adam 9. bölüm izle şeklinde aramalar hızlandı. İşte, full HD, tek parça ve kesintisiz Star TV ile Çöp Adam 9. bölüm...

Magazin 25-01-2023 20:44

Çöp Adam ne zaman, bugün var mı? Çöp Adam 7. bölümde neler olacak? 11 Ocak Star Tv yayın akışı

Çöp Adam dizisi tüm heyecanıyla devam ederken yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisinin başrolünde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu gibi başarılı oyuncuların yer alıyor. Dizinin 7. bölümünde neler olacağı şimdiden merak ediliyor. Peki, Çöp Adam ne zaman, bugün var mı? Çöp Adam 7. bölümde neler olacak? İşte 11 Ocak Star Tv yayın akışı

Magazin 11-01-2023 20:04

Çöp Adam'da gerçekler ortaya çıkıyor

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.

Magazin 11-01-2023 13:43

Çöp Adam 5. bölüm TEK PARÇA İZLE! Star Tv Çöp Adam 5. bölüm fragmanı

Star Tv'nin iddialı yapımlarından Çöp Adam bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek yapılan dizinin yeni bölümü yine heyecanlı dakikalara sahne olacak. Peki Çöp Adam 5. bölümde neler yaşanacak? Fragmanı yayınlandı mı? İşte Çöp Adam dizisinin 5. bölümü ile ilgili detaylar...

Magazin 28-12-2022 12:29

Cüneyt Özdemir'e kızdı! Elçin Sangu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi desteklediğini açıkladı!

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımına tepki gösteren oyuncu Elçin Sangu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi desteklediğini de açık açık söyledi. Elçin Sangu'nun sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-12-2022 14:33

Çöp Adam 4. BÖLÜM ÖZETİ! Star Tv Çöp Adam 4. BÖLÜM tek parça İZLE!

Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam bu akşam 4. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek oluşturulan dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Çöp Adam 4. bölüm özetine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Magazin 21-12-2022 21:02

Çöp Adam 3. BÖLÜM ÖZETİ! Çöp Adam 3. bölüm tek parça İZLE!

Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam bu akşam 3. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde; Kapatıldığı mahzenden kurtulmak için eline geçen fırsatı kullanamayan Peri, yine çaresizliğiyle baş başadır...

Magazin 14-12-2022 12:59

Star TV Çöp Adam 2. bölüm İZLE tek parça! Çöp Adam 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisi dün akşam 2. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizide; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesi anlatılıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam’ın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Magazin 08-12-2022 10:33

Çöp Adam'ın yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın eski nişanlısını görenler gözlerine inanamadı! Dillere destan aşkı bakın kim çıktı

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Çöp Adam adlı sezonun yeni dizisinde 'Tamer' rolünü canlandırıyor. Evli ve 2 çocuk babası Düzyatan yıllar önce kendisi gibi ünlü bir oyuncuyla 5 yıl süren aşkını nişanlılığa kadar sürdürebilmiş ve orada noktalamıştı. Bakın dillere destan aşkı kimmiş...

Magazin 07-12-2022 21:54

Çöp Adam gerçek hikayesi ne, hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam konusu ne, oyuncuları kimler?

Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam bu akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekti. Peki, Çöp Adam gerçek hikayesi ne, hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 07-12-2022 10:24

Çöp Adam dizisinin hikayesi bakın neymiş! Gülseren Budayıcıoğlu merakla beklenen dizi Çöp Adam hakkında konuştu

Çöp Adam adlı Star Tv'nin yeni dizisi 30 Kasım Salı günü yayın hayatına başladı. Türk psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı videoda dizi hakkında konuştu. Budayıcıoğlu, dizinin karakteri hakkında detayları açıkladı.

Magazin 30-11-2022 23:13

İşte Çöp Adam oyuncuları ve konusu! Çöp Adam ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Star Tv'nin heyecanla beklenen dizisi Çöp Adam'ın yayın tarihinde bir değişiklik oldu. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam dizisinin yeni yayın tarihi netleşti. İşte Çöp Adam dizine dair merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 30-11-2022 20:25

Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler şaşkına döndü! Çöp Adam'ın Tamer'i Engin Altan Düzyatan kimdir, kaç yaşında?

Star’ın yeni dizisi Çöp Adam, merak uyandıran hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bugün yayın hayatına merhaba diyecek. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan dizide Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesi işlenecek. Peki, Çöp Adam'ın Tamer'i Engin Altan Düzyatan kimdir? Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı...

Magazin 30-11-2022 20:22

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan başrollerde! Çöp Adam'ın afişi yayınlandı

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ı başrollerde buluşturan Çöp Adam dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız gibi dizilerin kitaplarından uyarlandığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenen Çöp Adam'da Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu öyküsü anlatılacak. Yayın tarihi de açıklanan Çöp Adam'ın afişi de yayınlandı.

Magazin 15-11-2022 22:14

Engin Altan Düzyatan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! 'Ali Kırca sandım'

En son Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Çöp Adam dizisiyle ekrana dönüyor. Engin Altan Düzyatan'ın son hali, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-11-2022 23:53

Çöp Adam konusu nedir? Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'lu dizi sete çıkıyor

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun başrolü paylaşacağı Çöp Adam sete çıkıyor. Çöp Adam dizisinin konusu merak edildi. Dizinin konusu görenler "Bu dizi tutmaz" yorumlarında bulundu.

Magazin 18-10-2022 15:43

Engin Altan Düzyatan'ın 24 bin İsviçre frangı değerindeki saatine alternatif uygun fiyatlı öneriler

Engin Altan Düzyatan'ın 24.000 İsviçre frangına sipariş ettiği saat oldukça ses getirdi. Şu anki kurla yaklaşık 410.000 TL fiyat biçilen saat, karaborsada daha yüksek fiyatlara alıcı bulabiliyor. Saatin fiyatının yüksek olmasının nedenleri arasında tamamen el yapımı olması, sınırlı sayıda üretilmesi ve teslimatının en az iki yıl sürmesi yer alıyor. Peki, güzel bir saat almak için gerçekten o kadar yüksek maliyetler mi gerekiyor? Tabii ki hayır...

Magazin 02-06-2022 13:46

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar paylaştı! Karavanlarının fiyatı dikkat çekti

Son günlerde oyunculuğu bıraktığına dair iddialarla gündeme gelen Engin Altan Düzyatan, ailesine zaman ayırıyor. Son olarak Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar karavandan pozlarını paylaştı. Çiftin karavanlarının fiyatı gündem oldu.

Magazin 22-05-2022 14:09

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis öldü mü? Oruç Reis kimdir, ne zaman öldü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden Engin Altan Düzyatan çıkıyor mu?

Oruç Reis gündemde yer alıyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ayrılık rüzgarları haberi ile sallanıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde denizlerin hakimi dört kardeşin hikayesi anlatılıyor. Yaralanan Oruç Reis'in akıbeti merak ediliyor. İzleyiciler Oruç Reis ölüyor mu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden Engin Altan çıkıyor mu şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen o detaylar!

Haber 20-05-2022 09:56

Engin Altan Düzyatan'a İngiltere'de 'en iyi erkek oyuncu' ödülü verildi

Diriliş Ertuğrul'un ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, İngiltere'de yayınlanan magazin ve yaşam dergisi SleekAsian tarafından yılın "en iyi erkek oyuncu" ödülüne layık görüldü. Düzyatan, davet üzerine Lordlar Kamarasını ve İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarasını ziyaret etti.

Magazin 21-03-2022 23:41

Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Oruç Reis öldü mü, nasıl öldü? Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı mı?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki Oruç Reis'in tarihte nasıl öldüğü merak konusu oldu. Sevilen dizide Oruç Reis karakteri yaralandı. Oruç Reis'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ediliyor. Peki Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Oruç Reis öldü mü, nasıl öldü? İşte merak edilenler...

Magazin 27-01-2022 22:49

Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akil'in paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Oruç Reis' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın, sevilen projeden ayrılacağı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 21-01-2022 13:48

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok, final mi oldu? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü ne zaman?

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Dizinin, 13 Ocak Perşembe günü yeni bölümüyle yayın akışında yer almaması, ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok?'' ve ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 13-01-2022 17:07

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman?

En son 15. bölüm ile seyirci karşısına çıkan reyting rekortmeni Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden seyircileri üzecek haber geldi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Onun yerine TRT 1 ekranlarında Mahrem belgeseli yer alacak. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok?

Magazin 06-01-2022 15:35

Hülya Koçyiğit’ten damadına övgü! Engin Altan Düzyatan dört dörtlük bir oyuncu

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Hülya Koçyiğit, damadı Engin Altan Düzyatan’a övgüler dizip Türk sinemasının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Bahçeyle uğraşmaktan büyük keyif aldığını belirten Koçyiğit, “Domates, salatalık yetiştirmek bana çok keyif veriyor” dedi.

Magazin 25-12-2021 09:45

Engin Altan ve Belçim Bilgin’in başrollerini üstlendiği ‘Babamın Kemanı’ filminden fragman geldi! Duygusal detaylar dikkat çekti

2022 yılının iddialı yapımları arasında kabul edilen ‘Babamın Kemanı’ filminden yeni fragman paylaşıldı. Fragmandaki duygusal detaylar izleyicisinin merakını arttırdı. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı film 21 Ocak 2022 tarihinde Netflix’te vizyona girecek.

Trend 24-12-2021 15:42

Engin Altan Düzyatan koronavirüse yakalandı

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan koronavirüese yakandı. Kötü haberi sosyal medya hesabından paylaşan aktör, “benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın” dedi.

Magazin 23-12-2021 13:40