Erkan Kolçak Köstendil Haberleri Ve Son Dakika Erkan Kolçak Köstendil Haberleri

Erkan Kolçak Köstendil Haberleri Ve Son Dakika Erkan Kolçak Köstendil Haberleri

Pek çok tiyatro oyununda, dizi ve filmlerde boy göstermiş olan Erkan Kolçak Köstendil; oldukça geniş kitleler tarafından tanınmış usta bir sanatçıdır. Aynı zamanda yönetmenlik de yapan Köstendil, çekmiş olduğu kısa filmlerle hem ulusal hem de uluslararası birçok farklı dalda ödüller kazanmıştır. 1983 yılında Bursa’da doğmuş ve lise yıllarında futbol dalında gelişmiş olup Bursaspor’da oynamıştır. Ancak daha sonra futbol kariyerini bir kenara bırakıp tiyatro alanına yönelmiştir. Televizyona ilk çıkışı 2005 yılında Kurtlar Vadisi diziyle olmuştur. Ardından sık sık çeşitli projelerde yer almış ve Türkiye’nin en gözde oyuncuları arasına girmiştir. Son olarak halen devam eden Çukur’da rol alan Köstendil, 180 boyundadır. Ayrıca 2018 yılından beri de Cansu Tosun ile evlidir.

Erkan Kolçak Köstendil Haberleri

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-2024 16:57

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:14

Ne Gemiler Yaktım'ın Başkomiser Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstendil dizileri

Erkan Kolçak Köstendil, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Deniz Baysal Yurtcu ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:12

Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Hakman'ın oynadığı diziler

Berk Hakman, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:11

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-2023 20:09

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin 24-11-2023 23:57

TAMİRHANE OYUNCULARI VE KONUSU! Tamirhane filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Tamirhane filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Tamirhane filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Tamirhane filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 02-11-2023 19:42

Çağan Irmak imzalı Yaratılan dizisinin yeni fragmanı yayınlandı... Sosyal medyada şimdiden merak konusu oldu

Çağan Irmak'ın, Mary Shelley'nin ünlü eseri Frankenstein'dan esinlenerek kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Yaratılan" dizisinin fragmanı yayınlandı. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizi, 20 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.

Trend 13-10-2023 15:32

İskoçya'ya giden Erkan Kolçak Köstendil etek giydi! Sosyal medyanın diline düştü

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği Vartolu karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun ve arkadaşlarıyla İskoçya'ya gitti. Ünlü oyuncu davet için gittiği İskoçya'da yöresel kıyafet kilt giydi, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-06-2023 09:31

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Çukur'un Vartolu'suyla akraba çıktı! Eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız

Yayınlandığı ilk günden bu yana fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Dizide Nursema, Mustafa ve Fatih'in annesi Doğa'nın kayınvalidesi karakterine hayat veren Pembe başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı oldukça merak edilen Sibel Taşçıoğlu'nun Çukur'un efsane karakteri Vartolu ile akraba olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 27-05-2023 17:54

Sinemaseverler bu hafta filme doyacak! 5 film birden vizyona girdi (21 Ekim 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 5 film sinemaseverlerle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 21-10-2022 11:20

Erkan Kolçak Köstendil, Beyoğlu'nda sokak müzisyenlerine böyle eşlik etti!

Fenomen dizi Çukur'da canlandırdığı 'Vartolu Saadettin' karakteriyle hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil, tek kişilik oyununun turnesi için gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nden döndü. İstanbul'a gelince soluğu Beyoğlu'nda alan başarılı oyuncu, sokak müzisyenleriyle birlikte şarkı söyledi. Erkan Kolçak Köstendil'in eğlenceli anları ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Magazin 16-10-2022 21:26

Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Bela ne zaman çekildi?

Kara Bela filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak ediliyor. Kara Bela bu akşam Star Tv'de saat 20:00'de ekranlara gelecek. Filmin fragmanını izleyen ekranı başındakiler film hakkındaki detayları sorgulamaya başladı. Peki, Kara Bela filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kara Bela ne zaman çekildi? İşte Kara Bela filmi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Trend 04-10-2022 18:33

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un oğlu Marsel 2 yaşında!

Mutlu evlilikleri ile parmakla gösterilen Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin oğlu Marsel 2 yaşına bastı. Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, Marsel'in doğum gününü kutladı.

Magazin 16-07-2022 09:48

Erkan Kolçak Köstendil'le mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun oğlu Marsel'in Atatürk'ün ismini söylemeye çalıştığı anları paylaştı

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan oyuncu Cansu Tosun, oğlu Marsel'in Atatürk dediği anları sosyal medyadan paylaştı. 1.5 yaşındaki Marsel'in sevimli halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-02-2022 16:33

Mucize Doktor'dan sonra yeni proje! Taner Ölmez'den Netflix dizisi kararı

Baba olmaya hazırlanan ve son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez yeni projesi için kolları sıvadı. Çağan Irmak'ın imzasının olacağı "Yaratılan" dizisinde oyuncu Ölmez Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte başrol oynayacak.

Magazin 10-01-2022 13:34

Bandırma Füze Kulübü filminin çekimleri tamamlandı! İşte vizyon tarihi

Bandırma Füze Kulübü filminin çekimleri, hikayeye de konu alan Bandırma'da tamamlandı. Başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy’un paylaştığı film için Bandırma’da dönemin iskele binası olan ve günümüzde Belediye Nikah Salonu olarak hizmet veren alanda set kuruldu. İlginç konusuyla dikkat çeken film Mart ayında vizyona girecek.

Magazin 21-12-2021 23:10

Bülent Ersoy hakkında bomba Erkan Kolçak Köstendil iddiası!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Jolly Joker Private adlı mekanda sahne aldı. Global bir dijital platform, Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için kolları sıvamıştı. Ersoy, bu yöndeki soruları yanıt verdi.

Magazin 18-12-2021 15:21

Bandırma Füze Kulübü filminden ilk fragman yayınlandı! İşte Bandırma Füze Kulübü oyuncuları ve konusu

Gerkeç bir hikâyeden esinlenen ve kısıtlı imkânlara rağmen gökyüzüne füze göndermeyi başaran gençlerin öyküsünü anlatan Bandırma Füze Kulübü filminden ilk fragmanı yayınlandı. 2022'de vizyona girecek olan Bandırma Füze Kulübü filminde Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil başrollerde oynuyor.

Magazin 07-12-2021 23:44

Cansu Tosun uzun saçlarına veda etti! Yeni imajı şaşırttı

Bir Deli Sevda ve Mehmetçik Kut'ül Amare gibi yapımlarda boy gösteren Cansu Tosun, uzun saçlarına veda etti. Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, saçlarını kendisi kesti.

Magazin 26-10-2021 10:21

Cansu Tosun’un oğlu Marsel babası Erkan Kolçak Köstendil’e olan benzerliği ile dikkat çekiyor!

Eşlerine çok benzeyen çocukları ile gündem olan kadın ünlülerimiz bu ara çok dikkat çekiyor. Bu isimlerden bir tanesi de Cansu Tosun’un minik oğlu Marsel. Marsel, babası Erkan Kolçak Köstendil’e çok benziyor.

Magazin 25-10-2021 14:17

Cansu Tosun Hollanda'dan paylaştı

Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu olan eşi Erkan Kolkaç Köstendil ve oğlu Marsel ile Hollanda'ya taşınan Cansu Tosun'dan yeni fotoğraflar geldi.

Magazin 03-10-2021 15:09

Erkan Kolçak Köstendil Hollanda Ligi ekibinin yeni kalecisi oldu! Eşinden tepki gecikmedi

Çukur dizisinin final yapmasıyla birlikte Hollanda’ya taşınan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Başarılı oyuncu Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Oyuncuya en büyük destek, kendi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun'dan geldi.

Magazin 02-09-2021 10:35

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, futbola geri döndü

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle milyonları gönlünde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil, dizinin sona ermesiyle birlikte Hollanda'ya taşınmıştı. Daha önce Bursaspor altyapısında kalecilik yapan ve hayalinin hep kaleci olmak olduğunu belirten ünlü oyuncu, bu hayalini gerçekleştirdi. Köstendil, Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Hayranları ise aldığı bu karardan sonra şaşkınlık geçirdi.

Spor 01-09-2021 22:30

Cansu Tosun yoga yaptığı anları paylaştı!

Oyuncu Cansu Tosun, Instagram hesabından yoga yaptığı anları paylaştı. Çukur'da Vartolu rolünü canlandıran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan 33 yaşındaki Cansu Tosun, fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 23-06-2021 02:23

Çukur'un futbol ekibine biri daha katılıyor! Erkan Kolçak Köstendil Şampiyonlar Ligi Marşıyla duyurdu

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Bir yandan profesyonel olarak kalecilik yapan oyuncu, oğlunu da benzer bir yoldan götürecek gibi görünüyor.

Magazin 15-06-2021 12:57

Cansu Tosun: Aldığınız kilolara takmayın! Ben 20 kilo almıştım

1 yıl önce doğum yapan ve bikinili pozlarıyla çok konuşulan Cansu Tosun hamilelik fotoğrafını paylaşarak annelere seslendi.

Magazin 13-06-2021 15:22

Doğum kilolarından eser kalmadı! Cansu Tosun fit haliyle göz kamaştırdı

Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstengil ile 2018 yılında hayatını birleştiren Cansu Tosun, tatil sezonunu açtı. Geçtiğimiz temmuz ayında oğulları Marsel'i kucaklarına alan oyuncu çiftten Tosun'un verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Bikinisi ile cesur pozlar veren ünlü oyuncu fit haliyle göz kamaştırdı.

Magazin 11-06-2021 18:39

Cansu Tosun'dan iddialı paylaşım! Hayran bıraktı

Erkan Kolçakköstendil’in oyuncu eşi Cansu Tosun’dan bikinili pozlar geldi. Tosun’un doğum sonrası kilolarından tamamen kurtulduğu gözlendi. Güzel oyuncu renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-06-2021 16:48

Çukur final bölümü son sahnesi! Yamaç öldü mü? Çukur finalinde İdris Koçovalı ve Sena sürprizi! Ercan Kesal ve Dilan Çiçek Deniz Çukur'a konuk oldu

Çukur dizisi 4 yıllık ekran macerasını bomba gibi bir final bölümüyle noktaladı. Çukur final bölümü son sahnesinde, yaşlanan Yamaç'ın ölüm sahnesi dikkat çekti. Çukur'dan ayrılan ünlü oyuncular Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ ve Öner Erkan final bölümüne konuk oldu. Çukur'un finalinde Yamaç, eski eşi Sena ve babası İdris ile yeniden buluştu. İdris Koçovalı, Yamaç, Cumali, Selim, Salih ve Kahraman Koçovalı aynı masada bir araya geldi. Çukur'un finali sosyal medyayı da salladı.

Magazin 08-06-2021 00:54

Çukur ne zaman bitecek? Çukur final mi oluyor, final ne zaman?

İlk bölümü 2017 senesinde yayınlanan ve 4 sezondur Show TV ekranlarında reyting rekorları kırmakta olan Çukur dizisinin final olacağı haberleri gündemi salladı. Sevilen dizinin hayranları Çukur final mi oluyor, Çukur ne zaman bitecek sorularının yanıtını arıyor. Peki Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı isimlerin rol aldığı Çukur ne zaman bitecek? Çukur final mi oluyor ve final ne zaman? İşte yanıtı...

Magazin 31-05-2021 16:13

Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü bikinili pozlarıyla yürek hoplattı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev adlı dizide üç başrol oyuncudan Çiçek karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Rol aldığı dizi Alev Alev final yapacağını açıklamasının ardından yeni projelere imza atan Ergüçlü, siyah bikinili pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-05-2021 15:53

Alev Alev'in Çiçeği Hazar Ergüçlü'ye Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek!

Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden Alev Alev'de Çiçek karakterini canlandıran genç oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yeni projesindeki rol arkadaşı belli oldu.

Magazin 20-05-2021 09:37

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil’in Çukur hatırası güldürdü!

Show Tv’nin fenomen işi Çukur dizisinde başrolleri paylaşan Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil, 4 sezondur ekranda harikalar yaratıyor. Sevilen ikili sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafla hayranlarını güldürdü.

Magazin 09-05-2021 02:45

Çukur 127. son bölüm final sahnesi! Yamaç ve Vartolu, Karaca'nın mezarını buldu! Vartolu, amca gerçeğini öğrendi!

Sezon sonunda final yapacak olan Çukur dizisi 127. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un son bölümünde Vartolu, amca Cumali Koçovalı hakkındaki gerçekleri öğrendi. Kulkan'ın kendisi için çektiği videoyu izleyen Vartolu, amcanın yaptıklarıyla şoke oldu. Vartolu, Karaca'yı da amcanın öldürdüğünü öğrendi. Karaca ve Celasun'un mezarlarını bulan Vartolu ve Yamaç hüngür hüngür ağladı.

Magazin 04-05-2021 01:30

Cansu Tosun: Parklarda buluşacağımız günlerin hayalini kurduk

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında bebeği Marsel'i kucağına alan oyuncu Cansu Tosun çektiği selfie ile beğeni topladı.

Magazin 02-05-2021 12:13

Kara Bela filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kara Bela filmi oyuncuları...

Kara Bela filmi 2015 tarihinde beyaz perdede gösterime girdi. Filmin galası, Türkiye’de bir ilk olarak halka açık bir şekilde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlendi. Kara Bela filminin galasına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 2015 yapımı filmin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Burak Aksak, filmin hem yönetmenliğini yapmış hem de senaryosunu kaleme almıştır.

Magazin 06-04-2021 13:16

Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'den oryantal şov! Erkan Kolçak Köstendil bakışlarını kaçırdı!

Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran Damla Sönmez, setten eğlenceli bir video paylaştı. Damla Sönmez karavanda oryantal dans yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Dans sırasında karavanda bulunan Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in halleri ise dikkat çekti.

Magazin 04-04-2021 22:47

Çukur 112. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölümde Vartolu Afganistan'da ortaya çıkıyor!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 112. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yamaç ve Cumali'nin, Çağatay ve Kulkan arasında seçim yaptığı tanıtımda çıkan sonuç akıllarda soru işareti bıraktı. Yeni bölümde Çağatay ve Kulkan ise bombalı saldırılar yapacak. Çukur'da Vartolu Sadettin rolünü canlandıran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ise ara verdiği diziye yeni bölümde geri dönüyor. Afganistan'da olan Vartolu, 11 bölüm sonra yeniden Çukur seyircisi karşına çıkacak.

Magazin 17-01-2021 21:04

Erkan Kolçak Köstendil'den aile pozu

Kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun'la evli olan Erkan Kolçak Köstendil, Instagram hesabından aile fotoğrafı yayınladı.

Magazin 14-11-2020 17:09

Çukur 101. son bölümde Vartolu ve Yamaç'ın veda sahnesi! Erkan Kolçak Köstendil Çukur'dan ayrıldı mı?

Çukur dizisinin 2 Kasım Pazartesi ekrana gelen 101. son bölümündeki Salih'in kardeşi Yamaç'a veda sahnesi izleyiciyi şaşırttı. Çukur'dan ayrılacağı iddiaları gündemde olan Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu Sadettin'in aniden Afganistan'a gitmesi dikkat çekti. Peki Çukur'da Vartolu'ya ne olacak? Erkan Kolçak Köstendil Çukur'dan ayrıldı mı? İşte Çukur 101. son bölümdeki Vartolu'nun veda sahnesi.

Magazin 03-11-2020 03:14

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’in oğulları Marsel hızla büyüyor!

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun oğulları Marsel’i 3 ay önce kucaklarına almıştı. Çiçeği burnunda anne ve baba sosyal medya hesabından sık sık oğullarıyla paylaşım yapıyor. Köstendil ailesinin sevimli hallerine ise takipçilerinden övgü dolu yorumlar gelmeyi sürdürüyor.

Magazin 22-10-2020 15:50

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'den oğulları Marsel ile üçüncü ay pozları

Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil çiftinin oğlu Marsel 3 aylık oldu. Çift, oğulları Marsel ve köpekleriyle objektiflere renkli pozlar verdi.

Magazin 15-10-2020 21:18

Cansu Tosun doğum kilolarını böyle vermiş! İşte sırrı...

KShow TV Çukur dizisinin Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun, doğumun ardından verdiği kilolarla dikkat çekti. İşte güzel oyuncunun kilo verme sırrı...

Magazin 23-09-2020 13:27

Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil'le evlilik yıl dönümünü kutladı

İki ünlü oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, evliliklerinde iki yılı geride bıraktı. Parmakla gösterilen evliliği olan güzel oyuncu Cansu Tosun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından da kutladı. Tosun, geçen ay doğan oğlu Marsel'in fotoğrafını da paylaştı.

Magazin 11-08-2020 16:50

Gökçe Bahadır, Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstedil’in oğulları Marsel’i ziyaret etti

Çukur dizisinin Vartolusu Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun 16 Temmuz 2020 tarihinde ebeveynlik heyecanıyla ilk defa tanıştı. Çift Marsel isimi verdikleri bebeklerinin dünyaya gelişini sosyal medya hesabında duyurdu. İkilinin yakın dostları ise Tosun ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Magazin 07-08-2020 16:16

Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay çocuklarıyla aynı pozu verdi!

Bülent Şakrak, Instagram hesabından Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaştı. Yakın arkadaş olan üç oyuncunun çocuklarıyla birlikte aynı pozu vermesi dikkat çekti.

Magazin 05-08-2020 00:37

Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak oğullarıyla!

Çukur dizisinin Vartolu Saadettin’i Erkan Kolçak Köstedil ve eşi Cansu Tosun 16 Temmuz’da oğulları Marsel’i kucaklarına aldı. Çiçeği burnunda baba Erkan Kolçak Köstendil oğlu ile birlikte dayısı Bülent Şakrak’ı ziyaret etti. Kendisi gibi oyuncu olan yeğenin ziyaretiyle sevinen Bülent Şakrak bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 29-07-2020 12:27

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti bebekleriyle poz verdi!

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti oğulları Marsel ile ilk pozlarını paylaştı.

Magazin 24-07-2020 22:00