Eşcinsellik Haberleri

Bebeğinin babası tarafından bir erkek için terk edildi! “Şimdi onun erkek arkadaşı benim en iyi arkadaşım”

25 yaşındaki Maddie Ross ve 26 yaşındaki Dion Negrea, lise aşıklarıydı. 2015 yılında aralarındaki romantizmin yeniden alevlenmesiyle birlikte olan ikili, bir çocuk sahibi oldu. Ancak daha sonra eşcinsel olduğunu açıklayan Dion, Ross'u bir erkek için terk etti. Şimdi Maddie, Dion, çocukları ve Dion'un erkek arkadaşı geniş bir aile oldular.

Trend 03-11-2022 11:25

LGBT karşıtı yürüyüş için sözleri gündem olmuştu! Bakan Yanık'tan flaş eşcinsellik açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da düzenlenen “LGBTİ karşıtı” yürüyüş için, "Nefret söylemini kime karşı olursa olsun yanlış buluyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Yanık, bu ifadelerin çarpıtılarak yanlış yerlere çekildiğini belirterek, LGBT’yi normalleştirme gibi bir bakış açısına sahip olmadıklarını açıkladı. İşte Bakan Yanık'ın o açıklamaları...

Haber 23-09-2022 15:37

Colorado'da evlenen ilk eşcinsel çift Onur Ayı'nı kutladı! “Bizim için çok zordu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde resmi olarak evlenen ilk eşcinsel çift Anne ve Fran Simon, Onur Ayı’nı mutlu bir şekilde kutladı. 2013 yılında hayatlarını birleştirdiklerini ifade eden ikili, mutluluklarını elde etmenin kolay olmadığını ve toplumsal olarak insanların damgalamalarının acı verici olduğundan söz etti.

Trend 07-06-2022 14:02

Son dakika: İngiltere'de bir ilk! Blackpool futbolcusu Jake Daniels, eşcinsel olduğunu açıkladı...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship ekiplerinden Blackpool'da forma giyen Jake Daniels, Ada futbolunda bir ilke imza attı ve eşcinsel olduğunu açıkladı. 17 yaşındaki futbolcu, bu açıklamasıyla birlikte İngiltere'de futbol hayatına devam eden ilk eşcinsel futbolcu oldu.

Spor 16-05-2022 19:48

Eşcinsellik

Eşcinsellik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eşcinsellik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lea Michele'den Jonathan Groff itirafı! Eşcinsel olduğunu söyleyip...

Lea Michele, 'eşcinsel olduğu için kadın anatomisi hakkında pratik bilgisi bulunmayan Jonathan Groff'un merakını gidermek için', Jonathan Groff'a verdiği izni açıklayınca gündeme bomba gibi düştü. Bu itiraf herkesi şoke etti.

Magazin 27-04-2022 15:12

Kocasına doğum gününde üçlü ilişki hediye edince lezbiyen olduğunu fark etti

İki çocuk annesi Theresa Rose, sosyal medyadan yaptığı itirafla herkesi şaşırttı. Doğum gününde kocasına üçlü ilişki hediye ettiğini söyleyen Rose, lezbiyen olduğunu fark etti ve eşinden boşanmaya karar verdiğini anlattı.

Trend 25-03-2022 14:30

7 yıllık evliliklerinin sonunda karısının eşcinsel olduğunu öğrendi! Verdikleri karar sosyal medyada gündem yarattı

26 yaşındaki Nicolette Popa isimli bir kadın sosyal medyadan anlattığı aşk hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 7 yıllık evliliklerinden iki çocuk annesi olan Popa, eşine eşcinsel olduğunu söyledi. İkili her şeye rağmen mutlu ve birbirlerine gönülden bağlı olduklarını söyleyerek sosyal medya kullanıcılarından takdir topladı. Sosyal medya kullanıcıları ikiliyi ruh eşi olarak tanımladıklarını söyledi.

Trend 07-02-2022 14:48

İran’da iki eşcinsel birey sodomi suçuyla önce hapse atıldı, sonra idam edildi

İran’da iki eşcinsel birey, sodomi suçlamasıyla önce hapis cezasına çarptırıldı. İran’da eşcinselliğin tamamen yasadışı olarak kabul edilmesi ve ülkenin ceza kanunlarının 233. maddesine göre sodomi olarak tanımlanan cinsel ilişki türünde kişilere ölüm cezası uygulanabiliyor. Mehrdad Karimpour ve Farid Mohammadi isimli genç adamlar, hapis cezasının ardından ise idam edilerek ölüme mahkum edildi.

Trend 04-02-2022 10:35

Kocasının eşcinsel olduğunu itiraf etti! Kimseyi dinlemeden mutlu evliliklerine devam ediyorlar

35 yaşındaki Brynn Embley ve 33 yaşındaki Matthew Neilson dışarıdan normal görünen mutlu bir çift izlenimi veriyor. Ancak bu çifti diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise birbirlerine karşı hissettikleri derin sevgi. Matthew Neilson kendisini eşcinsel olarak tanımlarken aralarındaki öze bağ sayesinde ikili mutlu bir evliliğe imza atmayı başardı.

Trend 11-11-2021 10:46

İsviçre'de eşcinsel evlilik referandumu: Yüzde 64 evet

İsviçre'de eşcinsellere evlenme hakkı tanıyan yasal düzenleme için yapılan referandumda resmi olmayan sonuçlara göre seçmenlerin yüzde 64'ü "evet" oyu kullandı.

Haber 26-09-2021 17:49

Tartışma yaratacak sözler! Eşcinsel sapkınlık terör suçu sayılmalı

Türkiye Aile Meclisi Genel Başkan Yardımcısı Gülsüm Yılmaz, çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Yılmaz, "İçki, fuhuş, kumar, faiz, zina, teşhircilik ve sapkınlık cezalandırılmalı, eşcinsel sapkınlık terör suçu sayılmalı” dedi.

Haber 24-09-2021 15:22

Düğününe 3 hafta kala sevgilisinin eşcinsel olduğunu öğrendi! Büyük şok yaşadı

23 yaşındaki Nicholas ve Jordan Applegate birbirlerine çocukluktan beri aşıktı. Evlenmeye karar veren çift Nicholas’ın eşcinsel olduğunu açıklamasından sonra büyük bir şok yaşadı. Kasım ayında dünya evine giren ikili, cinsel tercihlerine rağmen normal bir ilişkileri olduğunu söyledi.

Trend 10-09-2021 09:14

Tarihin en korkunç deneyi! Eşcinsellikten soğutma terapisi bütün hayatlarını değiştirdi

Bilim insanları tarih boyunca insan psikoloji ve bedeni üzerinde önemli çalışmalar yaptı. İnsanın davranışlarını anlamak için yapılan deneyler kimi zaman kobayların hayatını köklü bir şekilde değiştirdi. 1960’lı yıllara damga vuran eşcinsellikten soğutma deneyi ise bilim tarihinin en karanlık uygulaması olarak karşımıza çıktı.

Trend 23-06-2021 09:55

Ellen DeGeneres, 19. sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!

Amerikalı ünlü şovmen Ellen DeGeneres, fenomen televizyon showu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. DeGeneres, 19 yılın sonunda 'The Ellen DeGeneres Show' adlı programını bitireceğini açıkladı.

Magazin 13-05-2021 14:48

Macaristan'da 'eşcinsellik' krizi!

Hertha BSC kaleci antrenörü Macar Zsolt Petry, eşcinsellik hakkında konuştuğu bir röportajın ardından ülkedeki polemiklerin yeniden ortaya çıkmasına sebep oldu.

Spor 06-04-2021 17:01

Eşcinseller yeniden Kuşadası'nda

Aydın'ın Kuşadası İlçesi, 2 yıl aradan sonra eşcinsellerle barıştı. 2000 yılının Eylül ayında, gemiyle Kuşadası'na gelen 833 Amerikalı eşcinsel, İçişleri Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda ilçeye sokulmamıştı. 2 yıllık bir sürecin ardından, İçişleri Bakanlığı'nın genelgeyi geri çekmesiyle 164'ü Amerikalı toplam 180 eşcinsel, gemiyle Kuşadası'na geldi.

Haber 07-08-2002 17:31

İsrailli eşcinseller sokaklarda

İsrailli eşcinsel ve lezbiyenler, "Eşcinsellerin Gurur Günü" dolayısıyla İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bir yürüyüş düzenledi.

Haber 01-07-2002 17:13

Eşcinsellerin gövde gösterisi

Fransa'da son birkaç yıldan bu yana gelenek haline gelen eşcinsellerin gösteri yürüyüşü, bir hak arama gösterisine dönüştü. Fransa'nın çeşitli kentlerinden gelerek Paris'teki yürüyüşe katılan homoseksüeller ile lezbiyenler, yeni kurulan hükümetten eşcinsellerin birbirleriyle evlenmesini ve çocuk sahibi olmaları konusundaki yasaların çıkarılmasını istedi.

Haber 30-06-2002 10:17