Eyüp Özsoy Haberleri

AK Partili Eyüp Özsoy'un Kılıçdaroğlu için 'fareler gibi kaçtı' ifadesi Meclis'i karıştırdı, Özgür Özel çılgına döndü

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Milletvekili Eyüp Özsoy'un CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili sözleri tansiyonu yükseltti. Özsoy'un "15 Temmuz gecesi kimin fareler gibi kaçtığını milletimiz iyi biliyor" sözleri sonrası CHP'li Özgür Özel adete çılgına döndü. Meclis'te yaşanan gerilimin ardından genel kurula ara verildi.

Haber 27-05-2022 09:33

Meclis'te 'Ekrem İmamoğlu' tartışması

AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy Meclis'te yaptığı konuşmada, "Hizmet araçlarının resimleriyle şov yapıp 'israf' diye iftira atan, daha sonrasında daha pahalı fiyatlarla, daha fazla araç kiralayan müsrif bir belediye başkanı var İstanbul'da." dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da karşılık olarak, "AK Parti'nin arka bahçesi gibi değerlendirilen vakıf ve derneklere akıtan musluğunu kestiği için partim adına İBB Başkanımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 25-05-2021 16:43

TBMM’de ‘namussuz’ tartışması!

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmesinde 'namussuz' tartışması yaşandı. AK Parti'li Eyüp Özsoy'un bütçe konuşmasında kullandığı 'alçak' ve 'namussuz' şeklindeki ifadeleri gerginliğe neden oldu. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Özsoy'a uyarı cezası verdi.

Haber 16-12-2020 20:45