Folkart Haberleri

Atatürk'ün az bilinen fotoğrafları ve özel eşyaları İzmir'de sergilenecek

Folkart Galery tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla hazırlanan ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün az bilinen fotoğrafları ve özel eşyaları ile döneme ilişkin belgeleri içeren "Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk" sergisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'de açılacak.

Yurthaber 26-10-2023 14:10

İzmir'de Folkart'taki yangınla ilgili çarpıcı gelişme! Caddeye bakan bloğun altında bulundu, o ihtimal güçlendi

İzmir'de geçtiğimiz hafta sonu lüks bir sitede yangın çıkmıştı. Alevler kısa sürede tüm binayı sarmış ve 7 saatin ardından yangın kontrol altına alınmıştı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken ortaya çıkan bir detay kundaklama ve sabotaj ihtimalini akıllara getirdi. Yangınla ilgili emniyet ve itfaiyenin raporu beklenirken sitenin bir bloğunun altında tiner tenekesi bulunduğu aktarıldı.

Haber 02-05-2023 09:35

İzmir'de yanan lüks sitede dairesi vardı! İbrahim Tatlıses'ten paylaşım geldi

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de dairesinin olduğu lüks bir sitede yangın çıktı. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dairede olmadığını duyurarak, "İki gün önce geliyordum İzmir'e, uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Magazin 27-04-2023 23:52

Folkart'tan İzmir'de 600 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı

330 bin kapalı inşaat alanına sahip olacak projede, 1.625 konut ve 70 ticari alan bulunacak - Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: - "Projenin inşaatı süresince 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak bu heyecanlı yolculuğa, özenle aylardır hazırlanıyoruz"

Yurthaber 26-09-2022 10:20

Folkart

Folkart Hakkındaki Haberler Mynet'te. Folkart Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.