Fotoğrafı Haberleri

Kobra Murat gençlik fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 17-04-2024 17:32

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin...

Kadir İnanır ile pek çok dizide rol alan Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'dan paylaşım geldi. Yoğun bakımda olan İnanır için Türkan Şoray "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun" dedi.

Magazin 28-03-2024 15:10

Cezaevinden fotoğrafı paylaşıldı! Dilan Polat ile birlikte tutuklu bulunan Engin Polat sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bir dönem Dilan Polat ve Engin Polat çiftini günlerce konuşmuştu. "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında Polat çifti tutuklu bulunuyor. Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve hızla yayıldı. Söz konusu fotoğrafta, Engin Polat'ın telefonla görüşme yaptığı bir an yer aldı.

Magazin 22-03-2024 17:22

TOGG'daki fotoğrafından sonra 'Linç kampanyası başlattılar' demişti! MaNga grubunun solisti Ferman Akgül davasında karar çıktı

'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül, yerli otomobil TOGG'un direksiyonundaki fotoğrafından sonra sosyal medyada olumsuz eleştirilerin yapılmasıyla birlikte hakkında 'linç kampanyası' başlatıldığını söyleyerek şarkıcı Aylin Aslım ile Redd grubu üyeleri Güneş Duru ve Doğan Duru'ya dava açmıştı. Ferman Akgül davasında karar çıktı.

Magazin 19-03-2024 15:42

Görenler tanıyamamıştı! Ünlü şarkıcı Semicenk birliğine teslim oldu

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Semicenk, son haliyle herkesi şaşırtmış ve görenler tanıyamamıştı. Askere gideceğini söyleyen ünlü şarkıcı verdiği son konserin ardından birliğine teslim oldu.

Magazin 12-03-2024 12:42

Alioski ile evlenirim diyen Emre Mor'un sözleri olay olmuştu! Konuyla ilgili sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin devre arasında Fatih Karagümrük'e kiraladığı Emre Mor'un açıklamaları gündeme damga vurmuştu. Mor, “Eğer bir adamla evlenmem gerekirse Alioski ile evlenirim. Beraber çok iyiyiz” demişti. Futbolcu, Ezgjan Alioski ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla fotoğrafını paylaştı.

Magazin 02-03-2024 13:57

Levent İnanır'dan Kadir İnanır paylaşımı! 50 yıl sonra aynı pozu verdiler

Usta sanatçı Kadir İnanır, yeğeni Levent İnanır ile buluştu. Eski günleri yâd eden ikiliden Levent İnanır, dayısı ile 1974 yılında çektirdikleri fotoğraf ile şuan çekildikleri fotoğrafı yan yana koyup yayınladı. İnanır'ın paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 28-02-2024 13:24

Vücudunu saran elbisesiyle verdiği poz İran'da sansürlenince Ronaldo'nun sevgilisi gündem oldu

İran'ın en muhafazakar gazetesi olan Hamshahri, Cristiano Ronaldo'nun ailesiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlarken, kız arkadaşı Georgina Rodriguez'in kıvrımlı kalçasını fotoşopla keserek paylaşım yaptı. Rodriguez'in o fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-02-2024 16:56

Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi! Artık yatırım yapmayacakmış...

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatılmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Şirketine kayyum atanan Öztürk sosyal medya hesabından mal varlığını nasıl kazandığını dair açıklamalar yapmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Öztürk'ün dava için ülkeye dönüp dönmeyeceği merak edilirken Öztürk'ten açıklama geldi.

Magazin 16-02-2024 10:22

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal yerel halkla Maasai dansı yapmaya çalıştı! “Şimdi yandım”

Zanzibar’a giden Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili fotoğrafıyla gündem olmuştu. Yerel halka yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Topal son olarak da yerel halkla birlikte dans etmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Topal o anları “Şimdi yandım” ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

Magazin 29-01-2024 13:42

Vick Hope, üstsüz pozu yüzünden sert eleştirilere maruz kaldı! Ülkenin %95'i şu anda bazı faturaları ödemekte zorlanırken gösterişli hayatınızı...

Vick Hope, üstsüz bir nostaljik tatil fotoğrafını paylaştıktan sonra 'kış aylarında gösterişli yaşam tarzını sergilediği' için eleştirilince trollere karşılık vermek zorunda kaldı. "Ülkenin %95'i şu anda bazı faturaları ödemekte zorlanırken gösterişli hayatınızı sergilediğiniz için teşekkürler" yorumları sonrası ünlü isim yanıt verdi.

Magazin 22-01-2024 08:15

Canan Karatay'ın gençlik fotoğrafları yeniden gündem oldu! 57 yıl önce çekilmiş fotoğraflar görenleri şoke etti

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın 57 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-01-2024 15:32

Eski aşkı Umut Evirgen evlenirken yaptığı paylaşım olay olmuştu! Serenay Sarıkaya sessizliğini bozdu

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen ile yaşadığı kısa süreli aşkla çok konuşulmuştu. Hatta geçtiğimiz haftalarda Boz ile evlenmeden kısa süre önce Evirgen'in bir fotoğrafı beğenmesi olay olmuştu. Ardından güzel oyuncu da düğün sırasında bomba bir paylaşıma imza attı. İşte o paylaşıma dair ise ilk kez konuştu...

Magazin 17-12-2023 11:18

Mal varlığına el konulmuş, şirketine kayyum atanmıştı! Eylül Öztürk'ten yeni açıklama! Amerika'daki 10 evi bakın nasıl almış

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatıldı ve mal varlıklarına el konulup, şirketine kayyum atandı. Hakkında iddialara sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan Eylül Öztürk, Amerika'daki evlerini nasıl aldığını açıkladı.

Magazin 06-12-2023 17:27

Dilan Polat davası ona da sıçradı! Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama geldi

Kamuoyunda bir süredir gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat davasına dahil edilen ünlü fenomen Eylül Öztürk'ün taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e geçtiğimiz günlerde yurt dışı yasağı da getirilmişti. Zaten Amerika'da yaşayan ünlü fenomen çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu ve mağdur olduklarını dile getirdi.

Magazin 02-12-2023 17:03

Yurt dışında olan Eylül Öztürk hakkında yurt dışına çıkış yasağı gelmişti! Pasaport askıya alındı, Türkiye'ye nasıl dönecek?

Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı gelmişti. Zaten yurt dışında olan Eylül Öztürk "Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" paylaşımı yapmıştı. Eylül Öztürk ne yapması gerektiğini öğrenerek açıklamada bulundu.

Magazin 29-11-2023 12:16

Galatasaray'dan Arjantili yıldızı Mauro Icardi için Aleyna Tilki'li paylaşım! Ben kalbimin orta yerine seni yazdım

Galatasaray'ın 4-0 üstünlüğüyle biten Alanyaspor maçı sonrası sarı-kırmızılı kulüpten çarpıcı bir paylaşım geldi. Mauro Icardi'nin fotoğrafına yer veren Galatasaray, bahsi geçen paylaşıma Aleyna Tilki'nin 'Başıma Belasın' şarkı sözünü not düştü.

Magazin 26-11-2023 15:07

Vurgun yapıp kaçtıkları iddia edilmişti! Kıvanç ve Beril Talu olayında tepki çeken detay! Otelde ölüme terk ettiler

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin 16 yaşındaki hasta köpekleri Lina'yı bir otelde terk ettiği haberi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-2023 10:12

İrem Derici Atakan'ı unuttu! Aşk pozu olay oldu

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen İrem Derici, yeni sevgilisi Gökhan Fırat ile fotoğrafını paylaşarak aşkını resmen ilan etti. Derici büyük aşk yaşadığı Atakan ile ayrılık sebebini zamansızlık olarak açıklamıştı.

Magazin 13-11-2023 10:13

İbrahim Erkal'ın kızı Dilara Erkal'dan duygusal paylaşım...

'Canısı', 'Çare Gelmez', 'Sen Aldırma' ve 'De Get Yalan Dünya' gibi unutulmaz eserlere imza atan İbrahim Erkal, yaşamını yitireli altı yıl oldu. Erkal'ın kızı Dilara babasının doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Magazin 10-10-2023 15:33

Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle çok konuşuldu. Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 26-09-2023 09:27

Gupse Özay 'doğum fotoğrafı'nı paylaştı! Bebek bizim değil...

'Lohusa' filmi ile 2024'te sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Gupse Özay, bir yaşındaki kızı Jan Asya'nın fotoğrafı diye sosyal medyada paylaşılan kareye açıklık getirdi.

Magazin 22-09-2023 15:17

Mustafa Sandal Meral Akşener’i ziyaret etti! Paylaşımları dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal çıkardığı şarkılarla olduğu kadar sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettiriyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret eden Sandal, birlikte fotoğraflarını paylaştı. Akşener ve Sandal’ın pozları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 16-09-2023 09:38

Sosyal medyada gündemde! Ebrar Karakurt'tan 'lezbiyen' paylaşımı... Kısa süre sonra sildi

Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımı'nın öne çıkan başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt, duvardaki "Lezbiyen Ebrar" yazısının fotoğrafını paylaşarak bakın ne dedi. İşte gündem olan Ebrar Karakurt paylaşımı...

Magazin 08-09-2023 11:32

Burcu Kara oğlu Ali'yi paylaştı! Bebeğinin hastalığını açıkladı! 'Zamanla geçebilir, geçmeyebilir'

2016 yılında yönetmen Fırat Parlak ile evlenen, Ali Çınar ve Can adında iki oğlu bulunan Burcu Kara, son yıllarda doğayla iç içe bir hayat sürmeyi tercih ediyor. Bursa'daki köyünden sık sık paylaşımlar yapan Burcu Kara şimdi de oğlu Ali'nin hastalığıyla gündem oldu. Oğlu ile fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu bebeğinin hastalığını açıkladı.

Magazin 08-09-2023 10:20

Yeşilçam'ın yıldızı Emel Sayın'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Meğer ne güzelmişim' deyince yorum yağdı

Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Takipçilerini yıllar öncesine götüren sanatçının gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-09-2023 17:31

Ayşegül Aldinç nostalji paylaşımıyla gündem oldu! Baba-kız pozuna yorum yağdı

Türk popüler müzik tarihinin önemli isimlerinden biri olan Ayşegül Aldinç güzelliği ve düzgün fiziği ile yıllara meydan okuyor. Şimdilerde 65 yaşında olan Ayşegül Aldinç adeta genç kızlara taş çıkarıyor. Ünlü sanatçı yıllar önce çekilen siyah beyaz fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Ayşegül Aldinç'in nostalji paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 01-09-2023 09:22

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaşınca işinden oldu! TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı

Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, bikinili bir karesinin Instagram hesabından paylaşmıştı. Sevgilisi Burak Dakak "Silsene aşkım" yazında fotoğraf hızla yayılmıştı. Güzel oyuncuyu bu paylaşım işinden etti. Leyla Tanlar iddialara göre TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı.

Magazin 30-08-2023 14:08

Tescilli güzel Demet Şener 'Estetiklisin' yorumlarına dayanamadı! Çocukluk fotoğrafı ile yanıt verdi

1995 yılında Miss Turkey'de birinci seçilen tescilli güzel Demet Şener, yıllara meydan okuyan güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Yüzde 99 orijinalim' diyen Demet Şener, kendisine inanmayan takipçilerine çocukluk fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

Magazin 25-08-2023 16:30

Esra Bilgiç'in mezuniyet pozu olay oldu! Mesleğini duyanlar çok şaşırdı

Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan ve en son Atatürk dizisinde rol alan Esra Bilgiç’in mezuniyet pozu sosyal medyada gündem oldu. Üniversite eğitimine devam eden Bilgiç’in mezun olduğu iddia edildi. Ünlü ismin hangi bölümde okuduğunu duyanlar ise çok şaşırdı.

Magazin 25-08-2023 15:10

1.5 ay önce doğum yapmıştı! Aslı Enver'den havuz pozu

İki kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızını 1.5 ay önce kucağına aldı. Doğum kilolarından hızla kurtulan güzel oyuncu eşine havuz pozu verdi.

Magazin 20-08-2023 14:30

90'lara damga vurmuştu! Şarkıcı Çelik gençlik halini paylaştı! Değişimi olay oldu

90'lı yıllarda çıkardığı şarkılarla pop müziğin sevilen isimlerinden biri haline gelen Çelik yıllar önceki halini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Çelik'in gençlik fotoğrafı büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının yıllar içindeki değişimi olay oldu.

Magazin 15-08-2023 14:34

EGO'nun yıldızı Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı! Yıldız futbolcudan itiraf gibi paylaşım!

Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla magazin basınında sıkça yer alan ünlüler arasında yer alıyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncunun gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdığı ortaya çıktı. Sessiz sedasız aşklarını yaşayan çift sonunda ilişkilerini itiraf etti.

Magazin 06-08-2023 22:35

Yalı Çapkını'nın yıldızları Emre Altuğ ve Gözde Kansu aşk iddialarını reddetmişti! Kafaları karıştıran paylaşım geldi

Star TV'nin rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda Emre Altuğ, Orhan karakterine hayat verirken Gözde Kansu ise Gülgün karakteri ile karşımıza çıkıyor. Dizinin sevilen ikilisi arasında bir dönem aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialar sonrası Emre Altuğ ve Gözde Kansu açıklama yaparak arkadaş olduklarını dile getirmişlerdi. Birlikte tatile giden ikiliden kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Magazin 02-08-2023 21:25

Çiçeği burnunda anne Aslı Enver kızı Elay'ı paylaştı! Beğeni yağdı

Kısa bir süre önce ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, kızı ve eşi Berkin Gökbudak ile çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Enver'in bu paylaşımı büyük ilgi gördü ve beğeni yağdı.

Magazin 02-08-2023 14:52

Şarkıcı Fedon'un oğlu Theo'yu görenler şoke oldu! Benzerlikleri ağızları açık bıraktı! 'Hangisi Fedon?'

Taverna müziğinin sevilen ismi Fedon ile oğlu Theo Kalyoncu'nun fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Sevilen şarkıcının oğlu Theo Kalyoncu'yu görenler kısa süreli bir şok yaşadı. 76 yaşındaki şarkıcı Fedon sosyal medya hesabından oğlu ile çekildikleri fotoğrafları paylaştı. Yaşı ilerledikçe babasının kopyası olan Theo'yu görenler ise inanamadı.

Magazin 01-08-2023 13:03

Berdan Mardini renkli stiliyle sosyal medyanın diline düştü! Genç sevgili yaramış

Türkücü Berdan Mardini bir süredir birlikte olduğu Dilara Talay ile fotoğrafını paylaşınca gündeme gelmişti. Genç aşkıyla adından söz ettiren Mardini şimdi de renkli tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-08-2023 10:54

Zuhal Topal Yavuz Seçkin’le poz verdi! Görenler Mehmet Ali Birand'a benzetti

Yemekteyiz programını sunan ünlü isim Zuhal Topal bir ödül gecesine katıldı. Yılın En Başarılı Gündüz Kuşağı Programı ödülünü alan Topal ödül aldığı andan bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı görenler komedyen Yavuz Seçkin’i Mehmet Ali Birand'a benzetti.

Magazin 26-07-2023 08:54

İrem Derici ve Atakan Işıktutan plajda aşka geldi! Ballı kızım

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan arasındaki aşk tam gaz devam ediyor. Ünlü çift plajda aşka geldi. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İrem Derici'yi "Ballı kızım" notunu düşerek etiketleyen Atakan Işıktutan'a sevgilisinden yanıt gecikmedi.

Magazin 16-07-2023 10:14

Zeynep Bastık'tan aşk pozu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Doğum günündeki pozlarıyla gündem olan Bastık’ın yeni sevgilisi de ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı sevgilisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 15-07-2023 09:21

Zehra Güneş'ten doğum günü pozu! Ebrar Karakurt minik pastayla kutladı

Instagram'da 2.3 milyon takipçisi olan başarılı voleybolcu Zehra Güneş başarılı sporculuğu dışında özel hayatıyla da merak ediliyor. Yeni yaşını kutlayan Güneş bikinili pozunu paylaştı. Güzel sporcuya ilk kutlama ise Ebrar Karakurt'tan geldi.

Magazin 07-07-2023 10:33

Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu'ndan flaş hamle! Mert Ramazan Demir karşılıksız bırakmadı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir "Arkadaşız" açıklamalarından sonra dudak dudağa yakalandı. Afra Saraçoğlu ile aşkları belgelenen Mert Ramazan Demir, Mert Yazıcıoğlu ile de arkadaştı. Yazıcıoğlu eski aşkının pozları sonrası arkadaşını sildi.

Magazin 03-07-2023 12:15

Demet Akalın'dan 'yaşlanmışsın' yorumuna olay cevap! Ünlü şarkıcı çileden çıktı

Demet Akalın konser sonrası çekildiği fotoğrafı Twitter hesabında paylaştı. Bir takipçisinin "Abla yaşlanmışsın, kusura bakma ama söylemem lazım" yorumuna sinirlenen ünlü şarkıcı çirkin bir ifade kullanarak yanıt verdi. İşte Demet Akalın'ın sosyal medyada gündem olan o paylaşımı...

Magazin 01-07-2023 15:51

Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur'un baba özlemi! Mezarı başından paylaştı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatur, babasını ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.

Magazin 29-06-2023 15:40

Ünlü oyuncu Özgür Özberk trafikte saldırıya uğradı! Hastaneden fotoğraf paylaştı

Ünlü oyuncu Özgür Özberk, trafikte girdiği tartışma sonucunda darbedildi. Yaralanan Özberk hastanede çekilen fotoğrafını paylaşarak "Bu ülkede şansa yaşıyoruz, bıktım bu ülkedeki gündelik saçmalıklardan. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin." dedi.

Magazin 19-06-2023 19:11

Şeyma Subaşı kocası Meedo'nun doğum gününü kutladı! Pastası dalga konusu oldu

"Bikini videosu ve fotoğrafı koymamdan Meedo biraz rahatsız oluyor" diyerek gündeme gelen Şeyma Subaşı son olarak kocasının doğum gününü kutladı. Kızı Melisa'nın da yanında olduğu kutlamada Mohammed Alsaloussi için hazırlanan pasta sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-06-2023 10:27

Camideki pozuna tepki yağmıştı! Eda Taşpınar hakkında karar verildi

Cami içerisinde çekilmiş fotoğrafı nedeniyle hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan soruşturma başlatılan Eda Taşpınar hakkında karar verildi. Dikkat çeken pozlarıyla tanınan Taşpınar hakkında takipsizlik kararı çıktı.

Magazin 12-06-2023 12:18

Yalı Çapkını'nın Tarık'ı set pozlarını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını'nın dün akşam sezon finali ekrana geldi. Sevilen diziye dahil olan Baran Bölükbaşı'nın sezon finalinin ardından paylaştığı fotoğraflardaki notu dikkat çekti.

Magazin 10-06-2023 15:36

Yalı Çapkını'nın Seyran'ıyla fotoğraf paylaşmayınca tepki çekmişti! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Yalı Çapkını her bölümüyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi büyük sezon finali için gün sayıyor. Gülseren Budayıcıoğlu ortağı olduğu OGM Pictures'ın imza attığı Yalı Çapkını dizisinin Antep çekimlerine katıldı. Dizinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fotoğrafını paylaşan Budayıcıoğlu'na Afra Saraçoğlu ile fotoğraf gelmeyince eleştiri yağdı.

Magazin 06-06-2023 12:26