Gece Haberleri

Polis ve bekçileri ağır yaralamıştı! Hafriyat kamyonu dehşetinde yeni görüntü

İstanbul'da babasına ait hafriyat kamyonuyla polisle kovalamacaya giren, 2'si polis aracı 16 otomobile hasar verip 9 kişiyi yaralayan S.A'nın anne ve babasını ezmeye çalıştığı dehşet anların görüntüsü ortaya çıktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 20-10-2023 18:29

Ciltteki kırışıklıkları silgi gibi yok ediyor! Etkisini bir gecede bile gösteriyor

Ciltte meydana gelen kırışıklıkları geçirmek için etkili çözümler aranıyor. Kırışıklık görünümünü azaltmanın en etkili yolunun botoks olduğu bilinse de evde yapılan doğal bakımlar ile uzun süreli genç cilde ulaşmak mümkün olabiliyor. Uzmanlar her evde bulunması gereken bir yağın yaşlılık etkilerini sildiğini belirtiyor.

Kadin 18-06-2023 10:54

Hintli çift, Kuşadası'nda 3 gün 3 gece süren düğünle evlendi

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Ayesha-Jaden Patel çifti, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Hindistan geleneklerine göre yapılan ve 3 gün 3 gece süren düğünle dünyaevine girdi.

Yurthaber 16-06-2023 13:48

Kanserin bilinmeyen belirtisine dikkat! Geceleri artış gösteriyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kanserin etkilerinden korunmak için belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. En sık görülen kanser türlerinden olan karaciğer kanserinin geceleri görülen belirtileri hakkında bilinçli olmak hayat kurtarıyor. İşte karaciğer kanserinin bilinmeyen belirtisi...

Haber 07-06-2023 16:54

Karaciğer kanserinin bilinmeyen belirtisi! Özellikle geceleri artış görülüyor...

Karaciğer kanseri dünyada en sık görülen kanser türleri arasında bulunuyor. Erken evrelerinde fazla belirti vermeyen ve sinsice ilerleyen karaciğer kanserinin bilinmeyen işaretleri bulunuyor. Yayınlanan bir kanser vakasında 52 yaşındaki hasta kadının yaşadığı karaciğer kanseri belirtileri açıklandı. Bu belirtiler hakkında bilinçli olmak ve hastalığı erken teşhis etmek hayat kurtarıyor.

Haber 03-05-2023 16:49

Uzmanlar uyardı! Geceleri kendinize yaptığınız en büyük kötülük... Ölümcül sonuçlara yol açıyor

Yaşam alışkanlıkları vücut sisteminin değişmesine ve çeşitli hastalıkların gelişmesine neden olabiliyor. Fark etmeden yaptığımız birçok alışkanlık çok ciddi hastalıkların riskini artırıyor. Uzmanlar geceleri yapılan bir davranış hakkında acil uyarı vererek bu davranışın kalp krizi, felç gibi hastalıkların riskini artıran ölümcül hastalığa neden olabileceğini paylaştı.

Haber 17-03-2023 09:10

Geceleri ortaya çıkan bu belirtiye dikkat! Yüksek kolesterolün bilinmeyen ilk uyarıcı işareti

Toplumda birçok kişi geceleri çeşitli sağlık problemleri yaşadığını belirtiyor. Bu problemlerin göz ardı edilmesi başta uyku sorunlarına ardından çeşitli hastalıklara neden olabiliyor. Uzmanlar yüksek kolesterol hastalığının ilk belirtisinin geceleri ortaya çıktığını belirterek riske karşı uyardı.

Haber 14-03-2023 09:10

Sakın yapmayın! Sadece bir gece bile beyni mahvederek yıllarca yaşlandırıyor

Beyin sağlığı tüm vücudu etkisi altına alıyor. Bu nedenle beyin sağlığını korumak için çeşitli alışkanlıklardan uzak durmak gerekiyor. Yapılan araştırmalar geceleri sıklıkla yapılan bir alışkanlığın beyni yıllarca yaşlandırdığını belirtiyor. Farkında olmasak bile beyin yapısında büyük değişikliklere sebep olan bu alışkanlığı hayatımızdan çıkarmak gerekiyor.

Haber 01-03-2023 17:03

Gerçek uyuyan güzel hastalığına sahip! Dört gün boyunca aralıksız uyuyor...Hayatımı mahvediyor

Uyku birçok kişi için zamanımızı boşa harcadığımız bir vakit olarak görülse de vücudun en temel ihtiyaçları arasında üst sırada yer alıyor. Uykusuzluk kalp krizi, inme. kanser gibi hastalıkların risklerini artırıyor. Ancak fazla uyumak da sağlık açısından zararlar taşıyabiliyor. Kendini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak adlandırılan bir kadın dört boyunca aralıksız uyuduğunu paylaşarak hastalığının etkilerini anlattı.

Haber 01-03-2023 09:40

Neden lavabo giderine bir kaşık tuz dökmeniz gerekiyor? Sonuçları oldukça şaşırtıyor

Lavabo giderleri kötü kokuları ve tıkanmalarıyla hem mutfağı hem de banyoyu olumsuz etkiliyor. Yemek artıkları, yağlar, saç ve kir gibi kalıntılar lavaboların kolayca tıkanmasına yol açıyor. Temizlik ustalarına göre lavabo sorunları için tesisatçıya para vermenize gerek yok. Peki lavabo giderine dökülen bir kaşık tuz ne işe yarıyor?

Kadin 20-02-2023 17:22

Samsun, Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'dan 574 gece bekçisi deprem bölgesine sevk edildi

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Samsun, Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'dan 574 gece bekçisi deprem bölgesine gönderildi.

Yurthaber 13-02-2023 14:44

Hep aynı saatte uyanıyorsanız dikkat! Ciddi hastalıkların önemli belirtisi

Uyku gün içerisinde yorulan vücudumuzun ve zihnimizin dinlenmesi için en önemli ihtiyacımız olarak görülüyor. Uykunun tam olarak alınmaması çeşitli problemlere yol açıyor. Uzmanlar geceleri sık sık uyanmanızın altında yatan nedenin ciddi hastalıklar olabileceğini belirtiyor. Gece uyanmanın tehlikeli bir hastalığın yıllar önce görülen erken belirtisi olduğu belirtiliyor.

Haber 06-01-2023 09:11

Tam bir zehre dönüşüyor! Suyu sakın bu şekilde içmeyin

Tüm yaşamın ihtiyacı olan su en önemli kaynakların başında gelir. Gün içerisinde sıklıkla su tüketmenin insan vücuduna sayısız faydası bulunuyor. Ancak gece, uykudan uyanıp içilen su için aynı şeyler söylemek pek mümkün değil. İşte ayrıntılar...

Haber 14-10-2022 10:19

Trabzon'da isabella cinsi üzümden yapılan kremler tanıtıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısaihoğlu: - "Avrupa'da bu ürünün satılacağı düşüncesiyle Latince bir isim olarak 'Vis Amari' kelimesini bularak marka olarak tescil ettirdik"

Yurthaber 29-09-2022 13:40

Kovanlarını ayılardan korumak için gece nöbet tutuyor

Bingöl'de ayıların daha önce zarar verdiği kovanlarının başında duran arıcı Yusuf Çağan: - "Bal, emeğimiz ve gelir kaynağımız. Mecburen kovanların başında bekliyorum"

Yurthaber 23-09-2022 11:15

Uyku düzeniniz bu şekildeyse dikkat! Ölümcül hastalıkta risk altındasınız

Uyku vücudun en temel ihtiyaçları arasında bulunuyor. Her gün düzenli olarak uyumak sağlık için büyük önem taşıyor. Ancak birçok insan uykusunu yeterli seviyede almıyor. Bu da ölümcül hastalıklara yakalanma riskini artırabiliyor. Uzmanlar geç uyuyan kişilerin büyük risk altında olduğunu belirtiyor.

Haber 20-09-2022 11:51

Geceyi gündüze çevirdi! 30 milyon liralık balyalar alev alev yandı

Olay, Adana’nın İmamoğlu ilçesinde meydana geldi. Mısır sapı balyalarının yanmasıyla gece adeta gündüze döndü. Yaklaşık 6 saat boyunca süren yangının sonucunda 25 bin ton mısır sapı balyası kül oldu. Yangın nedeniyle zararın 30 milyon lirayı bulduğu ileri sürüldü. Öte yandan Jandarma ekiplerinin yangının çıkış nedenine yönelik araştırma yaptığı öğrenildi.

Haber 16-09-2022 22:12

Karaburun'da su altının güzellikleri gece dalışıyla keşfediliyor

Dalış sporcularından Emrah Özdemir: - "Gündüzleri kovuklara saklanan bütün canlılar akşamları avlanmak için dışarı çıkıyor. Biz de onları görme şansını yakalıyoruz gece dalışında" - Kadir Doğan: - "Gündüz dalışlarında ahtapotları çok nadir görebiliyoruz ama bu dalışta epey ahtapot gördük, bizim için farklı bir deneyim oldu"

Yurthaber 03-09-2022 11:27

Gece eş anlamlısı nedir? Gecenin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe kelime hazinesi bakımından oldukça zengin bir dildir. Birçok farklı dilden kelimeyi sözcük dağarcığına kabul etmiştir. Bir kelime birden fazla anlama gelebilir. Bu sebeple eş anlamlı kelimeleri de çeşitlilik gösterir. Gece kelimesi de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Birden fazla anlam ifade etmek için kullanılabilir. Gece kelimesinin eş anlamlısı nedir? Gece eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 10-08-2022 00:44

Blaundos Antik Kenti gece fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor

Antik kentin kalıntılarıyla yıldızlarla kaplı gökyüzünü bir arada görüntülemek isteyen fotoğrafçılar, gece boyunca bölgede çalışma yapıyor - Birkare Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Hilmi Coşkun: - "Fotoğraf çekmeseniz bile gökyüzüne baktığınız zaman o yıldızları gördüğünüzde başka alemlere gidiyorsunuz. O bakımdan çok güzel bir duygu, tarif edilemez"

Yurthaber 31-07-2022 12:37