Geniş Haberleri

Genişlemiş lastik tokaları saniyeler içinde eski haline döndüren yöntem! Yenisini almaya gerek kalmıyor

Günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız lastik tokalar zaman içinde genişleyebiliyor. Saçlarımızı sıkı bir şekilde toplamamıza yardımcı olan lastik tokalar kullanıldıkça deforme olarak ilk halinden daha geniş bir hale geliyor. Genişlemiş lastiklerle saç toplamak bir hayli zor oluyor. Lastik tokaları evde tek malzeme ile ilk günkü haline döndürmek mümkün. Eğer siz de aynı durumu yaşıyorsanız bu pratik lastik daraltma yöntemini hemen denemelisiniz.

Kadin 13-01-2024 10:35

Enli eş anlamlısı nedir? Enli kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Bir sözcüğe yapım eki getirilmesi ile ortaya çıkan sözcüklere "türemiş sözcük" denir. Türemiş sözcükler, türediği kelime ile bağlantılı olmakla birlikte farklı bir anlamı karşılar. "Enli" de türemiş bir sözcüktür. "En" kökünden türeyen bu kelime anlamsal olarak değişime uğramıştır. Günlük konuşmalarda karşımıza çıkabilen enli kelimesinin eş anlamlısı olan sözcük bulunur.

Egitim 07-10-2022 17:39

En eş anlamlısı nedir? En kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eş anlamlı (anlamdaş) sözcükler, yazılışları ve okunuşları farklı olan fakat aynı anlama gelen kelimelerdir. Bir kelimenin eş anlamlısı kimi zaman yabancı kökenli olabilir. En kelimesi de bu duruma örnektir. Eski Türkçe döneminden bu yana kullanılan en kelimesinin eş anlamlısı olan sözcükler vardır.

Egitim 07-10-2022 17:38

Geniş eş anlamlısı nedir? Genişin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçede farklı dillerden gelen birçok sözcük bulunur. Her kelimenin birden fazla anlamı ve eş anlamlı sözcüğü vardır. Bu sebeplerle Türkçe çok zengin bir dağarcığa sahiptir. Geniş kelimesinin de birden fazla eş anlamı bulunur. Bunlardan bazıları yaygın, rahat, makro kelimeleridir. Geniş kelimesinin eş anlamlısı nedir? Geniş eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 10-08-2022 15:46

Geniş

Geniş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Geniş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.