Göbek Haberleri

Davul gibi şişen göbeği indiriyor, karnı dümdüz yapıyor! 10 gün boyunca içildiğinde etki gösteriyor

Göbeği eritmek ve karnı düzleştirmek, birçok kişinin hedefidir. Bu hedefe ulaşmak için bazen doğal ve etkili çözümlere ihtiyaç duyulur. Bu kür tarifi, düzenli olarak 10 gün boyunca içildiğinde etkisini gösteriyor. Göbeğinizdeki değişimi görmek için bu içeceği deneyebilir ve istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kadin 01-03-2024 16:01

'3 ayda 30 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif'! Şişkinlik ve ödemden eser kalmıyor

Birçok kişinin kilo verme sürecinde kullandığı stratejiler ve elde ettikleri sonuçlar her zaman dikkat çekici oluyor. Özellikle sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü hakkında bilgi edinmek isteyenler için bu tür içerikler oldukça yol gösterici oluyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan '3 ayda 30 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif' başlığı altında şişkinlik ve ödemden eser bırakmayan kür yapımını paylaştı.

Kadin 13-02-2024 15:56

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize kür! Karaciğeri yeniden doğmuş gibi yapıyor

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu karaciğeri tertemiz, göbeği dümdüz yapan kür tarifini açıkladı. Uzman isim karaciğer yenileme kürü ile ilgili bakın ne dedi...

Haber 01-10-2023 10:36

Tanju Özcan'dan Melih Gökçek'e fotoğraflı 'göbek' yanıtı! 'Seni montajcı seni'

Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Melih Gökçek'in göbeği ile ilgili yaptığı yoruma yanıt verdi. Gökçek'in 'Adamda göbek 2 metre 10 santim. Ne şişirmiş be' sözlerine göbeğinin çapını metre ile ölçtürerek karşılık veren Özcan, 'Seni montajcı seni. Az önce göbeğimin çapını ölçtüm; 102 cm. Ortalama Türk erkeği. Siyasi fosil Melih Gökçek, senin toplam çapın kaç?' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 06-07-2023 11:55

Büyük beden kadın göbeğiyle sakladığı bikini altını cesurca gösterdi! Şişman olmam bikini giymeme engel değil!

Büyük beden kadınlar sosyal medyadan aldıkları yorumlar nedeniyle kendilerini baskı altında hissedebiliyorlar. Bu durumu aşmak isteyen kadınlar kendileri gibi büyük beden kadınlara destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarında vücutlarını paylaşıyorlar. TikTok'ta bikinisiyle olan görüntülerini paylaşan kadın şişman olmasının bikini giymesine engel olmadığını belirtti.

Kadin 11-04-2023 16:15

Hamile kadın devasa karnını içine çekerek yok ettiğini gösterdi! Sosyal medyadan tepki yağdı

Hamilelik sürecinde annenin yedikleri ve günlük hayatında yaptığı davranışlar hem kendinin hem de bebeğinin sağlığını etkiliyor. Bu sebeple anne adaylarının bu süreçte oldukça dikkatli olması gerekiyor. TikTok'ta hamilelikte büyüyen karnını bir anda yok edebildiğini gösteren bir kadın tedirgin sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi.

Kadin 15-03-2023 09:47

Doktor 'Erkekler iğrençsiniz' diyerek paylaştı! Vücutta yıkamayı atladığınız 5 önemli bölge

Vücudun temizliğini sağlamanın görünümü etkilediği biliniyor. Ancak hijyen sadece görünüm ve koku için değil sağlık için büyük önem taşıyor. Duş alırken vücudun bazı bölümlerini temizlemeyi atlayabiliyoruz. TikTok'ta bilgilendirici videolar paylaşan bir doktor 'Beyler, iğrençleşiyor' diyerek vücutta yıkamadığımız alanları açıkladı.

Haber 03-01-2023 09:57

33 Haftalık hamile kadın uyandığında karnının yok olduğunu gördü

Hamilelik süreci kadınlar için oldukça gergin ve heyecanlı geçiyor. Bu süreçte etraftan gelen birçok yanlış bilgi bulunuyor. Anne adayları gebelik hakkında ilk kez duydukları bilgilerle şaşırıyor. 33 haftalık hamile olan bir kadın uyandığında karnının yok olduğunu görerek paniğe kapıldı.

Kadin 16-11-2022 17:31

Necmettin Batırel ekonomiyi böyle savundu: ‘Etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli’

'Şakkadanak' çıkışıyla tanınan ekonomi yazarı Necmettin Batırel, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Türkiye’nin ekonomik kriz yaşamadığını öne süren Batırel yaptığı yorumla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Batırel, “Türkiye asla krizde değil; etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli” ifadelerini kullandı.

Finans 27-10-2022 08:21

Sassy suyu tarifi ile erimeyen göbeğiniz erisin! Sassy suyu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kilo verme problemleri yaşayanların en muzdarip olduğu bölgelerden biri de hiç şüphesiz göbek oluyor. Özellikle alt göbek yağları erimesi zor olan bölgelerden. Bazı yağ yakıcı tarifler ve detoks suları kilo vermede hayat kurtarıcı olabiliyor. Sassy suyu da bu tariflerden biri. Sassy suyunda yer alan salatalık, ödem atıcı, idrar söktürücü ve metabolizmayı hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda tokluk hissi verir. Peki, Sassy suyu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kadin 01-10-2022 09:19

Hiç duymamıştınız! Göbek deliğiniz karakterinizi ve kaç yaşına kadar yaşayacağınız belirliyor

Herkesin vücudu farklılık gösteriyor. Temel uzuvlarımız farklılık gösterdiği gibi göbek delikleri de çok çeşitli olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre 6 çeşit göbek deliği bulunuyor ve bu göbek delikleri yaşamla ilgili ilginç bilgiler veriyor.

Haber 12-09-2022 09:14