Göksel Haberleri Ve Son Dakika Göksel Haberleri

Göksel

Göksel Haberleri

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-2024 15:56

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-2024 13:53

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-2024 12:08

Açıklamaları gündem oldu! Şarkıcı Göksel köye mi yerleşiyor?

Göksel, Türkiye'de koronavirüs vakasının tespit edildiği ilk gün Ege'deki bir köye yerleşerek izole hayat yaşamaya başlamıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen köy hayatıyla ilgili konuştu. Şarkıcı, "Ben aslında şehir insanıyım" dedi.

Magazin 15-03-2024 10:01

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-2024 20:32

Ergenlik dönemindeki fotoğrafı ortaya çıktı! Şarkıcı Göksel'in inanılmaz değişimi görenleri şaşırttı! Evrime kafa attım

Uzaktan, Karar Verdim, Depresyondayım, Bir Seni Konuşurum gibi en çok dinlenen şarkılara imza atan 52 yaşındaki başarılı şarkıcı Göksel'in, yıllar önceki fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Şarkıcı lise yıllık fotoğrafıyla ilgili ilk kez konuştu. Şarkıcı, "Resmen evrime kafa attım" dedi.

Magazin 05-01-2024 13:12

Ünlü şarkıcı Göksel yeni imajını görücüye çıkarttı! Bambaşka birine dönüştü... Hayranlarından yorum yağdı

Pop müziğinin başarılı isimlerinden Göksel sosyal hesabından yaptığı palaşımıyla yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Uzun bir süredir kısa saç modelleri kullanmayı tercih eden Göksel yeni kahkül stiliyle görücüye çıktı. Hayranlarının büyük bir bölümü Göksel'in yeni imajını beğendiklerini söyleyerek yorum bölümüne adet akın etti.

Magazin 22-12-2023 09:41

Ruhsar'ın Menkıbe'si Göksel Kortay yıllar sonra ortaya çıktı! Usta oyuncuyu görenler şaştı kaldı

Türk tiyatrosunun usta ismi Göksel Kortay yıllar sonra ortaya çıktı. Son dönemde Ruhsar dizisindeki Menkıbe Hanım rolüyle hafızalarda yer edinen duayen oyuncu, değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 03-12-2023 21:47

Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Göksel Arsoy yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler şaştı kaldı: 'Tanımak imkansız'

Türk sinemasının usta isimlerinden Göksel Arsoy, Yeşilçam filmleri döneminde genç kızların rüyalarına giren oyunculardan biriydi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Usta oyuncunun değişimini gören tanıyamadı.

Magazin 29-10-2023 20:17

Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Duygu Nebioğlu'dan ilk açıklama

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu isminde bir kızının olduğu ortaya çıktı. Gizlilik kararı bulunan ve bugün sonuçlanan davada DNA testleriyle Nebioğlu'nun Akpınar'ın kızı olduğu netleşti. Kararın ardından gözyaşlarına boğulan Nebioğlu, "1,5 aydır uyumuyordum, ben bu haberi bir sindireyim" dedi.

Magazin 13-10-2023 00:05

Göksel konserine gitti, duyma yetisini yüzde 65 kaybetti! 400 bin liralık tazminat davası açtı

Şarkıcı Göksel'in 7 Temmuz'da Harbiye'de gerçekleşen konserine giden Selin Gül'ün kafasına, konser esnasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu söyleyen Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Magazin 05-10-2023 16:58

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Deli Divane'nin yıldızı Gökhan Arsoy'un yeni mesleği bakın neymiş

Yeşilçam'ın yakışıklı jönlerinden Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy bir dönemin efsane dizisi Deli Divane ile hafızalarımıza kazınmıştı. Ebru Gündeş ile başrolünü paylaştığı diziyle fırtınalar estiren ünlü oyuncu bu dizi ile oyunculuk kariyerine başlamıştı. Ardından birçok ünlü isimle başrolü paylaşan Arsoy oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Gökhan Arsoy'un yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-09-2023 10:43

Ferhat Göçer'in oğlu Can dünyanın en iyi on üniversitesinden birini kazandı! Mezunları arasında Graham Bell ve Gandhi de var

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in oğlu Can, University College London'ı kazandı. Oğluyla Londra'ya giden ünlü isim, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Can Göçer'in kazandığı okulun mezunları arasında telefonun mucidi Alexander Graham Bell ile Mahatma Gandhi de var.

Magazin 17-08-2023 15:30

Göksel son haliyle ağızları açık bıraktı! Göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti

Ünlü isim Göksel şarkıları ile sık sık adından söz ettiriyor. Yeni şarkısını sevenleriyle buluşturan sevilen ismin son halini görenler çok şaşırdı. Adeta eriyen Göksel’in göğüs dekolteli pozları ve iddialı tarzı nefes kesti.

Magazin 17-06-2023 19:20

Ayrıldıkları iddia edilmişti! Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan'ın sarışın sevgilisi dekolteli pozlarıyla olay oldu

Kader Bozkurt, Arka Sokaklar dizisindeki Metin rolüyle ün kazanan oyuncu Furkan Göksel ile yaşadığı ilişkiyle gündeme geldi. Son zamanlarda Bozkurt, dekolteli pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 09-03-2023 12:47

Göksel 15 yaş genç sevgilisinden ayrıldı! Ancak...

Şarkıcı Göksel (50) 2 yıldır kendisinden 15 yaş küçük müzisyen Osman Şahin (35) ile aşk yaşıyordu. İkilinin ilişkisi sürpriz bir şekilde sona ermişti. Ancak hala görüşmeye devam ediyorlar.

Magazin 11-01-2023 13:46

29 Ekim ücretsiz konserler! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ücretsiz İstanbul konserleri nerede, saat kaçta?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da hangi etkinlikler var, diye merak eden vatandaşlar internette araştırma yapıyor. İstanbul'da yapılacak ücretsiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri merak konusu oldu. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri İstanbul'da nerede, saat kaçta yapılacak?

Haber 29-10-2022 08:08

Göksel yoğunluktan dertli! Kafamı kaşıyacak vaktim yok

Şarkıcı Göksel, önceki akşam Cihangir sokaklarında arkadaşları ile dolaşırken görüntülendi.

Magazin 27-08-2022 15:28

Göksel ve Manga konserinde tehlikeli anlar! Canlarını hiçe saydılar

Konyaspor'un 100’üncü yıl kutlamalarının 3’üncü gününde Göksel ve Manga, Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda 15 bin kişiye konser verdi. Konser sırasında 2 kişi stadyumun kedi yolu olarak bilinen tavan kısmına çıktı.

Magazin 14-06-2022 13:47