Halit Özgür Sarı Haberleri

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'lı Yabani dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde yer aldığı Yabani dizisi her bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Sezona oldukça güçlü başlayan dizide şaşırtan bir çekim hatası yapıldı. O hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin

Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Yabani'nin yıldızı Simay Barlas kalbini bakın kime kaptırdı!

Dizi setlerinde başlayan aşklara bir yenisi daha eklendi. Fox TV'nin sevilen dizisi Yabani'de 'Rüya' rolüne hayat veren güzel oyuncu Simay Barlas'ın, gönlünü rol arkadaşına kaptırdığı iddia edildi.

Magazin

Yabani dizisinin yıldızı Halit Özgür Sarı'nın eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Görenler çok şaşırdı

Yabani dizisinde Yaman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı'nın başarılı oyunculuğu kadar özel hayatı da merak ediliyor. Halit Özgür Sarı bir dönem aynı dizide rol aldığı meslektaşı ile aşk yaşamıştı. İşte görenlerin çok şaşırdığı o isim

Magazin

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o fenomen dizinin yıldızıymış

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bir dönemin fenomen dizisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı.

Magazin

Halit Özgür Sarı

Halit Özgür Sarı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halit Özgür Sarı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halit Özgür Sarı'nın oynadığı diziler

Halit Özgür Sarı, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Yaman karakterine hayat verecek. Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Halit Özgür Sarı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı hakkında merak edilenler...

Magazin

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Simay Barlas'ın hayatı ve biyografisi

Simay Barlas, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Rüya karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Simay Barlas kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas hakkında merak edilenler...

Magazin

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'lı Yabani dizisine Yargı'dan flaş transfer! Geri sayım başladı

Son olarak Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ve Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ı buluşturacak olan yeni dizi Yabani için hazırlıklar sürüyor. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Yargı dizisinden flaş bir transfer gerçekleşti.

Magazin

“Gizli Saklı” başlayan aşk bitti! Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı neden ayrıldı?

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı çiftinden şaşırtan ayrılık haberi geldi. İkilinin aşk hayatı başrolü paylaştıkları "Gizli Saklı" dizisiyle başlamıştı. Dizi sadece 8 bölüm sürse de yeni bir aşkın vesilesi olmuştu. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı Çiftinin ayrılık haberi sonrası çiftin neden ayrıldığına dair detaylar hayranlarının merak konusu oldu. Peki, Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı neden ayrıldı?

Magazin

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ilk kez el ele görüntülendi

Son dönemin en popüler oyuncularından Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın Gizli Saklı dizisinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. İlişkilerini ilan eden ünlü çift, önceki gün el ele görüntülendi.

Magazin

Dizi bitti aşk başladı! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti tatilde görüntülendi

Başarılı oyuncular Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı Gizli Saklı dizisinde rol arkadaşı olmuşlardı. Dizinin yayın hayatı kısa sürdü ancak dizi çiftin aşk hayatını canlandırdı. İlişkiye başlayan ünlü çift gittikleri Belgrad tatilinde hayranları tarafından görüntülendi.

Magazin

Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi konusu nedir?

FOX TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrollerini paylaştığı polisiye dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin

Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi belli oldu! Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı hangi dizide oynayacak? Halit Özgür Sarı'nın partneri kim?

Kardeşlerim dizisinden ayrılan oyuncu Halit Özgür Sarı, yaza başka bir dizi ile merhaba diyecek. En son kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı'nın yeni durağı belli oldu. Oyuncunun hayranları bu yeni dizi haberi ile bir hayli heyecanlandı. İşte Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı'nın yeni dizisi!

Magazin

Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı neden diziden ayrıldı? Hayatımın en zor, en karanlık...

Kardeşlerim dizisi son bölümü yine sosyal medyayı salladı. #benimabimöldü hastagiyle gündem olan Kardeşlerim'de Halit Özgür Sarı neden diziden ayrıldı? Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mesajıyla dikkat çekti.

Magazin

Kardeşlerim son bölüm gündemde! Kardeşlerim Melisa ve Kadir diziden ayrıldı mı?

Kardeşlerim dizisi son bölümüyle yine ses getirdi. Dizide Melisa ve Kadir'in sahneleri sonrası sosyal medyada mesaj yağdı. Kardeşlerim Melisa ve Kadir öldü mü? Herkes bu sorunun yanıtını merak etti.

Magazin

Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyadan şikayet yağdı

Atv’nin geçtiğimiz sezon kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, Kardeşlerim’le ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Bu ilginç konu ise; Asiye ve Aybike’nin giydiği külotlu çoraplardı!

Magazin

Kardeşlerim dizisini yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Suzan’ın yeni hamlesi ne olacak?

Her Cumartesi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi, izleyiciler tarafından oldukça ilgi görüyor. Başrollerinde Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı ve Bilal Yiğit Koçak’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını ise NGM Media üstleniyor.

Magazin