Hedefi Haberleri

Tüm dünya bu transferi konuşacak! Al Nassr'dan ayrılacak Mane'nin yeni adresi Galatasaray...

Suudi Arabistan'ın güçlü ekiplerinden Al Nassr sezon başında 30 milyon Euro karşılığında Sadio Mane'yi kadrosuna katarken yıldız isim beklentilerin altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde kendisi de seviyesinden memnun olmadığını dile getiren yıldız oyuncu Galatasaray ile Avrupa'ya dönebilir. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 12:11

Hem oyunculara hem de Fernando Santos'a demediklerini bırakmadılar! Usta yorumculardan yenilgi sonrası Beşiktaş'a çok sert sözler

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri okları teknik direktör Fernando Santos'a dönerken, Gaziantep FK maçının ardından spor yazarları Portekizli hocaya sert eleştiriler bulundu.

Spor 12-03-2024 09:20

Beşiktaş'tan Anderson Talisca bombası! Suudi Arabistan ayrılığı duyurmak üzere...

Al Nassr formasıyla harikalar yaratan Anderson Talisca'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Brezilyalı yıldız için ''Türkiye'ye gitmesi bekleniyor'' iddiası ortaya atıldı.

Spor 08-03-2024 17:06

Türk takımlarına Şampiyonlar Ligi müjdesi! Önümüzdeki yıl direkt olarak katılma hakkı...

Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerini iyice sağlamlaştırdı. 9. sırada bulunan Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı için ilk 10 sıra hedefini büyük oranda gerçekleştirerek derin bir nefes aldı.

Spor 08-03-2024 16:41

Diğer Haber Etiketleri

belhanda besikta beşiktaş transfer Fatih Terim Okan Buruk İsmail Kartal Abdullah Avcı Ziraat Türkiye Kupası Süper Lig Teknik Direktör Erman Toroğlu Rıdvan Dilmen Ahmet Çakar Ali Koç Mehmet Büyükekşi VakıfBank Fernando Santos Zehra Güneş son dakika aa ab Erden Timur Semih Kılıçsoy Şota Arveladze Kerem Aktürkoğlu Onur Bulut Uğurcan Çakır Emre Belözoğlu Alanyaspor Antalyaspor Çaykur Rizespor Fatih Karagümrük Trabzonspor Adana Demirspor Kocaelispor Udinese Panathinaikos Batuhan Karadeniz Sadio Mane Halil Dervişoğlu Ertuğrul Sağlam Anderson Talisca Basketbol Çağlar Söyüncü istifa UEFA Fatih Altaylı Abdulkadir Selvi Suudi Arabistan Türkiye Yunanistan al nassr aday ayrılık bahçe maçı fenerbahçe eryaman stadı evlendi galatasaraylı galatasaray icardi ankaragücü atan karagümrük teknik direktörü ışıl yaşında morutan mourinho ndombele milli takım muslera ligi ronaldo samet akaydın şampiyonlar ligi şampiyonluklar sumudica son karar tete tff paylaşım olimpiakos transfer dönemi ust werder bremen başakşehi yapılan açıklama ekipleri da, fatih karagümrük teknik direktör maç, kutlamaları kulübün galatasaraylı oyuncular vakıfban portekizli süper li hakemi verildi maç durumları bıraktı younes yollar ayrıldı en büyük takım kış transfer dönemi son dakika gol maçın kaan ay iyet 10 ak ziraat türkiye kupası maçı de süper ligi fk sezon formaları erden karagümrük teknik direktör sıralaması hürriy buruk ürri̇yet galatasaray başkan oynanacak voleybol takımı maçı beşiktaş, ligde fatih karagümrük teknik direktörü haber son

Hedefi

Hedefi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hedefi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Muammer Sarıkaya: “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz”

Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralık olarak kattığı Muammer Sarıkaya, “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz” dedi.

Spor 05-03-2024 12:33

Fatih Terim, Yunanistan Ligi'nin normal sezonunu keyifsiz bitirdi!

Yunanistan Süper Ligi'nde teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda OFI ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 04-03-2024 07:48

Emre Belözoğlu'ndan olay yaratan açıklama! ''Morutan bir daha ilk 11'de oynayamaz''

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki 38. dakikada 10 kişi kalan MKE Ankaragücü, konuk ettiği İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Kritik mücadelenin ardından konuşan Emre Belözoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-03-2024 16:36

Şota Arveladze'den Galatasaray maçının ardından ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” dedi.

Spor 01-03-2024 07:59

SON DAKİKA: Fenerbahçe Galatasaray'a cevap verdi, demediğini bırakmadı! Dursun Özbek'e sesleniyoruz, pişman edeceğiz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde ezeli rakipleri Fenerbahçe için yaptığı açıklamalarla tepki çekerken Sarı-Lacivertliler'den Galatasaray'a ve Dursun Özbek'e çok sert bir yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 17:46

İsmail Kartal için olay Jorge Jesus benzetmesi! Ankaragücü mağlubiyeti sonrası sert çıktı: Fenerbahçe ile bağı sona ermiştir

Ankaragücü deplasmanında 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Fenerbahçe'de ortaya konulan futbol çok konuşuldu. Teknik direktör İsmail Kartal, sahadaki oyun nedeniyle eleştiri okların hedefi oldu. Kartal'a yönelik en sert eleştiri ise futbol yorumcusu Barış Yurduseven'den geldi. Kartal'ın Jorge Jesus gibi yakalandığını savunan Yurduseven, "Bence İsmail Kartal'la Fenerbahçe'nin teknik anlamda duygusal ve oyunsal bağı kopmuştur ve de sona ermiştir" iddiasında bulundu.

Spor 28-02-2024 10:47

Fenerbahçe, Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti...

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde MKE Ankaragücü sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ligde şampiyonluk yolunda tam gaz devam eden Fenerbahçe'nin tek hedefi deplasmandan galibiyetle dönerek yarı finale çıkmaktı. Ankaragücü'nün yüksek performansıyla karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 3-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

Spor 27-02-2024 22:43

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci yıldızlaştı! Galatasaray derbisi öncesi İstanbulspor maçından 3 puan...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Fernando Santos'un tek hedefi Galatasaray derbisi öncesi sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş; Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Spor 25-02-2024 20:53

Okan Buruk'tan Prag maçı öncesi Muslera açıklaması! Takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olmuştu...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 21-02-2024 21:45

Çağlar Söyüncü'den Fenerbahçe açıklaması! Sezon sonunda takımdan ayrılıp Atletico Madrid'e dönmek istiyor mu? Sorulan soruya çok net cevap verdi...

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Hepimizin hedefi şampiyonluk. Bunun için tüm camia olarak taraftarımız dışarıda, biz içeride elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz” dedi.

Spor 21-02-2024 16:36

Kocaelispor’da Mustafa Gürsel dönemi başladı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kocaelispor’un hedeflerini bildiğini ve bu hedefler doğrultusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyleyen Gürsel, "Benim için en büyük hedef, Kocaelispor ile Süper Lig’de oynamak" dedi.

Spor 20-02-2024 18:45

Ahmet Çakar'dan Emre Belözoğlu hakkında olay iddia! ''Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsa ben de bayan Ahmet'im''

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Mücadele boyunca Ankaragücü'nün kötü oyun oynaması tecrübeli yorumcu Ahmet Çakar'ın hedefinde yer aldı. Başkent temsilcisinin çalıştırıcısı Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştiren Çakar'ın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 19-02-2024 08:33

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar!

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Bu zorlu mücadelede sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 19-02-2024 07:43

Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı için flaş açıklama!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, MKE Ankaragücü müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa oynayan iki takım da kazanarak gittiği için kimsenin puan kaybına tahammülü yok. Her maçı şampiyonluk maçı olarak görüyorum” dedi.

Spor 18-02-2024 23:02

Şampiyonluğa oynayan Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılıyor

Trendyol 1. Lig’de Süper Lig hedefiyle mücadele eden ve şu an 3. sırada bulunan Kocaelispor’da yönetim kurulu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 18-02-2024 16:41

Fenerbahçe'ye Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi!

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü için İspanyol cephesinden kötü haber geldi. Sezon sonunda bonservisiyle takıma katma hedefinde olan sarı-lacivertlilere Atletico cephesinden olumsuz yanıt geldi.

Spor 16-02-2024 09:17

Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati'ten Fenerbahçe itirafı! ''Geçen yaz bazı temaslar oldu ama Braga teklifi kabul etmedi''

Beşiktaş'ın yeni transfer Al-Musrati için basın toplantısı düzenlendi. Yıldız oyuncu transfer süreci hakkında bilgi verirken flaş bir itirafta bulundu.

Spor 15-02-2024 10:44

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan Sparta Prag maçı öncesi açıklama!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag’ın iyi ve zor bir rakip olduğunu belirterek, "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj yakalamak. İyi bir takımla oynayacağız" dedi.

Spor 14-02-2024 18:32

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe maçındaki teşvik primi iddialarına cevap verdi!

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son oynadıkları Fenerbahçe maçındaki hakem hatalarının sonuca doğrudan etki ettiğini belirterek, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Spor 14-02-2024 16:26

Liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de kazan kaynıyor! Fatura İsmail Kartal'a kesildi, taraftar sosyal medyada ayağa kalktı... Hemen kovun

Fenerbahçe'de, Alanyaspor karşısında yaşanan sürpriz puan kaybı sonrası moraller bozulurken 2-2'lik sonucun faturası İsmail Kartal'a kesildi. Sosyal medyada Sarı-Lacivertli taraftarlar Kartal'a tepki gösterirken yönetime şu an boşta olan Jose Mourinho'yu önerdi. İşte detaylar...

Spor 13-02-2024 12:19

Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması! ''Nelsson ile ilgili maçtan sonraki doktorumuzla konuştuk''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek hafta MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maçtaki stat zeminin durumunun sorulması üzerine, "Zemin bakıma alındı ama 8-9 günde içerisinde zeminin toparlayacağını düşünmüyorum. Bunla ilgili kararı federasyon verecektir. Nerede olursa biz oynayacağız. Bununla ilgili sorunumuz yok" dedi.

Spor 10-02-2024 23:36

Fenerbahçeli taraftarlar kulüp kurdu! Fernebahce

Arjantin’in başkenti Buenos Aires'e bağlı Necochea'da bir araya gelen bir grup futbolsever, "Fernebahce" ismiyle futbol takımı kurdu.

Spor 07-02-2024 21:02

Galatasaray'da tepkilerin odağındaki isim Halil Dervişoğlu'na sürpriz talip... Burak Yılmaz istedi, ilk teklif iletildi

Galatasaray'da performansıyla tepkilerin odağındaki isimlerden olan Halil Dervişoğlu için, Kayserispor'un yeni çalıştırıcısı Burak Yılmaz'ın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 07-02-2024 13:28

Galatasaray'da Okan Buruk'tan transfer itirafı! ''Sağ bek için hazır bir oyuncu ile anlaştık''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, "Genç oyuncularımıza süre verdik, bu önemli. En büyük sevinçlerden biri bu benim için bu maçta. O da güzeldi. Kazandığımız için sevinçliyiz. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz kupayı kazanmak" dedi.

Spor 06-02-2024 23:35

Beşiktaş taraftarından Uğurcan Çakır'a yoğun tepki! Semih Kılıçsoy'un golünün ardından hakeme itiraz etmeye koşunca...

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda ilk yarının sonlarına doğru gelen gol sonrası Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'a yoğun tepki geldi. Atılan golden saniyeler sonra maçın hakemi Arda Kardeşler'e şiddetli itirazda bulunan Uğurcan Çakır'a tüm stadyum tepki gösterdi.

Spor 04-02-2024 19:57

Kerem Aktürkoğlu'nun konuşmaları ifşa oldu, Tete paylaşımı apar topar sildi!

Galatasaray'da son oynanan mücadelede kaçırdığı golle taraftarın tepkisini çeken Kerem Aktürkoğlu gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Tete'nin sosyal medyada paylaştığı bir videoda sesi duyulan Aktürkoğlu, ilginç ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 17:54

Ali Koç’tan son dakika başkanlık açıklaması: Haziran ayında yeni bir başkanımız olacak

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması geldi. Koç yaptığı son dakika açıklamasında "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın" dedi.

Spor 03-02-2024 14:42

Antalyaspor cephesinden Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklama

Süper Lig takımlarından Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Fenerbahçe maçı hakkında konuştu. Boztepe, "Hedefimiz Fenerbahçe'yi puansız göndermek" dedi.

Spor 01-02-2024 14:27

Maçın ardından taraftarla tartışmıştı! Galatasaray'da şok ayrılık... Koç Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesi feshedildi

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kendi evinde ağırladığı Fransız ekip Dijon'a 93-96 mağlup olan Galatasaray Ekmas'ın başantrenör Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesinin tek taraflı feshedilerek yolların ayrıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 31-01-2024 15:07

Alınan kötü sonuçlar sonrası Yunanistan'da Fatih Terim'e demediklerini bırakmadılar! Onu bir ayda tanıdık, kendini kaybetti...

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos önce kupada Atromitos'a sonra ligde lider PAOK'a aynı skorla mağlup olmasının ardından deneyimli teknik adam Yunanistan'da eleştiri oklarının hedefi oldu. İşte detaylar...

Spor 31-01-2024 08:13

Batuhan Karadeniz'den Sumudica'ya canlı yayında olay sözler! ''Ağır şaklaban, karakter yoksunu, tam bir şaklaban!''

Galatasaray, Süper Lig'in 23'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 72'nci dakikada Zaha ve 89'uncu dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti. Gaziantep FK'nın tek golü ise 29'uncu dakikada Arda Kızıldağ'dan geldi. Maçın ardından yorumlarda bulunan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica için açtı ağzını, yumdu gözünü...

Spor 30-01-2024 10:34

Çağlar Söyüncü'nün transfer videosu sosyal medyada gündem oldu!

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün kulübü Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı. Yıldız oyuncunun transfer duyuru videosu sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-01-2024 14:52

Beşiktaş'ta Onur Bulut'a sürpriz talip! 500 bin euroluk teklif kabul edilmek üzere

Beşiktaş'ta taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Onur Bulut'a sürpriz iki talip çıktı. Werder Bremen ve Udinese'nin talip olduğu milli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 26-01-2024 23:22

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Ndombele'nin talipleri artıyor... Yıldız ismin sözleşmesi feshediliyor

Galatasaray'da performansıyla eleştirilerin hedefi olan Ndombele beklentilerin altında kalırken yıldız oyuncu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'da Angelino'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Ndombele'nin sözleşmesinin de erken feshedilmesi gündemde.

Spor 25-01-2024 17:54

Erden Timur'dan flaş transfer açıklaması! Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transferde dönemi hakkında da konuşan Erden Timur flaş ifadeler kullandı.

Spor 24-01-2024 18:10

Vakıfbank ve milli takımın yıldızı Zehra Güneş'ten transfer itirafı! Herkesin merak ettiği soruyu böyle yanıtladı

Vakıfbank ve A Milli Voleybol Takımı'nda forma giyen Zehra Güneş, kariyerine dair konuşurken, herkesin merak ettiği konulardan biri olan transfere dair de oldukça dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Spor 24-01-2024 07:44

Abdullah Avcı'nın basın toplantısında ilginç an! ''Adamlar bize plakayı taktı hocam''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Trabzonlu gazeteciden Abdullah Avcı'ya: "İptal edilen gol de sayılsa, adamlar bize plakayı taktı hocam!" ifadelerinin kullanması ise şaşkınlık yarattı.

Spor 22-01-2024 08:04

Galatasaray Spor Kulübü'nde yeni üyelerin berat töreni gerçekleştirildi!

Galatasaray Spor Kulübü Yeni Üye Berat Töreni, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda yapıldı. Toplantıya Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ve üyeler de katıldı.

Spor 20-01-2024 16:57

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması geldi! Trabzonspor maçında sahada olacak mı?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından Icardi hakkında konuştu. Sosyal medyada yer alan dedikodulara son noktayı koyan Okan Buruk, Arjantinli golcünün dönüş tarihini açıkladı.

Spor 16-01-2024 07:16

Fatih Terim istedi, imzalar atıldı! Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın resmen Panathinaikos'ta

Fatih Terim'in başında olduğu Yunanistan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Samet Akaydın'ı sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Akaydın'ın havalimanında yaptığı açıklamada Terim ile ilgili sözleri gündem olmuş, Fenerbahçeli taraftarlar tepki göstermişti.

Spor 14-01-2024 13:35

Fenerbahçe'den Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e cevap!

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Galatasaray'a cevap verdi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek'in Ali Koç'u hedef alan açıklamalarının ardından resmi site üstünden cevap veren sarı-lacivertliler tartışmanın fitilini alevlendirdi.

Spor 12-01-2024 18:58

'Erdoğan istifasını istedi Büyükekşi kabul' etmedi iddiası gündem olmuştu! Fatih Altaylı, Erdoğan'la yakın diyerek yeni TFF Başkanlığı için isim verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'istifa etsin' talebini kabul etmediği iddiası gündem yarattı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu tarafından ortaya atılan iddia sonrası gazeteci Fatih Altaylı'dan da dikkat çeken bir yorum geldi. Altaylı, "Toroğlu söylüyorsa doğrudur! Mehmet Büyükekşi'nin söyleyebileceği bir cümle" diye konuştu. Altaylı ayrıca TFF Başkanlığı için Cemil Kazancı'nın isminin geçtiğini söyledi.

Spor 11-01-2024 11:10

Okan Buruk yılın en iyi fotoğraflarını oyladı! O fotoğrafları görünce gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katılırken beğendiği fotoğrafları oyladı. Buruk'un Gazze katliamına dair çekilen fotoğraflar da ise duygulandığı görüldü.

Spor 09-01-2024 16:50

Beşiktaş'ın yeni çalıştırıcısı Fernando Santos basın toplantısında konuştu! ''Buraya tatile gelmek isteyenler, başka şekillerde gelebilirler''

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos imza töreninde açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların 1.5 yıllığına anlaşma sağladığı Portekizli çalıştırıcı bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor maçını tribünden takip edecek.

Spor 09-01-2024 12:01

Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki gerilim tırmanıyor! ''Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın'' sözlerine sert cevap

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasında gerilim yaşanmıştı. Katıldığı canlı yayında Abdülkadir Selvi'ye seslenen Koç, “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” demişti. Ali Koç'un bu çıkışına Abdülkadir Selvi'den yanıt geldi.

Spor 09-01-2024 11:18