Heimlich Manevrası Haberleri

Boğazına şeker kaçan öğrenciyi öğretmenin Heimlich manevrası kurtardı! O anlar kamerada

Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-04-2024 13:40

AK Parti Elazığ Milletvekili Keleş, boğazına şeker kaçan çocuğu Heimlich manevrasıyla kurtardı

Elazığ'da nefes borusuna şeker kaçan çocuk, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş tarafından Heimlich manevrasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-2024 07:51

Soluk borusuna elma parçası kaçtı, öğretmeni Heimlich manevrası ile kurtardı! O anlar kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde soluk borusuna elma parçası kaçan ilkokul öğrencisi, öğretmenin Heimlich manevrası sayesinde kurtuldu.

Haber 21-03-2024 09:34

Bursa'da kafede boğazına kurabiye takılan bebek, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde boğulmaktan kurtuldu.

Yurthaber 07-03-2024 11:02

Heimlich Manevrası

Heimlich Manevrası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Heimlich Manevrası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şanlıurfa'da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi okul müdürü kurtardı

Şanlıurfa'da bir okulun müdürü, boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi Heimlich manevrası uygulayarak kurtardı.

Yurthaber 01-03-2024 15:23

Mersin'de garson, müşteriyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Mersin'de lokantada çalışan garsonun, boğazına yiyecek takılan müşterisini Heimlich manevrasıyla kurtarması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 24-01-2024 10:31

İzmir'de boğazına kaju kaçan bebeğe Heimlich manevrasıyla müdahale

İzmir'in Karabağlar ilçesinde boğazına kaju kaçan ve kalbi duran bebek, babasının Heimlich manevrası sonrası hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 08-01-2024 07:53

Okul müdürünün heimlich manevrası öğrencinin hayatını kurtardı

Gaziantep’te soluk borusuna yemek kaçan öğrenci, okul müdürünün yaptığı Heimlich manevrasıyla hayata tutundu. O anlar ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 06-01-2024 16:53

Uşak'ta boğazına portakal kaçan öğrenciyi, öğretmen kurtardı

Uşak'ta bir ilkokul öğretmeni, boğazına portakal kaçan öğrencisini Heimlich manevrasıyla kurtardı.

Yurthaber 19-10-2023 15:02

16 yaşındaki Bekir, Uşak'ta 'kahraman' ilan edildi!

Aşçılık Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Bekir Ok, staj yaptığı restoranda bir müşterinin hayatını Heimlich Manevrası'yla kurtardı. Heimlich tekniğini sosyal medyadan öğrendiğini ifade eden Bekir, geçen yıl da küçük bir çocuğu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtarmıştı. Genç Bekir, Uşak'ta halk tarafından kahraman ilan edildi.

Haber 01-09-2023 10:27

Önce polis sonra bir başkası denedi bir türlü çıkmadı... Koşarak geldi, boğazına sakız kaçan şoförün hayatını böyle kurtardı! O anlar kamerada

Beşiktaş'ta seyir halindeyken boğazına sakız kaçan şoför fenalaşınca trafik polisi durumu fark etti. Yardıma koşan polis, heimlich manevrasıyla şoföre yardım etmeye çalıştı. Ancak şoförün boğazına kaçan sakız bir türlü çıkmadı. Polis, başarılı olamayınca çevredeki biri daha aynı şeyi denedi ancak o da başarılı olamadı. Sakız çıkmayınca en sonunda koşarak yardım etmeye gelen başka bir vatandaş doğru heimlich manevrasıyla şoförün hayatını kurtardı. O anlar güvenlik kamarasına yansıdı.

Haber 16-08-2023 14:08

Direksiyon başında nefessiz kaldı, imdadına polis yetişti! O anlar böyle görüntülendi

Gaziantep'te, yediği atıştırmalığın soluk borusunu tıkaması sonucu nefessiz kalan sürücü, aracını çektiği uygulama noktasındaki polis tarafından yapılan heimlich manevrasıyla kurtarıldı. Polisin sürücüyü kurtardığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 07-07-2023 11:18

Boğazına ekmek takıldı: Nefessiz kaldı! Hayat veren müdahale saniye saniye kaydedildi...

Tokat'ta bir işyerinde alışveriş yaparken boğazına ekmek parçası takılan 54 yaşındaki Hançer Kaplan, iş yeri çalışanı tarafından hayata döndürüldü. 'Heimlich' manevrası olarak bilinen yöntemle hayata bağlanan Kaplan'ın ölüm kalım savaşı saniye saniye kaydedildi.

Haber 03-07-2023 12:47

Nefes borusuna şeker kaçan depremzede çocuğu nöbetçi askerin Heimlich manevrası kurtardı

Malatya'da, çadır kentte nefes borusuna şeker kaçan 3 yaşındaki Burak Taşdemir, vatandaşlara yardım malzemesi dağıtırken nöbetçi olan asker tarafından "Heimlich manevrası" ile kurtarıldı.

Yurthaber 25-04-2023 14:52

Şanlıurfa'da nefes borusuna cisim kaçan çocuğu güvenlik görevlisi kurtardı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde soluk borusuna cisim kaçması sonucu nefessiz kalarak fenalaşan 2 yaşındaki çocuk, güvenlik görevlisinin uyguladığı Heimlich manevrasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 20-03-2023 13:51

Soluk borusuna yemek takılan depremzedeyi ‘Heimlich’ manevrası kurtardı

Ankara’da terminalde otobüs beklediği sırada soluk borusuna yemek kaçan depremzede Rabia B., otogarın müdür yardımcısı Mete Bilici’nin uyguladığı Heimlich’ manevrasıyla son anda kurtarıldı. Genç kızın hayata tutunduğu o anlar güvenlik kameralarına yansırken, günün kahramanlarından Mete Bilici, korku dolu o anları anlattı.

Haber 16-02-2023 16:10

Bitlis'te soluk borusuna sakız kaçan öğrenciyi öğretmenleri kurtardı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde çiğnediği sakızın soluk borusuna kaçmasından dolayı fenalaşan lise öğrencisi, öğretmenlerinin uyguladığı Heimlich manevrası ile kurtarıldı.B

Yurthaber 20-01-2023 07:55

Müdür yardımcısı öğrencisini Heimlich manevrasıyla böyle kurtardı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir okulun müdür yardımcısı, soluk borusuna cisim kaçan ve nefessiz kalan öğrencisini Heimlich manevrasıyla kurtardı.

Haber 14-12-2022 17:46

Çorum'da nefes borusuna yemek kaçan kişi polisin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, nefes borusuna yemek kaçan yaşlı bir kişinin trafik polisince Heimlich manevrasıyla kurtarılma anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 01-12-2022 11:20

Nefes borusuna yemek kaçan kadını, restoran sahibinin Heimlich manevrası kurtardı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir restoran sahibinin, nefes borusuna yemek kaçan kadına Heimlich manevrasıyla müdahale etmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 24-11-2022 15:11

Nefes borusuna yemek kaçan kadını ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir lokantada nefes borusuna yemek kaçan kadını, iş yeri sahibi, yaptığı 'Heimlich manevrası' ile kurtardı. O anlar, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 24-11-2022 10:06

Öğretmen, boğazına ekmek parçası kaçan öğrencisini Heimlich manevrasıyla kurtardı

İzmir'de öğretmenin, teneffüste boğazına ekmek parçası kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtarması güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 15-11-2022 08:27

Ölümle burun buruna gelen Halil’i öğretmeni 'Heimlich manevrası' ile kurtardı

İzmir'in Buca ilçesinde ortaokul öğrencisi Halil İbrahim Pelen'in (10), teneffüste evden getirdiği beslenmesini yediği sırada soluk borusuna ekmek parçası kaçtı. Bir süre nefes alamayan ve morarmaya başlayan Pelen, kendisine müdahale eden nöbetçi öğretmenler tarafından 'Heimlich manevrası' ile kurtarıldı. Zamanla yarışılan o anlar, okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 14-11-2022 14:05

Derste yediği şeker boğazına kaçtı! Öğretmeni 'Heimlich manevrası' ile kurtardı

Olay, Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. 10'uncu sınıf öğrencisi İ.M.'nin derste yediği şeker boğazına kaçtı. Durumu fark eden elektrik öğretmeni Ö.A., Heimlich manevrası yaparak öğrencisinin boğazına kaçan şekerin çıkmasını sağladı.

Haber 03-11-2022 16:21

Van’da lokantada panik anları! Nefes borusuna yiyecek kaçan müşteriyi böyle kurtardı

Van’da bir lokantada yemek yerken nefes borusuna yiyecek kaçan müşteriyi, işletme sahibi heimlich manevrasıyla kurtarırken, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 24-10-2022 09:59

Ortaokul öğrencisi, Heimlich manevrasıyla arkadaşının hayatını kurtardı

Ordu'da boğazına sakız kaçan 7 yaşındaki Metehan Karabacak, aynı sitede oturan ortaokul öğrencisi arkadaşı Adem Yalvaç'ın uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde hayata tutundu - 6'ncı sınıf öğrencisi Adem Yalvaç: - "Bu eğitimi, beden eğitimi dersinde okulda görmüştüm. Öğretmenimiz akıllı tahtadan bize bunları göstermişti" - Metehan'ın uzman doktor olan babası Volkan Karabacak: - "Adem'in Heimlich manevrası sayesinde oğlumun belki de hayatı kurtuldu. Adem'in yaptığı mükemmel bir davranış. Kendisine çok teşekkür ediyorum"

Yurthaber 20-10-2022 11:06

Boğazına yiyecek kaçan sürücü akaryakıt istasyonunda Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesine ait tesiste yaşanan olay, güvenlik kamerasınca görüntülendi

Yurthaber 19-10-2022 12:21

Haberlerde gördüğü Heimlich manevrası ile hayat kurtardı! 'İlk defa uyguladım'

Sultangazi'de bir lokantada korku dolu anlar yaşandı. Boğazına yemek parçası kaçan müşteri, boğulmaktan son anda kurtuldu. Nefes alamayan müşteriyi, lokanta çalışanı Yasin Çakır, Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Heimlich manevrası yapan Çakır "İlk defa uyguladım. Daha önce haberlerde benzer görüntüler görmüştüm. İşe yaradı" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 02-10-2022 10:25

İnsanlık yapayım derken dayak yedi! Hayatını kurtardığı kadının kocası yanlış anlayınca hastanelik oldu

Kazakistan’da yaşanan ilginç olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Halı yıkama kuryesi olan adam, boğulmak üzere olan kadına Heimlich Manevrası yaptı. Olanları gören kocası her şeyi yanlış anlayınca, kuryeyi hastanelik etti.

Haber 01-10-2022 21:21

Öğretmenler ilk yardım eğitimiyle hayat kurtarıyor

Malatya'daki Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezi'nde 3 yılda 3 bin 500 öğretmen eğitim aldı - Merkez Müdürü İlhan Çınar: - "Amacımız, daha güvenli okullar oluşturmak için bütün öğretmenlerimizin bu eğitimi almasını sağlamak"

Yurthaber 25-09-2022 12:02

Arkadaşları fark etti! Okul müdüründen hayat kurtaran müdahale

Malatya’da Derme İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşanan panik anları okul müdürünün hayat kurtaran müdahalesiyle son buldu. Yaz kursunda öğrenim gören Kasım Alomori'nin (8) oynarken boğazına madeni para kaçıp takıldı. Çocuğun nefes alamadığını gören arkadaşları okul müdürüne haber verdi. Okul müdürü Aziz Şekerci madeni parayı Heimlich manevrasıyla çıkardı.

Haber 28-07-2022 18:17

GÜNCELLEME - Malatya'da boğazına madeni para kaçan öğrenciyi okul müdürü kurtardı

Müdürün uyguladığı Heimlich manevrası, okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi AÇIKLAMA EKLENDİ

Yurthaber 28-07-2022 17:06

Malatya'da boğazına madeni para kaçan öğrenciyi okul müdürü kurtardı

Müdürün uyguladığı Heimlich manevrası, okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi

Yurthaber 28-07-2022 16:39