Hint Mutfağı Haberleri

Korma tarifi: Korma nasıl yapılır?

Dünyanın dört bir yanından farklı mutfaklardan tarifler denemeyi seviyorsanız korma tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hint mutfağını mutfağınıza taşıyan bu tarifin yapımı da son derece kolay. Sadece birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu lezzeti yemek davetlerinizde de sunabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-2024 21:30

Girdiği her yemeğe farklı bir lezzet katan mucizevi ürünler

Yemeğe kattığınız anda lezzetini değiştirecek ürünleri biliyor musunuz? Biz hem lezzetine lezzet katacak hem de etkisi ile yemeği farklı bir hale getirecek o mucizevi ürünleri bulduk. Artık her yemeğiniz çok daha lezzetli olacak!

Yemek 13-02-2024 11:13

Dünya mutfağı evinizde: Evde kolayca yapabileceğiniz etnik tarifler

Mutfağınızda standart yemekler yapmak yerine dünya mutfağından farklı yemekleri denemeyi seviyorsanız bu tarifler tam size göre. Dünyanın farklı bölgelerinden birbirinden leziz ve popüler yemekleri evinizde kolayca hazırlayabilir, ister doyasıya tüketebilir isterseniz de akşam yemeğine gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Hepsi maharetinize hayran kalacak ve tarifini isteyecekler.

Yemek 08-02-2024 11:56

MASTERCHEF TİKKA MASALA TARİFİ! Hint yemeği tavuklu tikka masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tikka masala tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı MasterChef’te 8 Kasım Çarşamba günü yarışmacılardan tikka masala soslu tavuk tarifi yapılması istendi. Peki, Hint yemeği tavuklu tikka masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 08-11-2023 23:22

MasterChef pani puri tarifi! Hint lezzeti pani puri nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Pani puri tarifinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. İzleyicilerde tarif merakı uyandıran MasterChef programında pani puri tarifi dikkat çekti. En iyi pani puri tarifini yapan yarışmacı dokunulmazlık yarışında öne geçecek. Peki, Hint lezzeti pani puri nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte pratik ve lezzetli pani puri tarifi...

Yemek 12-09-2023 22:51

MasterCehef samosa nasıl yapılır, malzemeleri neler? Hint lezzeti samosa tarifi!

Samosa tarifi, MasterChef'in 12 Eylül Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde yer aldı. MasterChef All Star'da şefler yarışmacılardan Hint mutfağından lezzetler yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri de samosa tarifi oldu. En lezzetli samosa tarifini yapan takım dokunulmazlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, samosa tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte pratik ve lezzetli samosa tarifi...

Yemek 12-09-2023 22:17

Tikka Masala tarifi! Hint Mutfağı'nın gözdesi Tikka Masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tikka Masala tarifi ve malzemeleri MasterChef'te Hint yemeklerinin yapılacak olmasıyla birlikte merak edildi. Hint Mutfağı'na ait birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldığı gecenin en gözde tariflerinden biri de Tikka Masala oldu. Peki, Hint Mutfağı'nın gözdesi Tikka Masala nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-09-2023 17:08

Normal süt içmek istemeyenlerin bir numaralı tercihi en iyi Hindistan cevizi sütleri

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada gittikçe popüler hâle gelen Hindistan cevizi sütü, veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye ve çevreye önem gösteren kişilerce sıklıkla tercih ediliyor. Siz de tariflerinizde Hindistan cevizi sütüne yer vermek istiyor ve "En iyi Hindistan cevizi sütü hangisi?" diye düşünüyorsanız gelin, birlikte en beğenilen ürünleri inceleyelim.

Yemek 20-09-2022 14:26

Masterchef Biryani tarifi! Biryani pilavı nasıl yapılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 31 Ağustos Çarşamba günü Hint mutfağı konsepti işlenecek. Yarışmacı adaylardan Hint mutfağına ait olan 7 yemek adet yemek yapmaları istenecek. Bu yemekler arasında olan Biryani pilavı tüm dünyada sevilerek tüketiliyor. ‘Biryani pilavı nasıl yapılır?’ merak ediyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 31-08-2022 09:53

Masterchef gulap jamun tarifi! Gulap jamun tatlısı nasıl yapılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 31 Ağustos Çarşamba günü Hint mutfağı konsepti işlenecek. Yarışmacı adaylardan Hint mutfağına ait olan 7 yemek adet yemek yapmaları istenecek. Bu yemekler arasında olan gulap jamun tatlısı en lezzetli Hint tatlıları arasında bulunuyor. ‘Gulap Jamun nasıl yapılır?’ merak ediyorsanız bu tarifi okuyabilirsiniz.

Yemek 31-08-2022 09:37

Faydaları saymakla bitmeyecek en iyi bitki çayları ve çeşitleri

Bitkiler; gıda, eczacılık, kozmetik gibi pek çok alanda kullanılıyor. Günümüzde bitkilerin insan sağlığı üzerindeki etkileri kanıtlandıkça ürün çeşitleri de çoğalıyor. Bitkilerin sağlıktaki önemi, yapılan bilimsel çalışmalarla kanıtlanmaya devam ediyor. Sizler de ihtiyacınıza yönelik bitki çaylarını tercih edebilir, sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Hem basit rahatsızlıkların önüne geçip hem sağlığınızı korumak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için en iyi bitki çaylarını seçtik.

Yemek 11-08-2022 14:35