Hirsutizm Haberleri

Güzellik standartlarına karşı çıkarak vücudundaki tüyleri almayı bırakan 15 kadın

Güzellik standartları kadınlar için oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Özellikle yaz aylarında vücuttaki tüy, selülit, çatlak görünümleri üzerine yapılan baskılar kadınların kendilerini rahat hissetmemesine neden oluyor. Bu standartlara dur demek isteyen 15 kadın vücudundaki tüyleri almayarak da ne kadar mutlu olunabildiğini gösterdiler.

Kadin 09-05-2023 10:39

Yıllardır tıraş olmayan kadın insanların göğüs kıllarına inanmadığını açıkladı! Videosuna acımasız yorumlar yapıldı

Kadınların vücudu üzerine dayatılan güzellik baskıları birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve öz güvensiz olmasına neden olabiliyor. Özellikle sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyor. Vücudunda çıkan kılları paylaşan Esie, göğüslerindeki kılları tıraş etmediği için eleştirildi.

Kadin 11-04-2023 11:44

Sakallarını uzatan kadın tıraş olması için yapılan baskılara meydan okuyor

Kadınların vücutlarında ve yüzlerinde çıkan istenmeyen tüyler hakkında yapılan yorumlar oldukça kırıcı olabiliyor. Ergenliğinden itibaren tüylerini almak zorunda kalan kadınlar bazı problemler yaşayabiliyor. Yüzünde çıkan tüyleri almayı bırakan bir kadın sosyal medyadan aldığı tıraş ol yorumlarını paylaşarak aldığı kararı cesurca paylaşıyor.

Kadin 31-03-2023 14:37

Jilet kullanmaktan vazgeçen 14 kadın vücutlarına olan sevgilerini paylaştılar! Kıllarını almayı bırakarak...

Kadınların vücutları üzerine yapılan baskılar arasında yer alan tüm vücuttaki tüylerin alınmış olması gerektiği düşüncesi oldukça rahatsız edici olabiliyor. Vücut tüylerini almakla uğraşan kadınlar bu sürecin uzun sürmesinden yana şikayetlerini dile getiriyor. Vücudundaki ve yüzündeki tüyleri almayı bırakan 14 kadın tüylerini cesurca paylaşarak diğer kadınlara destek oluyor.

Kadin 07-03-2023 16:24

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanızı sağlayacak doğal çözümler

Yüzde ve vücutta çıkan istenmeyen tüyler birçok kadın için büyük problemler arasında yer alıyor. İstenmeyen tüyleri almak için epilasyona tonlarca para vermek istemeyen ve ağdanın acısından hoşlanmayan kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Aşağıda yer alan doğal karışımlar ile tüylerinize veda edebilirsiniz.

Kadin 23-01-2023 11:56

Genç kadın vücudundaki tüyler nedeniyle ağır yorumlara maruz kaldı! Her şey 8 yaşında başladı...

İstenmeyen tüyler kadınların baş belası olarak görülüyor. Çocukluktan itibaren ağır eleştirilere maruz kalan kadınlar çok küçük yaşlarda istenmeyen tüylerden kurtulmak için zararlı işlemler yapabiliyor. Üstelik istenmeyen tüylere sebep olan hastalıklar kadınların psikolojisini etkileyebiliyor. Hirsutizm hastası Samantha Allen, aldığı ağır yorumları paylaşarak bu durumla savaşan diğer kadınlara destek oldu.

Kadin 09-01-2023 10:34

Her şey vücudunda çıkan tüylerle başladı! Önemsiz görülüyor ama kanserin belirtisi olabilir

İstenmeyen tüyler birçok kadının ve erkeğin rahatsız olduğu durumlar arasında yer alıyor. Vücudun farklı yerlerinde çıkan olağandışı tüyler çeşitli hastalıkların belirtisi olabiliyor. 62 yaşındaki bir kadın vücudunun 4 farklı yerinde çıkan tüylerin ardından kanser olduğunu öğrendi.

Haber 26-12-2022 12:05

Jiletsiz bir yaşamı benimseyerek vücut kıllarını almayı bırakan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Vücutta çıkan kıllar ve tüyler hem kadınlar hem de erkeklerde görülse de toplumun bu konuda kadınlara yaptığı baskılar oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Kadınlar vücutlarındaki tüyleri almak için çeşitli uygulamalar arıyor. Bu uygulamalar pahalı ve acı verici olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın vücut kıllarını almayı bırakarak toplumun baskılarına karşı geliyor.

Kadin 15-12-2022 12:45

Yüz tüylerini artıran fark etmeden yapılan alışkanlıklar

Yüzde çıkan tüyler kadınların en rahatsız olduğu problemler arasında bulunuyor. Yüzdeki tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak öncelikle bu tüylerin ve kılların çıkmasını önlemek gerekiyor. Yüzdeki tüylerin çıkmasını artıran alışkanlıklar bulunuyor. İşte yüzünüzdeki kıllardan kurtulmak için uzak durmanız gereken alışkanlıklar...

Kadin 11-11-2022 13:00

Hastalığıyla barışan kadın Guinness Dünya rekorlar kitabına girdi!

Kadınlarda görülen olağandışı tüyler genellikle hirsutizm hastalığından kaynaklanıyor. Yüz, göğüs, karın gibi vücudun birçok bölgesinde görülebilen istenmeye tüyler kadınlarda özgüven problemlerine neden olabiliyor. Hastalığı nedeniyle yüzünde çıkan tüylerle barışan Harnaam Kaur, Guinness Dünya Rekorlar kitabına girdi. Harnaam Kaur, hikayesiyle diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 07-11-2022 23:40

Hastalığı nedeniyle yıllarca baskı yaşadı! Sakal bırakan kadın paylaştı: Çok daha özgüvenli hissediyorum

Sakalın sadece erkeklerde çıktığı düşünülse de bu konu büyük yanılgılar arasında bulunuyor. Kadınlarda da sakal çıkabiliyor. Polikistik over sendromu gibi hastalıklar kadınlarda istenmeyen tüylerin çıkmasına neden olabiliyor. Anissa Bennett isimli kadın da bu hastalık nedeniyle çıkan sakallarıyla yaşadıklarını paylaştı.

Kadin 14-09-2022 13:55

Genç kadının hastalığı nedeniyle çıkan sakalları hayatını değiştirdi

26 yaşındaki Morgan Coleman kızıl renkte sakallara sahip. Hastalığı nedeniyle çıkan sakalları hem çocukken hem de gençliğinde birçok tepki almasına neden oldu. Morgan, aldığı tepkiler nedeniyle sakallarını alıyordu. Ancak artık sakallarından utanmıyor. Sakallarını almayı bırakan Morgan çeşitli hastalıklara sahip kişilerin bu durumlardan utanmamaları adına tavsiyelerde bulundu.

Kadin 06-07-2022 11:27

Dikkat! Tedavi edilmezse kısırlığa neden olabilir

İstenmeyen tüyler herkesin ortak sorunu. Bu istenmeyen tüylerin miktarı ve yapısı kişiye göre değişebiliyor. Tüylerin normalden fazla sayıda çıkmasına hirsutizm deniyor. Kadınlarda hormonların fazla çalışması erkek tipi tüylenmeye neden oluyor. Bu sorun ileride kısırlığa dahi yol açabiliyor.

Kadin 22-02-2022 14:38