Hülya Haberleri

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in acı günü! Kardeşi hayatını kaybetti

Son olarak Show Tv'nin sevilen dizisi Aile'de hayat verdiği 'Hülya Soykan' karakteriyle adından söz ettiren Nur Sürer kardeş acısıyla sarıldı. Sürer'in 65 yaşındaki kardeşi Süleyman Sürer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Magazin

83 yaşında yüz ve boyun gerdiren Bedia Akartürk'ün son hali dikkat çekti!

Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar almış ve estetik ameliyatı olmuştu. 83 yaşında yüz gerdirme ameliyatı geçiren Bedia Akartürk yeni haliyle Hülya Koçyiğit'in sunduğu programa konuk oldu. Son hali dikkat çekti.

Magazin

Hülya Yiğitalp'in evlat acısı! Uzay mühendisi oğlu korkunç kazada hayatını kaybetti

Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp acı haberle sarsıldı. Yiğitalp'in 31 yaşındaki oğlu Yiğit Tokbey ABD'de hayatını kaybetti. Olay, California Santa Barbara’da bir motor kazası sonucu meydana geldiği ifade edildi. Talihsiz mühendis Yiğit Tokbey’in Adana’da toprağa verileceği öğrenildi.

Magazin

Kemal Sunal efsanesi En Büyük Şaban’ın Hülya’sına bakın! Nilgün Bubikoğlu’nun son halini gören inanamadı! Meğer usta sanatçının kardeşiymiş...

Kemal Sunal filmleri halen daha keyifle izleniyor. Sunal’ın En Büyük Şaban isimli filminde, gözleri görmeyen çiçekçi kız Hülya karakterine hayat veren Nilgün Bubikoğlu'nun son hali ortaya çıktı. Meğer sanat dünyasından iki isimle akrabaymış.

Magazin

Hülya

Hülya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hülya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selda Alkor'dan bomba sözler! Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sını hedef aldı: Bana itici gelmiştir

Oyuncu Selda Alkor, Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit’ten oluşan Dört Yapraklı Yonca hakkında söylediği sözlerle gündem oldu. Alkor'un yıllardır kullanılan bu kalıba itirazı bakın neden...

Magazin

Hülya Koçyiğit'ten dikkat çeken sözler: 'Kadınların önü AK Parti döneminde açıldı'

Türk sinemasının usta sanatçısı Hülya Koçyiğit katıldığı programda "Bugün hiçbir şey eskisi gibi değil, kadınların birçok sorunu AK Parti hükümetleri döneminde telafi edildi, önleri açıldı" dedi.

Magazin

Yalı Çapkını Ayşen kimdir? Yalı Çapkını'nın Ayşen'i Gülen Gedikoğlu kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizinin yeni bölümünde kadroya girecek olan Ayşen karakteri hakkında araştırmalar hız kazandı. Hülya Duyar'ın hayat verdiği Şefika karakterinin kızı olan Ayşen'i Gülen Gedikoğlu canlandıracak. Peki, Yalı Çapkını'nın Ayşen'i Gülen Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Seyran'a rakip mi geliyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir oyuncu daha katılıyor. Yalıya Hülya Duyar'ın oynadığı Şefika'nın kızı Ayşen geliyor.

Magazin

TikTok fenomeni Hülya Mizgin Türkiye'yi terk ediyor! Bakın hangi ülkeye gidiyor

TikTok’ta yaptığı yayınlarla ün kazanan ve “Kurban verene” sözü ile özdeşleşen Hülya Mizgin Instagram hesabından yaptığı açıklamada Türkiye’den gideceğini duyurdu. Geçtiğimiz ay Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına da katılan Mizgin, İsviçre’ye yerleşeceğini ve artık yayın yapmayacağını açıkladı.

Magazin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin

Salako'nun Emine'si Meral Zeren yıllar sonra ortaya çıktı! Açıklaması dikkat çekti

Salako'nun Emine'si, Hanzo'nun hemşire Hülya'sı Meral Zeren zaman zaman çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Salako filmindeki Emine rolü ile hafızalara kazınan oyuncu son haliyle ve söyledikleriyle dikkat çekti.

Magazin

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar Medine'den paylaştı

Neslişah Alkoçlar ile oyuncu eşi Engin Altan Düzyatan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü çift Medine'ye gitti ve buradan paylaşım yaparak beğeni topladı.

Magazin

Esra Erol'un dişli avukatı Hülya Kuran'ın kızını görenler şoke oldu! Güzelliğiyle mest etti

Her bölümüyle Türkiye'nin gündemini belirleyen Esra Erol'da programının dişli avukatı Hülya Kuran açıklamaları ve yorumlarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması olay olan Kuran bu defa kızıyla konuşulmaya başlandı. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü avukatın kızını görenler çok şaşırdı. Hülya Kuran'ın kızı Zeynep güzelliğiyle büyüledi.

Magazin

Nur Sürer'den günler sonra Farah Zeynep Abdullah'a tepki! Kimsenin haddine değil...

'Aile' dizisinde Hülya Soykan karakterine hayat veren oyuncu Nur Sürer, Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney'le ilgili sözlerine günler sonra tepki gösterdi. Oyuncuya kırıldığını söyleyen Sürer aynı zamanda "Hiç kimsenin haddi değil Yılmaz Güney’le ilgili konuşmak" dedi.

Magazin

Bomba iddia! MasterChef Hasan Biltekin nişanlısını Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali ile aldattı

MasterChef'te geçtiğimiz sezonun ikincilerinden, şimdilerde de MasterChef All Star yarışmacılarından Hasan Biltekin iddialara göre doktor nişanlısı Hülya Acar'ı Gönül Dağı'nın Dilek'i olarak yıldızı parlayan Gülsim Ali ile aldattı. Bomba iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

En Büyük Şaban'ın Hülya'sı Nilgün Bubikoğlu'nu bir de şimdi görün! Meğer Yeşilçam güzelinin kardeşiymiş

Yeşilçam'ın ünlü güzellerinden Hülya Bubikoğlu, En Büyük Şaban filminin televizyon ekranlarında yeniden yayınlanmasıyla gündem oldu. Filmde gözleri görmeyen çiçekçi kız Hülya'yı canlandıran usta oyuncunun son hali ise görenleri hayrete düşürdü.

Magazin

Yeşilçam'ın efsanesi Hülya Koçyiğit'in kardeşi de ünlü çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Yeşilçam'ın efsanesi Hülya Koçyiğit yıllara meydan okuyan güzelliği ve sempatik tavırları ile sık sık gündem oluyor. Şu sıralar 'Film Gibi Hayatlar' programının sunuculuğunu üstlenen Koçyiğit'in kardeşinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırıyor. Koçyiğit'in kardeşi de kendisi gibi ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in eski eşi de ünlü çıktı! Meğer yıldız isimle 13 yıl...

Camdaki Kız'dan sonra Aile dizisindeki Hülya Soykan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nur Sürer, performansıyla büyük beğeni topluyor. Oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıyaka, Canan Ergüder ve Nejat İşler gibi başarılı isimlerin bulunduğu Aile dizisindeki sert tavırlarıyla konuşulan Nur Sürer'in eski eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin

Şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor! Son halini paylaştı Kaç günüm var bilmiyorum

Bir dönem Flash Tv'de yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli programın sunuculuğunu yapan şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor. Yumurtalık kanseri ile mücadele eden sanatçıya sevenlerinden destek yağıyor. Şarkı söylediği anları sosyal medyada paylaşan sanatçı "Kaç günüm var bilmiyorum" diye not düştü.

Magazin

Hıçkırık filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Ediz Hun efsanesi yeniden izleyiciyle buluşuyor

Türk sinemasının efsane isimlerini buluşturan Hıçkırık filmi bugün televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yönetmenliğimi Orhan Aksoy'un yaptığı, senaryosunu Hamdi Değirmencioğlu ve Kerime Nadir'in kaleme aldığı filmle ilgili bazı detaylar merak ediliyor. Peki, Hıçkırık filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin

Kahtalı Mıçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Kahtalı Mıçe'nin gerçek adı nedir?

Kahtalı Mıçe kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yayına ara veren Şarkılar Bizi Söyler programı deprem anısına türküler eşliğinde kaldığı yerden devam ediyor. Programa konuk olan Kahtalı Mıçe Adıyaman‘ın Kahta ilçesinde doğmuştur. Peki, Kahtalı Mıçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Kahtalı Mıçe'nin gerçek adı nedir?

Magazin

Müge Anlı küplere bindi! Kendini fabrikatör olarak tanıtan TikTokçu dolandırıcı çıktı: Siz jigolo musunuz?

Müge Anlı, TikTok'ta kendisini fabrikatör olarak tanıtan bir adama 60 bin TL para kaptıran Hülya Hanım'ı konuk etti. Ruhsal olarak boşlukta olduğu bir dönemde aşk ararken dolandırıldığını söyleyen Hülya Hanım mağdur olduğunu vurgulayıp Müge Anlı'dan yardım istedi. İddiaların odağındaki isim bir süre sonra canlı yayına bağlanıp kendini akılalmaz bir şekilde savununca Müge Anlı, adama "Siz jigolo musunuz, geceliğiniz 60 bin TL mi?" diye çıkıştı. İşte yaşananlar...

Magazin

Banu Alkan'dan güzellik sıralaması! ''Birinci ben, ikinci Hülya Avşar''

Yeni yıla aşk açıklamalarıyla damga vurarak giren Banu Alkan bu defa da güzellik sıralaması yaptı. Afrodit'in ''Hep bu kıyaslama vardı ya, ben Hülya'yı çok beğeniyorum ama birinci ben ikinci o kesinlikle'' sözleri oldukça dikkat çekti.

Magazin

Filiz Akın'dan korkutan haber! Durumunu kendisi açıkladı

Filiz Akın sağlık durumu hakkında üzen bir haber verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Filiz Akın, üst kulağından şüpheli bir dokunun ameliyatla kendisinden alındığını açıkladı.

Magazin

Hayal eş anlamlısı nedir? Hayal kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede yabancı dillerden gelen birçok kelime vardır. Bu sözcükler sayesinde dilimiz daha da zenginleşir. Özellikle de Arapça, Farsça ve Fransızca bizi en çok etkileyen dillerden bazılarıdır. Hayal sözcüğü de yabancı kökenli sözcüklerden birisidir. Peki, hayal kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim