Ibrahim Büyükak Haberleri Ve Son Dakika Ibrahim Büyükak Haberleri

Ibrahim Büyükak Haberleri Ve Son Dakika Ibrahim Büyükak Haberleri

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak, 20 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi'nde iktisat üzerine alan oyuncu, mezunu olduğu bölümün aksine televizyonlarda ve sahnelerde yerini aldı. Türkiye kendisini, ilk kez 2008 yılında gösterime sunulan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı program sayesinde tanıdı. BKM Mutfak ekibinde yer alan Büyükak, mizahi yeteneğiyle izleyenlerin beğenisi toplamayı başardı. Kısa sürede pek çok dizi ve filmde yer aldı. 2009 yılında "Neşeli Hayat" adlı filmde Aytekin rolünü üstlendi. Bunu takip eden süreçte Çok Filim Hareketler Bunlar, Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım gibi filmlerde oynadı. "Bana Baba Dedi" isimli diziyle de ekranlara çıkan oyuncunun aynı zamanda "3 Adam" programı sayesinde sunuculuk geçmişi bulunmaktadır.

İbrahim Büyükak Haberleri

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-2023 20:52

ÖZÜR DİLERİM FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Özür Dilerim filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi?

Özür Dilerim filmi ile ilgili aramalar filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrolde olduğu komedi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Özür Dilerim filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi? İşte FOX TV yayın akışı...

Magazin 07-09-2023 19:56

Yol Arkadaşım filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Bu akşam Star'da!

Yol Arkadaşım filmi konusu ve oyuncuları filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. İbrahim Büyükak'ın başrolde olduğu film, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşacak. Peki, Yol Arkadaşım filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Bu akşam Star'da!

Magazin 12-08-2023 18:38

İbrahim Büyükak Bodrum'daki 450 TL'lik lahmacunu duyunca bakın ne dedi! Sosyal medyanın diline düştü

Her yaz olduğu gibi bu yazda tatil belgelerindeki lahmacun ve ayran fiyatları gündemden düşmüyor. Özellikle Bodrum'da çok yüksek olan lahmacun fiyatları ünlü oyuncu İbrahim Büyükak'a sorulunca verdiği yanıt şaşırttı.

Magazin 10-06-2023 16:32

'Seçimi kim kazanır?' sorusuna İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken cevap! 'Herkes çok agresif'

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri gündemde birinci sırada yer alıyor. Oyuncu İbrahim Büyükak ve şarkıcı Oğuzhan Koç, katıldıkları canlı yayında seçimle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Büyükak, "Bu kutuplaşmanın bir an evvel bitmesini istiyorum." derken, Oğuzhan Koç ise "Herkes çok agresif, herkes çok sinirli." diye konuştu.

Magazin 21-04-2023 21:45

Başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın paylaştığı “Özür Dilerim” filminin fragmanı paylaşıldı

İbrahim Büyükak’ın yazıp aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu Özür Dilerim filmi için geri sayım başladı. Başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın paylaştığı filmin 14 Nisan’da gösterime gireceği ifade edilirken fragmanı da paylaşıldı.

Trend 05-04-2023 15:51

İbrahim Büyükak yeni filmi için gelinlik giydi! Sosyal medya yıkıldı

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yeni filmi Özür Dilerim'in resmi fragmanı yayınlandı. 14 Nisan'da izleyicisinin karşısına çıkacak olan filmin başrolünde Gizem Karaca’da yer alıyor. DisneyPlus’ın yeni orijinal komedi filmi için İbrahim Büyükak'ın gelinlik giydiği sahne sosyal medyanın gündemine düştü.

Magazin 04-04-2023 15:18

İbrahim Büyükak'tan derbi sonrası özür paylaşımı

Oyuncu İbrahim Büyükak, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi son idmanı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde izlemiş ve buradan yaptığı paylaşımla eleştirilmişti. Büyükak kazanılan derbi ardından özür paylaşımı yaptı.

Magazin 09-01-2023 11:37

İbrahim Büyükak'ta büyük gaf! Derbi öncesi Galatasaray'ın son idmanını paylaşan İbrahim Büyükak'a tepki yağıyor

İbrahim Büyükak Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Galatasaray'ın son idman fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Son idmanı deşifre ettiğini söyleyen taraftarlar paylaşımla ilgili İbrahim Büyükak'ı topa tuttu. Gelen tepkilerin ardından paylaşımını silen oyuncu sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde yer alıyor.

Magazin 07-01-2023 23:35

Yol Arkadaşım 2 ne zaman ve nerede çekildi? Yol Arkadaşım 2 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yol Arkadaşım 2 adlı komedi filminin başrolünde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yer alıyor. İzleyicileri kahkahaya boğan Yol Arkadaşım 2 filmi, zaman zaman televizyon ekranlarında da yayınlanıyor. Peki Yol Arkadaşım 2 ne zaman ve nerede çekildi? Yol Arkadaşım 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 17-12-2022 20:31

İbrahim Büyükak Demet Özdemir ile ilgili bombayı patlattı

İbrahim Büyükak geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ile stüdyodan fotoğraf paylaştı.

Magazin 10-12-2022 15:23

İbrahim Büyükak Oğuzhan Koç'un tekne pozlarıyla dalga geçti

Geçtiğimiz yaz göbekli halleriye kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, nişanlısı Demet Özdemir ile çıktıkları ön balayında herkesi şaşırttı. Oğuzhan Koç'un kas yapması, İbrahim Büyükak'ın diline düştü.

Magazin 06-07-2022 15:51

İbrahim Büyükak'tan eşine destek: Hep o benim galama gelmişti

İbrahim Büyükak'ın çocuk ve ergen terapisti olan eşi Nurdan Büyükak'ın pedagojik danışmanlığını yaptığı "Doru: Macera Ormanı" Filminin galası hafta başı yapıldı. 1 Nisan'da gösterime giren animasyon filmini Arkın Aktaç yönetti. Filmin galasında Nurdan Büyükak'a eşi İbrahim Büyükak da destek verdi.

Magazin 02-04-2022 15:36

İbrahim Büyükak ile ablalarından 37 yıl sonra aynı poz

Oyuncu İbrahim Büyükak, ablaları Gamze Büyükak ve Gökben Büyükak Demirel ile 37 yıl sonra aynı pozu verdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 21-02-2022 21:01

İbrahim Büyükak'tan yeni paylaşım! Aslan parçasıyla hasret gideriyoruz

Nurdan Beşen ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, oğlu Aslan yeni bir paylaşımda bulundu. İbrahim Büyükak'ın "Aslan parçasıyla hasret gideriyoruz" notunu düştüğü paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 12-01-2022 15:51

İbrahim Büyükak Çağatay Ulusoy benzetmesine yanıt verdi!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, son haliyle görenleri şaşırtmıştı. Sosyal medyada İbrahim Büyükak'a benzetilen Ulusoy'un aldığı kilolar dikkat çekerken, İbrahim Büyükak, Ulusoy'un kendisine benzetilmesi hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi.

Magazin 16-12-2021 09:20

İbrahim Büyükak'tan 'babam ve oğlum' pozu!

Geçtiğimiz aylarda baba olan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından oğluyla ve babasıyla birlikte pozlarını paylaştı.

Magazin 11-10-2021 14:47

Küçük Esnaf nerede ve ne zaman çekildi? Küçük Esnaf oyuncuları kimler?

Yapım yılı 2016 olan ve 8 Nisan 2016'da gösterime giren "Küçük Esnaf" filminin başrollerinde İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak yer alıyor. Filmin senaryosu için Ufuk Bayram, İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın yazdığı hikâyeden esinlenildi. Bedran Güzel tarafından yönetilen söz konusu filmin yapımcısı Necati Akpınar'dır.

Trend 10-09-2021 21:38

Bayi Toplantısı nerede ve ne zaman çekildi? Bayi Toplantısı konusu nedir?

Başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol'un yer aldığı Bayi Toplantısı filmi 21 Şubat 2020'de çıktı. Bedran Güzel tarafından yönetilen ve yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Bayi Toplantısı'nın senaryosu, oyuncu ve senarist olan İbrahim Büyükak tarafından yazıldı. İşte detaylar...

Trend 08-09-2021 19:36

Yol Arkadaşım 2 ne zaman ve nerede çekildi? Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kimler?

2018 yapımı Yol Arkadaşım 2 filmi, 2017 yapımı "Yol Arkadaşım" filminin devamı olarak çekildi. Başrollerinde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ezgi Eyüboğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı söz konusu filmde Gazeteci Ufuk Bayram'ın hikayesi ele alınıyor. İşte merak edilenler...

Trend 06-09-2021 22:03

İbrahim Büyükak oğlunun yüzünü gösterdi! Aynı annesi

Geçtiğimiz aylarda baba olan oyuncu İbrahim Büyükak, yeni yaşını oğlu Aslan Oktay ile verdiği pozlarla kutladı. Sosyal medya hesabından oğluyla pozlarını yayınlayan oyuncu, paylaşımına "En güzel doğum günü hediyem" notunu yazdı.

Magazin 21-08-2021 10:31

Nurdan Beşen'den İbrahim Büyükak paylaşımı: Kendi uyudu!

Oyuncu İbrahim Büyükak, üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ikiliden Beşen, eşi ve oğlunu paylaştı.

Magazin 11-08-2021 16:16

Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak'tan yeni proje

Beyazıt Öztürk, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç Alaçatı’da bir araya geldi. Öztürk ve Büyükak ekranlara dönecekleri programla ilgili bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-07-2021 15:15

İbrahim Büyükak oğlunu paylaştı: Yemedim, yedirdim!

Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, 14 gün önce bebekleri Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Esprili bir paylaşımda bulunan Büyükak, oğluyla birlikte verdiği yeni pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 12-07-2021 17:14

Dostluğa ne oldu? Ayrılmaz üçlü Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sorun yaşadığı konuşuluyor

Yıllarca birlikte izleyici karşısına çıkan "3 Adam", yani, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un arasına kara kedi girdiği konuşuluyor. Dün akşamki Oğuzhan Koç konserinde İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in yan yana gelmemesi iddiaları güçlendirdi.

Magazin 10-07-2021 12:18

İbrahim Büyükak'tan bebek linki esprisi: 'Kucağımdaki bebeği çok sormuşsunuz'

Geçtiğimiz haftalarda baba olarak oğlu Aslan Oktay'ı kucağına alan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, son gönderisi ile dikkat çekti. Çiçeği burnunda baba Büyükak, espri yapmaktan kendi alamadı. Sık sık oğlu ile poz veren ünlü oyuncu 'kucağımdaki bebeği çok sormuşsunuz, buraya link bırakıyorum' demesiyle herkesi güldürdü.

Magazin 05-07-2021 10:03

İbrahim Büyükak doğum yapan eşinin yerine geçince...

İbrahim Büyükak, geçtiğimiz günlerde doğan oğlu ile ilgili paylaşımlarını sürdürüyor. Büyükak, yeni doğan oğlu Aslan Oktay’la esprili paylaşım yaptı.

Magazin 03-07-2021 07:59

İbrahim Büyükak’tan oğlu Aslan Oktay'la esprili paylaşım!

İbrahim Büyükak, yeni doğan oğlu Aslan Oktay’la esprili paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımında, "Bebeği biraz fazla mı sahiplenmişim" şeklinde bir not düştü.

Magazin 02-07-2021 20:10

İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak'ın bebekleri dünyaya geldi!

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile psikolog eşi Nurdan Beşen'in bebekleri dünyaya geldi. Çocuklarına “Aslan Oktay” adını veren çift, doğum sonrası ilk kareleri de Instagram'dan paylaştı.

Magazin 29-06-2021 19:50

İbrahim Büyükak'tan tebessüm ettiren paylaşım: 'Bugün benimde ilk babalar günüm'

Nurdan Beşen ile 2018 yılında hayatını birleştiren ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, babalar günü paylaşımı ile yüzleri tebessüm ettirdi. Sosyal medya hesabından yakında kucağına alacağı çocuğunun ultrason görüntüsünü paylaşarak, 'Bugün benimde ilk babalar günüm' notunu düştü. Büyükak'ın gönderisi kısa sürede büyük beğeni aldı.

Magazin 20-06-2021 17:51

İbrahim Büyükak'tan Eser Yenenler itirafı! Bankacı yapacağım

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, Mehmet Demirkol'un Youtube platformunda yaptığı 'bire bir' adlı programına konuk oldu. Büyükak, son zamanlarda Exxen'de yer alan 'İlginç Bazı Olaylar' adlı projesine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, açıklamalarında yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç hakkında yaptığı itirafla herkesi güldürdü.

Magazin 07-06-2021 00:12

Yol Arkadaşım filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Yol Arkadaşım filminin oyuncuları...

Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazmış olduğu, yönetmenliğini ise Bedran Güzel'in üstlendiği Yol Arkadaşım filmi bugün televizyon ekranlarından izleyicisi ile buluşuyor. Komedi türünde çekilen filmde pek çok başarılı isim rol almakta. Peki Yol Arkadaşım filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Yol Arkadaşım filminin oyuncuları...

Magazin 03-06-2021 20:00

Nurdan Beşen: Bence bana benziyor

Oyuncu İbrahim Büyükak ile birlikte ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Nurdan Beşen, bebeğinin ultrason görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Beşen, gönderisinde, "Bana benziyor' tartışmaları başladı. Bence bana benziyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-05-2021 14:12

Yol Arkadaşım nerede ne zaman çekildi? Yol Arkadaşım konusu ve oyuncuları…

Yol Arkadaşım filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı film 2017 yılında vizyona girdi. Peki, Yol Arkadaşım nerede ne zaman çekildi? Yol Arkadaşım konusu ve oyuncuları…

Trend 25-04-2021 12:45

Baba olmaya hazırlanan İbrahim Büyükak 15 kilo verdi!

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere takıldı. Baba olmak için geri sayıma geçen Büyükak zayıflığı ile dikkat çekti.

Magazin 03-04-2021 09:25

Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Küçük Esnaf filminin oyuncuları

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden Zeynep Koçak ile İbrahim Büyükak’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı Küçük Esnaf filminin yönetmenliğini ise Bedran Güzel yaptı. Komedi türünde olan Küçük Esnaf filmi, her izlendiğinde güldürmeyi başarıyor.

Magazin 30-03-2021 12:45

Yol Arkadaşım 2 filmi nerede çekildi? İşte Yol Arkadaşım 2 filminin oyuncuları!

Yol Arkadaşım 2 filmi, 2 Ekim 2018’de beyaz perdede izleyici ile buluşmuştu. Başrollerinde BKM Mutfak ile tanıdığımız İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimler yer alıyor. Filmin hikayesini Ufuk Bayram yazmış, İbrahim Büyükak ise hikayeyi senaryolaştırmıştır. Yol Arkadaşım 2 filminin yapımcılığını ise Necati Akpınar üstlenmiştir.

Magazin 23-03-2021 12:50

Nurdan Büyükak doğum için geri sayıma başladı

Anne olmaya hazırlanan oyuncu İbrahim Büyükak'ın psikolog eşi Nurdan Büyükak doğum tarihini açıkladı.

Magazin 15-03-2021 12:07

İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak'ın bebek heyecanı! 'Oğlumuzla ilk selfie'miz'

Üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak baba oluyor. Çiftten Büyükak, erkek bebeklerinin dünyaya geleceğini duyurdu.

Magazin 27-02-2021 09:17

Bayi Toplantısı film konusu nedir? Bayi Toplantısı filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte Bayi Toplantısı oyuncu kadrosu!

Türk komedi türünde izleyici karşısına çıkacak olan Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren filmde Namık, Adem ve Sadık’ın komik maceraları konu alan yapım seyircisine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Trend 24-02-2021 13:26

İbrahim Büyükak İlginç Bazı Olaylar dizisiyle ekrana dönüyor! İşte oyuncu kadrosu

3 Adam'la tanınan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, yeni komedi dizisi İlginç Bazı Olayla ile ekranlara dönüyor. İbrahim Büyükak'ın Exxen'de ekrana gelecek olan yeni dizisinin afişi de yayınlandı.

Magazin 15-02-2021 23:47

İbrahim Büyükak'tan Murat Dalkılıç taklidi

Oyuncu İbrahim Büyükak, geçtiğimiz günlerde dans videosunu yayınlayan şarkıcı Murat Dalkılıç'ın o anlarını taklit etti. Büyükak, kısa sürede yoğun ilgi gören paylaşımıyla sosyal medya kullanıcılarını güldürdü

Magazin 23-01-2021 17:13

İbrahim Büyükak partnerini buldu! Cemre Ebüzziya diziye dahi oldu

Dizi sektörüne hızlı bir giriş yapan Exxen için İbrahim Büyükak da bir dizi yapıyor. Büyükak'ın partneri ise Cemre Ebüzziya olacak.

Magazin 08-01-2021 17:06

İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen çifti bebek bekliyor! Emzikli fotoğrafla duyurdu

Baba olacağı yönünde iddialar ortaya atılan İbrahim Büyükak çıkan haberleri doğruladı. Eşi Nurdan Beşen ile bir fotoğrafını paylaşan Büyükak "Evet bebek beklediğimiz doğrudur. Çok mutluyuz" dedi.

Magazin 27-12-2020 21:32

Koronavirüsü atlatan İbrahim Büyükak baba oluyor!

Eser Yenenler'in "Tavsiye ederiz; bol bol üreyin. Malum evde yapacak bir şey olmayınca böyle oluyor. Çevremde bebek bekleyen çok insan var" sözlerinin ardından Nurdan Beşen’le evlenen İbrahim Büyükak'ın baba olacağın ortaya çıktı.

Magazin 20-12-2020 13:48

İbrahim Büyükak: Koronavirüsü atlattığımın resmidir

Geçtiğimiz haftalarda Coronavirus'e yakalandığını duyuran oyuncu İbrahim Büyükak'tan yeni bir haber var. Oyuncu, sağlığına kavuştuğunu yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 15-12-2020 20:16

İbrahim Büyükak: Haberler maalesef doğru!

Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç gibi koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu İbrahim Büyükak, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 27-11-2020 11:46

İbrahim Büyükak koronavirüse yakalandı

Oyuncu ve komedyen İbrahim Büyükak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumu iyi olan Büyükak'ın tedavisi evinde devam ediyor.

Magazin 26-11-2020 10:37

Koronavirüs olan Eser Yenenler'in sağlık durumu nasıl?

Koronavirüs olan Eser Yenenler'in sağlık durumu hakkında İbrahim Büyükak bilgi verdi. Ünlü oyuncu yakın arkadaşının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Magazin 27-10-2020 11:16