İlkin Tüfekçi Haberleri

Adı Çağatay Ulusoy ile anılmıştı! İlkin Tüfekçi ve Murat Dalkılıç aşk mı yaşıyor? O paylaşımlar kafaları karıştırdı

Geçtiğimiz aylarda adı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarına karışan İlkin Tüfekçi'nin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar dikkat çekti. Alaçatı'ya giden Tüfekçi'nin aynı mekanda bulunan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 17-06-2023 15:07

İlkin Tüfekçi havluya sarınıp poz verdi! İddialı pozları olay

Geçtiğimiz aylarda adı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarına karışan İlkin Tüfekçi sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündem oldu. Tatil pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim bu defa havluyu üstüne sarıp poz verdi. Havuz başında çektirdiği fotoğrafları takipçileri ile paylaşan Tüfekçi'nin son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 02-06-2023 17:39

Seversin dizisi konusu nedir? Seversin dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Kanal D'de yakın süreçte başlayacak olan yeni dizi Seversin'in oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Seversin dizisinin yaz dizisi olacağı bilinirken, dizi hakkındaki ayrıntılar da araştırılmaya başlandı. Dizide İlayda Alişan ve Burak Yörük başrollerde yer alacak. Peki Seversin dizisi konusu nedir? Seversin dizisi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 02-05-2022 00:34

David Beckham Türk oyuncu İlkin Tüfekçi'nin Instagram paylaşımını izledi

Arka Sıradakiler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan İlkin Tüfekçi, sosyal medya hesabından David Beckham'ın paylaştığı hikayeyi izlediğini gösteren bir paylaşım yaptı.

Magazin 15-08-2020 15:30