Istanbul Seçimleri Haberleri

Cübbeli Ahmet'in 'İstanbul seçimi' sözleri gündem oldu! Başak Demirtaş'ın adaylığı için 'çok iyi' dedi: Nedenini de açıkladı

Yerel seçimlerin en çok konuşulan şehri İstanbul'da devam siyasi hareketlilik yakından takip ediliyor. Son olarak eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın DEM Parti'den adaylığı konuşulmaya başlandı. Canlı yayına katılan 'Cübbeli Ahmet'in Demirtaş sözleri dikkat çekti.

Haber 23-01-2024 09:43

SON DAKİKA: AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu, ilk açıklama geldi! Son ana kadar Erdoğan'ın masasında iki isim vardı, Yerlikaya da gündemdeydi (MYNET ÖZEL)

SON DAKİKA: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! Cumhur İttifakı ve AK Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum ile çıkacak. Siyasetin bir numaralı gündem maddesi 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler. Seçim maratonunun başlamasıyla özellikle Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul ve Ankara'da kimi aday göstereceği merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında son 24 saate kadar iki isim vardı. Öte yandan Kurum'dan ilk açıklama geldi.

Finans 07-01-2024 15:15

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI 2023: İSTANBUL canlı seçim sonuçları ve oy oranları Mynet.com'da!

İstanbul seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi geçtiğimiz gün 17:00'de sona erdi.14 Mayıs 2023 seçim sonuçları ise açıklanmaya başlandı. İstanbul seçim sonuçları canlı oy oranları anbean Mynet.com’da olacak. İşte 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçlarına dair merak edilenler...

Haber 15-05-2023 07:13

Istanbul Seçimleri

Istanbul Seçimleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Istanbul Seçimleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.