Jimnastik Haberleri

Yer: Taksim... Vatandaşlar hayretle onu izledi! Fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar

Sosyal medya fenomeni Takk Method, Taksim’de akrobasi ve jimnastik gösterileri yaptı. Kamerunlu sporcuya turistler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taksim'e gelenler jimnastikçiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Vatandaşlar sosyal medya fenomenini hayretle izledi.

Haber 19-09-2023 10:03

Jimnastik nasıl yazılır, jimnastik yazımı nasıl olmalıdır? Jimnastik mi cimnastik mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dilinde bulunan kelimelerin nasıl yazıldığı sıklıkla araştırılan ve karıştırılan konular arasında yer alır. Türkçe sözlüğünde birçok kelime bulunmaktadır. Bu kelimelerin bazıları Türkçe kökenli olup bazıları da farklı kökenlere aittir. Jimnastik kelimesi de Fransızca kökenlidir. Bu sebeple jimnastik kelimesinin doğru yazılışı da sık sık karıştırılmaktadır. Peki, jimnastik kelimesinin TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 10-03-2023 16:58

Bu da 'jimnastikçi' hırsız! Isınma hareketleri yaptıktan sonra harekete geçti: Adam oynaya oynaya çalmış

Hayatını kaybeden eşi için iş hanında mevlit okutuluyordu, kadın telefonunu masaya bıraktı. O sırada iş hanına giren bir kişi cep telefonunu gördü ve jimnastik hareketleri yapmaya başladı, uzun süre gerindi. Şahıs telefonu cebine atıp kayıplara karıştı. İş hanında çalışan Turgay Durgun, " Artistik hareketler yapıp, telefonu çalıp gitmiş. Değişik değişik hareketler yapmış. Adam oynaya oynaya telefonu çalmış, çok ayıp bir şey" dedi. Telefonu çalınan kadın şikayetçi oldu.

Haber 24-01-2023 11:20

Alev öğretmenin sınıflarını yenilediği köy okulu koleji aratmıyor

Bandırma ilçesine bağlı kırsal Yeniyenice Mahallesi'ndeki ilkokulun öğrencileri, öğretmen Alev Sungur'un çabasıyla derslikleri yenilenen okullarında eğitim görüyor, sinema ve jimnastik salonunda vakit geçiriyor.

Yurthaber 02-12-2022 13:36

Jimnastik

Jimnastik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jimnastik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaşına kimseyi inandıramıyor! 72 yaşındaki jimnastikçinin hareketleri sosyal medyada gündem oldu

72 yaşındaki sosyal medya fenomeni Keiko Guest, genç görünümü ve atletik fiziği sayesinde kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Esnekliğini göstermek için TikTok’tan bir paylaşım yapan emekli jimnastikçi yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu herkese kanıtladı.

Trend 22-11-2022 15:06