Kadın Parfüm Haberleri

Sevgilinize vereceğiniz en anlamlı hediye! Kokusuyla büyüleyen parfümleri sizin için seçtik

Hoş kokulu bir parfüm, hayatınızdaki o değerli kişiye verebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri olabilir. Bu Sevgililer Gününde ona duyduğunuz aşkı özel bir şekilde ifade etmenin bir yolunu arıyorsanız sizin için seçtiğimiz eşsiz parfümlere göz atabilirsiniz. İşte, farklı nota ve koku profilleriyle büyüleyen parfümler!

Haber 05-02-2024 18:00

Kokunuzla zamana meydan okuyun! İşte parfüm dünyasının klasikleşmiş kokuları

Bazı parfümler var ki, geçen yıllara rağmen popülerliğini hiç yitirmiyor; zaman geçtikte daha da aranan, klasikleşen kokular haline geliyor. Bu içeriğimizde parfümlerin etkileyici dünyasına adım attık ve milyonlarca hayranı olan klasikleşmiş parfümlerden bazılarını sizin için bir araya getirdik. Bu zamansız klasikleri keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 30-01-2024 16:49

Kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun kadın parfüm setleri

Parfüm sadece vazgeçilmez bir kişisel bakım ürünü değil aynı zamanda tarzımızın da bir yansıması. Sahip oldukları kokularla özel anları unutulmaz kılan parfüm setlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İçinde parfümün yanında vücut losyonu ya da deodorantın yer aldığı, Versace'den Elizabeth Arden'a Avon'dan Privacy'e kadar her biri kendine has kokusuyla insanları etkisi altına alan parfüm setlerine gelin birlikte göz atalım.

Kadin 13-01-2024 19:01

Armani, Dior, Lancome ve dahası! Dünyaca ünlü markaların parfümlerinde büyük fırsat

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi! %40'a varan indirimle satışa sunulan Versace, Armani, Dior, Lancome ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin; işte detaylar!

Haber 17-11-2023 14:36

Kadın Parfüm

Kadın Parfüm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadın Parfüm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İkonik parfümlerde fırsat başladı! Yves Saint Laurent parfümlerde 1000 TL'ye 300 TL indirim

İddialı, cezbedici kokularıyla öne çıkan Yves Saint Laurent parfümlerde kaçırılmayacak indirimler başladı! %25 indirimlere ek 1000 TL'ye 300 TL ve ekstra kupon fırsatı sizleri bekliyor. Libre'den Opium'a, La Nuit de L'Homme'dan Y'ye en ikonik parfümlerdeki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 25-10-2023 14:31

İmza kokusunu arayanlar buraya! Yüksek puanlı ve tercih edilen kadın parfümleri

Piyasada yer alan sayısız parfüm arasından doğru seçim yaparak etrafınızdakileri kendinize hayran bırakabilirsiniz. Peki, parfüm konusunda doğru seçim yapabilmek için Amazon'un en yüksek puanlı seçenekleri ile hazırladığımız seçkiye göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 22-08-2023 15:55

Yaz esintisini teninizde hissettirecek her bütçeye uygun kadın parfüm önerileri

Bir insanın her şeyini unutsanız bile kokusunu unutamayacağınızı biliyor muydunuz? Bu noktada istediğiniz gibi kokmanıza yardımcı olan parfümlerin yeri yadsınamaz. Özenle seçilen ve tene uygun olan parfümler, arkasında eşsiz bir etki bırakıyor. Kadınlar için yaz aylarına uygun, mutlaka denemeniz gereken parfümleri bir araya getirdik. Üstelik her bütçeye de uygun!

Kadin 09-08-2023 17:15

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber 17-07-2023 19:13

Çekiciliğinizi artıracak Diesel, Lancome ve Estee Lauder parfümlerde %30'a varan indirim

Kombinlerinizdeki şıklığı, stilinizdeki havayı hoş kokulu bir parfümle taçlandırmak isteyenler buraya! Harika bir haberle geldik: Diesel, Lancome ve Estee Lauder markalarının parfümlerinde kısa süreliğine %30'a varan indirimler başladı. Eşsiz kokulara uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin!

Haber 28-04-2023 10:54

Karanlığın ve gizemin kokusu Versace Crystal Noir parfüm incelemesi ve yorumları

Özel bir geceye veya davete hazırlanıyorsanız Versace Crystal Noir parfümü tam size göre. Zarafetinizi ve özgüveninizi yansıtacak bu özel koku, kalıcı etkisi ile özel gecenizi unutulmaz kılacak. Versace Crystal Noir; yoğun, güçlü, kalıcı ve etkileyici kokusu ile bir parfümden daha fazlasını vadediyor. Kokusuyla öne çıkmak isteyen kadınların favori tercihi olan bu parfümü sizin için inceledik.

Haber 31-03-2023 21:56

Sıradışı ve baştan çıkarıcı kokusuyla Paco Rabanne Olympea parfüm incelemesi ve yorumları

Paco Rabanne Olympea, baştan çıkarıcı ve unutulmaz bir kadın parfümü olarak piyasaya sürüldü. Yeni çağın tanrıçası temasıyla tasarlanan Olympea, bir savaşçının gücü ile bir kadının güzelliğini birleştiriyor. Taze ve oryantal notaların birleşimi yemyeşil tazelik ve feminenlikle harmanlanıyor. Olympea, hem gündüz hem gece kullanım için uygun ve kendine özgü bir imza kokusu yaratmak isteyen her kadının koleksiyonunda bulunması gereken bir parfüm. Bu eşsiz parfümü sizin için inceledik.

Haber 31-03-2023 15:33

Modern ve şık kadınların kokusu Armani Si parfüm incelemesi ve yorumları

Giorgio Armani imzasını taşıyan Si Kadın Parfümü özgürlük, bağımsızlık ve cesaretin kadınsı bir ifadesini içeriyor. İçindeki zengin çiçek ve meyve notaları her ortama uyum sağlayacak bir koku yaratıyor. Kalıcılığı sayesinde gün boyu size eşlik ederken teninizde çekici ve zarif bir iz bırakıyor. Şık şişesi ile banyo dolabınızda veya makyaj masanızda dekoratif bir detay oluşturacak bu parfüme bir şans vererek hem güzelliğinizi vurgulamaya hem de kendinize özgüven katmaya ne dersiniz?

Haber 31-03-2023 14:58

Spor ve şıklığın birleştiği nokta: En iyi Slazenger parfüm çeşitleri ve yorumları

Sporun ve şıklığın buluştuğu nokta artık daha yakınınızda! Slazenger, sportif tarzınızı yansıtan, ferahlatıcı ve enerjik kokularıyla sizlere yeni bir seçenek sunuyor. Slazenger parfümleri spor hayatınızın yanı sıra günlük yaşamınızda da size eşlik edecek, sportif karakterinizi yansıtan harika seçenekler sunuyor. Slazenger parfümleri kaliteli ve dayanıklı spor ekipmanlarıyla bilinen bir marka olan Slazenger'ın imzasını taşıyor. Yazımızda sizin için en iyi Slazenger parfüm çeşitlerini inceledik.

Haber 24-03-2023 07:09

Eşsiz ve unutulmaz kokular için en iyi Chanel parfüm çeşitleri ve yorumları

Bir Chanel parfümü satın aldığınızda yalnızca bir koku satın almaz aynı zamanda bir imaj ve bir yaşam tarzı satın alırsınız. Chanel parfümleri, zamansız tarzı ve zarif kokularıyla dünya genelinde milyonlarca insanın favorisi. Eğer siz de unutulmaz bir etki yaratmak istiyorsanız, Chanel'in en iyi parfümlerini sizin için inceledik. Hayatınıza Chanel'in baştan çıkarıcı dünyasıyla dokunun ve kendinizi lüksün ve zarafetin içinde hissedin.

Haber 23-03-2023 01:58

Kalitenin vazgeçilmezi en iyi Bvlgari parfüm çeşitleri ve yorumları

Lüks mücevher ve aksesuar tasarımlarıyla tanınan İtalyan devi Bvlgari aynı zamanda parfüm sektörünün de gözde markalarından. Bvgari parfümleri sofistike, zarif ve modern kokularıyla biliniyor ve her yaş ve tarza uygun ürünler sunuyor. Sektörün karizmatik markası Bvlgari, kalıcılığı ve benzersiz tarzıyla özgüveninizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Lüks ve kalite arzusunun vazgeçilmez adresi Bvlgari parfüm çeşitlerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 20-03-2023 09:49

Farkım kokum diyorsanız işte sizin için en iyi Armani parfüm çeşitleri ve yorumları

Armani, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir İtalyan moda markası. Armani'nin yarattığı parfüm koleksiyonu da zarif kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Erkekler için ferah ve maskülen kokular sunan marka, kadınlara ise daha çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor. Armani erkek parfümleri ve Armani kadın parfümleri kalıcılığı ve yoğunluğu ile öne çıkarken her beğeniye ve ortama uygun şekilde tasarlanıyor. Sizin için Armani'nin en iyi parfümlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-03-2023 09:03

İmzamı kokumla atarım diyenler için en iyi Burberry parfüm çeşitleri ve yorumları

Moda dünyasının ünlü markası Burberry, parfüm söz konusu olduğunda oldukça iddialı bir yerde bulunuyor. Burberry parfümler, kalıcı ve unutulmaz kokularıyla dünya çapında milyonlarca hayrana sahip. Markanın parfümlerini diğer parfümlerden ayıran şey, farklı notaları özel bir şekilde bir araya getirmesi ve ortaya herkesin beğendiği muhteşem kokular çıkarması. Sizin için en iyi Burberry kadın parfüm ve Burberry erkek parfüm çeşitlerini inceledik. İşte detaylar!

Haber 20-03-2023 08:50

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Sonbahar ve kış aylarında kadınların kullanabileceği parfüm notaları

Sonbahar ve kış mevsimine geçişte hayatımızın her alanında daha fazla yoğunluk hissediyoruz. Birçok kişi için çok önemli olan parfüm kokusu da bu yoğunluk isteğinden nasibini alıyor. Kadınlar için sonbahar ve kış aylarına en çok yakışan parfüm notalarını bir araya getirdik. İşte sonbahar ve kış mevsimi için parfüm seçerken dikkat etmeniz gereken o notalar!

Kadin 02-02-2023 18:12

Ne var bu parfümlerin içinde? diyeceğiniz 5000 TL üstü pahalı, üst segment parfümler

Üst segment niş parfümler, koku meraklılarının en çok merak ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu lüks kokular özenle ve ufak sırlar içerecek şekilde edilerek hazırlanıyor. Bu da onları benzersiz parfümler hâline getiriyor. Niş kokular genelde bulunması zor içeriklerle elde ediliyor. Bu nedenle dikkat çekici olmaları son derece kaçınılmaz. İşte "Ne var bu parfümde?" diyeceğiniz 5 bin TL üstü fiyatıyla dudak uçuklatan o kokular!

Haber 20-01-2023 15:10

Parfümlerin kalıcılığını arttırmak için ne yapabiliriz?

Hoş kokulu parfümünüzün teninizde ve kıyafetlerinizde uzun süre kalıcı olmasını istiyor ancak ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Neyse ki bunun için uygulayabileceğiniz birçok farklı yöntem var! Bu yöntemler sayesinde parfümünüzün kokusunun çok daha uzun saatler dayanmasını sağlayabilirsiniz. Haydi; etkisini görünce çok şaşıracağınız, mutlaka uygulamanız gereken en iyi tüyoları birlikte inceleyelim.

Kadin 06-01-2023 16:12

Duygu Özaslan'ın tavsiye ettiği zarif kokusuyla sizi kendine hayran bırakacak parfüm önerisi ve alternatif koku önerileri

Duygu Özaslan'ın Instagram'da paylaştığı Cacharel Noa, hoş kokusuyla Özaslan'ın takipçilerinin radarına girdi. Kaliteli bir parfümün bütün detaylarını taşıyan ürün, hemen herkesin beğenisini kazandı. Siz de bu parfümü merak edenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Kendine hayran bırakan bu eşsiz kokuyu almayı düşünüyor ya da benzer alternatifler arıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 01-12-2022 10:54

Mynet Kadın takipçilerimizin kokusundan asla vazgeçemediği favori parfümleri

Onlarca markanın binlerce parfümü içinden seçim yapmak elbette oldukça zor. Ancak stil sahibi, zevkli kadınların önerileri bu konuda oldukça yol gösterici. Biz de Mynet Kadın takipçilerimize kokusunu asla unutamadıkları favori parfümlerini sorduk. Gelen yanıtları inceledik ve en çok yorum alan parfümleri belirleyerek bir seçki oluşturduk. İşte Mynet Kadın takipçilerimizin favori parfümleri...

Kadin 29-11-2022 18:48

Tek bir fıs ile saatlerce güzel kokmanızı sağlayacak etkileyici parfüm önerileri

"Bir parfümüm olsun, tek bir fıs ile saatlerce güzel kokayım, karşı konulmaz bir çekiciliğe sahip olayım" diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Sizin için kalıcılığıyla öne çıkan, her zaman güzel kokmanızı sağlayacak etkileyici kadın ve erkek parfümlerinin olduğu harika bir liste hazırladık. Üstelik seçkimizdeki parfümlerin birçoğu da şu an indirimde! Haydi detaylara geçelim.

Haber 17-11-2022 14:30

Sonbahar aylarında severek kullanacağınız parfümler

Sonbahar mevsimi, sıcak ve enerjik yaz aylarının geride kaldığı ve yeni başlangıçların yapıldığı en değerli zaman dilimi. Dolayısıyla tüm mevsim boyunca kullanacağınız kokuyu seçerken de yeni başlangıçlar ve yeni enerjilerden ilham almanız gerek. Bu sonbahar boyunca imzanız olacak, stilinizi muhteşem bir şekilde tamamlayacak o kokuyu hâlâ bulamadıysanız doğru yerdesiniz. Gelin, sonbaharda severek kullanacağınız parfümleri keşfedelim!

Haber 28-10-2022 15:38

Sonbahar ve kış aylarına çok yakışan yüksek kalıcılığa sahip etkileyici kadın parfümleri

"Öyle bir parfümüm olsun ki, hem tenime çok yakışsın hem de kokumu alan çok etkilensin" diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Duygularınızı harekete geçiren, sonbahar ve kış aylarına çok yakışan en etkileyici kadın parfümlerini sizin için derledik! Sizi etkileyiciliği ve kalıcılığı son derece yüksek kadın parfümleriyle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. İşte detaylar!

Kadin 14-10-2022 16:01

Sonbaharda kullanabileceğiniz, kokusuyla baş döndüren en etkileyici ve kalıcı kadın erkek parfümleri

Hoş kokulu güzel bir parfüme kim hayır diyebilir ki? Kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak ve teninize çok yakışacak bir parfümle iddialı ve cesur bir duruş sergileyebilirsiniz. Sizin için kokularıyla baş döndüren sonbaharda kullanabileceğiniz birbirinden güzel kadın ve erkek parfümlerini araştırdık.

Haber 26-09-2022 13:40

Kokusuyla büyüleyen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri

Parfüm deyince herkesin aklına gelen, belli başlı markalar ve o markaların adeta imzası olan kokular bulunuyor. Chanel No 5, Dior J’adore derken liste uzayıp gidiyor. Bugün sizin için kokusuyla hafızalara kazınmış, en beğenilen kadın parfümlerini derledik. Bir fıs sıktığınız anda etrafınızdaki herkesi büyüleyecek, en çekici parfümlerin dünyasına hoş geldiniz. İşte detaylar!

Kadin 14-09-2022 09:00

Kaliteli parfüm arayışında olanlar için pahalı ve güzel kokulu parfümlerin uygun fiyatlı muadilleri

Çekici ve hoş kokmak, kişinin özgüvenini arttıran unsurlardan biri. Bir ortama girdiğinizde hiç tanımadığınız kişilerin bile parfümünüzün markasını merak etmesini istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ünlü markaların parfümleri, çoğu zaman bütçeyi aşsa da bu ürünlerin uygun fiyatlı muadillerini bulmak mümkün olur. Gelin, pahalı ve güzel kokulu parfümlerin muadillerine birlikte bakalım.

Haber 09-09-2022 14:23

Yaz kış fark etmeksizin rahatça kullanabileceğiniz en güzel kokan en iyi kadın parfümleri

Güzel kokan bir parfümün ne kadar etkileyici olduğunu biliyor musunuz? Karşınızdaki insanları parfüm kokunuz ile etkileyebilir, hatta iş görüşmesinde olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de parfümün insanlar üzerinde büyük bir etki bıraktığı bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda. Peki, sıktığınızda etrafa buram buram kokunuzun yayılmasını sağlayan parfümler hangileri? Cevabı merak ediyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun!

Kadin 26-08-2022 15:34

Güzelliği ve yakışıklılığıyla gönlümüzü fetheden ünlülerin kullandığı muhteşem kokulu parfümler

Parfümler, çoğu kişi için olmazsa olmaz kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Buna elbette ki ünlü isimler de dahil. Ünlülerin parfüm zevklerini ve seçimlerini merak ediyor musunuz? O hâlde doğru adrestesiniz. Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçemediği parfümleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Magazin 04-08-2022 15:14